زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداحافظ عزیزدلم
:gol:

افشین صنایع غذاییه
افتاد؟:cool:

میدونیم:cool:

:surprised::surprised::surprised:
چرا؟؟
اونوقت چندسالته؟

نه بگووووو

نه اون صندلی داغ مال تابستون بود
کاشکی بشه یه بار دیگه بشینم رو صندلی خیلی خوشه
اصلنم از احسان خوشم نمیاد
الان فقط خودمو دوست دارم

بزار بچم بخوابه

پاشو برو چایی بیار
بدو حمیدم

:surprised::surprised:
خب بالاخره وقتي اومدم صندلي داغت اسمتو ميدونم ديگه ! :cool:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
افسون بعنوان مهندس کامپیوتر استخدام میشه! آخر وقت روز اول رییس رفت ازش پرسید: خُب، امروز چه کردی؟ افسون گفت: هیچی؛ کلیدهای کیبورد نامرتب بود، بترتیب الفبا چیدمشون!!! :smile:
:biggrin:
من شام درست کردم خسته شدم. چایی رو شما زحمتشو بکش لطفا;). معمولا چایی دختر پزون خوردن داره
وای حمیدرضا کمر ندارمااا
خودت پاشو
زودیییی

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي عزيزم:gol::gol::gol:خدا نكنه.
نميدونم والا من از بچگيمم هميشه اينقدر شيطوني ميكردم دست و پام زخمي بود:redface:ولي اين يكي رو به خدا شيطوني نكردم:cry:
بميرم واست خاله جونم.
من بچگياتو يادمه:surprised:
بخند باشه:redface:

ای جانم
کیه که قدر بدونه:D

بزنش تا قدر بدونه:redface:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببينيد تو امضاي افسون چي پيدا كردم! :d

اگه امشب يوزا بياد ميتركونيمش!!! :d

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
هان .!!!!!!

می شه نوع اسپم گذاری در این باشگاه رو توضیح بدین ....؟

اولين كاري كه بايد بكني اينه كه هي ازين تاپيك به اون تاپيك نشي وگرنه جا ميموني.اگرم مجبور شدي بري وقتي برگشتي صفحه هاي قبلو نخوني زياد اشكال نداره همون يكي دو صفحه اخرو بخون كافيه

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هيچي امشب اومدم مسح بكشم ، كسي خونمونم نبود، يكي دستشو گذاشته بود رو زنگ در و بر نميداشت!منم از هولم امودم تند مسح بكشم انگشت شصت پام گير كرد به يكي از انگشتاي دستم اونم درست موقعي كه ميخواستم قدم بردارم!چشمتون روز بد نبينه پوست و گوشت با هم كنده شد:cry:فقط به يه جا بند بود كه منم دلشو نداشتم بكنم،خلاصه رفتم جواب دادم طرف گفت منزل آقاي ..... منم گفتم نخير اشتباه گرفتيد:mad::mad::razz:
بعدشم چون دلشو نداشتم بكنمش چسب زخم زدم ولي الان كه رفتم حموم دوباره تازه شده خيلي ميسوزه!:cry::cry::(:cry::cry::cry:ميبينمش ضعف ميكنم چه برسه به اينكه بكنمش:cry::cry::cry:

سلام خانومی...
الهی...
منم چند روز پیش مجروح شدم ... پوست و گوشت انگشتم بلند شد... بیخیالش شدم الان عفونت کرده...زود برو ضد عفونیش کن عفونت نکنه که بیشتر اذیتت میکنه:heart::heart:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اينجوري اسپم ميكنيد ! :w05:

الان زهرا 40 تا پستو ميريزه تو يه پست با هم جوابشون ميده ! :biggrin:

fargol_2408

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امشب خيلي شجاع شديما!بي دعوت كه اومديم حالا هم داريم جلوي مديرشون اسپم ميكنيم!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانومی...
الهی...
منم چند روز پیش مجروح شدم ... پوست و گوشت انگشتم بلند شد... بیخیالش شدم الان عفونت کرده...زود برو ضد عفونیش کن عفونت نکنه که بیشتر اذیتت میکنه:heart::heart:
مریم عفونت کرد؟
تو که گفتی دسپخت افسون خوردی اینجوری شدی؟
حالا باید قطعش کنی؟؟
جوننننن:surprised:

ققققققققققققققققققققققققققق
افشین تنت به تن وحید خورده
از اون تانکا که ازت غرامت گرفتم میارمااا

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin::biggrin::biggrin:
تو چه جوري بچگيهاي منو يادته وقتي من به دنيا اومدنتو يادمه:surprised::eek::surprised:
باشه:smile:خوبه؟!

يعني اون موقع پيش مامان مهسام بودي كه من لخت بودم؟:redface:
عكس كه نگرفتي؟هان؟:cry:

اره گلم هميشه بخند وگرنه منم دوباره دپ ميزنم:cry:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولين كاري كه بايد بكني اينه كه هي ازين تاپيك به اون تاپيك نشي وگرنه جا ميموني.اگرم مجبور شدي بري وقتي برگشتي صفحه هاي قبلو نخوني زياد اشكال نداره همون يكي دو صفحه اخرو بخون كافيه
مریم فرگل مامن تو یعنی مامان منم هست در این صورت دو تا نوه هم داره مادر شور شقی هم هست نه:D

tajrobenik

عضو جدید
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif در پایین و کنار هر پست کلیک کنید. لطفا فقط فارسی تایپ كنید.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه گفتین این کیه؟

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
وحيد ریش پروفسوری داشته میره پیش رفیقاش میگه : هر سوالی دارین امروز بپرسین فردا میخوام ریش هامو بزنم! :smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا