زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام
بابا بخدا اين ولنتاين رو ايرانيش هم داريم...فقط الان نيست...پنجم اسفنده كه اسمش هم سپندارمذگان هست...
خواهشا يه كم عرق ملي داشته باشيد

وقتی لوگوی گوگل هم تغییر میکنه...!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم ولنتاین رو بیشتر دوست دارم.
واصلا ربطی به عرق ملی بودن نداره..
درضمن ولنتاین خارجی ها روز 29بهمنه.. و برای ایرانی ها 25بهمن...
اون سپندارمزگان برمیگرده به کوروش بزرگ ... درسته ایرانی بوده. ولی مبحثش با این ولنتاین فرق میکنه...هرچیزی جای خود.
ولنتاین همه دوستان مبارک...

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
بابا بخدا اين ولنتاين رو ايرانيش هم داريم...فقط الان نيست...پنجم اسفنده كه اسمش هم سپندارمذگان هست...
خواهشا يه كم عرق ملي داشته باشيد

پیشاپیش اینی که مارجین میگه بعلاوه روز مهندس مبارک باد... ضمنا پیشاپیش عید سعید باستانی نوروز رو تبریک میگم! ایشاله سال خوبی داشته باشیم...

جا داره روز مادر رو هم پیشاپیش به همه مادران مهربون تبریک بگم...حالا که اینجوری شد خب روز پدر هم بر همه پدرها مبارک باشه...

از این فرصت استفاده میکنم و تولد همه دوستان هم پیشاپیش تبریک میگم....وووووووووااااااای نفسم بند اومد...تا یادم نرفته شب یلدا رو با کریسمس بعدی یه جا تبریک میگم خیرشو ببینین...

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

پیشاپیش اینی که مارجین میگه بعلاوه روز مهندس مبارک باد... ضمنا پیشاپیش عید سعید باستانی نوروز رو تبریک میگم! ایشاله سال خوبی داشته باشیم...

جا داره روز مادر رو هم پیشاپیش به همه مادران مهربون تبریک بگم...حالا که اینجوری شد خب روز پدر هم بر همه پدرها مبارک باشه...

تولد همه دوستان هم پیشاپیش تبریک میگم....وووووووووااااااای نفسم بند اومد...تا یادم نرفته شب یلدا رو با کریسمس بعدی یه جا تبریک میگم خیرشو ببینین...

سلام
بر شما هم مبارک باشه

راستی چه خبر از کودک درونتون؟

کادو گیرش اومد؟

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز

از این فرصت استفاده میکنم و تولد همه دوستان هم پیشاپیش تبریک میگم....وووووووووااااااای نفسم بند اومد...تا یادم نرفته شب یلدا رو با کریسمس بعدی یه جا تبریک میگم خیرشو ببینین...

همچنین اعیاد مذهبی....:D

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
باور کنید چند وقته که اثر سمها و طعمه های مسموم روی موش صحرایی کمتر از قبل شده..حالا چراشو بماند....این عکس همین قضیه رو برام تداعی کرد...

fu4067.jpg

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز

سلام
بر شما هم مبارک باشه

راستی چه خبر از کودک درونتون؟

کادو گیرش اومد؟

سلام
کادو مال بعضیاس...!!!

این طفلی از وقتی سریازی رفته با طرفش زدن توی تیپ و تاپ هم و بقول امروزیا " کات" کردن... کادوش کجا بود...کی بهش بده؟ طفلی الان داره توی آموزشی کلاغ پر میره...

eng-zeinab

عضو جدید
سلام دوستان ،عزیزان خوبیییین؟؟؟ چرا کسی به مااااااااااااااااااا تبریک نمیگه خووووووووو:redface:

آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
باور کنید چند وقته که اثر سمها و طعمه های مسموم روی موش صحرایی کمتر از قبل شده..حالا چراشو بماند...
بگفتی موش و کردی کبابم! هیچ درمونی نداره این درد خانمان سوز! لامصب اینقد باهوشن که با هر روش مبارزه فقط یکی دوتاش رو میتونی بگیری! بعد از یه مدت که کلاً خلع سلاح شدی دیگه میان جلوت رژه میرن!

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
کادو مال بعضیاس...!!!

این طفلی از وقتی سریازی رفته با طرفش زدن توی تیپ و تاپ هم و بقول امروزیا " کات" کردن... کادوش کجا بود...کی بهش بده؟ طفلی الان داره توی آموزشی کلاغ پر میره...

آخه چه مظلوم

خب شما دیندش میرفتید امروز

حتما خوشحال میشد

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
بگفتی موش و کردی کبابم! هیچ درمونی نداره این درد خانمان سوز! لامصب اینقد باهوشن که با هر روش مبارزه فقط یکی دوتاش رو میتونی بگیری! بعد از یه مدت که کلاً خلع سلاح شدی دیگه میان جلوت رژه میرن!

کلا موش جماعت دردسر سازه...اما برا مبارزه یه لمی با طعمه وجود داره که از دستش قصر در نمیرن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا