سلام دوستای ناز
من عضو جدیدم
ولنتاین همتون مبارک
سلام...
خوشاومدي...
ولنتاين شمام موبارك باشه...

سلام دوستای ناز
من عضو جدیدم
ولنتاین همتون مبارک
سلام دوستای ناز
من عضو جدیدم
ولنتاین همتون مبارک
چه لمی؟!کلا موش جماعت دردسر سازه...اما برا مبارزه یه لمی با طعمه وجود داره که از دستش قصر در نمیرن
من دیروز کنکور دادم و همکلاسیام امروز.مرسی دوستان
بچه ها چرا تو تاپیک کنکور کسی نیس
یعنی کسی امروز کنکور نداده
کجا باید دربارش حرف بزنیم همینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
باید گندم رو با دوده مخلوط کنیم تا سیاه بشه و همزمان باید حواسمون باشه که دستمون به گندم ا نخوره تا بوی انسان نگیره.چه لمی؟!
رشته مدیر مدیر.زهرا جون چه گرایشی بودی؟
ایشالا قبولی
باید گندم رو با دوده مخلوط کنیم تا سیاه بشه و همزمان باید حواسمون باشه که دستمون به گندم ا نخوره تا بوی انسان نگیره.
بعد بریزیم تو مسیر موشا.![]()
بعد از چند روز تغذیه کردن موشها انسانیتمون تموم میشهو از موشها انتقام میگیریم:![]()
![]()
بدین ترتیب که گندم رو با فسفردوزنگ مخلوط میکنیم و جای گندم های همیشگی میریزیم تا موشها گول بخورن! حواستون به بوی دست انسان باشه ها!
بعدش میبینید که موش ها در اثر فسفین موجود در فسفر دوزنگ یکی پس از دیگری جان به جان آفرین تسلیم میکنن!![]()
![]()
![]()
حالا وظیفه ی ما جمع آوری لاشه های این قربانیان اعتماد به انسان ؛ و خاک سپاری محترمانه اونهاست!![]()
البته راه راحت ترش استخدام یک گربه ست.![]()
چه لمی؟!
البته شما استادین...منظورم رعایت نکاتیه که در طعمه گذاری باید رعایت بشه.موش یا هوشه اما فراموش نکنین اون هوشی که برتره هوش انسانه....مهمترین سیگنالی که موش از محیط میگیره " بو " هستش...اونو حذف کنی این موش باهوش کاری ازش ساخته نیست.در واقه پاشنه آشیل موش حس بویایی موشه
باید گندم رو با دوده مخلوط کنیم تا سیاه بشه و همزمان باید حواسمون باشه که دستمون به گندم ا نخوره تا بوی انسان نگیره.
بعد بریزیم تو مسیر موشا.![]()
بعد از چند روز تغذیه کردن موشها انسانیتمون تموم میشهو از موشها انتقام میگیریم:![]()
![]()
بدین ترتیب که گندم رو با فسفردوزنگ مخلوط میکنیم و جای گندم های همیشگی میریزیم تا موشها گول بخورن! حواستون به بوی دست انسان باشه ها!
بعدش میبینید که موش ها در اثر فسفین موجود در فسفر دوزنگ یکی پس از دیگری جان به جان آفرین تسلیم میکنن!![]()
![]()
![]()
حالا وظیفه ی ما جمع آوری لاشه های این قربانیان اعتماد به انسان ؛ و خاک سپاری محترمانه اونهاست!![]()
البته راه راحت ترش استخدام یک گربه ست.![]()
نمیشه، یکی دوتا موش که از این گندما خورد مُرد بقیه میفهمن دیگه نمیخورن! الان یه شیشه نصفه فسفردوزنگ داریم که دیگه کاربردی نداره!!
اتفاقاً گربه هم دو سه تا همینجوری برا خودشون ول می چرخن!
بادا بادا مبارک بادا ایشاله مبارک بادا....روی تبریک منم حساب کنین
من هم تبریک می گم .
سلام
سلام
شما با دبوانعلی یا آیورودا نسبتی دارید؟
دقیقا منم این سوال به ذهنم اومده بود..سلام
شما با دبوانعلی یا آیورودا نسبتی دارید؟