زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Zara1

عضو جدید
آخه استقلالم شد تیم!!!؟؟؟؟ . . . . . . .

.
.
.

.
.

.

.
.هر سال استرس قهرمانی آسیا,لیگ و حذفی رو داریم! خوش بحال لنگیا از همون اول فصل خیالشون راحته که تیمشون مال این حرفا نیست.
آقا شما یه نیگا به رنگ لباس آواتارتون انداختید؟
من طرفدار تیم خودمونم!نه
آبی​
نه
قرمز​
فقط تیم خودمون!!
:d

Zara1

عضو جدید

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام

روز همگی بخیر ونیکی

خوبید؟

چه خبرا؟

سلام خانوم خانوما...شما خوبي...روز شما هم بخير و خوشي و عصر دلنشيني رو براتون آرزو ميكنم.

بفرما بستني...

دوستان شما هم بفرماييد...

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام خانوم خانوما...شما خوبي...روز شما هم بخير و خوشي و عصر دلنشيني رو براتون آرزو ميكنم.

بفرما بستني...

دوستان شما هم بفرماييد...

سلام مارجینم

فدایت

ممنون خانم گل

چقدر به موقع بود

:gol::heart:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
من اگه تو این مملکت یه کاره ای می شدم اولین کارم این بود که فوتبال باشگاهی رو با خاک یکسان می کردم!!
دستت درد نکنه ...تریپت تریپ عادل فردوسی پور بود!!!!...
فقط خاکشو بده آزمایش کنن یه وقت آلودگی مالودگی نداشته باشه...

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اووووووووو بابا چقد تحویل مرسی...

خوب من داخل فنس زندانی بودممیخواستم بر بکشم بروزا کنم نمیذارن که..
دقت کردی چنتا غلط املایی داری؟!! با این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها بتونی پرواز کنی!

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دستت درد نکنه ...تریپت تریپ عادل فردوسی پور بود!!!!...
فقط خاکشو بده آزمایش کنن یه وقت آلودگی مالودگی نداشته باشه...
یه سمی میزنم بهش که هرچی موجود زنده و غیرزنده مونده باشه دود شه!

حمید 88

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
مردان قبیله سرخپوست در ایالات متحده امریکا از رئیس جدید خود می پرسن: ایا زمستان سختی در پیش است ؟
رئیس جوان قبیله که در ان زمینه هیچ تجربه ای نداشت جواب میده : برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: اقا امسال زمستان سردی در پیشه ؟
پاسخ : اینطور به نظر میاد
پس رئیس به مردان قبیله میگه هیزم بیشتری جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: شما نظر قبلیتون رو تائید میکنید؟ پاسخ : صد در صد رئیس دوباره به مردان قبیله دستور میده تموم توانشون رو برای جمع اوری هیزم بزارند بعد دوباره با سازمان هواشناسی تماس میگیره : اقا شما مطمئنید که امسال زمستان سختی در پیشه ؟ پاسخ : بزار اینطور بگم سردترین زمستان در تاریخ معاصر
رئیس : از کجا میدونید ؟
پاسخ : چون سرخپوستها دیوانه وار دارن هیزم جمع میکنن
نتیجه اخلاقی ؟

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
مردان قبیله سرخپوست در ایالات متحده امریکا از رئیس جدید خود می پرسن: ایا زمستان سختی در پیش است ؟
رئیس جوان قبیله که در ان زمینه هیچ تجربه ای نداشت جواب میده : برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: اقا امسال زمستان سردی در پیشه ؟
پس رئیس به مردان قبیله میگه هیزم بیشتری جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: شما نظر قبلیتون رو تائید میکنید؟ پاسخ : صد در صد رئیس دوباره به مردان قبیله دستور میده تموم توانشون رو برای جمع اوری هیزم بزارند بعد دوباره با سازمان هواشناسی تماس میگیره : اقا شما مطمئنید که امسال زمستان سختی در پیشه ؟ پاسخ : بزار اینطور بگم سردترین زمستان در تاریخ معاصر
نتیجه اخلاقی ؟

نتیجه اخلاقی که من گرفتم اینه که باید ضمن اینکه موقع رانندگی دم در بیمارستان بوووووووق نزنیم، دستامونو موقع غذا خوردن با آب و صابون مایع بشوریم و همچنین توی خیابون جلوی بزرگترها پامونو دراز نکنیم چون به هرحال احترام به همسایه واجبه...چیز دیگه ای من از این داستان برداشت نکردم

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
نتیجه اخلاقی ؟

سلام

نتیجه اخلاقی اینکه

ما توهمات خودمون رو باور میکنیم :biggrin:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
علیکم السلام و رحمت الله :D
خوش اومدی

حالا چرا چسبیدی به فنس؟!

اووووووووو بابا چقد تحویل مرسی...

خوب من داخل فنس زندانی بودممیخواستم بر بکشم بروزا کنم نمیذارن که..

اگر دیدی جوانی بر فنسی تکیه کرده بدان که طرف زده تو ذوقشو گریه کرده...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا