دلم خاست از خودم واسه این پُست م تشکر کنم!
سلام
روز همگی بخیر ونیکی
خوبید؟
چه خبرا؟
سلام خانوم خانوما...شما خوبي...روز شما هم بخير و خوشي و عصر دلنشيني رو براتون آرزو ميكنم.![]()
بفرما بستني...![]()
![]()
دوستان شما هم بفرماييد...![]()
![]()
سلام به همه.
خوبین؟خوشین؟سلامتین؟چه خبرا؟
سلام
خوبیم خوشیم سلامتیم
خبر خاصی نیست
اسمتون با آواتارتون خیلی در تضاد هستا![]()
راستش خیلی وخته که طرفدار هیچ تیمی نیستم...آقا شما یه نیگا به رنگ لباس آواتارتون انداختید؟
من طرفدار تیم خودمونم!نه آبینه قرمزفقط تیم خودمون!!![]()
من اگه تو این مملکت یه کاره ای می شدم اولین کارم این بود که فوتبال باشگاهی رو با خاک یکسان می کردم!!راستش خیلی وخته که طرفدار هیچ تیمی نیستم...
علیکم السلام و رحمت اللهسلام به همگی

علیکم السلام و رحمت الله
خوش اومدی
حالا چرا چسبیدی به فنس؟!
دستت درد نکنه ...تریپت تریپ عادل فردوسی پور بود!!!!...من اگه تو این مملکت یه کاره ای می شدم اولین کارم این بود که فوتبال باشگاهی رو با خاک یکسان می کردم!!
دقت کردی چنتا غلط املایی داری؟!! با این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها بتونی پرواز کنی!اووووووووو بابا چقد تحویل مرسی...
خوب من داخل فنس زندانی بودممیخواستم بر بکشم بروزا کنم نمیذارن که..
دقت کردی چنتا غلط املایی داری؟!! با این وضعیت فکر نکنم حالا حالاها بتونی پرواز کنی!
یه سمی میزنم بهش که هرچی موجود زنده و غیرزنده مونده باشه دود شه!دستت درد نکنه ...تریپت تریپ عادل فردوسی پور بود!!!!...
فقط خاکشو بده آزمایش کنن یه وقت آلودگی مالودگی نداشته باشه...
یه سمی میزنم بهش که هرچی موجود زنده و غیرزنده مونده باشه دود شه!

مردان قبیله سرخپوست در ایالات متحده امریکا از رئیس جدید خود می پرسن: ایا زمستان سختی در پیش است ؟
رئیس جوان قبیله که در ان زمینه هیچ تجربه ای نداشت جواب میده : برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: اقا امسال زمستان سردی در پیشه ؟
پاسخ : اینطور به نظر میاد
پس رئیس به مردان قبیله میگه هیزم بیشتری جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: شما نظر قبلیتون رو تائید میکنید؟ پاسخ : صد در صد رئیس دوباره به مردان قبیله دستور میده تموم توانشون رو برای جمع اوری هیزم بزارند بعد دوباره با سازمان هواشناسی تماس میگیره : اقا شما مطمئنید که امسال زمستان سختی در پیشه ؟ پاسخ : بزار اینطور بگم سردترین زمستان در تاریخ معاصر
رئیس : از کجا میدونید ؟
پاسخ : چون سرخپوستها دیوانه وار دارن هیزم جمع میکنن
نتیجه اخلاقی ؟
مردان قبیله سرخپوست در ایالات متحده امریکا از رئیس جدید خود می پرسن: ایا زمستان سختی در پیش است ؟
رئیس جوان قبیله که در ان زمینه هیچ تجربه ای نداشت جواب میده : برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: اقا امسال زمستان سردی در پیشه ؟
پاسخ : اینطور به نظر میاد
پس رئیس به مردان قبیله میگه هیزم بیشتری جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: شما نظر قبلیتون رو تائید میکنید؟ پاسخ : صد در صد رئیس دوباره به مردان قبیله دستور میده تموم توانشون رو برای جمع اوری هیزم بزارند بعد دوباره با سازمان هواشناسی تماس میگیره : اقا شما مطمئنید که امسال زمستان سختی در پیشه ؟ پاسخ : بزار اینطور بگم سردترین زمستان در تاریخ معاصر
رئیس : از کجا میدونید ؟
پاسخ : چون سرخپوستها دیوانه وار دارن هیزم جمع میکنن
نتیجه اخلاقی ؟

علیکم السلام و رحمت الله
خوش اومدی
حالا چرا چسبیدی به فنس؟!
اووووووووو بابا چقد تحویل مرسی...
خوب من داخل فنس زندانی بودممیخواستم بر بکشم بروزا کنم نمیذارن که..