ارشد یه هفته عقب اوفتاد
![]()
حالا اگه ما میخواستیم کنکور بدیم یکی دوماه جلو مینداختن![]()
کنکنور ارشد سراسری یه هفته عقب کشیده شد افتاد 25 ام..واسه اونایی که آماده ی رقابتن...![]()
ارشد یه هفته عقب اوفتاد
![]()
WoWسیندرلای آوای باران کچل شد
بازیگر نقش باران در سریال آوای باران درفیلم" آمین خواهیم گفت " با این گریم حضور داشت
این گریم مربوط به تله فیلم آمین خواهیم گفت است..این بازیگر جوان که به تازگی در سریال پرمخاطب آوای باران بازی کرده است. در این تله فیلم به ایفای نقش پرداخته است.
به هرحال آره دیگه.زارا فک کنم این خبر خییییییییییلی بهت چسبیده هااا.... از خوشحالی نمیدونی چیکاکنی..
اشکالی نداره هااا...به هر حال تو کوچولوی مایی...
به هر حال مرسی که خبر دادی..![]()
هزینه های دندون پزشکی بالاست برای اینکه زجر نکشه باید خلاصش کرد
اخه بعیده این زبون بسته پول دندونپزشکی رو داشته باشه ها یه راه دیگه هم هست فعلا یه مقدار مسکن بخوره غیر این دو راه که راه دیگه ای نیست
آره خب ...حالا اين بهتره...اما دردي كه اين بنده خدا ميكشه فكركنم يه گالن مسكن هم بخوره به جايي نرسه...![]()
راستي ميدونستي عصاره گياه ميخك مسكن قوي دندون درده؟؟؟![]()
الانم توي داروخانه ها به نام دنتون فروخته ميشه...
این حیوونکی انگار نارگیل رو با پوستش خورده فکر نکنم با این مسکنا جواب بگیره بنگدوه ، خشخاش ، شیشه هم مخدره کل زنگیش با خانوادش تباه میشه من میگم همون خلاصش کنن بهترهبله میدونیم..
خود گیاه میخک رو لای یه دستمال تمیز قرار بدید. و به مدت 10دقیقه روی دندانی که درد میکنه بزارید.. اروم میکنه. ولی به شرطی که عصب کشی نداشته باشه...
سیرهم میتونه درمان خوبی برای درد دندون باشه.
یه سیر رو در سمتی که دندونتون درد میکنه قرار بدید داخل گوشتون. تسکین پیدا میکنه.
راه های زیادیه. برای ت***ن درد دندون. منتهی برای یه سری جواب میده برای یه سری نه..
خدا رحمتشون کنه راستی شنیده بودم از اب کره میگیرن از کاغذ روغن رو نه ظاهرا نزدیکای نصفه جهان هستید درستهمرسي آيوروداي عزيز...![]()
مادربزرگم خدابيامرز...هرموقع دندونمون درد ميگرفت روغن كاغذ رو ميگرفت ميذاشت روي دندونمون....اونم خوب بود...خيلي تاثير داشت..![]()
![]()
خدا رحمت کنه شنیده بودم از اب کره میگیرن از کاغذ روغن رو نه ظاهرا نزدیکای نصفه جهان هستید درسته
این حیوونکی انگار نارگیل رو با پوستش خورده فکر نکنم با این مسکنا جواب بگیره بنگدوه ، خشخاش ، شیشه هم مخدره کل زنگیش با خانوادش تباه میشه من میگم همون خلاصش کنن بهتره
رعایای من بیشتر گل و گیاهه که الان وضعیت تعدادی از قلمه های رز خرابه وسیاه شدن . داشتم دنبال درمون اونا مگشتم که از قضا نعره های این گوریل ارسالی شما منو وارد دام پزشکی کرد خروسا مم رد شون کردم تا مجبور به ... نشم الان یه خروسه با سه تا مرغ و چهار تا نیمچه جوجه دارم که امیدوارم مرغ بشن اینا رعایای من هستماي شيخ شما توي ممالك ذي نفوذتون در مورد رعاياتون همينجوركي قضاوت ميكنيد عايا؟؟؟؟خدا به داد برسه...![]()
![]()
خب دیگه همش پانصد کیلومتر با اصفهان فاصله دارید که میشه جزو اصفهان که البته دو تاشون هم جزو حومه ابادان هستندقربان شما..خدا رفتگان شما رو هم رحمت كنه..![]()
نه اتفاقا تهراني اصيل هستيم..![]()
خيلي ساده اس...كاغذ رو به شكل قيف ميكرد و سروته ميذاشت روي يه ظرف چيني ( معمولا نعلبكي ) بعد از زير آتيشش ميزد...كاغذ كه آروم تو خودش ميسوخت ..خاكسترش رو فوت ميكرد و بعد يه لايه زرد رنگ روغني البته خيلي خيلي كم روي نعلبكي باقي ميموند كه با گوش پاكن جمعش ميكرد و روي لثه و دندون دردمون ميماليد...خيلي هم موثر بود.![]()
![]()
![]()
به نظرتون اين طفلي بره دندون پزشكي چقدر بايد پياده بشه؟؟؟؟!!!![]()
رعایای من بیشتر گل و گیاهه که الان وضعیت تعدادی از قلمه های رز خرابه وسیاه شدن . داشتم دنبال درمون اونا مگشتم که از قضا نعره های این گوریل ارسالی شما منو وارد دام پزشکی کرد خروسا مم رد شون کردم تا مجبور به ... نشم الان یه خروسه با سه تا مرغ و چهار تا نیمچه جوجه دارم که امیدوارم مرغ بشن اینا رعایای من هستم
خب دیگه همش پانصد کیلومتر با اصفهان فاصله دارید که میشه جزو اصفهان که البته دو تاشون هم جزو حومه ابادان هستند
چقد شلوغش کردین! این بنده خدا هیچیش نیس، همه دندوناشم سالمه! فقط خوابش میاد داره خمیازه میکشه!!
رعایای من بیشتر گل و گیاهه که الان وضعیت تعدادی از قلمه های رز خرابه وسیاه شدن . داشتم دنبال درمون اونا مگشتم که از قضا نعره های این گوریل ارسالی شما منو وارد دام پزشکی کرد خروسا مم رد شون کردم تا مجبور به ... نشم الان یه خروسه با سه تا مرغ و چهار تا نیمچه جوجه دارم که امیدوارم مرغ بشن اینا رعایای من هستم
اکشال نداره ولی دخل و خرجشون با هم جور نیستا فعلا یه ده کیلو گندم بیار اربابیت ثابت بشهاز الان گفته باشم یکی از این رعایا رو باید به خدمت ما در بیاری! وگرنه میبرم وسط کوهستان ولت میکنم پیاده برگردی خونتون!! (البته اگه شانس بیاری گرگا تو رو به خدمت خودشون در نیارن!!)