زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
باور کردن این صحنه واقعا سخت است!!

122911_722.jpgتصویرفوق متعلق به گزارشی مفصل با عنوان "آغوش نجات‌بخش" است که به هفته اول دو نوزاد دوقلوی آمریکایی اختصاص دارد. این دو نوزاد پس از اینکه 12 هفته زودتر از موعد بدنیا آمدند، در اتاقک‌های مخصوص نوزادان زودرس قرار داده شدند و پزشکان انتظار داشتند تنها یکی از آن‌ها زنده بماند.
پس از سه هفته، یکی از نوزادان بدلیل مشکل در تنفس به مرگ بسیار نزدیک شد. یکی از پرستاران بیمارستان با زیر پا گذاشتن قوانین بیمارستان، دو نوزاد دو قلو را در کنار هم و در یک دستگاه قرار داد. زمانی که دو نوزاد در کنار هم قرار گرفتند، نوزاد سالم دست خودت را دور گردن خواهر انداخت و با محبت او را در آغوش گرفت. پس از مدتی ضربان قلب نوزادی که امیدی به زندگی او نبود به حالت عادی بازگشت و دمای بدن او روند افزایشی یافت و در نهایت زنده ماند. این اتفاق باعث شد تا بیمارستان در نحوه نگهداری از نوزادان تجدیدنظر کرده و عواطف آنان در هنگام تولد را نیز مد نظر قرار دهد. این دو خواهر هم‌اکنون 17 سال سن دارند و بدون هیچ مشکلی به زندگی ادامه می‌دهند.

فتبارک الله

Zara1

عضو جدید
کنکنور ارشد سراسری یه هفته عقب کشیده شد افتاد 25 ام..واسه اونایی که آماده ی رقابتن...:D

بو حیسابنان بَتَر اُخویوبسان ها
!.......:D
حریف میطلبی؟

بابا ما قد رقابت نیستیم اَصَن!:confused:
موفق باشی.
:gol:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
[h=1]سیندرلای آوای باران کچل شد[/h]

84974_959.jpgبازیگر نقش باران در سریال آوای باران درفیلم" آمین خواهیم گفت " با این گریم حضور داشت

این گریم مربوط به تله فیلم آمین خواهیم گفت است..این بازیگر جوان که به تازگی در سریال پرمخاطب آوای باران بازی کرده است. در این تله فیلم به ایفای نقش پرداخته است.

juni

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
ارشد یه هفته عقب اوفتاد
:)

زارا فک کنم این خبر خییییییییییلی بهت چسبیده هااا.... از خوشحالی نمیدونی چیکاکنی..:w42:
اشکالی نداره هااا...به هر حال تو کوچولوی مایی...:child::w15:
به هر حال مرسی که خبر دادی..:w27:

Zara1

عضو جدید
:دی

:دی

سیندرلای آوای باران کچل شد

بازیگر نقش باران در سریال آوای باران درفیلم" آمین خواهیم گفت " با این گریم حضور داشت

این گریم مربوط به تله فیلم آمین خواهیم گفت است..این بازیگر جوان که به تازگی در سریال پرمخاطب آوای باران بازی کرده است. در این تله فیلم به ایفای نقش پرداخته است.
WoW
من کلّن 4-5 قسمت باران و دیدم!

ولی این شکلی خیلی بیشتر بِش میاد.

مشاهده پیوست 192976
ولی این بارانم تقلبیه ها!
باران اصلی اینه و داره از دوری باباش گریه میکنه:

Zara1

عضو جدید
زارا فک کنم این خبر خییییییییییلی بهت چسبیده هااا.... از خوشحالی نمیدونی چیکاکنی..:w42:
اشکالی نداره هااا...به هر حال تو کوچولوی مایی...:child::w15:
به هر حال مرسی که خبر دادی..:w27:
به هرحال آره دیگه.

انقد چسبیده
که از وختی خبرش اعلام شده درس و زیمین زدم و نشستم پای نِت!

یکی نیس بگه بچه برو درس میخوان مگو چیست درس / که سرمایه ی زندگانیست درس
!!!

حمید 88

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
هزینه های دندون پزشکی بالاست برای اینکه زجر نکشه باید خلاصش کرد

حمید 88

کاربر ممتاز
اخه بعیده این زبون بسته پول دندونپزشکی رو داشته باشه ها یه راه دیگه هم هست فعلا یه مقدار مسکن بخوره غیر این دو راه که راه دیگه ای نیست

مارجين

کاربر ممتاز
اخه بعیده این زبون بسته پول دندونپزشکی رو داشته باشه ها یه راه دیگه هم هست فعلا یه مقدار مسکن بخوره غیر این دو راه که راه دیگه ای نیست

آره خب ...حالا اين بهتره...اما دردي كه اين بنده خدا ميكشه فكركنم يه گالن مسكن هم بخوره به جايي نرسه...

راستي ميدونستي عصاره گياه ميخك مسكن قوي دندون درده؟؟؟

الانم توي داروخانه ها به نام دنتون فروخته ميشه...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره خب ...حالا اين بهتره...اما دردي كه اين بنده خدا ميكشه فكركنم يه گالن مسكن هم بخوره به جايي نرسه...

راستي ميدونستي عصاره گياه ميخك مسكن قوي دندون درده؟؟؟

الانم توي داروخانه ها به نام دنتون فروخته ميشه...

بله میدونیم..
خود گیاه میخک رو لای یه دستمال تمیز قرار بدید. و به مدت 10دقیقه روی دندانی که درد میکنه بزارید.. اروم میکنه. ولی به شرطی که عصب کشی نداشته باشه...
سیرهم میتونه درمان خوبی برای درد دندون باشه.
یه سیر رو در سمتی که دندونتون درد میکنه قرار بدید داخل گوشتون. تسکین پیدا میکنه.
راه های زیادیه. برای ت***ن درد دندون. منتهی برای یه سری جواب میده برای یه سری نه..

مارجين

کاربر ممتاز
مرسي آيوروداي عزيز...

مادربزرگم خدابيامرز...
هرموقع دندونمون درد ميگرفت روغن كاغذ رو ميگرفت ميذاشت روي دندونمون....اونم خوب بود...خيلي تاثير داشت..

حمید 88

کاربر ممتاز
بله میدونیم..
خود گیاه میخک رو لای یه دستمال تمیز قرار بدید. و به مدت 10دقیقه روی دندانی که درد میکنه بزارید.. اروم میکنه. ولی به شرطی که عصب کشی نداشته باشه...
سیرهم میتونه درمان خوبی برای درد دندون باشه.
یه سیر رو در سمتی که دندونتون درد میکنه قرار بدید داخل گوشتون. تسکین پیدا میکنه.
راه های زیادیه. برای ت***ن درد دندون. منتهی برای یه سری جواب میده برای یه سری نه..
این حیوونکی انگار نارگیل رو با پوستش خورده فکر نکنم با این مسکنا جواب بگیره بنگدوه ، خشخاش ، شیشه هم مخدره کل زنگیش با خانوادش تباه میشه من میگم همون خلاصش کنن بهتره

حمید 88

کاربر ممتاز
مرسي آيوروداي عزيز...

مادربزرگم خدابيامرز...
هرموقع دندونمون درد ميگرفت روغن كاغذ رو ميگرفت ميذاشت روي دندونمون....اونم خوب بود...خيلي تاثير داشت..
خدا رحمتشون کنه راستی شنیده بودم از اب کره میگیرن از کاغذ روغن رو نه ظاهرا نزدیکای نصفه جهان هستید درسته

آخرین ویرایش:

مارجين

کاربر ممتاز
خدا رحمت کنه شنیده بودم از اب کره میگیرن از کاغذ روغن رو نه ظاهرا نزدیکای نصفه جهان هستید درسته

قربان شما..خدا رفتگان شما رو هم رحمت كنه..

نه اتفاقا تهراني اصيل هستيم..

خيلي ساده اس...كاغذ رو به شكل قيف ميكرد و سروته ميذاشت روي يه ظرف چيني ( معمولا نعلبكي ) بعد از زير آتيشش ميزد...كاغذ كه آروم تو خودش ميسوخت ..خاكسترش رو فوت ميكرد و بعد يه لايه زرد رنگ روغني البته خيلي خيلي كم روي نعلبكي باقي ميموند كه با گوش پاكن جمعش ميكرد و روي لثه و دندون دردمون ميماليد...خيلي هم موثر بود.

مارجين

کاربر ممتاز
این حیوونکی انگار نارگیل رو با پوستش خورده فکر نکنم با این مسکنا جواب بگیره بنگدوه ، خشخاش ، شیشه هم مخدره کل زنگیش با خانوادش تباه میشه من میگم همون خلاصش کنن بهتره

اي شيخ شما توي ممالك ذي نفوذتون در مورد رعاياتون همينجوركي قضاوت ميكنيد عايا؟؟؟؟
خدا به داد برسه...

حمید 88

کاربر ممتاز
اي شيخ شما توي ممالك ذي نفوذتون در مورد رعاياتون همينجوركي قضاوت ميكنيد عايا؟؟؟؟
خدا به داد برسه...
رعایای من بیشتر گل و گیاهه که الان وضعیت تعدادی از قلمه های رز خرابه وسیاه شدن . داشتم دنبال درمون اونا مگشتم که از قضا نعره های این گوریل ارسالی شما منو وارد دام پزشکی کرد خروسا مم رد شون کردم تا مجبور به ... نشم الان یه خروسه با سه تا مرغ و چهار تا نیمچه جوجه دارم که امیدوارم مرغ بشن اینا رعایای من هستم

حمید 88

کاربر ممتاز
قربان شما..خدا رفتگان شما رو هم رحمت كنه..

نه اتفاقا تهراني اصيل هستيم..

خيلي ساده اس...كاغذ رو به شكل قيف ميكرد و سروته ميذاشت روي يه ظرف چيني ( معمولا نعلبكي ) بعد از زير آتيشش ميزد...كاغذ كه آروم تو خودش ميسوخت ..خاكسترش رو فوت ميكرد و بعد يه لايه زرد رنگ روغني البته خيلي خيلي كم روي نعلبكي باقي ميموند كه با گوش پاكن جمعش ميكرد و روي لثه و دندون دردمون ميماليد...خيلي هم موثر بود.
خب دیگه همش پانصد کیلومتر با اصفهان فاصله دارید که میشه جزو اصفهان که البته دو تاشون هم جزو حومه ابادان هستند

مارجين

کاربر ممتاز
رعایای من بیشتر گل و گیاهه که الان وضعیت تعدادی از قلمه های رز خرابه وسیاه شدن . داشتم دنبال درمون اونا مگشتم که از قضا نعره های این گوریل ارسالی شما منو وارد دام پزشکی کرد خروسا مم رد شون کردم تا مجبور به ... نشم الان یه خروسه با سه تا مرغ و چهار تا نیمچه جوجه دارم که امیدوارم مرغ بشن اینا رعایای من هستم

موفق باشيد اي شيخ...

راستش با اين سرما و برف يكي از رزها تون هم سالم بمونه شانس آورديد...

آخخخخخي حرمسرا تون رو تعطيل كرديد؟؟؟

اميدوارم اينا ديگه مرغ از كار دربيان..

خدا عمرتون بده كه به قلع و قمعشون فكر نكرديد...اي شيخ...ايشالا رعاياي بيشتري پيدا كنيد..

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

از الان گفته باشم یکی از این رعایا رو باید به خدمت ما در بیاری! وگرنه میبرم وسط کوهستان ولت میکنم پیاده برگردی خونتون!! (البته اگه شانس بیاری گرگا تو رو به خدمت خودشون در نیارن!!)

حمید 88

کاربر ممتاز
از الان گفته باشم یکی از این رعایا رو باید به خدمت ما در بیاری! وگرنه میبرم وسط کوهستان ولت میکنم پیاده برگردی خونتون!! (البته اگه شانس بیاری گرگا تو رو به خدمت خودشون در نیارن!!)
اکشال نداره ولی دخل و خرجشون با هم جور نیستا فعلا یه ده کیلو گندم بیار اربابیت ثابت بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا