زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
من این مدلی با هیجان میام اونوخ شما نیستید!

حالا ک ایطو شد...

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام خوبین؟ با سفر به جنوب استان یه عالمه سوسک میتونی بگیری:D

جنوب استان به چه درد من میخوره؟ جاهایی که من باید برم از قبل مشخصه، ماه پیش با این که خیلی کمتر برف اومده بود یه منطقه رو دو بار رفتم ولی نتونستم کار کنم برگشتم!

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
جنوب استان به چه درد من میخوره؟ جاهایی که من باید برم از قبل مشخصه، ماه پیش با این که خیلی کمتر برف اومده بود یه منطقه رو دو بار رفتم ولی نتونستم کار کنم برگشتم!

ای بااااااااااااااااااااابا الان اینجا رو سیل میبره ...آره جنوب خوبه،کی میخواد لو بده سوسکا بچه جنوبن الهی شکر زبون ندارن که عربیو آبادانی صبت کنن.

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز

باور کن من تو هفته گذشته ک هوا گرم شده بود 40 نوع حشره تونستم بگیرم. تازه کلی هم سوسک گرفتم.از نوع ایرانی. آلمانی.امریکایی و ...:D

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
باور کن من تو هفته گذشته ک هوا گرم شده بود 40 نوع حشره تونستم بگیرم. تازه کلی هم سوسک گرفتم.از نوع ایرانی. آلمانی.امریکایی و ...:D

ضمن تشکر از زحمات شما...
حالا سوسکهای ایرانی که هیچی اما اون آلمانی و امریکاییها چک کردی ببینی مدارک اقامتشون قانونیه یا نه...؟؟؟؟؟؟؟اگه مشکل ویزا دارن خودت که میدونی از چه سمی با چه دزی استفاده کنی دیگه...

samira20*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از زحمات شما...
حالا سوسکهای ایرانی که هیچی اما اون آلمانی و امریکاییها چک کردی ببینی مدارک اقامتشون قانونیه یا نه...؟؟؟؟؟؟؟اگه مشکل ویزا دارن خودت که میدونی از چه سمی با چه دزی استفاده کنی دیگه...

مسئولین رسیدگی کنین دیگه. واقعا معظل بزرگی شده:D
ما خودمونم موندیم.عایا استادا برا گمراهی ما روی جناب سوسک ها اسامی مختلف میزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا