خیلی قشنگه.
با چی این شکلی شده؟
برچسبه یا نقاشی شده؟
میدونید چه جور رنگایی استفاده میکنن؟
مرسی. عکس قشنگی بود.![]()
میدونید چرا کارشون به اینجا کشید؟!!اتفاق قبل دعوا من عکسشونو دیدم...البته کار خوبی نکردم که توی زندگی مردم سرک کشیدم اما به هر حال دیدم خوووو
اینم عکسشون
مشاهده پیوست 191201
تا چه حد؟!!عقده ای یعنی تا این حد آخــــــــــــــــــه
آره خب... من نخواستم زیاد توی زندگی اینا دخالت کنم ولی حالا که شما اشاره کردین بذارین بگم....قضیه سر هووه..میدونید چرا کارشون به اینجا کشید؟!!
اینجا رو ببینید:
![]()
متوجه شدین؟!!![]()
اتفاق قبل دعوا من عکسشونو دیدم...البته کار خوبی نکردم که توی زندگی مردم سرک کشیدم اما به هر حال دیدم خوووو
اینم عکسشون
مشاهده پیوست 191201
میدونید چرا کارشون به اینجا کشید؟!!
اینجا رو ببینید:
![]()
متوجه شدین؟!!![]()
شرکت کشمش باد کنی(سهامی عام)
یه پیشنهاد خوب برا کسایی که امتحانای ترمشون تموم شده و از بیکاری حوصله شون سر رفته....
یه مشت کشمش بیارین و با تلمبه بادش کنین که دوباره به انگور تبدیل بشه....بی ربط به رشته صنایع غذایی هم نیس...
مث شلک زیر
مشاهده پیوست 191264
شرکت کشمش باد کنی(سهامی عام)
یه پیشنهاد خوب برا کسایی که امتحانای ترمشون تموم شده و از بیکاری حوصله شون سر رفته....
یه مشت کشمش بیارین و با تلمبه بادش کنین که دوباره به انگور تبدیل بشه....بی ربط به رشته صنایع غذایی هم نیس...
مث شلک زیر
مشاهده پیوست 191264
فکر خوبیهبچه ها زود بریم تا استخدام تموم نشده
![]()
من آمدم..مرسی گلم که واسم جا نگه داشتین فیدات بشماوه اوه اوه جررر زني موقوف سميرا جوني........اول نوبت من و نرگسيه....![]()
![]()
فدا مدات نرگسي...خوش اومدي...
نه فكر نكنم آوردن وسايل به عهده خودمون باشه...نيگا ...شركت سهامي عامه...احتمالا وسايل از خودشونه...ما فقط باد ميكنيم...![]()
![]()