زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
داد می کشیدم
نمی شنید
به خیالم کر شده بود
به خیالش لال بودم
اکنون که سکوت کرده ام
من مشکلی ندارم با او
او مشکلی ندارد با من
به خیالم ارزش فریاد کشیدن ندارد
به خیالش آدم شده ام!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست به قلم سروش صحت:
>>
>>دوست ، تقدیر گریزناپذیر ما نیست. برادر خواهر پسر خاله و دختر عمو نیست که آش کشک خاله باشد. دوستی انتخاب است. انتخابی دو طرفه که حد و مرز و نوع آن به وسیله همان دو نفری که این انتخاب را کرده اند تعریف می شود. با دوستانمان میتوانیم از همه چیز حرف بزنیم و مهم تر آنکه می توانیم از هیچ چیز حرف نزنیم وسکوت کنیم. با دوستانمان میتوانیم درد دل کنیم و مهم تر آنکه می شود درد دل هم نکرد و بدانیم که می داند. از دوستانمان می توانیم پول قرض بگیریم و اگر مدتی بعد او پول خواست و نداشتیم با خیال راحت بگوییم نداریم. و اگر مدتی بعد تر دوباره پول احتیاج داشتیم
و او داشت دوباره قرض بگیریم.
>>با دوستانمان میتوانیم بگوییم: امشب بیا خونه ما دلم گرفته و اگر شبی
>>دیگر زنگ زد و خواست به خانه مان بیاید و حوصله نداشتیم بگوییم : امشب
>>نیا حوصله ندارم.
>>
>>با دوستانمان می توانیم بخندیم می توانیم گریه کنیم می توانیم رستوران
>>برویم و غذا بخوریم می توانیم بی غذا بمانیم و گرسنگی بکشیم می توانیم
>>شادی کنیم می توانیم غمگین شویم میتوانیم دعوا کنیم. می توانیم در عروسی
>>خواهر و برادرش لباس های خوبمان را بپوشیم و فکر کنیم عروسی خواهر و
>>برادر خودمان است. و اگر عزیزی از عزیزان دوستانمان مرد لباس سیاه بپوشیم
>>و خودمان را صاحب عزا بدانیم. با دوستانمان میتوانیم قدم بزنیم می توانیم
>>نصف شب زنگ بزنیم و بگوییم : پاشو بیا اینجا و اگر دوستمان پرسید چی
>>شده؟ بگوییم :حرف نزن فقط بیا. و وقتی دوستمان بی هیچ حرفی
>>آمد خیالمان راحت باشد که در این دنیا تنها نیستیم با دوستانمان می
>>توانیم حرف نزنیم کاری نکنیم جایی نرویم و فقط از اینکه هستند خوشحال و
>>خوشبخت باشیم
>>
>>
>>
>>درود به همه دوستان

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
نامه هایم را برای پاره کردن نوشته ام

می توانی بسوزی شان .

حرف هایم را بی دلیل گفته ام

می توانی فراموششان کنی .

ولی عشقم را از صمیم قلب بخشیده ام

نمی توانی دوستم نداشته باشی !!!

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آمدن ، رفتن ، دويدن !

عشق ورزيدن !

در غم انسان نشستن !
پا به پای شادمانی های مردم پای كوبيدن !
كار كردن ، كار كردن !
آرميدن !
....
زندگی زيباست !!

آواتارشووووووووووووووووووووو

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
طرز تهیه نبات میوه ای و زعفرانیRock Candy در منزل با ایران شف

طرز تهیه نبات زعفرانیRock Candy در منزل با ایران شف مواد لازم : شكر 1000 گرم آب 500 ميلي ليتر نخ يا چوب به مقدار كافي چسب نواري به مقدار كافي زعفران به مقدار كافي طرز تهيه : شكر را با آب بجوشانيد و در صورتي كه خالص نبود، با يك عدد سفيده ي تخم مرغ زده شده ضايعات آن را بگيريد (به اين صورت كه در هنگام جوش، سفيده زده شده را به آب و شكر بيفزاييد و بعد كه سفيده يك سمت ظرف جمع شد تمام جرم شكر را مي گيرد). سپس درجه حرارت شكر كه به 110 درجه رسيد، زعفران را اضافه كنيد. يك ظرف تميز را برداريد و نخ يا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهيد و با چسب نواري آنها را محكم كنيد. سپس به صورتي كه فاصله هر نخ از نخ ديگر يا چوب ها از يكديگر حدود 6 سانتيمتر باشد، به آرامي شربت را در ظرف بريزيد و درب آن را با يك حوله ضخيم بپوشانيد تا ضمن آنكه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهاي نبات روي نخ يا چوب ها ايجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر كنيد تا بلورهاي نبات بر روي نخ ها يا چوب ها تشكيل شود.

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه نبات میوه ای و زعفرانیRock Candy در منزل با ایران شف

طرز تهیه نبات زعفرانیRock Candy در منزل با ایران شف مواد لازم : شكر 1000 گرم آب 500 ميلي ليتر نخ يا چوب به مقدار كافي چسب نواري به مقدار كافي زعفران به مقدار كافي طرز تهيه : شكر را با آب بجوشانيد و در صورتي كه خالص نبود، با يك عدد سفيده ي تخم مرغ زده شده ضايعات آن را بگيريد (به اين صورت كه در هنگام جوش، سفيده زده شده را به آب و شكر بيفزاييد و بعد كه سفيده يك سمت ظرف جمع شد تمام جرم شكر را مي گيرد). سپس درجه حرارت شكر كه به 110 درجه رسيد، زعفران را اضافه كنيد. يك ظرف تميز را برداريد و نخ يا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهيد و با چسب نواري آنها را محكم كنيد. سپس به صورتي كه فاصله هر نخ از نخ ديگر يا چوب ها از يكديگر حدود 6 سانتيمتر باشد، به آرامي شربت را در ظرف بريزيد و درب آن را با يك حوله ضخيم بپوشانيد تا ضمن آنكه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهاي نبات روي نخ يا چوب ها ايجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر كنيد تا بلورهاي نبات بر روي نخ ها يا چوب ها تشكيل شود.
آشپزم شدی!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیلام
ای بابا یکمم حرفای شادی آور بزنید، دلمون گرفت :redface:

خاطرات گرگانمم زنده شد، کجایی شالی کوبی؟ کجایی ناهارخوران و جاده زیارت؟ دلم هواتو کرد :cry:
حرف شاد این روزا سخت پیدا میشه...

گرگان چه خبر بود اونوقت؟؟؟؟؟/ها؟؟؟؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
اِوا خاکِ عالم ! آیدین کجا بودی تو ؟! ییهویی پیدات شد

باور کن منو گول زدن آیدین

صداشو در نیار تا آیدین اینجاس
من دلم پاکه یه بار خواست بم خیانت بشه خدا بم گفت برو اونجا ببین چه خبره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا