الهام که جواب نمیده
قهوه هم که ندادین
قهوه هم که ندادین

دوستتون دارم
حلال کنین
خدانگهدارتون![]()
حرفاتون خيلي غمگينه ! سعي كنين به خودتون تلقين كنين كه شاد هستين و هيچ مشكلي ندارين! من مشكلاتم خيلي زياده قبلا خيلي غمگين بودم ولي الان ديگه هيچ چيز عين خيالم نيست ! درسته از همه چيز خسته شدم ولي ديگه عادت كردم ، سعي كنين شاد باشين ، اين توصيه ي دوستانست به شما ، من واقعا مشكلاتم زياده ولي هيچ چاره اي نيست بايد توكل بخدا كنيم و با همه چيز كنار بياييمکیفت کوکه ها!
حرفاتون خيلي غمگينه ! سعي كنين به خودتون تلقين كنين كه شاد هستين و هيچ مشكلي ندارين! من مشكلاتم خيلي زياده قبلا خيلي غمگين بودم ولي الان ديگه هيچ چيز عين خيالم نيست ! درسته از همه چيز خسته شدم ولي ديگه عادت كردم ، سعي كنين شاد باشين ، اين توصيه ي دوستانست به شما ، من واقعا مشكلاتم زياده ولي هيچ چاره اي نيست بايد توكل بخدا كنيم و با همه چيز كنار بياييم![]()
پس این گیومه پژمان گیومه کجاست؟
کم پیدا شده!
معلوم نی داره چه خرابکاری میکنه!![]()
سلامممممم دنبال گیومه ها میگشتم![]()
سلامممم.خوبم شما خوبی؟
کم پیدایین!
ای بابا اونا که سرجاشونن پیداکردن نمیخواد.![]()
کسی هست که با ArcGIS کار کرده باشه.
به مشکل برخوردم.![]()
من منتظرم به زودی برگردید
باشگاه به کاربرای خوبش باشگاس![]()
مشكلتونو بفرمايين من درخدمتمکسی هست که با ArcGIS کار کرده باشه.
به مشکل برخوردم.![]()
مگه بچه هاي كشاورزي چشونه كه مي فرستينش تالار عمرانسلام
تو تالار عمران باید مطرح کنی، فکر کنم بچه های شهرسازی هم بدونن
مگه بچه هاي كشاورزي چشونه كه مي فرستينش تالار عمرانحاضرم الان بيان يه مسابقه ي اوتوكد و GIS بذاريم
![]()
مگه بچه هاي كشاورزي چشونه كه مي فرستينش تالار عمرانحاضرم الان بيان يه مسابقه ي اوتوكد و GIS بذاريم
![]()
هر رشته اي به نوبت خودش يه سختي هايي داره نميشه گفت يكي كلا خيلي سخته يكيش كلا آسونه! اين كشاورزيها هم ناسلامتي مهندسنا!بو خدا ما رو میفرستن دنبال نخود سیاه فکر کردن فقط خودشون بلدن![]()