armx
عضو جدید
اين رسم روزگاره همه بايد حركت كنيم تا اين چرخ فلك بچرخه ! يه روزي ميايمهییییییی خدا این هم از باشگاه مهندسان
![]()
یوهویی عضو میشن
یوهویی میرن![]()
بعد دوباره یوهویی میان![]()
بعد یوهویی غیب میشن![]()

اين رسم روزگاره همه بايد حركت كنيم تا اين چرخ فلك بچرخه ! يه روزي ميايمهییییییی خدا این هم از باشگاه مهندسان
![]()
یوهویی عضو میشن
یوهویی میرن![]()
بعد دوباره یوهویی میان![]()
بعد یوهویی غیب میشن![]()
يه سوال هدف از آفرينش چيه ؟!!دنیای واخهیش عجیبه چه برسه به مجازیش![]()
دنیای واخهیش عجیبه چه برسه به مجازیش![]()
اين رسم روزگاره همه بايد حركت كنيم تا اين چرخ فلك بچرخه ! يه روزي ميايميه روزي ميريم
... پس بايد تو اين اومدن رفتن يه اثري از خودمون بزاريم تا حداقل يه نامي ازمون بمونه!
![]()
در زندگیت طوری باشاما میدونید قشنگی نبودن چیه ؟
بعضیها قدرتو بیشتر میدونن همیشه به یادت هستن نه همیشه اما لااقل زمانی که نبودنت واقعا حس میکنن
اگه ادم تو زندگیش همیشه مفید واقع بشه و یا یه خاطره کوچیک یا یه اثر مهمی تو زندگی کسی به جا بذاره
بدون اگه نباشه حتی اگه دنیا هم زیرو رو نشه اما یه جا همیشه لنگ
سوالمو پس مي گيرم چون مي دونم جواب نداره ! يا جوابش خيليه! پس زياد وارد بحثهاي فلسفه نشيمچیطو ؟!![]()
سوالمو پس مي گيرم چون مي دونم جواب نداره ! يا جوابش خيليه! پس زياد وارد بحثهاي فلسفه نشيم![]()
خب پس بيايين يه چايي دم كنيم بخوريم خستگيمون در شهخو دیگه بحثش طولانیه و هم اعصاب میخواد هم حوصله هم علم![]()
خو دیگه بحثش طولانیه و هم اعصاب میخواد هم حوصله هم علم![]()
آخ گل گفتی ... انقدر خستمخب پس بيايين يه چايي دم كنيم بخوريم خستگيمون در شه![]()
نصفه شبي نشستين قصه بودن و نبودن و ياد وخاطره راه ميندازين بعد ميگين نميدونيم چي شد و ميخوايد بريد بخوابيد؟
واسه همین فرستادمشون برن بخوابن دیگهنصفه شبي نشستين قصه بودن و نبودن و ياد وخاطره راه ميندازين بعد ميگين نميدونيم چي شد و ميخوايد بريد بخوابيد؟
هيچي نميگم منم مثل شما شدمچی میگه ؟!![]()
چرا میزنی خو![]()
زدنی رو باید زد :دی
راستی پر کار شدی، جای افشینم پست وا میستی :دی
امروز اذیت خونم کم شده، به یاد قدیما اومدم اینجا یکم شوخی کنم
امیدوارم نارحت نشی
خواب ديگه چيه ! هنوز من تازه قهوه دم كردم بخوريم!برین بخوابین دیگهههههههههه شماها خواب و خوراک ندارین ؟!!!!![]()
دیگه چی ؟
من حوصله ندارم !! خوابم نمیره
بابا یکی از دوست های صمیمیم سکته مغزی کرده !!! بچه ها براش خیلی خیلی دعا کنین !!!![]()
خواب ديگه چيه ! هنوز من تازه قهوه دم كردم بخوريم!![]()
شب همه اتون بخیر![]()
شبتون بخیر![]()
واقعا ؟ چه بد ؟ براش دعا میکنم گلم چند سالشه؟ الان حالش بهتره ؟
خواب یه چیز نامرئی که یوهو میاد سراغت اول چیشات و خمار میکنه بعد کلا بیهوش میشی ایجوری![]()
قهوههههههههههههههههه من میخوام بی زحمت 2 تا بدین شکلات هم بود خوبه
![]()
اهوم !! منم میرم حال خوبتون نمیگرم !!
شبتون شییک