زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلاممممممممممممممممممممممممممم خوووبیییییی ؟ دلم برات تنگ شده بود ..... جه خبرا خوش میگذره ؟

سلام

خوبم مرسی
خوش که نمی گذره درسا زیاده منم نمی رسم بخونم
فقط شنبه ها که عملیات داریم رو دوست داریم و یه بخش کوچیکی از یک شنبه ها که ازدیاد داریم واحد عملیش یک شنبه هاست
قبل و بعدش هم ژنتیک داریم خیلی مزخرفه آزمایشگاه که فقط مساله حل می کنه استاد هم هی به من گیر می ده چند بار حل کردم فکر می کنه دیگه همه رو باید حل کنم بعدش ازدیاده بعد هم تئوری ژنیتکه که من می رم جلوی جلو می شینم ولی بازم خوابم:redface:

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشدیم که نشدیم

نشدیم که نشدیم

[FONT=times new roman, new york, times, serif]ته دیگ طلایی رنگ خوشمزه هم نشدیم دو نفر سرمون دعوا کنند

[FONT=times new roman, new york, times, serif]شلغمم نشدیم یکی کوفتمون کنه خوب شه

[FONT=times new roman, new york, times, serif]ویرگول هم نشدیم هر کی بهمون رسید مکث کنه

[FONT=times new roman, new york, times, serif]بچه مردم هم نشدیم ، ملت ما رو الگوی بچه هاشون قرار بدن

[FONT=times new roman, new york, times, serif]قره قوروتم نشدیم دهن همه رو آب بندازیم

[FONT=times new roman, new york, times, serif]لاک پشتم نشدیم گشت ارشاد نتونه به لاکمون گیر بده

[FONT=times new roman, new york, times, serif]خربزه هم نشدیم هر کی می خورتمون پای لرزش هم بشینه[/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]موبایل هم نشدیم ، روزی هزار بار نگامون کنی[/FONT]
[FONT=times new roman, new york, times, serif]پایان نامه هم نشدیم ازمون دفاع کنن[/FONT]​
[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]
[/FONT]

iliyafarahmand

عضو جدید
یادمان باشد در این گرانی
احساس مان را خرج بی احساسی های کسی نکنیم
که سرانجامش ورشکستگی ایست !

وضعیت