زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلمات محبت آمیزی که به هم میگوییم، در قلب پنهان آسمان ذخیره میشوند.
روزی این کلمات همانند باران باریده و در همه جا فرود می آیند.
راز ما در سرتاسر جهان سبز خواهد شد.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی آنگاه دلنشین و زیباست که فارغ از دغدغه ها و دل نگرانی ها باشد.
و دغدغه ها و دل نگرانی ها از برون ما را هدف نمیگیرند، بلکه از درون و از
اندیشه های مان ریشه میگیرند، برگ و شاخه بر می آورند،تناور میشوند و همه هستی ما را فرو می بلعند. “وین دایر”

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقه ای از وقت خود را بگیر و بگو :
سبحان الله
والحمدلله
ولااله إلاالله والله أکبر
سبحان الله وبحمده
سبحان الله العظیم
سپس برای چندنفر بفرست
تعداد زیادی به ذکر الله مشغول میشوند و چقدر اجر برای شما حاصل میشود
“ألابذکرالله تطمئن القلوب”
التماس دعا.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه کسی میتواند آب گل آلود را به یک آب صاف و زلال تبدیل کند؟ هیچکس،
اما اگر بگذاریدآب بی حرکت بماند، خودبه خود صاف خواهد شد.
چه کسی میتواندیک آرامش مطلق برای شما فراهم آورد؟ هیچکس،
اما اگر خونسرد باشید و اجازه دهید تازمان بگذرد، این حالت آرامش کم کم بدست خواهدآمد.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگران را ببخش نه به این علت كه اونها لیاقت بخشش تورو دارند به این علت كه تو لیاقت اون رو داری كه آرامش داشته باشی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدامس ها بزرگترین اساتید معنویت هستند از كودكیمان تلاش مى كنند به ما بفهمانند هیچ شیرینى اى ماندگار نیست

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی یك اثر هنریست نه یك مسئله ریاضی بهش فكر نكن،ازش لذت ببر

هست را اگر قدر ندانی می شود بود

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق یک چرخه است
وقتی عاشق می شوید، صدمه می بینید

وقتی صدمه می بینید، متنفر می شوید
وقتی متنفر می شوید، سعی می کنید فراموش کنید
وقتی سعی می کنید فراموش کنید، دل تنگ می شوید
وقتی دل تنگ می شوید
در نهایت دوباره عاشق می شوید

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که پول ميگيرد تا دروغ بگويد دلال است
کسی که دروغ می گويد تا پول بگيرد گداست
کسی که پول می گيرد تا راست و دروغ را تشخيص دهد قاضی است
کسی که پول می گيرد تا راست را دروغ و دروغ را راست جلوه دهد وکيلاست
کسی که جز راست چيزی نمی گويد بچه است
کسی که به خودش هم دروغ می گويد متکبر و خود پسند است
کسی که دروغ خودش را باور می کند ابله است
کسی که اصلا دروغ نمی گويد مرده است
کسی که دروغ می گويد و خودش هم نمی فهمد پر حرف است
کسی که مردم سخنان راست او را دروغ می پندارند و به او می خندندديوانه است

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه دنبال افرادی که کمترین اهمیت را در زندگی به ما می دهند می دویم چرا به این کارپایان ندهیم و اطرافمان را نگاه نکنیم تا ببینیم چه کسانی دنبال ما می دوند

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي در حال بارگيري است، لطفا صبر کنيد...

اينجا سرعت خوشبختي بسيار کم است...!!!

تا زندگي ات لود شود ...

عمرت تمام شده...!!!

از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند

از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند

آدمیت مرده بود

گرچه آدم زنده بود

صحبت از پژمردن یک برگ نیست

وای ...

بهشت هرگز تحقق پیدا نمی کند

مگر اینکه ما دیگران را همان قدر دوست بداریم

که خودمان را دوست داریم،همین....

بدترین حسرتی که در زندگی می خوریم

از این نیست که چرا

اعمال خطایی انجام داده ایم!

بلکه از این است که چرا

اعمال دُرُستی را برای کسی که

« لیاقتش را نداشت »

انجام دادیم

همه میگن

گشتم نبود

نگرد نیست

من میگم

گشتم بود

اما سهم من نبود

گاهی فکر می کنم باید کارگردان می شدم. چون هر کس به ما می رسد بازیگر است...

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دلایل حذف تصمیم کبری و کوکب خانم از کتب درسی

دلایل حذف تصمیم کبری و کوکب خانم از کتب درسی

حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص حذف برخی داستان ها مانند کوکب خانم و تصمیم کبری از کتب درسی اظهار داشت: شاید هم‌سن و سال‌های من به کتاب‌های دانش‌آموزی دوره خودشان علاقه داشته باشند، همچنان که وقتی ما به یاد کفش، کیف و لباس دوره دانش‌آموزی خودمان می‌افتیم لذت می‌بریم، اما واقعاً سلایق و نیازهای امروز مانند چهل سال قبل است؟
وی با تأکید بر اینکه نوع نگاه به زندگی تغییر کرده است، ادامه داد: بنده در دهه چهل دانش‌آموز بودم و اکنون دهه 90 است، آیا نیازها بعد از 50 سال عوض نشده است؟ نوع نگاه به زندگی تغییر نکرده است؟
حجت‌الاسلام محمدیان با بیان اینکه امروز باید کتاب‌های درسی و محتواهای آموزشی ناظر به نیازها، سلایق و علایق امروز دانش‌آموزان باشد، افزود: به صورت نوستالوژیک شاید به قصه تصمیم کبری، کوکب‌خانم، پطروس فداکار دلبستگی داشته باشیم، اما امروز در کشور ما محتوای جدید تولید شده است و نیازهای جدیدی داریم، ضمن اینکه ادبیات جدیدی نیز خلق شده است.

وی اضافه کرد: شاید در 50 سال آینده نیز وقتی این دانش‌آموزان بزرگ شوند، بگویند کتاب‌های درسی ما خیلی خوب بود، در هر حال ما باید ناظر به نیازها، شرایط و محتوا را تغییر دهیم اما مبنا، اصول‌ و ارزش‌ها ثابت باشد؛ به عنوان مثال راستگویی و فداکاری را در کتاب درسی ترویج دهیم.
* امروزه صدها فداکارتر از پطروس در کشورمان پیدا شده است
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه در دوره‌ای فداکاری در قالب پطروس فداکار بود، گفت: امروز در داخل کشورمان صدها پطروس و فداکارتر از پطروس پیدا شده است که اگر قرار است بگوییم باید زندگی فداکاران روزگار خودمان را بگوییم.
وی افزود: معتقدم کتاب درسی به لحاظ محتوایی، روش آموزشی، دانشی و بینشی قوی‌تر از کتاب‌های دهه‌های 30 و 40 هستند و اکنون علمی‌تر و روشمندتر به لحاظ روانشناسی بوده و به نیازهای کودکان توجه کرده است؛ به عبارت دیگر کتاب‌های درسی فعلی، کودکان را برای زندگی آماده می‌کند نه فقط خواندن و نوشتن.

حجت‌الاسلام محمدیان با بیان اینکه نباید نسبت به کتاب‌های درسی به صورت حجمی برخورد کرد، ادامه داد: مهم برایند کار است و برایند درسی ما آمادگی برای زیستن در زندگی امروز است؛ فداکاری کردن برای کشور، داشتن هویت ملی، دینی و انقلابی به عنوان ارزش‌هایی است که باید در کتاب‌های درسی حفظ شود.
وی تأکید کرد: معتقدم کتاب‌های درسی ما به لحاظ محتوایی غنی‌تر از دوره گذشته بوده و روش‌ها علمی‌تر است، اما در عین حال به کتاب‌های آن دوره نیز تعلق‌خاطر داریم؛ به عنوان مثال من هنوز هم وقتی «داشت عباسقلی خان یک پسری» را می‌خوانم، احساس لذت می‌کنم و شعر ایرج‌میرزا تعلق‌خاطر دارم، اما واقعیت این است که آیا باید همیشه کودکان ما در ایرج‌میرزا بمانند یا شاعرهای امروز هم در کتاب‌های درسی وارد شوند.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یادداشت پژمان:
یکی نیست به شما بگه جناب عزیز !!!
این درس را برداشتین جاش چی میزارین ؟! من که خوب میدونم بجاش چی میزارین.... لطفاً بس کنین
شما دهه 40 دانش آموز بودی؟؟؟ باشه خوب... منم اینو دهه 70 خوندم...... الان هم دهه 90 هست..... اینا همش قبول......

مردک!!! به فکر کسانی باش که عقل و ذهنشون هنوز در دهه های اول قرن یک هست......
کاش کمی هم ........

کاش بیاد باشگاه و اینو بخونه :

با خردمندی و خوبی پارسا و نیک خوست*** صورتی هرگز ندیدم کاین همه معنی در اوست

گر خیال یاری اندیشند باری چون تو یار*** یا هوای دوستی ورزند باری چون تو دوست

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
خدا میدونه چی میخان تو گوش بچه های مردم بخونن.

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زنم و به همان ا ندازه از هوا سهم میرم که ریه های تو!!

درد آور است که من آزادنباشم تا تو به گناه نیفتی!

قوس های بدنم بیشتر ازافکارم به چشمهایت می آیند!!

تاسف بار است که بایدلباسهایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم...

آخرین ویرایش:

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آسیب شناسی فک و فامـــــیل ...!

آسیب شناسی فک و فامـــــیل ...!

1- خاله
معنای لغوی: خواهر مادر
معنای استعاره ای: هر زنی كه با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد.
نقش سمبلیك: یك خانم مهربان و دوست داشتنی كه خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد.
غذای مورد علاقه: آش كشك.
زیر شاخه ها: شوهر خاله: یك مرد مهربان كه پیژامه می پوشد و به ادبیات و شكار علاقه مند است. دختر خاله،پسر خاله:
همبازی دوران كودكی كه یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یكی دیگه ازدواج می كنید یا باهاش ازدواج می كنید اما عاشق یكی دیگه هستید.
مشاغل كاذب: خاله زنك بازی، خاله خانباجی.
چهره های معروف: خاله خرسه، خاله سوسكه.
داشتن یك خاله ی مجرد در كودكی از جمله نعمات خداوندی است.

2 - عمه
معنای لغوی: خواهر پدر
معنای استعاره ای: هر زنی كه با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر زنی كه مادر چشم دیدنش را نداشته باشد.
نقش سمبلیك: به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل: ۱- جواب همه ی فحش هایی كه می دهید. مثال: عمته... ۲- جواب همه ی محبت هایی كه می كنید. مثال: به درد عمه ات می خوره... ۳- توجیه كلیه ی بیقوارگی ها،رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی. ۴- خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذكر مثال معذوریم...
غذای مورد علاقه: شله زرد، سمنو.
زیر شاخه ها: شوهر عمه: یك مرد پولدار كه سیبیل قیطانی دارد و چندش آور است. پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران كودكی كه در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند!!
مشاغل كاذب Match-Making (arranging marriages for others, bringing two people together).
چهره های معروف: عمه لیلا.
داشتن یك عمه كه در توصیفات فوق صدق نكند جزو خوش شانسی های زندگی است.

3 - دایی
معنای لغوی: برادر مادر
معنای استعاره ای: هر مردی كه با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر مردی كه پتانسیل كتك خوردن توسط پدر را داشته باشد.
نقش سمبلیك: یكی از معدود مردانی كه هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه كرد.
غذای مورد علاقه: فسنجون.
زیر شاخه ها: زن دایی: یك زن چاق و شاد كه خیلی كدبانو است و جلوی مادر قپی می آید. پسردایی،دختردایی: همبازی دوران كودكی كه در بزرگسالی مثل یك همرزم ساپورتتان می كنند.
چهره های معروف: علی دایی، دایی جان ناپلئون.
سعی كنید حتمن حداقل یك دایی داشته باشید.

4 - عمو
معنای لغوی: برادر پدر
معنای استعاره ای: هر مردی كه با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد.
نقش سمبلیك: یكی از مردانی كه شما همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید كارتون ببینید تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یكی از مردانی كه مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساكت شده، به فكر فرو می رود.
غذای مورد علاقه: قرمه سبزی، آبگوشت.
زیر شاخه ها: زن عمو: یك زن خوشگل كه زیاد به شما توجه نمی كند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو،پسرعمو: همبازی دوران كودكی كه اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نكنید خطر را از سر گذرانده اید.
مشاغل كاذب: بازی در قصه های ایرانی-اسلامی.
چهره های معروف: عمو زنجیرباف، عمو یادگار، عمو پورنگ.
داشتن یك عمو ی پولدار خیلی خوب است.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زنم و به همان ا ندازه از هوا سهم میرم که ریه های تو!!

درد آور است که من آزادنباشم تا تو به گناه نیفتی!

قوس های بدنم بیشتر ازافکارم به چشمهایت می آیند!!

تاسف بار است که بایدلباسهایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم...

حالا من فمینیسمم؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا