زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام.خوبی شما؟
کم پیدایین؟نیستین
آواتارت کجا رفته؟
گلاب؟؟؟؟؟؟؟
این همه چیزای خوشمزه.حالا چرا گلاب؟

میزارم همه چیزو سر جاش....
هستم که !!!
شما چطورین آقا رضا خوبن ؟
نمیدونم ویار کردم ؟! یا ویار دارم!؟
1 چیزی توی همین مایه ها !!
شانس آوردم زن نشدم !!! :redface:
چه آواتار جیگرییییییی :thumbsup2:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
میزارم همه چیزو سر جاش....
هستم که !!!
شما چطورین آقا رضا خوبن ؟
نمیدونم ویار کردم ؟! یا ویار دارم!؟
1 چیزی توی همین مایه ها !!
شانس آوردم زن نشدم !!! :redface:
چه آواتار جیگرییییییی :thumbsup2:

ممنون.هم من هم آقا رضا خوبیم.
چرا پروفتون این شکلی شده؟
چرا اینقدر مشکوک میزنی؟
خواهش میشه.قابلتو نداره.....:biggrin:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا بخور یه وقت بچه ات چشم سبز نشه....:biggrin:

"Pejman"

بیا بخور یه وقت بچه ات چشم سبز نشه....:biggrin:

واییییییییییییییییییییییییییی جووونمی جوووووووووووون

مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی چه خوشمرزستتتتتتتتتتت :cry:
مشکوک نیستم که..... درستش میکنم کم کم.......

"Pejman"

همه گلا مال منههههههه
به هیچ کی هم نمیدممممممممممممممممممم

جلو نیاین میزنم زیر چشتوننناااا :neutral:

زهره جون از اینا میتونی گلاب درست کنی ؟؟؟
بدجوری هوس گلاب کردم !!! عجب چیزیه !!! من اصلا از گلاب خیلی خوشم نمیادا..... :D یاد بهشت زهرا افتادمم....

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه گلا مال منههههههه
به هیچ کی هم نمیدممممممممممممممممممم

جلو نیاین میزنم زیر چشتوننناااا :neutral:

زهره جون از اینا میتونی گلاب درست کنی ؟؟؟
بدجوری هوس گلاب کردم !!! عجب چیزیه !!! من اصلا از گلاب خیلی خوشم نمیادا..... :D یاد بهشت زهرا افتادمم....

چه خبرته بابا همین الان یک شیشه رو خوردی که!
با وجود همه کارایی که دارم باشه چون دوست خوبی هستی برات گلاب درست میکنم یه وقت از هوس گلاب نمیری...:biggrin:

"Pejman"

چه خبرته بابا همین الان یک شیشه رو خوردی که!
با وجود همه کارایی که دارم باشه چون دوست خوبی هستی برات گلاب درست میکنم یه وقت از هوس گلاب نمیری...:biggrin:

ببین به چه سختی برات گلاب درست میکنم....:smile:

مرسیییییییی دستت درد نکنه.....
اون عسسسسسکه ناقص بوووووود..... 1 جوریه هااااااا..... :biggrin:

یکی از مهم ترین کاربردهای گلاب،جهت مواظبت از پوست است.گلاب برای انواع پوست هابه خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است.یکی از موارد استفاده ی گلاب جهت پاک کردن پوست می باشد و می توان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده،از آن استفاده کرد.استفاده ی دیگر آن جهت طراوت و تازگی پوست است؛بدین گونه که پس از هر بار استحمام که منافذ پوست بازتر هستند،گلاب را به پوست صورت بمالید.در این حالت اسانس موجود درگلاب به سرعت جذب پوست می شود که با توجه به اثرات آن در افزایش جریان خون،باعث شادابی پوست می گردد.البته استفاده ی مداوم از این روش می تواند این اثرات مطلوب را ایجاد کند.

* گلاب به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و هیدراته (آبدار) کردن برای پوست سر و مو مفید است.

* گلاب حتی برای رفع جوش های بدن نیز موثر است.برای این کار مقداری گلاب را با جوش شیرین مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.سپس این خمیر را مدت یک ساعت یا تمام شب ( موقع خواب ) روی جوش های خود قرار دهید .

* گلاب به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و هیدراته (آبدار) کردن برای پوست سر و مو مفید است.برای این کار،با استفاده از یک قطره چکان،گلاب را روی پوست سر خود بریزید.

سایر خواص درمانی گلاب :
* با توجه به اثرات قابض اسانس رز،گلاب برای زنانی که دچار کاهش میل جنسی هستند مناسب است.استفاده از این خاصیت در قدیم توسط رومیان بسیار متداول بوده است.

* به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و ضدمیکروبی،برای شست¬وشوی چشم مناسب است؛ البته گلابی که بدین منظور استفاده می شود،باید عاری از آلودگی ها و به اصطلاح استریل باشد.برای رفع خستگی و درد چشم نیز می توانید مقداری گلاب به پشت پلک های خود بمالید.
با توجه به گران بودن اسانس رز،متأسفانه بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی،حاوی اسانس مصنوعی رز هستند که خواص اسانس طبیعی را ندارند.همچنین اسانس های طبیعی که از گونه های متفرقه و غیراصلی رز تهیه می شوند نیز ممکن است خواص نام برده را نداشته یا به طور ضعیف دارای این خواص باشند.

* گلاب برای بیماری های گوارشی مانند نفخ، دل به هم خوردگی و اسهال مزمن مفید است.

*
گلاب در رفع دردهای روماتیسمی نیز موثر است.

* از بُخور آن می توان برای درمان گلو درد و بیماری های تنفسی استفاده نمود.

* گلاب،قلب و معده را تقویت می کند،اضطراب را از دل دور می کند.

* براى معالجه اشخاص گرمازده،بهترین راه خورانیدن گلاب همراه با مقداری یخ است،به قدرى كه تولید قى نموده و صفرا را خارج نماید.

* گلاب بهترین نوشیدنی برای کسانی است که دچار خونریزی سینه و گلو هستند.

* گلاب ناراحتی سینه را از بین می برد و از ابتلا به بیهوشی جلوگیری می کند.

* نوشیدن گلاب خنک،گرمی درون را از بین مى برد و بدن را تقویت مى كند.

* بوییدن گلاب براى تقویت قلب و رفع بیهوشى و تقویت حواس باطنى مفید است.

* براى معالجه اشخاص گرمازده،بهترین راه خورانیدن گلاب همراه با مقداری یخ است،به قدرى كه تولید قى نموده و صفرا را خارج نماید.

* نوشیدن و بوییدن «گلاب» سردرد را برطرف می کند،مخصوصا سردردى كه در اثر استنشاق هواى آلوده یا شنیدن سر و صدا باشد.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع:tebyan.net

"Pejman"

سلام آق مدیره!!! خوبید شوما؟؟؟ نه اسباب کشی افتاد به یه ماه دیگه!!!!! خبر می کنم بیاید کمک!!!:D

مرسی منم خوبم. قربان شما...
حتما حتما خبر کنین بیایم... از کوچه به کوچه هست دیگه آره ؟!

"Pejman"

نه احتمالاْ شهر به شهره!!!

به به پس بنده در این زمینه تخصص دارممممممم
اگر کشور به کشور هم باشه که بهترهههههه

بگین چند تا نیروی کار میخواین ؟! مرد؟ زن؟ پیر؟ کودک؟ وسایلتون چی هست و در قبالش چقدر هزینه میدید ؟ :redface:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به پس بنده در این زمینه تخصص دارممممممم
اگر کشور به کشور هم باشه که بهترهههههه

بگین چند تا نیروی کار میخواین ؟! مرد؟ زن؟ پیر؟ کودک؟ وسایلتون چی هست و در قبالش چقدر هزینه میدید ؟ :redface:
10 یا 15 نفرنیروی کار کارآمد!!!! من اصفهونیم!!!!هزینه بسیار پایین!!!!:whistle:

khaNuMi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بد شانسی یا خوش شانسی؟؟؟

بد شانسی یا خوش شانسی؟؟؟

خوش شانسـی؟
بد شانسـی ؟
کسی چــه میداند؟

پیرمردی اسبی داشت و با آن اسب زمینش را شخم میزد . روزی آن اسب از دست پیرمرد فرار کرد و در صحرا گم شد .

همسایگان برای ابراز همدردی با پیرمرد ، به نزد او آمدند و گفتند : عجب بد شانسی ای آوردی .
پیرمرد جواب داد : " بد شانسی ؟ خوش شانسی ؟ کسی چه میداند ؟"
چندی بعد اسب پیرمرد به همراه چند اسب وحشی دیگر به خانه ی پیرمرد بازگشت . اینبار همسایگان با خوشحالی به او گفتند : " عجب خوش شانسی آوردی !"
اما پیرمرد جواب داد : " خوش شانسی ؟ بد شانسی ؟ کسی چه میداند ؟ "
بعد از مدتی پسر جوان پیرمرد در حالی که سعی میکرد یکی از آن اسبهای وحشی را رام کند از روی اسب به زمین خورد و پایش شکست . باز همسایگان گفتند : " عجب بد شانسی آوردی ؟ "
و اینبار هم پیرمرد جواب داد : " بد شانسی ؟ خوش شانسی ؟ کسی چه میداند ؟ "
در همان هنگام ، ماموران حکومتی به روستا آمدند . آنها برای ارتش به سربازهای جوان احتیاج داشتند . از این رو هرچه جوان در روستا بود را برای سربازی با خود بردند ، اما وقتی دیدند که پسر پیرمرد پایش شکسته است و نمیتواند راه برود ، از بردن او منصرف شدند .
"خوش شانسی ؟
بد شانسی ؟
کسی چـــه میداند ؟"
هر حادثه ای که در زندگی ما روی میدهد ، دو روی دارد . یک روی خوب و یک روی بد . هیچ اتفاقی خوب مطلق و یا بد مطلق نیست . بهتر است همیشه این دو را در کنار هم ببینیم .زندگی سرشار از حوادث است .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا