ذلیل شی مرد
چه از اعماق وجودت میگی ذلیل شی الهــــــــــــــــــی امین
ذلیل شی مرد
ذلیل شی مرد
چه از اعماق وجودت میگی ذلیل شی الهــــــــــــــــــی امین
انگار مشکل خانوما با مردا کلا ژنتیکیه !
ربطی به خوب و بد مردا نداره که !
آقا اجازه !
من به شخصه مشكلي با آقايون ندارم مگر در حالي كه اونا با من مشكلي داشته باشن
مگه مرد خوب هم پیدا میشه؟
امیدوارم همین طور باشه !
قیافشو !
چه از اعماق وجودت میگی ذلیل شی الهــــــــــــــــــی امین
انگار مشکل خانوما با مردا کلا ژنتیکیه !
ربطی به خوب و بد مردا نداره که !
دوباره سلام اگه کسی هست...........
به به سلام بر خانوم مهندس فائزه
پارسال دوست امسال هیچی
سلام پویان خان!!! خوبید؟
چرا هیچی؟!!! امسالم دوست!!! هم دوست هم آشنا!!!
چه خبرا؟
نکنه جان به اسم پویان میاد پویان خان؟؟!!!این 100 دفعه .. (خان) به اسم پویان نمیاد
خبری نیست شما چخبر ؟؟ درس و اینا ؟؟
نکنه جان به اسم پویان میاد پویان خان؟؟!!!
سلامتی.... درس که چند ماهی هست که تموم شده...
هرگز قره قوروت نخوریدقره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید.مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)در حالت طبیعی، خون انسان كمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مكانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است كه این تعادل را حفظ كنند.در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واكنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی با مشكل مواجه می شود.مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالتقلیایی طبیعیخود خارج میکند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که میتواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگانها و سلولها را مختل کند، دست به دامن استخوانها و دندانها میگردد تاکلسیمآنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.کلسیم بهترین و سریعترین عامل قلیایی کردن خون میباشد. این کلسیم آزاد شده از استخوانها سپس توسط کلیهها دفع میگردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوانها و ضعف دندانها میگردد.بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :انواع بیماریهای قلب و عروقخورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ هاضعف حافظهآلزایمردیابتسرطانضعف سیستم ایمنی بدنبیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMSپوکی استخوانخرابی و فساد دندانهالقی دندانهاتشنجضعف اعصاب