زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
بدشانسی چرا ؟

مجبور که نیست ؛ میتونه اعتراض کنه !

بسته به رشته ش باید بره به واحد تخصصیش !

خوب پس چرا اعتراض نمیکنه ؟؟؟
اصلا مشکل کجا بود ؟؟ شایدم خودش کار دفتری دوست داره یاد بگیره :surprised:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه این چه وضعشه!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعش چيه؟ وضع كجا الان دقيقا منظور است؟
الان 2-3 دفعه است دارم میرم آب منطقه ای واسه گرفتن داده هر دفعه یک مشکلی داشته یکبار نبوده،یکبار داده هارو کم داده،الانم که میبینم اصلا توی فلشم نریخته.....
آخه چی باید گفت به اون آقا نمیدونم..........
مملکت ماست دیگه همه اینکارارو با فضای مجازی انجام میدن ماکه فضای مجازیمون پیشکش،حقیقی هم که میریم اداره کاری از پیش نمیره

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان 2-3 دفعه است دارم میرم آب منطقه ای واسه گرفتن داده هر دفعه یک مشکلی داشته یکبار نبوده،یکبار داده هارو کم داده،الانم که میبینم اصلا توی فلشم نریخته.....
مملکت ماست دیگه همه اینکارارو با فضای مجازی انجام میدن ماکه فضای مجازیمون پیشکش،حقیقی هم که میریم اداره کاری از پیش نمیره
ميدوني چيه؟
نفهميدم

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

البته ارائه آمار کامل و دقیق مستلزم طی کردن یه سری روال اداری و امنیتی هستش ! :gol:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
البته ارائه آمار کامل و دقیق مستلزم طی کردن یه سری روال اداری و امنیتی هستش ! :gol:

و صدالبته که آمار ما چقدر دقیق و مبتی بر پایه و اساس هست... مثل آمار تورم و بقیه چیزای دیگه......

سلام افشین جان خوبین ؟ :gol:

"Pejman"

برای آزاد هم میخونم ؟ :surprised:

مگه واسه سراسری خوندم که آزاد هم داشته باشه ؟ :D

پس شماهم مثل من هستین :biggrin: تازه من میخوام برم آزمون دکترا بدم جمعه !!! سرخوشم خیلی !!! اعتماد به نفسم بیش از حد رفته بالا !!! خدا کنه بیش از حد آبروم نره !!!

"Pejman"

orkidehm

مدیر تالار زیست شناسی
مدیر تالار
ممنون.بدنیستم.شماچطورین؟
امضاتون یعنی چی؟

"Pejman"

جا موندم ... این آزادی !!!

جا موندم ... این آزادی !!!

وضعیت