زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام !!! اره دانشگاه میرم اگه خدا بخواهد ... ;) دوششنبه اون هفته تازه شروع میشه !! دیگه تابستون کسل کننده شده ...
به سلامتي عزيزم/// درسته من هم موقع دانشجويي از تابستونا بيزار بودم// پس چيزي نمونده براي وارد شدن به دانشگاه // ايشالله دانشگاه هم شروع ميشه //مياي ميگي كي امتحانا تموم ميشه:smile:

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
به سلامتي عزيزم/// درسته من هم موقع دانشجويي از تابستونا بيزار بودم// پس چيزي نمونده براي وارد شدن به دانشگاه // ايشالله دانشگاه هم شروع ميشه //مياي ميگي كي امتحانا تموم ميشه:smile:
اره دقیقا :biggrin:;)

eliot -esf

کاربر ممتاز
مامان :cry:بچه ها بیاین یک بحث یا حال راه بندازیم یادمون بره حوصلمون سر رفته ....
مثلا هر کی بیاد از سوتی هایی که تویه یونیشون داده بگه
:Dپایه هستین ؟؟؟ ;)
در حال صوت زدن .......... :cool:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته نميدونم اين سوتي باشه يا نه ولي براي عمليات رفته بوديم كلاردشت // بالاي كوه //منم از انجايي كه اولين بارم بود ميريم عمليات تيپ روشن زدم//خانومي كه شما باشيد ما رو مثل چي بگم بردن بالاي كوه منم كه اصلا نميتونستم ارتفاعات برم و خيلي چيزا رو خيلي ها نميدونستن//واولين بارت بود و كلي اذيت شديم بلاخره با دسته جمعي دوستان رسيديم قله واي خيلي سخت بود // حالا اون روز هم هوا باروني //با يكي از بچه ها مسئول جمع اوري هيزم شديم // يه دفعه ديدم يكي از بچه ها اون پايين داره دست تكون ميده داد زدم شما اون پايين چيكار ميكنيد گفتن دوست داري تو هم بيا اينجا يه گياه پيدا كرديم همينطور كه داشتم ميحرفيدم و ميگفتم نه من با زحمت اومدم بالا بيام پايين بعد برم باز بالا ميميرم پام رفت روي دسته گله يه حيوان مفيد به نام گاو و تا خود پاي كوه سقوط كردم تمام هيكلم سبزو بوي خيلي بد ميخواستم گريه كنم كه يك دفعه زدم زير خنده و همزمان كل كلاس باهم خنديدن /// نزديك 4 اسپري روي خودم خالي كردم//بوش نرفت استادم كه بالا بود داد زدم اسپري داري//استادمون كه حول شده بود گفت چي شده نفست گرفته و داد و بيداد اومد پايين گفتم نه بابا يه بو كنيد و همه زديم زير خنده // حال خودمم فراموش كردم از خاطرات زيبا و بيادماندني من بود.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته يه سوتي داشتم //اونم كلاس معارف استادمون اخوند بود منم ته رفته بودم نشسته بودم و شروع كرده بودم به كشيدن صورت استاد كه يكي از بچه هامون ديد ازم گرفت كم كم كل كلاس مشاهده كردن استاد كه برگشت ديد همه لبخند به لب چيه چي شده مبحث خنده داري نگفته كه من فهميدم متوجه شده /پشت كرد به دانشجوها و شروع كرد توضيح دادن همون موقع كه عكس داشت بين بچه ها ميچرخيد استاد برگشت ديد يكي از دانشجويان درحال دادن كاغذي است كاغذ رو گرفت //من همونجا يخ كردم گفتم اخراجي تو شاخشه .استادمونم ميدونست كار كيه چون من استاد نقاشي دانشگاهمون بودم //وكسي نميتونست باشه جز خودم// اومد طرفم داشتم ميمردم نفسم حبس شده بود كه برگشت گفت افرين من خوشم اومد اين مال خودم اجازه هست// ولي همهون ترسيديم// خيلي استاد ماهي بودن ///

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك بار هم سر كلاس تاريخ اسلام استادمون خانوم بودن شروع كرد به توضيح دادن راستشو بخوايد من اصلا حوصله اين كلاسا رو نداشتم به خصوص كه خانوم خشك هم كه باشه ديگه بدتر يه روز اومد مثلا خودشونو براي ما لوس كنه //شروع كرد شما مثل بچه هاي من ميمونيد /شما اگر خواسته اي داريد به من بگيد // شما با دخترم تفاوتي نداريد و هزار تا حرفاي جور واجور ديگه // منم كه ديدم ايشون خيلي ميخواد صميمي شه به دوستم زدم گفتم داشته باش //بلند شدم گفتم استاد شما مثل مادر ما هستيد درسته گفتبله عزيزم/گفتم حالا مادر نه شما مثل خواهر ما هستيد : گفت بله دخترم// گفتم پس ميتونيم يه خواسته داشته باشيم//دوستم كه گرفته بود من ميخوام چي بگم مانتو بود كه كشيده ميشد //گفت حرفتونو بزنيد خجالت نكشيد گفتم مامان به ما پول بده بريم بستني بخريم كلاس بود كه از خنده تركيد /// انقدر بچه ها خنديدن // كه استاد از خشم قرمز شده بود //و از كلاس رفت //نميدونستيم ناراحت بشه //وقتي امتحان داديم// بجاي 16 //به ما 6 داد // وقتي داشتم ميرفتم خونه ايشون رو ديدم گفتم واقعا كه نميدونستم انقدر نامرد گفت من هم بعدا فهميدم كه شما با من شوخي كرديد شما درس بعدي رو برداريد با من سر كلاس نيايد من به شما 20 ميدم براي جبران //اينم يه خاطره///

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سلامتی آدم برفی، که از خجالت آب شد وقتی دید دختر بچه ای از گرسنگی به هویج روی دماغش زل زده

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی از روزها ،

شبی از شب ها ،

خواهم افتاد و خواهم مرد ،

اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .

تا هرچه دورتر بیفتم ،

تا هرچه دیرتر بیفتم ،

هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .

نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،

پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،

افتاده باشم و جان داده باشم ،

همین .

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ گاه به پایان فکر نکن
زیرا لذت داشتن را تلخ می کند
بگذار پایان تو را مانند آغاز غافلگیر کند!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونی قشنگیه زندگی چیه ؟
این که تو بی خبر باشی و یکی تو خلوت دلش به خاطر تو
با خدا راز و نیاز کنه . .

eliot -esf

کاربر ممتاز
هم چنان تایپیک های مسابقه های گیاه پزشکی سوال قارچی !!! منم مشاهده پیوست 64802منم انگار چاره ایی ندارم جز اسپم کردن !!! لالای لااااالاااای لاای لاااای لااای .. با ریتم بیاین وسط آهان ... :D

eliot -esf

کاربر ممتاز
قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی و تنها 2 سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز !
کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست...
این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را ــ که خواندنی نام دارد ــ دیگر نخواندند و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد،
======================​
قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ "

چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام .

یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته،‌ یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، ‌یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند ،‌ آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .. اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ” احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،

‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .

آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌ گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم.

eliot -esf

کاربر ممتاز
قيرترين مردم جهان از آرمان‌هاي هزاره عقب مانده‌اند
اعتماد| آخرين گزارش 2011 آرمان‌هاي توسعه هزاره سازمان ملل متحد، هفته گذشته اعلام كرد: كشورهاي جهان گام‌هاي مهمي به سوي دستيابي به آرمان‌هاي توسعه هزاره برداشته‌اند اما هنوز رسيدن به تمام اهداف تا آخرين مهلت يعني 2015 به عنوان چالش باقي مانده، زيرا فقير‌ترين مردم دنيا از اين آرمان‌ها عقب هستند.

اين گزارش كه هفته گذشته به وسيله بان كي‌مون، دبيركل سازمان ملل متحد در ژنو انتشار يافت، مي‌افزايد: موفقيت‌هاي مهمي از سال 2000 با معرفي هدف‌هايي براي كاهش فقر، گرسنگي، بيسوادي و بيماري‌ها از سوي رهبران جهان، به دست آمده و همين موارد مي‌تواند دليل مهمي براي جشن گرفتن باشد.

بان‌كي‌مون در اين گزارش مي‌گويد: هم‌اكنون آرمان‌هاي توسعه هزاره به ميليون‌ها انسان كمك كرده كه از فقر نجات يابند و زندگي تعداد بي‌شماري از كودكان را نجات داده و تضمين كرده كه بتوانند در مدرسه تحصيل كنند.

وي مي‌افزايد: آرمان‌هاي توسعه هزاره همچنين، مرگ‌ومير مادران را كاهش و فرصت‌ها را براي زنان افزايش داده، دسترسي به آب آشاميدني سالم را افزون كرده و مردم زيادي را از گزند بيماري‌هاي مرگ‌آور و ضعيف‌كننده حفظ كرده است.

بنا بر گفته بان كي‌مون، هنوز بايد راه درازي براي توانمند‌سازي زنان و دختران، ارتقاي توسعه پايدار و حمايت از افرادي طي شود كه در برابر اثرات مخرب بحران‌هاي چندجانبه، درگيري‌هاي قومي و قبيله‌يي تا وقوع بلاياي طبيعي يا نوسان قيمت مواد غذايي و انرژي، آسيب‌پذيرترين اقشار جامعه به شمار مي‌آيند.

گزارش 2011 آرمان‌هاي توسعه هزاره بر موفقيت‌هاي توسعه‌يي تاكيد دارد و مي‌گويد بسياري از اين موفقيت‌ها به دليل رشد اقتصادي در پاره‌يي از كشور‌هاي در حال توسعه و اهداف از پيش تعيين شده در زمينه آرمان‌هاي توسعه هزاره مانند بهداشت و سلامت محقق شده‌اند. اين گزارش مي‌افزايد تامين بودجه، افزون بر منابع متنوع موجب گسترش برنامه‌هاي مهمي مانند مراقبت از مردم مبتلا به اچ‌آي‌وي(ايدز) شده است.

اين گزارش، پيشرفت‌هاي جهان در زمينه آرمان‌هاي توسعه را چنين برشمرده است:

جهان هنوز در مسير رسيدن به هدف كاهش فقر قرار دارد و تا سال 2015 فقر جهاني بايد با وجود صدمات ناشي از بحران‌هاي اقتصادي، غذايي و انرژي به كمتر از 15‌درصد برسد.

برخي از فقير‌ترين كشورها، تلاش‌هاي عظيمي در زمينه آموزش به ثمر رسانده‌اند. براي مثال بروندي، ماداگاسكار، رواندا، ساموآ، سائو تومه و پرينسيب، توگو و تانزانيا به پوشش آموزش ابتدايي همگاني دست يافته يا در حال دستيابي هستند.

تعداد مرگ و مير كودكان كمتر از پنج سال، از 12 ميليون و 400 هزار در سال 1990، به هشت ميليون و 100 هزار در 2009 كاهش داشته يعني هر روز، از تعداد مرگ و مير كودكان كمتر از پنج سال، حدود 12 هزار مورد كم شده است.

سرمايه‌گذاري‌هاي فزاينده و تلاش‌هاي كنترلي شديد، ميزان مرگ و مير ناشي از مالاريا را در سراسر جهان تا 20‌درصد كاهش داده يعني از 985 هزار مورد در سال 2000 به 781 هزار مورد در سال 2009 رسانده است.

موارد جديد اچ‌آي وي به گونه‌يي يكنواخت كاهش داشته است. در سال 2009 تعداد دو ميليون و 600 هزار نفر به اچ‌آي‌وي مبتلا شدند و اين رقم نشان از كاهش 21‌درصدي ابتلا نسبت به سال 1997 دارد كه در اين سال، ميزان ابتلا به اوج خود رسيد.

در سال 2009 تعداد مردمي كه درمان ضد ريتروويروسي براي اچ‌آي‌وي دريافت كرده‌اند، به ميزان 13 برابر نسبت به سال 2004 افزايش داشته است.

در فاصله سال‌هاي 1990 تا 2008، حدود يك ميليارد و 100 ميليون نفر در نواحي شهري و 723 ميليون نفر در نواحي روستايي به آب آشاميدني سالم دسترسي پيدا كرده‌اند.
منبع : روزنامه اعتماد
http://www.etemaad.ir/Released/90-04-22/279.htm#105616

گزارش سال 2011 در مورد اهداف توسعه هزاره را از این جا بخوانید

http://www.un.org/millenniumgoals/11_MDG Report_EN.pdf

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا