اره دقیقابه سلامتي عزيزم/// درسته من هم موقع دانشجويي از تابستونا بيزار بودم// پس چيزي نمونده براي وارد شدن به دانشگاه // ايشالله دانشگاه هم شروع ميشه //مياي ميگي كي امتحانا تموم ميشه![]()

اره دقیقابه سلامتي عزيزم/// درسته من هم موقع دانشجويي از تابستونا بيزار بودم// پس چيزي نمونده براي وارد شدن به دانشگاه // ايشالله دانشگاه هم شروع ميشه //مياي ميگي كي امتحانا تموم ميشه![]()

مامان
بچه ها بیاین یک بحث یا حال راه بندازیم یادمون بره حوصلمون سر رفته ....
پایه هستین ؟؟؟ 
در حال صوت زدن ..........مامانبچه ها بیاین یک بحث یا حال راه بندازیم یادمون بره حوصلمون سر رفته ....
مثلا هر کی بیاد از سوتی هایی که تویه یونیشون داده بگهپایه هستین ؟؟؟
![]()

توي چي؟متوجه نشدمدر حال صوت زدن ..........![]()
نترس.ولی راس میگه ها.
خب اول خودت بگو.مامانبچه ها بیاین یک بحث یا حال راه بندازیم یادمون بره حوصلمون سر رفته ....
![]()
این شکلکه گریه س برا ترس نیستا!نترس.ولی راس میگه ها.
اين قسمت كه قرمزه يعني چه//من نتونستم بخونممامانبچه ها بیاین یک بحث یا حال راه بندازیم یادمون بره حوصلمون سر رفته ....
![]()
in their universityاين قسمت كه قرمزه يعني چه//من نتونستم بخونم
اين قسمت كه قرمزه يعني چه//من نتونستم بخونم
بروووو !! من کلی سوتی دادم !!!من تاحالا سوتي نداشتم////
موندم کدومشو بگم ...
| قيرترين مردم جهان از آرمانهاي هزاره عقب ماندهاند |
| اعتماد| آخرين گزارش 2011 آرمانهاي توسعه هزاره سازمان ملل متحد، هفته گذشته اعلام كرد: كشورهاي جهان گامهاي مهمي به سوي دستيابي به آرمانهاي توسعه هزاره برداشتهاند اما هنوز رسيدن به تمام اهداف تا آخرين مهلت يعني 2015 به عنوان چالش باقي مانده، زيرا فقيرترين مردم دنيا از اين آرمانها عقب هستند. اين گزارش كه هفته گذشته به وسيله بان كيمون، دبيركل سازمان ملل متحد در ژنو انتشار يافت، ميافزايد: موفقيتهاي مهمي از سال 2000 با معرفي هدفهايي براي كاهش فقر، گرسنگي، بيسوادي و بيماريها از سوي رهبران جهان، به دست آمده و همين موارد ميتواند دليل مهمي براي جشن گرفتن باشد. بانكيمون در اين گزارش ميگويد: هماكنون آرمانهاي توسعه هزاره به ميليونها انسان كمك كرده كه از فقر نجات يابند و زندگي تعداد بيشماري از كودكان را نجات داده و تضمين كرده كه بتوانند در مدرسه تحصيل كنند. وي ميافزايد: آرمانهاي توسعه هزاره همچنين، مرگومير مادران را كاهش و فرصتها را براي زنان افزايش داده، دسترسي به آب آشاميدني سالم را افزون كرده و مردم زيادي را از گزند بيماريهاي مرگآور و ضعيفكننده حفظ كرده است. بنا بر گفته بان كيمون، هنوز بايد راه درازي براي توانمندسازي زنان و دختران، ارتقاي توسعه پايدار و حمايت از افرادي طي شود كه در برابر اثرات مخرب بحرانهاي چندجانبه، درگيريهاي قومي و قبيلهيي تا وقوع بلاياي طبيعي يا نوسان قيمت مواد غذايي و انرژي، آسيبپذيرترين اقشار جامعه به شمار ميآيند. گزارش 2011 آرمانهاي توسعه هزاره بر موفقيتهاي توسعهيي تاكيد دارد و ميگويد بسياري از اين موفقيتها به دليل رشد اقتصادي در پارهيي از كشورهاي در حال توسعه و اهداف از پيش تعيين شده در زمينه آرمانهاي توسعه هزاره مانند بهداشت و سلامت محقق شدهاند. اين گزارش ميافزايد تامين بودجه، افزون بر منابع متنوع موجب گسترش برنامههاي مهمي مانند مراقبت از مردم مبتلا به اچآيوي(ايدز) شده است. اين گزارش، پيشرفتهاي جهان در زمينه آرمانهاي توسعه را چنين برشمرده است: جهان هنوز در مسير رسيدن به هدف كاهش فقر قرار دارد و تا سال 2015 فقر جهاني بايد با وجود صدمات ناشي از بحرانهاي اقتصادي، غذايي و انرژي به كمتر از 15درصد برسد. برخي از فقيرترين كشورها، تلاشهاي عظيمي در زمينه آموزش به ثمر رساندهاند. براي مثال بروندي، ماداگاسكار، رواندا، ساموآ، سائو تومه و پرينسيب، توگو و تانزانيا به پوشش آموزش ابتدايي همگاني دست يافته يا در حال دستيابي هستند. تعداد مرگ و مير كودكان كمتر از پنج سال، از 12 ميليون و 400 هزار در سال 1990، به هشت ميليون و 100 هزار در 2009 كاهش داشته يعني هر روز، از تعداد مرگ و مير كودكان كمتر از پنج سال، حدود 12 هزار مورد كم شده است. سرمايهگذاريهاي فزاينده و تلاشهاي كنترلي شديد، ميزان مرگ و مير ناشي از مالاريا را در سراسر جهان تا 20درصد كاهش داده يعني از 985 هزار مورد در سال 2000 به 781 هزار مورد در سال 2009 رسانده است. موارد جديد اچآي وي به گونهيي يكنواخت كاهش داشته است. در سال 2009 تعداد دو ميليون و 600 هزار نفر به اچآيوي مبتلا شدند و اين رقم نشان از كاهش 21درصدي ابتلا نسبت به سال 1997 دارد كه در اين سال، ميزان ابتلا به اوج خود رسيد. در سال 2009 تعداد مردمي كه درمان ضد ريتروويروسي براي اچآيوي دريافت كردهاند، به ميزان 13 برابر نسبت به سال 2004 افزايش داشته است. در فاصله سالهاي 1990 تا 2008، حدود يك ميليارد و 100 ميليون نفر در نواحي شهري و 723 ميليون نفر در نواحي روستايي به آب آشاميدني سالم دسترسي پيدا كردهاند. منبع : روزنامه اعتماد http://www.etemaad.ir/Released/90-04-22/279.htm#105616 گزارش سال 2011 در مورد اهداف توسعه هزاره را از این جا بخوانید http://www.un.org/millenniumgoals/11_MDG Report_EN.pdf |
اره !!! راست میگی !!! خوب باشه بگذار منم یک سوتی بگم ادامه پیدا منه .....eliot -esf شما يه متن گذاشتيد تو زنگ تفريح درمورد سوتي دانشگاه ديگه خبري نشد كه////

اما خدایش اونم خیلی اقا بود بهش برنخورد فقط خندید و رفت حالا هر وقت من و دوستم میبینی خندش میگیره ....