زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجام بارونیه//داریم یخ میزنیم//
مگه رفتی مالزی پیش ملخو سوسک خورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی؟
ارشد ایران چی؟؟
اره بر ميگردم با داييم رفتم/هنوز تصميم براي موندن نگرفتم///ارشد ايران قبول نميشم //خودمو سر كار گذاشتم.اينجا هم دلگيره دوست ندارم تو عربت بمونم نميدونم چيكار كنم.عيدفطر برميگردم//ميرم شمال.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام حال شما خوبی بارونی

سلام به معصومه خانوم در غربت

سلام مهدی فکر کنم کاربر زراعت

سلام به بقیه

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام

صبح زیبای همگیتون بخیر و شااااااااااااااادی

:gol:

• Like
واکنش ها: fgni

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. میشه یکی بگه این بخش واسه چیه. معصومه جان.... چرا اینقد دلگیر.... شعرها و متنات توپ بود ولی تلخ... اینجا بیا بگو بخند که شاد شی، نه غصه...مگه زنگ تفریح نیس؟؟؟ خودتو غرق کن تو شادیا اصن غصه اتفاقات تو زنگ کلاس ها رو نخور. البته چون ظاهرا الآن تو غربتی اینم تأثیر داره ولی خب به جاش با هم وطنای خودت سرت گرمه...

• Like
واکنش ها: fgni

memar_lahijani

عضو جدید
اگر میدانی در این جهان کسی هست که با دیدنش رنگ رخسارت تغییر میکند و صدای قلبت ابرویت را تاراج میبرد مهم نیس که او مال تو باشد یا نه مهم این است که

فقط باشد

زندگی کند

ارام باشد

واییییی....نههههه........پس تکلیف منی که فقط دوست دارم به اون محبت کنم چیه؟تکلیف منی که دوست دارم فقط به اون عشق بورزم چیه؟...منی که خواهش نگاهشو می بینم...غرور لعنتیشو هم همینطور...ترس و تردید...

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
واییییی....نههههه........پس تکلیف منی که فقط دوست دارم به اون محبت کنم چیه؟تکلیف منی که دوست دارم فقط به اون عشق بورزم چیه؟...منی که خواهش نگاهشو می بینم...غرور لعنتیشو هم همینطور...ترس و تردید...
منم با Mali joon موافقم. اصن دوس داشتن یعنی همین.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی!!!!!! دلم تنگیده بود براتون... اومدم یه سری بزنم!!!! خوبید؟ فاطمه کوچولو خوبه؟ :redface: قبلاً هم سر زده بودم ولی زود می رفتم....

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه هاي گل و گلاب //برو بچ من به مدت 5روز نيستم //وبعد از 5روز در خدمت همتون هستم... به همتون خوش بگذره //دعوا نكنيد هر بزرگتراتونو گوش كنيد تا من بيام چشمممممم.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي اون سوال كي اين گياهو ميشناسه تا 5روز ديگه جوابش داده ميشه /// البته چون كسي زياد در اين تاپيك نبوده براي جواب سوال همون سوال باقيه//مگه اينكه تا الان جواب بديد // اميدوارم جواب درست را داده باشيد و من ببينم ووگرنه.......

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي پيشاپيشم عيد فطر و به همتون تبريك ميگممممممممممممممم///هوراااااا/تا بعد.

Phyto

مدیر تالار
منم پیشاپیش تبریک میگم عید فطر
تعطیلی عید هم که از امسال شد دو روز، با جمعه میشه سه روز... کجا بریم تو این سه روز؟!

Phyto

مدیر تالار
چقدر اینجا قشنگه، کاشکی اینجا مال من بود...!

به نظر شما چجوری میشه رفت اون بالا؟! اصلا معلوم نیس اندازش چقدره، ارتفاع اون درختا فکر میکنید چند متر باشه؟!!

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر اینجا قشنگه، کاشکی اینجا مال من بود...!

به نظر شما چجوری میشه رفت اون بالا؟! اصلا معلوم نیس اندازش چقدره، ارتفاع اون درختا فکر میکنید چند متر باشه؟!!

اونوقت ما میومدیم مهمونی....
با هلی کوپتر(کسی که اینو داره حتما هلی کوپتر هم داره)

Phyto

مدیر تالار
لازم شد حتما بریم بهشت، دیگه هلیکوپترم لازم نیس!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی. پیشاپیش عید مبارک.
با خـــوردن اگـــــر حال تو جا می آید
خــــــوش باش که ایــام صفا می آید

سرشارِ دعــا بـاش در این شب عیـد
وقتی کــــه صـــدای ربنـــا می آیـــد

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
فرا رسیدن عید سعید فطر را به حضور تمام شما عزیزان تبریک عرض می کنیم و امیدواریم ماه مبارک رمضان همچنین عید سعید فطر بر تمامی شما مبارک باشد

مزرع سبز فلک ديدم و داس مه نو؛ يادم از کشته خويش آمد و هنگام درو .... آيا چيزي قابل درو در اين رمضان کاشته ايم؟

از این روست که در دعای قنوت نماز عید فطر می خوانیم:
اسئلک بحق هذاالیوم الذی جعلته للمسلمین عیدا و لمحمد صلی الله علیه و اله ذخراً و مزیداً
"از تو خواهم به حق این روز که آن را برای مسلمانان عید قرار دادی و برای محمد و آل او ذخیره و فزونی ساختی"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا