زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز

MehD1979

کاربر ممتاز
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، گفت:
نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۰ دانشگاه آزاد روز پنجشنبه ۱۰ شهریور اعلام می‌شود.

MehD1979

کاربر ممتاز
مقایسه دختر ها و پسر های دهه 60 ؛ 70 و 80

مقایسه دختر ها و پسر های دهه 60 ؛ 70 و 80

این مقایسه توهین به دخترو پسر این دهه ها نیست صرفا مقایسه ای طنزآمیز و خاطر نشان کردن وضعیتی است که روشنفکران به آن عوارض دوره گذار و دینداران به آن نشانه های آخرالزمانی می گویند و در کل بهره ای از حقیقت دارد.ا
دختر دهه 60 :باید با آبرو باشم
دختر دهه 70 :باید تحصیلکرده باشم
دختر دهه 80 :باید پولدار باشم

پسر دهه 60 :دارم میرم جبهه
پسر دهه 70 :دارم میرم دختر بازی
پسر دهه 80 :دارم میرم بیمارستان سم زدایی

دختر دهه 60 : مرد باید با اخلاق باشه
دختر دهه 70 :مرد باید تحصیلکرده باشه
دختر دهه 80 :مرد باید پولدار باشه

پسر دهه 60 :در سن 25 سالگی سیگاری میشد
پسر دهه 70 :در 20 سالگی سیگاری می شد
پسر دهه 80 :قبل از سن بلوغ سیگاری می شود.

دختردهه 60 : 30 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم
دختردهه 70 : 25 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم
دختردهه 80 : 20 ساله شدم و احساس ترشیدگی می کنم

پسر دهه 60 : دارم میرم باشگاه ... دارم میرم زیر زمین بنوشم !!!
پسر دهه 70:دارم میرم مهمونی ... دارم میرم قلیون بکشم !!!
پسر دهه 80 :دارم میرم دبی ... دارم میرم توهم بزنم !!!

دختر دهه 60 : دوست پسر یکی اونهم یه عشق پاک
دختر دهه 70 :دوست پسر یکی یا دوتا . چند تا هم زاپاس برای روز مبادا
دختر دهه 80 : دوست پسر بین یک نفر تا یک هنگ یا تیپ در رده سنی بین 20 تا 60 سال مجرد تا صاحب عیال و چند سر عائله. بالاخره تو این همه آدم یکی پیدا میشه بخواد لباس عروس واسم بخره.

پسر دهه 60 :داریوش گوش می داد
پسر دهه 70 :ابی گوش می داد
پسر دهه 80 :مقلدین درجه 3و 4 داریوش و ابی را (که خواب عکس انداختن با داریوش را می بینند) را گوش می دهد .

دختر دهه 60 :دختر بدون بکارت باید بره بمیره
دختر دهه 70:اشتباه بزرگی کردم خاک تو سرم
دختر دهه 80 : دختر باکره یعنی امل و بی فرهنگ. باید بره بمیره.

پسر دهه 60 :شریعتی می خواند
پسر دهه 70 :شاملو می خواند
پسر دهه 80 :هری پاتر می خواند.

دختر دهه 60 :به خاطر حفظ آبرو همه کار می کنم
دختر دهه 70 :به خاطر دوست پسرم همه کار می کنم
دختر دهه 80 : به خاطر پول همه کار می کنم.

پسر دهه 60 :خانواده و پدر مادرم عزیزترین چیز است
پسر دهه 70 :دوست دخترم عزیز ترین چیزاست
پسر دهه 80 :مواد محرک و توهم زا و ماشینم عزیز ترین چیزند.

دختر دهه 60 :شوهر منجی نیست شوهر کردن سنت خدا و رسم زندگی ست.
دختر دهه 70 :شوهر شوهره شوهر... بالشت سره شوهر...
دختر دهه 80 :من یک افسرده ی روانی پر از غصه ام و شوهر منجی من است و دیگر هیچ راه نجاتی نیست.

پسر دهه 60 :در هر صورت باید زن بگیرم
پسر ده 70 :باید پولداربشم و زن بگیرم
پسر دهه 80 :باید قاطی کنم و زن بگیرم.

دختر دهه 60 : زن روز و اعتمادی می خواند
دختر دهه 70 :فهیمه رحیمی و مهدی سهیلی می خواند
دختر دهه 80:بیشتر در اینترنت دنبال ***** شکن جدید و پروکسی است.

پسر دهه 60 :مرگ بر اثر جنگ با عراق
پسر دهه 70 :مرگ بر اثر تصادف با موتور و ماشین
پسر دهه 80 :مرگ بر اثر اور دز و سنکوپ بر اثر استعمال هرویین و ایدز و سوانح رانندگی

دختر دهه 60:سیگار کشیدن دختر یک کابوس است دختری که سیگار می کشد خراب است.
دختر دهه 70 :گهگاهی کنار پنجره یا واسه افه تو پارتی یا کافی شاپ یه دو نخ می کشم.
دختر دهه 80 :پیش به سوی آسم، سرطان حنجره ،ریه،نای و خون قبل از یائستگی.

جوان دهه 60 :جنگ زده بود
جوان دهه 70 :غرب زده بود
جوان دهه 80 :پوچ است.

دختر دهه 60 :از خدا می ترسم
دختر دهه 70 : از بی عشقی می ترسم
دختر دهه 80 :از بی پولی می ترسم.

جوان دهه 60 :خواب صلح و آرامش می دید
جوان دهه 70 :خواب بد بد می دید
جوان دهه 80 :فقط کابوس می بیند.

پدر برای پسر دهه 60 :در حکم یک پدر مقدس بود حرمتش کاملا حفظ می شد
پدر برای پسر دهه 70: در حکم یکی از اعضای خانواده بود باید به او حال داد.
پدر برای پسر دهه 80 :سر خره عوضی اسکل بی پدر مادر.

دختر دهه 60 : اول نجابت خود را به رخ می کشید
دختر دهه 70 : اول مدرک تحصیلی خود را به رخ می کشید
دختر دهه 80 : اول مارک و مدل اتومبیل و ریخت و قیافه خود را به رخ می کشد.

داماد دهه 60 :فقط پدر مادرم ،زن و بچه ،و کارم
داماد دهه 70 :فقط زن و بچه و عشق و حالم و کارم
داماد دهه 80 :فقط عشق و حالم و کارم.

عروس دهه 60 :بایدمثل مادرم سوخت و ساخت این ذات زندگی ست بدبختی و خوشبختی با هم.طلاق پاک کردن صورت مسئله ست و مسئله میزان بردباری صبر و توان مدیریت منه.باید سعی کنم مثل دو رود در کنار هم باشیم. باید مدیریت کنم این هنر زندگیه.
عروس دهه 70 :نباید سوخت وساخت اما باید زندگی کرد و همینطور در وقت لزوم مقابله به مثل.طلاق پایان تلخیه اما خب مجبورم بهم سخت بگذره ول می کنم میرم. این هنر زندگیه.
عروس دهه 80 :مثل دو کوه برابر هم.عوضی بره مهرمو می زارم اجرا یه راست می رم با یکی دیگه.خوش بگذرون و سختی نکش.این هنر زندگیه.

مرد دهه 60:خدا خانواده ثروت
مرد دهه 70 :خانواده ثروت خیانت به همسر
مرد دهه 80:ثروت، خیانت به همسر ،مصرف پروزاک و انواع دیگر قرص اعصاب .

عروس دهه 60:تقسیم وظایف رمز موفقیت و آسایشه. من طی یک سند قانونی همسر این مرد هستم نه دوست او .وظیفه من خانه داریه وظیفه مرد کار و تامین زندگی هر کس غیر از این به گوشم بخونه شیطانه.

عروس دهه 70 :تقسیم وظایف چیزیه که باید دوباره معنی و تعریف بشه.دلیل نداره من همیشه غذا درست کنم من کلاس گیتار دارم کلاس آواز دارم . فقط سه یا چهار روز در هفته ممکنه از خونم بوی غذا بیاد.اما خب می دونم که غذا پختن کار منه نه مرد.

عروس دهه 80 :تقسیم وظایف یه حرف احمقانه و سنتیه هر کس به فراخور حالش هر کار که از دستش بر اومد انجام میده هر کاری که می کنم از لطف منه نه وظیفه من پس من هر کاری تو خونه می کنم لطف می کنم. تعهد و وظیفه اعصابمو بهم می ریزه.

پسر دهه 60:خدایا جنگو تموم کن
پسر دهه 70 :خدایا یه خونه خالی برسون
پسر دهه 80 :خدایا برسون یه دومثقال شیره و یه دو سورت شیشه

دختر دهه 60 :طلاق بعد از 10 سال آنهم یک در 1000
دختر دهه 70 :طلاق بعد از 5 سال آنهم یک در 100
دختر دهه 80 :طلاق بعد از 6 ماه الی یک سال آنهم یک در5

پسر دهه 60 :پیکان 54 و مسافر کشی
پسر دهه 70 :پراید و دختر بازی
پسر دهه 80 :پژو و تصادف منجر به فوت

دختر دهه 60:امامزاده معصوم ودیگر امامزاده ها را شفیع می کرد دعا و نذر می کرد وبالاخره حاجت دل خود را می گرفت
دختر دهه 70 :پیش رمال و دعا نویس می رفت و حاجت خود را طلب می کرد.
دختر دهه 80 :در شرکت های خصوصی به هر نحو که شده رفع حاجت می کند.

جوان دهه 60 :خدایا آبروی مرا حفظ کن
جوان دهه 70 :خدایا پول منو زیاد کن
جوان دهه 80 :کارت سوخت داری داداش

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبول نشدم ارشددددددددددددددددد.....
من نميخوامممممممممممممممم
خيلي دردناكهههههههههههههههههههه
نامرديههههههههههههههههههههههههههههه

aboozar esmaili

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی خیال معصومه خانم ما که ارشد گرفتیم چه گلی به سر خودمون زدیم. حالا چه رشته ای امتحان داده بودید؟ باغبانی؟

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصومه خانمی:
وا ارشد اینجا؟ پس اونجا چی میخونی؟ مگه دانشجوی ارشد نیستی؟

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز ارشد نخوندم كه قراره برم/// از مالزي كه اومدم فعلا تصميمم عوض شد//ولي اينجا كه ديدم قبول نشدم تصميمم عوض شده //نميدونم چيكار كنم///حالم از كنكور بهم ميخوره //ديگه حوصله امتحان و اين حرفا رو ندارم////رشته اي كه زده بودم رشته خودمه باغباني گرايش گياهان دارويي و معطر و ادويه اي...

senjed A

عضو جدید
من قبول نشدم ارشددددددددددددددددد.....
من نميخوامممممممممممممممم
خيلي دردناكهههههههههههههههههههه
نامرديههههههههههههههههههههههههههههه
معصومه جون منم قبول نشدم:cry::cry::cry:
حالا چیکار کنیم؟ کی حال داره دوباره برا کنکور بخونه:cry:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنجد و معصومه عزیز جا داره عارض شم به حضور شریفتون که تنبلی موقوفه ها..... دیگه ناامیدی نبینمااااااااا.. چی شده مگه؟ سال دیگه رو واسه ماها گذاشتنا... بعد از چن روز استراحت دوباره عزمتونو جزم کنید.......

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنجد و معصومه عزیز جا داره عارض شم به حضور شریفتون که تنبلی موقوفه ها..... دیگه ناامیدی نبینمااااااااا.. چی شده مگه؟ سال دیگه رو واسه ماها گذاشتنا... بعد از چن روز استراحت دوباره عزمتونو جزم کنید.......
دوردونه جون اين سال دوم منه البته من پارسال ازاد شركت نكردم وگرنه حتما قبول ميشدم//منتهي سنجد جون واييييييييييييي منم اصلا حوصله درس خوندن ديگه ندارم//شايد بي خيال خارج و ايران و درساشو كنكور بشم//ولي به قول دوردونه جون نا اميدي كيلو چنده //ميخونيم تا نفر اول بشيم اين براي خنده بود//جديشم اينه كه چيزي كه زياده كنكوره سال بعد ///شوخيشم ديگه پير ميشيم با نوه و نتيجه وارد دانشگاه ميشيم //ميخوام مدركمو بگيرم عمرم فكر كنم تموم شه بميرم... الفاتحه براي عزيز تازه گذشته كه بعد از سالها درس خوندن و پشت كنكوري بلاخره ارشدش را گذروند.....:biggrin:.چه حس بدي //فقط من ابروم رفتتتتتتتتتتتت///:cry:من از ديشب تا الان يه دم گريه كردم هيچ هيچ///////

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه فهمیدم

چرا پشت سر مرده ها آب نمیریزند...

چون این دنیا ارزش برگشتن ندارد...!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عادت هائی که سبب از بین رفتن سلول های مغز می شون
1. نخوردن صبحانه
2 . Overeatingپرخوری
3. Smoking سیگار کشیدن
4. High Sugar consumptionخوردن قند و شکر زیاد
5. Air Pollution آلودگی هوا
6 . Sleep Deprivation کم خوابی
7. Head covered while sleeping خوابیدن در حالتی که روی سر پوشیده باشد (مانند کشیدن پتو روی سر یا صورت) که باعث افزایش کربن و کمبود اکسیژن برای تنفس میشود
8. Working your brain during illness کار کشیدن از مغز در دوره بیماری
9. Lacking in stimulating thoughts کمبود فکرهای سازنده در مورد آینده
10. Talking Rarely کم حرفی یا سکوت دایمی،
صحبت کردن از روی مطالعه (و نه پرحرفی های بیهوده) ،انتقال خرد و دانش و آگاهی به دیگران باعث افزایش کارایی مغز میشود.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نمیشه که ادمی از خواسته هاش بگذره خوستن توانستنه بنا بر این میتونید از نو بخواین که بتونید من بعد هشت سال خواستم و شروع کردم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک افسانه قدیمی هست که میگه : زن رو به فرشته رحمت کرد و گفت: چرا باید دیه ما نصف مردها باشد؟

فرشته رحمت مهربانانه فرمود: اگر با کشتن، تو را از شوهرت بستانند، به او هشت میلیون می رسد، ولی اگر او را بکشند تو صاحب شانزده میلیون می شوی !!!

زن خوشحال شد وخندید و گفت: خدایا حکمتت را شکر...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوی پاییز می آید
بوی دلتنگی های بیشتر
بوی دلسردی
بوی رویا های ندیده
بوی تو
بوی من
بوی عشق
مستی های پنهان
بوی باران
بوی خواستن ونتوانستن
بوی رفتن می آید
بوی ماضی های که هیچ وقت حال نشد
و همیشه استمراری ماند
بوی آرزو
بوی تنهایی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب محبت آدمها را به موقع بدهید!

محبتهایِ تاریخ گذشته

عطر و طعم اصلی را

نخواهد داشت

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مـا عــادت کـردیـم وقـتـی تـوی خــونـه فــیـلم مـی بـیـنـیم ، تمام که شد و بـه تـیتـراژ رسـید دسـتـگاه رو خـامــوش مــی کـنـیـم یـا اگــه تـوی ســیـنما بـاشــیم ســالـن رو تــرک مـی کــنـیم .
مـا تـوی زنــدگـیـمون هـم هـیـچ وقــت کــســایی کــه زحــمـت هـای اصــلـی رو بــرای مــا می کشن و صادقانه دوسمون دارن رو نـمی بـیـنیم ، ما فـــقـط کــســایی رو دوست داریم ببینیم کــه بــرامـون نـقـش بــازی مـی کـنن...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
"من خدا را دارم" کوله بارم بر دوش,سفری می باید!سفری بی همراه,گم شدن تا ته تنهایی محض.سازکم با من گفت:هر کجا لرزیدی...از سفر ترسیدی...تو بگو از ته دل "من خدا را دارم" من و سازم چندیست;که فقط با اوییم!!!!!!!!!!!!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد
من اگر دیوانه ام
با زندگی بیگانه ام
مستم اگر یا گیج و سرگردان ومدهوش
اگر بی صاحب و بی چیزو ناراحت
اگر فریاد منطق هیچ تاثیری ندارد
در دل تاریک وگنگ و لال وصاحب مرده ی گوشم
به مرگ مادرم:مردم
شما ای مردم عادی
که من احساس انسانی خود را
بر سرشک ساده بر رنج فلاکت بارتان بی شبهه مدیونم
میان موج وحشتناکی از بیدار این دنیا
در اعماق دل آغشته به خونم
هزار درد دارم
درد
(کارو)

• Like
واکنش ها: fgni

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو را آجر به آجر خواهم ساخت

دوباره

به اميد روزي که پنجره اي
...
رو به عشق ،

ميان ديوار قلبت باز کنم !!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمال همنشین
وقتی خیلی خوش اخلاقی بیشتر اذیتت می کنن چون میدونن عصبانی نمی شی
وقتی خیلی مهربونی بیشتر باهات نامهربونی می کنند چون می دونند نمی تونی باهاشون نامهربون باشی
وقتی آنها رو خیلی درک می کنی اصلا درکت نمی کنن چون عادت کردن همه کارهاشون رو درک کنی
وقتی خیلی گذشت می کنی بیشتر دلت رو می شکنن چون می دونن بازم گذشت می کنی
وقتی پشت سرشون حرف نمی زنی مرتب پشت سرت حرف می زنند چون می دونند تو هیچوقت پشت سرشون حرف نمی زنی
وقتی......... وقتی
اما وقتی بداخلاق می شی جرات نمی کنن اذیتت کنن
وقتی نامهربون می شی مجبور می شن باهات مهربون بشن
وقتی درکشون نمی کنی سعی می کنند درکت کنند
وقتی گذشت نمی کنی سعی می کنند گذشت کنن
وقتی پشت سرشون حرف می زنی دیگه می ترسند پشت سرت حرف بزنند
در نهایت با تمام وجود معنی این مصرع شعر رو درک می کنی:
مال همنشین در من اثر کرد
چون می بینی بعد از مدتی تو شدی مثل اونا و اونا شدن مثل تو
پس بهتره از اول مواظب انتخاب همنشینامون باشیم تا اینقدر تغییر نکنیم!!!!! چون در نهایت این ماییم که یک آدم بداخلاق نامهربون بی گذشتی هستیم که پشت سر اونا حرف می زنه و اونا دیگه در اثر همنشینی با تو یاد گرفتن که خودشون را یه آدم خوش اخلاق و مهربون و با گذشت نشون بدن که پشت سر کسی حرف نمی زنه

senjed A

عضو جدید
دوردونه جون اين سال دوم منه البته من پارسال ازاد شركت نكردم وگرنه حتما قبول ميشدم//منتهي سنجد جون واييييييييييييي منم اصلا حوصله درس خوندن ديگه ندارم//شايد بي خيال خارج و ايران و درساشو كنكور بشم//ولي به قول دوردونه جون نا اميدي كيلو چنده //ميخونيم تا نفر اول بشيم اين براي خنده بود//جديشم اينه كه چيزي كه زياده كنكوره سال بعد ///شوخيشم ديگه پير ميشيم با نوه و نتيجه وارد دانشگاه ميشيم //ميخوام مدركمو بگيرم عمرم فكر كنم تموم شه بميرم... الفاتحه براي عزيز تازه گذشته كه بعد از سالها درس خوندن و پشت كنكوري بلاخره ارشدش را گذروند.....:biggrin:.چه حس بدي //فقط من ابروم رفتتتتتتتتتتتت///:cry:من از ديشب تا الان يه دم گريه كردم هيچ هيچ///////
آخه منم سال دومم بود ، اصلا آزاد شرکت نکردم سراسری فقط شرکت کردم ولی فکر نمیکردم قبول نشم ، خیلی تو ذوقم خورده ،تازه رتبه پارسالمم بهتر امسال بود چون بعضی دانشگاهها رو فقط زده بودم قبول نشدم :cry:تازه این وسطا چند تا اشتباه دیگم کردم:cry:

AMIR-ALI

عضو جدید
چه جالب من رفتم ببینم قبول شدم یا نه
میگه بابا اصلا تو کی هستی همچین داوطلبی وجود خارجی نداره
انقدم من بدم میاد از این کشاورزی اخری هم باید برم باغبانی بخونم فک کنم

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه منم سال دومم بود ، اصلا آزاد شرکت نکردم سراسری فقط شرکت کردم ولی فکر نمیکردم قبول نشم ، خیلی تو ذوقم خورده ،تازه رتبه پارسالمم بهتر امسال بود چون بعضی دانشگاهها رو فقط زده بودم قبول نشدم :cry:تازه این وسطا چند تا اشتباه دیگم کردم:cry:
چرا شما دوتا اینجوری شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصنم عیبی نداره. اگه ایمان دارید تلاشتونو کردید پس بدونید حکمتی توش بوده. معصومه جونی اصنم آبروت نرفت. تازشم!!!!!!!!!!!!!!

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دعای کودکان

ای خدای بزرگ : آرزو دارم سر آمپول‌ها نرم باشد!(تاده نظر‌بیگیان / ? ساله)

خدای مهربانم! من در سال جدید از شما می‌خواهم اگر در شهر ما سیل آمد فوراً من را به ماهی تبدیل کنی!(نسیم حبیبی / ? ساله)
ای خدای مهربان! پدر من آرایشگاه دارد. من همیشه برای سلامت بودن او دعا می‌کنم. از تو می‌خواهم بازار آرایشگاه او و همه آرایشگاه‌ها را خوب کنی تا بتوانم پول عضویت کانون را از او بگیرم چون وقتی از او پول عضویت کانون را می‌خواهم می‌گوید بازار آرایشگاه خوب نیست!(فرشته جبار نژاد ملکی / 11 ساله)
خدای عزیزم! من تا حالا هیچ دعایی نکردم. میتونی لیستت رو نگاه کنی. خدایا ازت میخوام صدای گریه برادر کوچیکم رو کم کنی! (سوسن خاطری / 9 ساله)
خدایا! یک جوری کن یک روز پدرم من را به مسجد ببرد. (کیانمهر ره‌گوی / 7 ساله)
خدای عزیزم! در سال جدید کمک کن تا مادربزرگم دوباره دندان دربیاورد آخر او دندان مصنوعی دارد!
(الناز جهانگیری / 10 ساله)
آرزوی من این است که ای کاش مامان و بابام عیدی من را از من نگیرند. آنها هر سال عیدی‌هایی را که من جمع می‌کنم از من می‌گیرند و به بچه‌ آنهایی می‌دهند که به من عیدی می‌دهند! (سحر آذریان / ? ساله)
بسم الله الرحمن الرحیم. خدایا! از تو می‌خواهم که برادرم به سربازی برود و آن را تمام کند. آخه او سرباز فراری است. مادرم هی غصه می‌خورد و می‌گوید کی کارت پایان خدمت می‌گیری؟(حسن ترک / 8 ساله)
ای خدا! کاش همه مادرها مثل قدیم خودشان نان بپزند من مجبور نباشم در صف نان بایستم!
(شاهین روحی / 11 ساله)
خدایا! کاری کن وقتی آدم‌ها می‌خوان دروغ بگن یادشون بره!(پویا گلپر / 10 ساله)
خدا جون! تو که اینقدر بزرگ هستی چطوری میای خونه ما؟ دعا می‌کنم در سال جدید به این سؤالم جواب بدی! (پیمان زارعی / 10 ساله)
خدایا! یک برادر تپل به من بده!! (زهره صبورنژاد / 7 ساله)
ای خدا! کاری کن که دزدان کور شوند ممنونم! (صادق بیگ زاده / 11 ساله)
خدایا! در این لحظه زیبا و عزیز از تو می‌خواهم که به پدر و مادر همه بچه‌های تالاسمی پول عطا کنی تا همه ما بتوانیم داروی "اکس جید" را بخیریم و از درد و عذاب سوزن در شبها رها شویم و در خواب شبانه‌یمان مانند بچه‌های سالم پروانه بگیریم و از کابوس سوزن رها شویم... (مهسا فرجی / 11 ساله)
دلم می‌خواهد حتی اگر شوهر کنم خمیر دندان ژله‌ای بزنم! (روشنک روزبهانی / 8 ساله)
خدایا! شفای مریض‌ها را بده هم چنین شفای من را نیز بده تا مثل همه بازی کنم و هیچ‌کس نگران من نباشد و برای قبول شدن دعا 600 عدد صلوات گفتم ان شاء الله خدا حوصله داشته باشد و شفای همه ما را بدهد. الهی آمین.(مهدی اصلانی / 11 ساله)
خدایا! دست شما درد نکند ما شما را خیلی دوست داریم! (مینا امیری / 8 ساله)
خدایا! تمام بچه‌های کلاسمان زن داداش دارند از تو می‌خواهم مرا زن دادش دار کنی! (زهرا فراهانی /
ای خدای مهربان! من سالهاست آرزو دارم که پدرم یک توپ برایم بخرد اما پدرم بدلیل مشکلات نتوانسته بخرد. مطمئن هستم من امسال به آرزوی خودم می‌رسم. خدایا دعای مرا قبول کن...
(رضا رضائی طومار آغاج / 13 ساله)
ای خدای مهربان! من رستم دستان را خیلی دوست دارم از تو خواهش می‌کنم کاری کنی که شبی او را در خواب ببینم! (شایان نوری / 9 ساله)
خدایا ماهی مرا زنده نگه دار و اگر مرد پیش خودت نگه دار و ایشالله من بتوانم خدا را بوس کنم و معلم‌مان هم مرا بوس کند!!
(امیرحسام سلیمی / 6 ساله)
خدیا! دعا می‌کنم که در دنیا یک جاروبرقی بزرگ اختراع شود تا دیگر رفتگران خسته نشوند!
(فاطمه یارمحمدی / 11 ساله)
ای خدا! من بعضی وقت‌ها یادم می‌رود به یاد تو باشم ولی خدایا کاش تو همیشه به یاد من بیوفتی و یادت نرود!
(شقایق شوقی / 9 ساله)
خدای عزیزم! سلام. من پارسال با دوستم در خونه‌ها را می‌زدیم و فرار می‌کردیم. خدایا منو ببخش و اگه مُردم بخاطر این کار منو به جهنم نبر چون من امسال دیگه این کار رو نمی‌کنم!
(دلنیا عبدی‌پور / 10 ساله)
آرزو دارم بجای این که من به مدرسه بروم مادر و پدرم به مدرسه بروند. آن وقت آنها هم می‌فهمیدند که مدرسه رفتن چقدر سخت است و این قدر ایراد نمی‌گرفتند!
(هدیه مصدری / 12 ساله)
خدایا مهدکودک از خانه ما آنقدر دور باشد که هر چه برویم، نرسیم. بعد برگردیم خانه با مامان و کیف چاشتم. پاهای من یک دعا دارند آنها کفش پاشنه بلند تلق تلوقی (!) می‌خوان دعا می‌کنند بزرگ شوند که قدشان دراز شود!
(باران خوارزمیان / 4 ساله)
خدایا! برام یک عروسک بده. خدایا! برای داداشم یک ماشین پلیس بده!
(مریم علیزاده / 6 ساله)
خدایا! من دعا می‌کنم که گاو باشم (!) و شیر بدهم تا از شیر، کره، پنیر و ماست برای خوراک مردم بسازم!
(سالار یوسفی / 11 ساله)
خدای قشنگ سلام! خدایا چرا حیوانات درس نمی‌خواننداما ما باید هر روز درس بخوانیم؟ در سال جدید دعا می‌کنم آنها درس بخوانند و ما مثل آنها استراحت کنیم!
(نیشتمان وازه / 10 ساله)
اگر دل درد گرفتیم نسل دکترها که آمپول می‌زنند منقرض شود تا هیچ دکتری نتواند به من آمپول بزند!
(عاطفه صفری / 11 ساله)
خدای مهربان! من یک جفت کفش می‌خواهم بنفش باشد و موقع راه رفتن تق تق کند مرسی خدایا

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقايقی در زندگي هست
كه دلت براي كسي اونقدر تنگ مي شه
كه مي خواهي از رؤياهات بكشي بيرون
و توي دنياي واقعي بغلش كني....

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد،
پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا