معصومه جون منم قبول نشدممن قبول نشدم ارشددددددددددددددددد.....
من نميخوامممممممممممممممم
خيلي دردناكهههههههههههههههههههه
نامرديههههههههههههههههههههههههههههه
دوردونه جون اين سال دوم منه البته من پارسال ازاد شركت نكردم وگرنه حتما قبول ميشدم//منتهي سنجد جون واييييييييييييي منم اصلا حوصله درس خوندن ديگه ندارم//شايد بي خيال خارج و ايران و درساشو كنكور بشم//ولي به قول دوردونه جون نا اميدي كيلو چنده //ميخونيم تا نفر اول بشيم اين براي خنده بود//جديشم اينه كه چيزي كه زياده كنكوره سال بعد ///شوخيشم ديگه پير ميشيم با نوه و نتيجه وارد دانشگاه ميشيم //ميخوام مدركمو بگيرم عمرم فكر كنم تموم شه بميرم... الفاتحه براي عزيز تازه گذشته كه بعد از سالها درس خوندن و پشت كنكوري بلاخره ارشدش را گذروند.....سنجد و معصومه عزیز جا داره عارض شم به حضور شریفتون که تنبلی موقوفه ها..... دیگه ناامیدی نبینمااااااااا.. چی شده مگه؟ سال دیگه رو واسه ماها گذاشتنا... بعد از چن روز استراحت دوباره عزمتونو جزم کنید.......
آخه منم سال دومم بود ، اصلا آزاد شرکت نکردم سراسری فقط شرکت کردم ولی فکر نمیکردم قبول نشم ، خیلی تو ذوقم خورده ،تازه رتبه پارسالمم بهتر امسال بود چون بعضی دانشگاهها رو فقط زده بودم قبول نشدمدوردونه جون اين سال دوم منه البته من پارسال ازاد شركت نكردم وگرنه حتما قبول ميشدم//منتهي سنجد جون واييييييييييييي منم اصلا حوصله درس خوندن ديگه ندارم//شايد بي خيال خارج و ايران و درساشو كنكور بشم//ولي به قول دوردونه جون نا اميدي كيلو چنده //ميخونيم تا نفر اول بشيم اين براي خنده بود//جديشم اينه كه چيزي كه زياده كنكوره سال بعد ///شوخيشم ديگه پير ميشيم با نوه و نتيجه وارد دانشگاه ميشيم //ميخوام مدركمو بگيرم عمرم فكر كنم تموم شه بميرم... الفاتحه براي عزيز تازه گذشته كه بعد از سالها درس خوندن و پشت كنكوري بلاخره ارشدش را گذروند......چه حس بدي //فقط من ابروم رفتتتتتتتتتتتت///
من از ديشب تا الان يه دم گريه كردم هيچ هيچ///////
چرا شما دوتا اینجوری شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصنم عیبی نداره. اگه ایمان دارید تلاشتونو کردید پس بدونید حکمتی توش بوده. معصومه جونی اصنم آبروت نرفت. تازشم!!!!!!!!!!!!!!آخه منم سال دومم بود ، اصلا آزاد شرکت نکردم سراسری فقط شرکت کردم ولی فکر نمیکردم قبول نشم ، خیلی تو ذوقم خورده ،تازه رتبه پارسالمم بهتر امسال بود چون بعضی دانشگاهها رو فقط زده بودم قبول نشدمتازه این وسطا چند تا اشتباه دیگم کردم
![]()