زيبا بود ممنونم عزيزم.خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم
بدان آغوش من باز است
شروع کن یک قدم با تو..
تمام گام های مانده اش با من...![]()
زيبا بود ممنونم عزيزم.خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم
بدان آغوش من باز است
شروع کن یک قدم با تو..
تمام گام های مانده اش با من...![]()
مدیر کل کیه؟
میخوام نام کاربریمو به عوضم به کی بگم؟
همه مثل شما با استعداد نيستند كه\ من خودم شعر ميگم\ ولي شعرامو نميزارم.در مرحله چاپه.ولي منم جاي شما باشم حوصله ندارم به خدا راست ميگي\ خوب چيكار كنيم\ من خودم موضوعاتي كه ميزارم بيشتر شعر ميزارم ديگران استفاده كنند\ وگرنه خودم از داستانو اين حرفا بيزارم.بابا خسته شدیم از این همه متن نغز !! از خودتون بگین اگه راست میگین نه کپی و پیس !!! خدایش خودتون حوصله دارین بخونین ؟؟!!
دوست عزيز سلامسلام
واقعا وحشیانه ترین کار ممکن رو انجام داد بهتر دعا کنیم دیگه کسی به خودش اجازه همچین کاری رو نده.
عاشقي دل ميخواد نه دليل\ نه توجيه نه قايم شدن.عشق هنره كه كم تر از كسي داره......حاصل عشق یک مترسک به کلاغ ،مرگ یک مزرعه است...
اگر میدانی در این جهان کسی هست که با دیدنش رنگ رخسارت تغییر میکند و صدای قلبت ابرویت را تاراج میبرد مهم نیس که او مال تو باشد یا نه مهم این است که
فقط باشد
زندگی کند
ارام باشد
بله//میدونم//
قصه منه///
نفرین به کسی که نخواست منو تو ما بشویم...
حکایت اینه...
1 سال؟اگه اون یه نفر دیگه نبود چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یه موضوع 1سال داقونتون کنه چیکارش میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز عاشقشي كه داري بهش فكر ميكني؟ لياقت ميخواست\ اون لياقت تو رو نداشت\ بگذر\ و زندگي كن\ با هركس كه دوست داري\ نه با دلت با عقلت.....1 سال؟
4 سال///
نامردی میکردمو اسید می پاشیدم؟نه هرگز///
لذتش به نرسیدنه///
خدا کریمه///
هرچی باشه باعث ترقی و پیشرفتم شده ناخوداگاه///
یه آب بندی شدم که حد نداره///
چو میگذرد غمی نیست//
آرزویم خوشبختی اوست//آمین
منظورتون از اين موضوع چيه!خوبه آدم يه ذره ادب داشته باشه\ واقعا كه\مطمئنا ً شما هم اين ضرب المثل را شنيده ايد كه ميگويد :
« بر خر مگس معركه لعنت »
بندۀ حقير سراپا تقصير اين لعنت را بجان ميخرم . اما چرا هركه از راه ميرسد لعن و نفرينش را نثار روح بي فتوح جناب مستطاب خرمگس ميكند خود طوماريست كه سر دراز دارد . اما قصد اين نيست كه وقت شما عزيزان را با لاطائلات و توجيحات بيهوده تلف كنم ، چون « وقت طلاست » و اين يكي را بنده به شخصه و بشدت باور دارم . در عرض يك ثانيه ميتوان ميلياردهارا جابجا كرد بطوري كه آب هم از آب تكان نخورد . قبول نداريد ؟
كافيست كمي آن سر مبارك را چرخانده و دورو ورتان را يك نگاه گذرا بيندازيد نگران نباشيد با يك نگاه اتفاقي نمي افتد زيرا هميشه گفته اند :
« يك نظر حلال است »
بگذريم كه براي بعضيها يك نظر و دو نظر ندارد . مفت باشد باقيش ....
خلاصه از گپ و گفت اصليمان خارج نشويم . براي دريافت دلايل لعن اين آفريدۀ خداوند از سوي بشر ـ چون حكمت خدا كه بي دليل نميشود ـ كافيست نگاهي به شمايل و خصوصيات ايشان بيندازيم :
«خرمگس حشره ايست سياه رنگ كه در طول سينه اش خطوطي ديده ميشود و مخصوصا ً از چشمان درشتش بزودي ميتوان اورا شناخت . خرمگس خرطومي دارد كه به پنج دشنۀ بران مجهز است و با آن ميتواند محكمترين و ضخيمترين پوستهارا سوراخ كند . مشخصۀ بارز خرمگس بيحيايي و سماجت اوست »
متوجه شديد چشمان درشت و سماجت خرمگس براي من و شمايي كه راه خود را ميرويم و گندم خودرا آرد ميكنيم چندان دردسر ساز نيست ، اما هستند كساني كه حضور دو چشم مزاحم خيلي باب طبعشان نيست . اينگونه اشخاص بودند كه حشرۀ بيچاره را مورد لعن و نفرين قرار دادند .
حالا براي بنده كه توفير نميكند ، پاي هر جور لعنتش هم ايستاده ام . البته ابوی گرام جون حال و حوصلۀ دردسر و بالا پايين رفتن هاي بيهوده را ندارند بنده را همين ابتدا داغ فرمودند كه : « از شرط ادب خارج نمي شوي ، حرف مفت نمي زني ، با خيلي ها هم كار نداري و .... » مخلص كلام آنكه ، خرطوم بران مارا يكسره از جا كندند و گذاشتند لب هره . البت آنجا جايش بهتر است چون خر طومي كه قرار نيست بگزد همان بهتر كه لب طاقچه باشد ، حد اقل بدر دكور كه ميخورد . خلاصه سرتان رادر نياورم اينهارا گفتم كه بدانيد قرار نيست در نوشته هاي بنده چيز دندان گيري نصيبتان شود . آنهاي هم كه ميترسند نكند يك وقتي ما ور مفت بزنيم بعضي كارهاشان رو شود خيالشان تخت مابكسي نميگوييم كه مثلا ً فلان كس با بهمان كس تباني كرده و چه وچه .
فقط حالا كه ما نجابت ميكنيم مخارج نجابتمان فرامش نشود كه زندگي بد جوري خرج دارد .