زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهشت هست. بهشت از دمی برای تو آغاز خواهد شدکه آهخندت، خاموش وار، خواهد گفت:همین بود.همین را می خواستم بگویم.تمام شد. اما نمی رسی.اما همیشهمانند این استکه کار روز مره­ات این باشدکه بوسه بر دهانه­ی آتشفشان زنی؛و دوزخِ فورانش را عاشقانه در آغوش بگیری؛و از گدازه­هاش بنوشی. یا . . .مثلِ این استکه نهری از زهرپیوسته در گلویت ریزدو ریسمانی از افعیبر گردن داشته باشی،و خودــ که تا رها شوی از دوزخِ هماره­وشِ خویش ــ قصدِ مردن داشته باشی؛اما نمیری؛هرگز،هرگز،هرگز نمیری! از سوختبار ِ منفجر ِ جانتندیسگارِ شعله­ی شعری. وا می­شکافی از یکدیگر تار و پودِ زبان را؛و، رشته رشته، رشته­های سخن را پنبه می­کنی؛تا بافه­های گفتاردر بافتار ِ تازه­ی خویشآیینه­ی جهان نمای تو باشند. بازی­گوشی،مثل ِ خدا،مثلِ خودم. مثلِ خودی، یگانه،مثلِ خدا، خودآی،خودزای،خودپای و خودپیمای،خودآزمای و خودپالای،خودپیرایو خودزای. می­کوشی تا به صیقلِ دیدن، بوداوار،دل راآیینه­ی تمامی­ی دل­ها کنی؛و هرچه­های عالم و آدم رادر خود ببینیو نو ببینیوزنو بیافرینی. از ریشخندِ آن که نمی­داند هیچ هراست نیست؛و ز آن که می­داند نیز انتظارِ سپاست نیست. رگ می­درانَد از دلِ توفانی­ات،تا خونِ جاودانه­ جوانِ تو جوهرِ قلم­ات باشد:وقتی فرامی­گیرد ژرفاهای پر تپشِ جان­ات راآن جادو، آن جنون، "جنونِ نوشتن"؛و مرگِ دیگری­ستو زادنی­ست دیگر،در هستنِ شونده­ی تو،هر باره، آزمونِ نوشتن.می­ریزد این جهان در تو،و از درونِ خویشمی­ریزی این جهان را هر بار در درونِ نوشتن؛و خود تهی می­مانی،تنها و بی معنا،تا باز،باز این جهانو آن جنوننوگردد از شکفتن در دوباره­ای از آغاز. هر چند می­توان در تواز هرکران به جست و جو رفت،امّارودِ هراکلیت را می مانی:هر لحظه، با گذشتنِ خویش، از خویش، بر خویش، در خویش، آب­های تو نو می­شوند.زین روهرگز نمی­توان بیش از یک­بار در ژرفه­های جاری­ی تو فرو رفت. ـ "شاعر!تازه چه کرده­ای؟"ـ شاعر همیشه تازه­تر است از شعر ِ خویش.شعرِ سروده دیگر شعر نیست. می­آییو تندر از تو طرحِ توطئه می­گیرد.و آذرخشتصویرِ بمبِ ساعتی­ی قلبِ توستکه بهتِ آسمان را، در کشاکشِ مشکوکِ این همه ابر،هر لحظه می تواند،بترکاند. می­آیی، شاعر!می­آیی؛و واژه­ منفجر می­گرددوقتی تو دستبه پوستِ کشیده­ی آن می­سایی.و موجالبتّه موج است، امّا، امّا

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید مادرم هیچوقت واقعا باورش نشه....
هر وقت نمی خندی، می دونم که غمگینی!هر وقت یه کم غمگینی، می دونم که خیلی خیلی غمگینی!یه ادم چقدر می تونه خوب باشه؟نهایت دوست داشتن یه ادم کجاست؟!یه ادم میتونه تو این دنیا تا میتونه خوشی و تفریح داشته باشه و حال کنه!یه ادم می تونه تا سر حد مرگ از خیلی چیزا بترسه!اخردوتاشم تنهاییه...فرقی نداره...وقتی از خوشی ستاره ها دورت می چرخند و تلپی میوفتی...!یآ وقتی از ترس کز می کنی و به هیچی و هیچکس نزدیک نمیشی!من می خوام وسط باشم مثه تو...می خوام خوابام رو قرطینه کنم! ...شاید مادرم هیچوقت واقعا باورش نشه!شاید" اون" هم باورش نشه!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]دور از تو اینجا با خودم هر لحظه در گیرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]ما نند دردی دائما در حال تکثیرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]شوری اگر شوقی اگر در آسمانم نیست[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]یعنی از این دیوانگی ها تا ابد سیرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]سیلی زدم بر صورتم شاید بمانی باز[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]رنگی نمانده تا بپاشم روی تصویرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]حالا برو با دیگری خوش با ش خوش باشید[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]دیگر چه می خواهی از این عمر نفس گیرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]از روز اول بی تو ماندن سر نوشتم بود[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]این وصله را باید بچسبانم به تقدیرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]با ور نکن اینجا کسی چشم انتظارت نیست[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]باید بمیری تا ببینی بی تو می میرم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]هر شب ستاره می شوی در آسمان شعر[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]یعنی ترا از خاطراتم پس نمی گیرم [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما را

ذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

.

.

.

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

.

.

.

پروردگارا

ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .

.

.

.

بارالها

تو نادیده میگیری

من هم نادیده میگیرم

تو خطاهایـم را

من عطاهایت را . . .

.

.

.

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش

خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .

.

.

.

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد

که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .

.

.

.

گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟

گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟

گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟

گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟

گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟

گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟

گفتم: خدایا اینقدر نگو من گفت: من توام ، تو من . . .

.

.

.

خدایا ، بر من این نعمت را ارزانی دار که :

بیشتر در پی تسلا دادن باشم تا تسلی یافتن

و بیشتر در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن . . .

.

.

.

بهترین دوست، خداست، او آن قدر خوب است که اگر یک گل به او تقدیم کنید

دسته گلی تقدیم تان می کند و خوب تر از آن است که

اگر دسته گلی به آب دادیم، دسته گل هایش را پس بگیرد . . .

.

.

.

شکسته های دلت را به بازارخدا ببر

خدا خود بهای شکسته دلان است . . .

.

.

.

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ای

فقط محکم بنشین و شاد باش

خداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . . .

.

.

.

اگر ذره بین نگاه قوی باشد

در تمام صفحه های ورق خورده ی زندگی اثر انگشت او دیده می شود

چه بچه گانه است که فکر می کنیم

همه اش را به تنهایی ، رنگ کرده ایم . . .

.

.

.

برکت پروردگار مثل بارونه ، اگر خیس نمی شم ، جایم را عوض می کنم . . .

.

.

.

خداوند، گوش ها و چشم ها را در سر قرار داده است

تا تنها سخنان و صحنه های بالا و والا را جست و جو کنیم . . .

.

.

.

خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردان

تا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . .

.

.

.

خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم . . .

.

.

.

خود را ارزان نفروشیم

درفروشگاه بزرگ هستی روی قلب انسان نوشته اند

قیمت = خدا

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خداوندا[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]از پاداش، معافم کن[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]از بخشش، نا امیدم کن[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]از بهشت، مایوسم کن[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]تا هرچه می کنم به سودای انعام تو نباشد . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خداوندا[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]اگر داشتن، ذلیل داشتنم میکند[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]ندارم کن[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]اگر کاشتن، اسیر چیدنم میکند[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیکارم کن[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خــــدایا[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]همه از تو می خواهند ، بدهی[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]من از تو می خواهم ، بگیری[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خـــــدایا[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]این همه حس دلتنگی را از من بگیر . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدا را دوست بدارید[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]حداقلش این است که یکی را دوست دارید که روزی به او می رسید . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا ![/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایاچگونه تورابخوانم درحالی که من، من هستم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif](بااین همه گناه ومعصیت)[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]وچگونه ازرحمت توناامیدشوم درحالی که تو، توهستی[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif](باآن همه لطف ورحمت)[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خدایا توآنچنانی که من می خواهم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]مرانیزچنان کن که تومی خواهی[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]آموخته ام که وقتی ناامید میشوم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . .[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif].[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است[/FONT]​
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]آرام، بی صدا، همیشگی . . .[/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درون اینه ها درپی چه می گردی ؟
بیا ز سنگ بپرسیم
که از حکایت فرجام ما چه می داند
بیا ز سنگ بپرسیم
زانکه غیر از سنگ
کسی حکایت فرجام را نمی داند
همیشه از همه نزدیک تر به ما سنگ است
نگاه کن
نگاه ها همه سنگ است و قلب ها همه سنگ
چه سنگبارانی ! گیرم گریختی همه عمر
کجا پناه بری ؟
خانه خدا سنگ است
به قصه های غریبانه ام ببخشایید
که من که سنگ صبورم
نه سنگم و نه صبور
دلی که می شود از غصه تنگ می ترکد
چه جای دل که درین خانه سنگ می ترکد
در آن مقام که خون از گلوی نای چکد
عجب نباشد اگر بغض چنگ می ترکد
چنان درنگ به ما چیره شد که سنگ شدیم
دلم ازین همه سنگ و درنگ می ترکد
بیا ز سنگ بپرسیم
که از حکایت فرجام ما چه می داند
از آن که عاقبت کار جام با سنگ است
بیا ز سنگ بپرسیم
نه بی گمان همه در زیر سنگ می پوسیم
و نامی از ما بر روی سنگ می ماند ؟
درون اینه ها در پی چه می گردی ؟

فریدون مشیری

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]چه صدف ها که به دریای وجود
سینه هاشان ز گهر خالی بود
ننگ نشناخته از بی هنری
شرم ناکرده از این بی گهری
سوی هر درگهشان روی نیاز
همه جا سینه گشایند به ناز
زندگی دشمن دیرینه من
چنگ انداخته در سینه من
روز و شب با من دارد سر جنگ
هر نفس از صدف سینه تنگ
دامن افشان گهر آورده به چنگ
وان گهرها ... همه کوبیده به سنگ
[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]فریدون مشیری [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]​

hani0

کاربر بیش فعال
معصومه جان نوشتهات درعین اینکه تمام حرفایه دل منن...
به زیبایی نوشته شدن...
مرسی...
پایدار باشید...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا احساس میکنم که خیلی از خودم ناامیدم /
کمکم کن بهت برسم بتونم تغییر کنم از نظر همه چی /
اگه به آخرای عمرم هم باقی مونده نذار حسرت به دل بمیرم /
از این دنیا از این ادماش از این همه بی معرفتی و نامردی خستم/
نذار بیشتر از این شرمنده تو و بقیه کسانی که دوسشون دارم بشم/
خدایا شرمندگی خیلی سخته اونم در برابر کسانی که خیلی برات عزیزند /
ازت خواهش میکنم خواهشمو رد نکن /
خیلی حرفا دارم برات بزنم/
خیلی حاجتها /
و خیلی از........................
تو این ماه عزیز و پربرکت تو این ماه قشنگ و آسمونی برای همه آرزوی سلامتی و خوشبختی و عاقبت به خیری رو دارم/
خدایا بهت التماست میکنم که بهم توجه کنی /
نمیتونم از بار گناهام کم کنم هرکاری میکنم بدتر میشه آخه چرا /
خدایا از نظر روحی خیلی خستم /
خدایا............... خودت بهتر میدونی/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه دوست دارن بهشت برن اما کسی نمی خواد بمیره! بهشت رفتن جرعت مردن میخواد!
..........................................................................................................................................

دل اگر بهر عزیزان نشود گاهی تنگ...
نامش هرگز نذارم دل!که به آن گویم سنگ...
.....................................................................................................................................

کاش در کتاب قطور زندگیت سطری باشم ماندنی...
نه حاشیه ای از یاد رفتنی...
....................................................................................................................................

بی تو اما عشق بی معناست!میدانی؟
دستانم تا ابد تنهاست!میدانی؟
آسمانت را مگیر از من!
که بعد از تو زیستن یک لحظه هم بی معناست!میدانی؟
...................................................................................................................................

هچوقت تو زندگیت آرزو نکن جای کسی باشی...
چون جای قشنگ خودت خالی میمونه...
....................................................................................................................................

بی رخ دوست مرا عصر ایام کجاست؟
گر دل رام نباشد دل آرام کجاست؟؟؟؟؟؟؟

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الو سلام منزل خداست؟ این منم مزاحمی که آشناست
هزار شماره را دلم گرفت است
ولی هنوز پشت خط در انتظارم یک صدا
شما که گفته اید پاسخ سلام واجب است
به ما که می رسد. حساب بنده هایتان جداست!
الو دوباره قطع و وصل میشه
خرابی از دل من است یا که عیب از سیم هاست؟
چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی مداد رنگی ها مشغول بودند.... به جز مداد سفید....
هیچ کسی به او کار نمیداد...
همه می گفتند:تو به هیچ دردی نمی خوری....
یک شب که مداد رنگی ها.....
توی سیاهی کاغذ گم شده بودن....
مداد سفید تا صبح کار کرد.....
ماه کشید....
مهتاب کشید....
ستاره کشید...
و کوچکو کوچک تر شد .....
صبح توی جعبه ی مداد رنگی....
جای خالی او.....
با هیچ رنگی پر نشد.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]نـــــــــــــــــــرو[/h]

چـــــــــــــــــــــــــرا حس می کنم هستی کنارم
چــــــــــــــــــــــــــرا این رفتنو باور ندارم

چــــــــــــــــــــــــرا گم میکنم روز و شبامو چرا حس می کنم داری هوامو
چــــــــــــــــــــــــرا هستـــــــــــــــــــی میون خواب و رویـا
چـــــــــــــــــــــــرا پر میشی تو حرم نفـــــــــــــــــــــــــسهام

دارم نفــــــــــــــــــــس نفــــــــــــــــــــــس نبودنت رو کم میارم
می خوای بری تو رو به این زمونــــــــــــــــه می سپارم

ولی نــــــــــــــــرو نـــــــــــــــــــرو بمون نــــــــــــــــــــرو که
جز تو چـــــــــاره ای به جز خـــــــــــــــــــــــــودت ندارم
نـــــــــــــــــــرو بمون نـــــــــــــــــــرو بمون نـــــــــــــــرو بمون کنارم

آخه ترانه هام همش بـــــــــــــــــــــــــهونتو می گیرن
اگه بری همه کهنه میشن بی تـــــــــــــــــــــــو میمیرن

اگه بری چشــــــــــــــــــــــا مو پشت جاده جـــــــــــــــا می زارم
اگه بــــــــــــــری خود بــــــــــــــــــارون میشم برات میبارم

دارم نفــــــــــــــــــــس نفــــــــــــــــــــــس نبودنت رو کم میارم
می خوای بری تو رو به این زمونــــــــــــــــه می سپارم

ولی نــــــــــــــــرو نـــــــــــــــــــرو بمون نــــــــــــــــــــرو که
جز تو چـــــــــاره ای به جز خـــــــــــــــــــــــــودت ندارم
نرو خیــــــــــــــــــــــــال نکن بدون تـــــــــــــــــــو دوم میارم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]سکــــــــــوت[/h]
روزای سخت نبودن با تو خلا امیدو تجربه کردمداغ دلم که بی تو تازه میشد هم نفسم شد سایه سردم تو رو می دیدم از اون ور ابرا که می خوای سرسری از من رد شیآسمون و بی تو خط خطی کردم چه جوری می تونی این قده بد شی ســـــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــوت قلبتو بشکن و برگردنذار این فاصله بیشتر از این شهنمی خوام مثل گذشته که رفتی دوباره آخر قصه همین شه روزای سخت نبودن با تو دور نبودنتو خط کشیدمتازه میفهمم اشتباهم این بود چهره عشقمو غلط کشیدم عشق تو دارو ندار دلم بود اومدی دارو ندارمو بردیبیا ســــــــــــــــــــــکـــــــــــــــوت تو بشکن و برگردکه هنوز هم تو دل من نمردی ســـــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــوت قلبتو بشکن و برگردنذار این فاصله بیشتر از این شه نمی خوام مثل گذشته که رفتی دوباره آخر قصه همین شه​

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تا سحر گریــــــــــــــه میکردم[/h]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]من همیشه تو فکر تو هســــــــــتم تو رو از جون میـــــــــپرستم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]من فقط با تو میتونم توی این دنـــــــــــــــیا بمونم /[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تو اگه نباشی پیشم به خـــــــــــدا دیونه میشم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این صدای قلبمه که میخواد واست بخونه/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این نوشته ها هم واسه تو تا توی یادت بمونه/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چه شبایی که واسه تو تا سحر گریــــــــــــــه میکردم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تو به یاد من نبودی اما من یـــــــــــــاد تو بودم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]توی این شبای تاریـــــــــــــــک فکر تو هست فقط کنارم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آخه من به جز غم تو همدمی دیگه ندارم/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتی من تورو نبینم دیگه چشمامو نمی خــــــــــــوام/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دنیارو با این قشنگی بی تو من واسه چی میخـــــــــــــوام/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آی زمونــــــــــــه آی زمونــــــــــــــه هیشکی از من نمیدونه/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اونی که ازم بریده هیچی از من نمیدونه نمیدونـــــــــــــــه/[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]که با چشماش زندگیمو کرده ویــــــــــــــرون/[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حالا من موندم و اشکام با دوتا چشم های گـــــــــــــــریون/ [/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]کاش پیش من بودی[/h]

کاش پیش من بودی/
کاش دستانت در دستانم بود /
و لطافت هزار ابر سپید بهاری را/
در دست داشتم /
و در اوج خوش بختی پرواز می کردم/
کاش می توانستم به چشمانت نگاه کنم/
و با هر نگاه من/
هزار هزار واژه ناگفته عشق را /
به یک باره به سوی تو روان می کردم/
و با هر نگاه تو /
شادی در چشمان من می جوشید/
کاش می توانستم صدای گرم تو را بشنوم/
تا چون آبشاری از نغمه های روح انگیز/
بر عمق جانم جاری گردد/
و همه غم های فراق را بزداید/
کاش پیش من بودی/
من با گرمای عشق تو زنده ام/
چه زیباست/
که تو تنها نیاز من باشی/
و چه عاشقانه است/
که تو تنها آرزویم باشی/
و چه رؤیایی است/
این لحظه های ناب عاشقی/
و من همه زیبایی عاشقانه و رؤیایی را با فقط تو حس می کنم/
و اگر غروری در من هست غرور عشق به توست/

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]ای خــــــــــــــــــــدا[/h][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بگو با دلی که اسیره چه کنم ؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]با این خاطره های تیره چه کنم؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گیرم منو یه عمری زنده بذاری /[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]با روحی که داره میمیره چه کنم؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]خدایا مگه به درد دل آدما گوش نمی دی؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مگه ندیدی دلارو نشونه گرفته پلیدی؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دستای منو بگیر و رهام کن از این نا امـــــیدی/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] از سیـــاهی به سفیــــدی//[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کوک ناقوصه دلم از من صدا کن خـــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نذار بپوسه دلم آغوشتو وا کن خــــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مثل فانوسه دلم شعلشو به پا کن خــــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ای خــــــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بگو با نفس بریده چه کنم؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]با این جون به لب رسیده چه کنم؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]می خوام نگم از این غم توی دلم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]با زجری که به سینه میده چه کنم؟/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]همه ی گلایه ها و غمای من از روزگاره/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دل سوت و کور من تنها و بی کس و بیقراره/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جز تو یه آغوش گرم محبت تو جایی نداره/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کوک ناقوصه دلم از من صدا کن خـــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]نذار بپوسه دلم آغوشتو وا کن خـــــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مثل فانوسه دلم شعلشو به پا کن خـــــــــــــــــــدا/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ای خـــــــــــــــــــــدا/[/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]می خواهم از تو بگویم[/h]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] می خواهم از تو بگویم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بی آنکه در جســـــــــــــــــــتجوی قافیه ها باشم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و بی آنکه حتی در جســــــــــــــتجوی واژه ها باشم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] می خوام از تو بگــــــویم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] از تو که ناخواسته با سکوتــــــــــــــــت منو می شکنی/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] از تو که عاشقانه دوستت دارم و نمی دانی دوستت دارم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] با ساده ترین کلمات/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] همراه با همین اشکی که دارد می غلتد و فرو می افتد/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] می خواهم بگویم دوستت دارم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] نه می خواهم از آسمان برایت خورشـــــــید را بیاورم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] نه می خواهم ستــــــــــاره ها را برایت بچینم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] نه می خواهم به شهر آرزوها و رویاها بروم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و نه می خواهم به اندازه این ســــــــکوت تلخ فریاد بزنم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] فقط ســـــــــاده و با صداقت/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] همراه با شـــــــاهدی صادق/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] از اعمال جانی سوخـــــــته/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] با چشـــــــمانی بارانی/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] می خوهم بگویم دوســـــــتت دارم/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و می خواهم بگویم این نه سخنی است که تنها بر زبان آید/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] من تقدس عشقت را/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بر کرامت وجودم نشانده ام/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] هر چند همراه با سکــــــــــــــــوتی به تلخی زهر است/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] و اگر سراسر وجودم زبان باشد/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] یکسره خواهم گفت/[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] با این ســـــــــــــکوت دوستت دارم/[/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]روزى حضرت عیسى (ع) از صحرایى مى‏گذشت. در راه به عبادت‏گاهى رسید که عابدى در آن‏جا زندگى مى‏کرد. حضرت با او مشغول سخن گفتن شد. در این هنگام جوانى که به کارهاى زشت و ناروا مشهور بود از آن‏جا گذشت.
وقتى چشمش به حضرت عیسى (ع) و مرد عابد افتاد، پایش سست شد و از رفتن باز ماند و همان‏جا ایستاد و گفت:
خدایا من از کردار زشت خویش شرمنده ‏ام. اکنون اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنشم کند، چه کنم؟ خدایا! عذرم را بپذیر و آبرویم را مبر.
[/FONT]

[FONT=georgia,times new roman,times,serif] مرد عابد تا آن جوان را دید سر به آسمان بلند کرد و گفت:
خدایا! مرا در قیامت با این جوان گناه‏کار محشور مکن.

در این هنگام خداى برترین به پیامبرش وحى فرمود که به این عابد بگو:
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمیکنیم، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانى، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خودبینى، اهل دوزخ.
[/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه حس خوبیه ابنکه تو هستیو عاشق ترا ز خودم پیشم نشستیو
عادت می دی منو به مهربونیات تا من نفس نفس دیوونه شم برات
چه حس خوبیه اینکه تو بامنی اینکه به روی من لبخند می زنی
اینکه به فکرمی به فکر من فقط هرچی نگات کنم سیر نمی شم ازت
با تو به زندگیم دلخوشی اومده خوشبختی منو چشمات رقم زده
چه حس خوبیه شیرین لحظه هام شادم کنار تو همینو من می خوام

مراقبی یه وقت من بی قرار نشم سنگ صبورمی که غصه دار نشم
عادت می دی منو به مهربونیات تا من نفس نفس دیوونه شم برات

چه حس خوبیه اینکه تو بامنی اینکه به روی من لبخند می زنی
اینکه به فکرمی به فکر من فقط هرچی نگات کنم سیر نمی شم ازت
با تو به زندگیم دلخوشی اومده خوشبختی منو چشمات رقم زده
چه حس خوبیه شیرین لحظه هام شادم کنار تو همینو من می خوام

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه لذتی است شنیدن از مهری که در آن تردید داشتی
چه آرامشی است اطمینان از تعهدی که از قدیم می جوشیده
چه زیبایی دارد دانستن نگاهی که از پیش تو می دویده
چه دنیایی است که بدانی همه دنیای اویی
عجیب لطفی است سایه مهربانی که بر تو می گستراند
چه شوری است در دل او که تو را می خواند
ماتم از این همه عشق از این همه شوق و دوست داشتن که در او جمع شده
وای همه نعمت است

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آه و اشکای غریبه / خنده های بی سلیقه
رفتنت از دل من رو / ی جوری گواهی می ده
آخه یک نفر می گفت که / شما رو با کسی دیده
لباسای آخرین مد / همه چی به اصل و رو فرم
هدیه ها فانتزی و ناز / متن نامه پره ابراز
وعده قرار دیدن / صدتا هم باشه واست کم
احتراما چند برابر / دروغا شد همه باور
من نشستم تک و تنها / تا یکی بشه ی داور...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]نازکم ، عزیز ترینِ آدما وقتی به وجود میان و دیگران به حضورشون[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]پی می برن که لبخند و نیاز محبت دیگرانو با لبخند و محبت عمیق جواب بدن[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]این جوری آدما آدم می شن.
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]دوست داشتنی ترینِ ِ مردم وقتی به وجود میان که نگاهشون سرد نباشه ودیگران[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]از سرِ نگاهِ پوچُ سنگینشون خسته نشن .
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]مهربون ترینا وقتی معلوم میشن که با بودن یا نبودنت بازم سراغتو بگیرن نه اینکه[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]وقتی دیدنت یادشون بیفته که باید ازت یاد کنن.
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]با حقیقت ترین چشما مال اونا ییه که به اسم حیا چشم ازت نمی گیرن که به افق نگاه کنن.[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]آدم جسور اونیه که لا اقل نصف خطر وسختی رو قبول کنه نه اینکه تخمین بزنه اگه[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]سخت بود یه راه دیگه رو انتخاب کنه .
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]با عشق ترین مردم اونا یین که انتظار جواب شنیدن ندارن ، بی وقفه دوست دارن .[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]کسی رو دوست دارن که بدون اون نمی شه زندگی کرد . فکر کردن به اون بهشون[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]آرامش میده. حالا اگه اون جواب داد که بسی سعادت .
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]ولی...[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]وقتی یه بند عشق بدی وخالصا وقلبا و وجدانی انتظار جواب گرفتن نداشته باشی...[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]هیچ وقت توی عشقت ورشکسته نمی شی دارا ترم می شی .
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]هیچ وقت جوونیت هدر نمی ره ، هیچ وقت نمی گی چرا رفت ؟چرا نموند[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]راه دور اذیتت نمی کنه خودش هموار می شه .
[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]اونی که از عشق خودش به بقیه نمی ده دیگه می خوای انتظار چی ازش داشته باشی[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]اون حتی واسه خودشم خسیسه چه برسه به تو که ازخودش مهمتر نیستی. [/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانیکه به 30 سالگی می رسیم، مغزهای ما آهسته و ثابت، مسیر یک منحنی نزولی را در پیش می گیرند. اما این تنزل شناخته شده یک عارضه جانبی غیرقابل فرار نیست، بلکه اخیرا گفته می شود شما می توانید با روشهایی تغییرات مربوط به افزایش سن را خنثی کنید. روشهای ساده ای که فعال بودن شما را تضمین کند و نیروی ذهنی تان را قوی نگه دارد.

1- وقتی در اینترنت جستجو می کنید، مراکز کلیدی در مغزتان را که کنترل تصمیم گیری و استدلال آوری پیچیده را کنترل می کنند، درگیر می کنید. این کلیک های کوچک گاهی از خواندن نیز محرک تر است.

جستجو در اینترنت مدارهای عصبی را استفاده می کند که در هنگام خواندن فعال نیستند. استفاده بیشتر از گوگل که برای جستجو هدفمند تر است، چرخه های قوی تری در ذهن شما می سازد. پیشنهاد: برای مثال چند روز در هفته به مدت 20 دقیقه در اینترنت به دنبال مطالبی بگردید که همواره میخواستید بیاموزید، هر چه که باشد! درباره بازیگران، موسیقی یا فعالیت مغزی!

2- بله، ورزش! ورزش می تواند زوال عقل را بخوبی به تاخیر بیندازد. اما می دانید که ورزش منظم می تواند زوال عقل را کاملاً معکوس کند؟ طبق تحقیقات تمرینات ایروبیک سرعت و شفافیت تفکر را بسیار بالا برده و همچنین بافت نسج مغز را زیادتر میکند.

پیشنهاد: سه بار در هفته به مدت 50 دقیقه پیاده روی تند انجام دهید تا این تاثیر بر شما ایجاد شود. برای نتیجه بهتر در پارک یا مکان پر درخت اینکار را انجام دهید زیرا تاثیرش 20 درصد بهتر خواهد بود.

3- مسواک زدن به وضوح با سلامت مغزی ارتباط دارد. این نتیجه پس از مطالعه بر روی هزاران فرد بین 20 تا 59 ساله انجام شده است و مشخص شد بیماریهای دندان و لثه با بدترین بیماری های مغزی در سنین کهولت ارتباط دارد. پس به توضیه های دندان پزشکتان توجه کنید، هر روز مسواک حداقل یکبار و هر بار حداقل 2 دقیقه مسواک زدنتان طول بکشد.

4- تا جای ممکن از نوشیدن مشروبات الکلی بپرهیزید، با افزایش مصرف الکل، حجم مغز کاهش می یابد، و این مشکل در زنان بیشتر است زیرا زنان جثه کوچکتری دارند و بیشتر در معرض این خطر قرار می گیرند.

5- مصرف زغال اخته سرعت عملکرد مغز را افزایش می دهد و باعث رشد سلولهای هیپوکامپوس می شوند. زغال اخته را همراه با غلات یا ماست مصرف کنید و برای فصلهای بعد فریز کنید.

6- با سودکو 10 سال جوانتر شوید! سودوکو سرعت انتقال و تصمیم گیری در مغز را به نحو عجیبی افزایش می دهد، اول می توانید با پازل ها و جدولهای ساده که در تمام فروشگاه ها هست شروع کنید تا در سودوکو حرفه ای شوید!

7- مدیتیشن نیز بر بهبود سلولهای خاکستری مغزتان اثر می گذارد و بر رشد مناطقی از مغز که مخصوص کنترل حافظه، زبان و حواس است اثر مثبت دارد. با 15 دقیقه مدیتیشن در روز شروع کنید، مثلا در ساعت ناهار یا قبل از ترک محل کار، راست بنشینید، چشمها را ببندید، و به هر چیزی که در زمان حال حسش می کنید، تمرکز کنید. چه صدای پرنده ای در دوردست باشد چه صدای تنفس تان.

fateme10

عضو جدید
عبادت قبول

عبادت قبول

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خدا گوید: [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو ای زیباتر از خورشید زیبایم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تو ای والاترین مهمان دنیایم [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بدان آغوش من باز است [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]شروع کن یک قدم با تو.. [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تمام گام های مانده اش با من... :gol::gol:[/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا