زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
HLO///ای وای من///خیانت کثیف ترین کار دنیاست

HLO///ای وای من///خیانت کثیف ترین کار دنیاست

خیانت بدترین کاریه که میشه در حق کسی کرد ... حالا اون کس میخواد دوست باشه یا دشمن ... ولی نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که اکثر ما وقتی میشنویم که کسی در حق یکی دیگه خیانت کرده بدون اینکه چیز اضافه تری بشنویم میگیم: چه آدم کثافت و آشغالی( یا حتی بدتر ). مثلاً به شما میگن: فلان خانم به شوهرش خیانت کرده ... شما بدون معطلی میگید: ای زنکه ....... و از این قبیل حرفها.
ولی باید بدونید که هیچ خیانتی بدون دلیل نیست ... همیشه نباید همه گناه رو به گردن شخص خیانت کننده گذاشت ... شاید اون کسی که بهش خیانت شده هم مقصر باشه ...
مثلاً در یک زندگی زناشویی یا حتی دوستی بین دو پسر و دختر ممکنه که یکی به اون یکی خیانت کنه ... خب حالا دلیل چیه؟
به فرض اگر خانمی به دور از چشم شوهرش با مرد دیگری سر و سری داره یا پسری به دور از چشم دوست دخترش با دختری (یا دخترهایی) دوسته ، ممکنه دلایل محتلفی داشته باشه:
اولین دلیلی که به ذهن میرسه اینه که اینها آدمهای هوس بازی بودند و کلاً ایراد از همین هاست .
ولی دلایل مختلف دیگه ای هم ممکنه باشه از جمله:
شوهر زن پیره و یا در امور جنسی سرد مزاجه ، معتاد یا مریضه ، زن اصلاً شوهرش رو دوست نداره و ... . خب اگه یه زن جوون یه همچین شوهری داشته باشه ، یا باید با این وضع بسازه ، یا خودارضایی کنه و یا ........!!!
یا اون پسر که به دوست دخترش خیانت میکنه ... ممکنه دوست دخترش آدم سرد مزاجی باشه ... وقتی با هم هستند اصلاً بهشون خوش نمیگذره و یا ... . خب به فرض که پسر به دختره علاقه هم داره ... مجبوره کمبودهاش رو با یکی دیگه برطرف کنه ... درست مثل زنی که در بالا ذکر شد.
البته ممکنه این خیانت مکافات عملمون باشه ... یعنی ما قبلآً به کسی خیانت کردیم و حالا باید جزاش رو ببینیم!!!!!!!!!!

نمیدونم چقدر حرفهام رو قبول دارید ...اگه قبول ندارید که هیچ ، ولی اگه قبول دارید ، با طرف مقابلتون طوری رفتار کنید که حتی فکر خیانت رو هم نکنه ، چه برسه به عملش ... اگر هم کسی بهتون خیانت کرده ، ببینید خودتون در رابطه با اون چه اشتباهی کردید ... :w35::w35::w35::w35:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام خوبین همه ؟

من تا حالا نشنیده بودم.... این 2 تا لینک زیر را نگاه کنید ....

لینک 1 اوسیراک

لینک 2 عملیات اُپرا

بازم میگن مرگ بر اسرائیل :D :surprised:

• Like
واکنش ها: fgni

"Pejman"

نكات قابل تحمل در خصوص فقر

فقر اينه که ۲ تا النگو توي دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توي دهنت؛

فقر اينه که شامي که امشب جلوي مهمونت ميذاري از شام ديشب و فردا شب خانواده ات بهتر باشه؛

فقر اينه که ماجراي عروس فخري خانوم و زن صيغه اي پسر وسطيش رو حفظ باشي اما ماجراي مبارزات بابک خرمدين رو ندوني؛

فقر اينه که از بابک و افشين و سياوش و مولوي و رودکي و خيام چيزي جز اسم ندوني اما ماجراهاي آنجلينا جولي و براد پيت و سير تحولي بريتني اسپرز رو پيگيري کني؛

فقر اينه که وقتي با زنت مي ري بيرون مدام بهش گوشزد کني که موها و گردنشو بپوشونه، وقتي تنها ميري بيرون جلو پاي زن يکي ديگه ترمز بزني و نگاه كني

فقر اينه که وقتي کسي ازت ميپرسه در ۳ ماه اخير چند تا کتاب خوندي براي پاسخ دادن نيازي به شمارش نداشته باشي؛

فقر اينه که ۶ بار مکه رفته باشي و هنوز ونيز و برج ايفل رو نديده باشي؛

فقر اينه که فاصله لباس خريدن هات از فاصله مسواک خريدن هات کمتر باشه؛

فقر اينه که کلي پول بدي و يک عينک ديور تقلبي بخري اما فلان کتاب معروف رو نمي خري تا فايل پي دي اف ش رو مجاني گير بياري؛

فقر اينه که حاجي بازاري باشي و پولت از پارو بالا بره اما بغلت حجره ات رو برداشته باشه كفشهايت واكس نداشته باشه؛

فقر اينه که توي خيابون آشغال بريزي و از تميزي خيابونهاي اروپا تعريف کني؛

فقر اينه که ۱۵ ميليون پول مبلمان بدي اما غير از ترکيه و دوبي هيچ کشور خارجي رو نديده باشي؛

فقر اينه که ماشين ۴۰ ميليون توماني سوار بشي و قوانين رانندگي را رعايت نكني

فقر اينه که به زنت بگي کار نکن ما که احتياج مالي نداريم

فقر اينه که بري تو خيابون و شعار بدي که دموکراسي مي خواي، تو خونه بچه ات جرات نکنه از ترست بهت بگه که بر حسب اتفاق قاب عکس مورد علاقه ات رو شکسته؛

فقر اينه که ورزش نکني و به جاش براي تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحي زيبايي و دارو کمک بگيري؛

فقر اينه که تولستوي و داستايوفسکي و احمد کسروي برات چيزي بيش اسم نباشند اما تلويزيون خونه ات صبح تا شب روشن باشه؛

فقر اينه که وقتي ازت بپرسن سرگرمي و تو چي هستند بعد از يک مکث طولاني بگي موزيک و تلويزيون؛

فقر اينه که در اوقات فراغتت به جاي سوزاندن چربي هاي بدنت بنزين بسوزوني

فقر اينه که با کامپيوتر کاري جز ايميل چک کردن و چت کردن و موزيک گوش دادن نداشته باشي؛

MehD1979

کاربر ممتاز
اشكال مرموز كشتزارهاي گندم و هندسه دوجيني

حدودا بيست سال است كه هر چند يك بار در يكي از كشورهاي اروپايي واقعه عجيبي اتفاق مي‌افتد . داستان هم اين است كه شب مي‌خوابند و صبح كه بيدار ميشوند مي‌بينند كه در مزارع گندم دايره‌هاي بزرگي ايجاد شده است . اين اتفاق نمي‌تواند عادي و يا شوخي و جعلي باشد . گذشته از اين يك شبه نمي‌شود چنين اشكالي را با آن دقت در مزارع ايجاد كرد . در اين بين بحران دايره‌هاي گندمزاري متوقف نشده است ، بلكه توسعه نيز يافته و جالب است كه اشكال هندسي ، سال به سال هندسي‌تر ، پيچيده‌تر و پركارتر شده‌اند .

ژاپني‌ها موضوع را آنقدر جدي تلقي كرده‌اند كه هيات‌هايي را براي بازديد از اين دايره‌ها به اروپا و آمريكا فرستادند . نظر نهايي اينست كه اين اشكال ثمره هنرنمايي موجودات فضايي باهوشي است كه سوار بر بشقاب پرنده به زمين مي‌آيند و بوسيله اشكال مرموز براي ما پيغام مي‌گذارند و دوباره به سياره خود بر مي‌گردند .
آزمايشها و بررسي‌هاي شبانه با كمك دوربينهاي مادون قرمز و ميكروفن‌ها ثابت كرده‌اند كه اين اشكال عجيب و غريب و شايد در باطن پر معني ، شب هنگام و در كوتاه‌ترين زمان و بدون ايجاد كمترين سر و صدايي يا تظاهرات عيني و گويي كه بطور صد در صد نامريي بوجود آمده‌اند .

اين اشكال در طول ۲۰ سال گذشته هندسي‌تر ، هنري‌تر ، پيچيده‌تر و پر طرح‌تر شده‌اند . مثلا دايره‌ها بزرگتر شده‌اند . گاهي دايره‌ها مانند حلقه‌هاي سمبل المپيك تو در تو هستند و در يك مورد هم يك مثلث نيز به آنها اضافه شده است . اشكالي هم شبيه حشرات و ماهي‌ها عينا مانند آثار نقاشي ماقبل تاريخ كه در غارها كشف شده‌ ديده شده‌اند . در كل كسي كه اين اشكال را ايجاد كرده است در نوعي خط تصويري نظير خط هيروگليف مهارت داشته و خواسته است كه با زبان بي زباني به ما چيزهايي بگويد .

G1-Asal_lrrtm1

عضو جدید
نكات قابل تحمل در خصوص فقر

فقر اينه که ۲ تا النگو توي دستت باشه و ۲ تا دندون خراب توي دهنت؛

فقر اينه که شامي که امشب جلوي مهمونت ميذاري از شام ديشب و فردا شب خانواده ات بهتر باشه؛

فقر اينه که ماجراي عروس فخري خانوم و زن صيغه اي پسر وسطيش رو حفظ باشي اما ماجراي مبارزات بابک خرمدين رو ندوني؛

فقر اينه که از بابک و افشين و سياوش و مولوي و رودکي و خيام چيزي جز اسم ندوني اما ماجراهاي آنجلينا جولي و براد پيت و سير تحولي بريتني اسپرز رو پيگيري کني؛

فقر اينه که وقتي با زنت مي ري بيرون مدام بهش گوشزد کني که موها و گردنشو بپوشونه، وقتي تنها ميري بيرون جلو پاي زن يکي ديگه ترمز بزني و نگاه كني

فقر اينه که وقتي کسي ازت ميپرسه در ۳ ماه اخير چند تا کتاب خوندي براي پاسخ دادن نيازي به شمارش نداشته باشي؛

فقر اينه که ۶ بار مکه رفته باشي و هنوز ونيز و برج ايفل رو نديده باشي؛

فقر اينه که فاصله لباس خريدن هات از فاصله مسواک خريدن هات کمتر باشه؛

فقر اينه که کلي پول بدي و يک عينک ديور تقلبي بخري اما فلان کتاب معروف رو نمي خري تا فايل پي دي اف ش رو مجاني گير بياري؛

فقر اينه که حاجي بازاري باشي و پولت از پارو بالا بره اما بغلت حجره ات رو برداشته باشه كفشهايت واكس نداشته باشه؛

فقر اينه که توي خيابون آشغال بريزي و از تميزي خيابونهاي اروپا تعريف کني؛

فقر اينه که ۱۵ ميليون پول مبلمان بدي اما غير از ترکيه و دوبي هيچ کشور خارجي رو نديده باشي؛

فقر اينه که ماشين ۴۰ ميليون توماني سوار بشي و قوانين رانندگي را رعايت نكني

فقر اينه که به زنت بگي کار نکن ما که احتياج مالي نداريم

فقر اينه که بري تو خيابون و شعار بدي که دموکراسي مي خواي، تو خونه بچه ات جرات نکنه از ترست بهت بگه که بر حسب اتفاق قاب عکس مورد علاقه ات رو شکسته؛

فقر اينه که ورزش نکني و به جاش براي تناسب اندام از غذا نخوردن و جراحي زيبايي و دارو کمک بگيري؛

فقر اينه که تولستوي و داستايوفسکي و احمد کسروي برات چيزي بيش اسم نباشند اما تلويزيون خونه ات صبح تا شب روشن باشه؛

فقر اينه که وقتي ازت بپرسن سرگرمي و تو چي هستند بعد از يک مکث طولاني بگي موزيک و تلويزيون؛

فقر اينه که در اوقات فراغتت به جاي سوزاندن چربي هاي بدنت بنزين بسوزوني

فقر اينه که با کامپيوتر کاري جز ايميل چک کردن و چت کردن و موزيک گوش دادن نداشته باشي؛

:w15:فقر اينه که با کامپيوتر کاري جز ايميل چک کردن و چت کردن و موزيک گوش دادن نداشته باشي؛ .
پس ما کلا ذاتمون فقیره فقیر آفریده شدیم:D

MehD1979

کاربر ممتاز
:gol:سلام به همه برو بچه های کشاورزی، یه پیشنهاد دارم بیاییم یه گروهی تشکیل بدیم ، هم علمی هم تفریحی یه جورایی یه جایی رو مشخص کنیم با هزینه خودمون ، به قول معروف عملیات،بریم ، هم از نزدیک باهم اشنا میشیم هم میتونیم خیلی بهم کمک کنیم هم تفریح کردیم ، اگه موافقید نظر بدید.خوبه ها،فقط هم جمعه ها،

Man babam ejaze nemide//
sharmande///
ei vaie man///

"Pejman"

زنگی شووم

زنگی شووم

نمی دانم
آنكس كه نداند و بداند كه نداند
زندگی شوم است
آری
زندگی شوم است
زندگی،
افسانه ای ناگفته
ذات اش
تلخ و مغموم است.
نما اَش
رنگ و بارنگ
هوایش،
گند و مسموم است.
عشق هایش
ننگین سر انجام ،
دوستی ها
آسمانش تار و موهوم است
اینجا،
راه پر تحدید،
زندگی
تهدید مختوم است.

غواصی در لجنی به نام زندگی

"Pejman"

زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری
حقتو بگیری اما حقو زیر پا نذاری
زندگی یعنی همین که اگه قهری،اگه آشتی
با تو باشم اگه داشتم بمونم اگه نداشتی
من و تو هر جا که باشیم،اگه پایین اگه بالا
ممکنه جامون عوض شه،دیر و زود،فردا یا حالا
زنده ای پس زندگی کن،نگو سخته نگو دیره
بگی ساده اس ساده میشه،بگی سخته سخت می گیره
دنیا پر از دار و ندار آدما می گرده // می گرده
دیروز امرز فردا دنیا با ما بی ما می گرده // می گرده
زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری
حقتو بگیری اما حقو زیر پا نذاری
زندگی یعنی همین که اگه قهری،اگه آشتی
با تو باشم اگه داشتم بمونم اگه نداشتی
دنیا پر از دار و ندار آدما می گرده // می گرده
دیروز امرز فردا دنیا با ما بی ما می گرده // می گرده

MehD1979

کاربر ممتاز
اعجاز عشق از : مارگوت بیکل
به شعرهای زیبای خانم مارگوت بیکل عشق می ورزم...

عشق‌، هدیه‌ است‌...
جان‌دارُ مجسّم‌!
حادث‌ می‌شودُ
تحمیلش‌ نمی‌توان‌ کرد.
قلب‌ را لب‌ْریز می‌کند.
با عقل‌ فهمیده‌ نمی‌شودُ
به‌ چنگ‌ نمی‌آید.
مقدّری‌ست‌ که‌ همه‌ چیز را
دگرگون‌ می‌سازد.

عشق‌، هدیه‌ است‌...
تُردترین‌ُ گران‌مندترین‌ِ هَر زنده‌گی‌.
دوست‌ داشتن‌ُ
دوست‌ داشته‌ شُدن‌
وَ از نو شناختن‌ِ هر روز.

در کنارِ تواَم‌! دوست‌ِ من‌!
احساسم‌ را با تو در میان‌ می‌گُذارم‌،
اندیشه‌هایم‌ را با تو قسمت‌ می‌کنم‌،
راهی‌ مُشترک‌ پیش‌ِ پایت‌ می‌گُذارم‌،
امّا ازآن‌ِ تو نیستم‌!
با مسئولیت‌ خود زنده‌گی‌ می‌کنم‌!
مرا به‌ ماندن‌ مجبور نکن‌! دوست‌ِ من‌!
احساسم‌ را به‌ کفه‌ی‌ قضاوت‌ نگذار!
نه‌ اندیشه‌یی‌ برایم‌ معین‌ کن‌
وَ نه‌ راهی‌ برای‌ درنوشتن‌!
به‌ تصاحبم‌ نکوش‌ُ
تعهداتم‌ را نادیده‌ مگیر!

اگر از آزادی‌ محرومم‌ کنی‌
ـ دوست‌ِ من‌! ـ
تو را از بودنم‌ محروم‌ خواهم‌ کرد!

gole ziba

عضو جدید
اعجاز عشق از : مارگوت بیکل
به شعرهای زیبای خانم مارگوت بیکل عشق می ورزم...

عشق‌، هدیه‌ است‌...
جان‌دارُ مجسّم‌!
حادث‌ می‌شودُ
تحمیلش‌ نمی‌توان‌ کرد.
قلب‌ را لب‌ْریز می‌کند.
با عقل‌ فهمیده‌ نمی‌شودُ
به‌ چنگ‌ نمی‌آید.
مقدّری‌ست‌ که‌ همه‌ چیز را
دگرگون‌ می‌سازد.

عشق‌، هدیه‌ است‌...
تُردترین‌ُ گران‌مندترین‌ِ هَر زنده‌گی‌.
دوست‌ داشتن‌ُ
دوست‌ داشته‌ شُدن‌
وَ از نو شناختن‌ِ هر روز.

در کنارِ تواَم‌! دوست‌ِ من‌!
احساسم‌ را با تو در میان‌ می‌گُذارم‌،
اندیشه‌هایم‌ را با تو قسمت‌ می‌کنم‌،
راهی‌ مُشترک‌ پیش‌ِ پایت‌ می‌گُذارم‌،
امّا ازآن‌ِ تو نیستم‌!
با مسئولیت‌ خود زنده‌گی‌ می‌کنم‌!
مرا به‌ ماندن‌ مجبور نکن‌! دوست‌ِ من‌!
احساسم‌ را به‌ کفه‌ی‌ قضاوت‌ نگذار!
نه‌ اندیشه‌یی‌ برایم‌ معین‌ کن‌
وَ نه‌ راهی‌ برای‌ درنوشتن‌!
به‌ تصاحبم‌ نکوش‌ُ
تعهداتم‌ را نادیده‌ مگیر!

اگر از آزادی‌ محرومم‌ کنی‌
ـ دوست‌ِ من‌! ـ
تو را از بودنم‌ محروم‌ خواهم‌ کرد!

مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.

MehD1979

کاربر ممتاز
عشق بي پايان
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پیرمردی صبح زود از خانه اش خارج شد. در راه با یک ماشین تصادف کرد و آسیب دید عابرانی که رد می شدند به سرعت او را به اولین درمانگاه رساندند . .[FONT=arial, helvetica, sans-serif]پرستاران ابتدا زخمهای پیرمرد را پانسمان کردند. سپس به او گفتند: "باید ازت عکسبرداری بشه تا مطمئن بشيم جائی از بدنت آسیب ديدگي يا شکستگی نداشته باشه "
پیرمرد غمگین شد، گفت خيلي عجله دارد و نیازی به عکسبرداری نیست .
پرستاران از او دلیل عجله اش را پرسیدند :
او گفت : همسرم در خانه سالمندان است. هر روز صبح من به آنجا می روم و صبحانه را با او می خورم. امروز به حد كافي دير شده نمی خواهم تاخير من بيشتر شود !
[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]يكي از پرستاران به او گفت : خودمان به او خبر می دهیم تا منتظرت نماند .
پیرمرد با اندوه ! گفت : خیلی متأسفم. او آلزایمر دارد . چیزی را متوجه نخواهد شد ! او حتی مرا هم نمی شناسد !
پرستار با حیرت گفت: وقتی که نمی داند شما چه کسی هستید، چرا هر روز صبح برای صرف صبحانه پیش او می روید؟
پیرمرد با صدایی گرفته ، به آرامی گفت: اما من که می دانم او چه کسی است !
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

amhain

عضو جدید
سلام .خوبیین؟ منم حوصلم سر رفته

سلام گل زیبا

عشق بي پايان
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پیرمردی صبح زود از خانه اش خارج شد. در راه با یک ماشین تصادف کرد و آسیب دید عابرانی که رد می شدند به سرعت او را به اولین درمانگاه رساندند . .[FONT=arial, helvetica, sans-serif]پرستاران ابتدا زخمهای پیرمرد را پانسمان کردند. سپس به او گفتند: "باید ازت عکسبرداری بشه تا مطمئن بشيم جائی از بدنت آسیب ديدگي يا شکستگی نداشته باشه "
پیرمرد غمگین شد، گفت خيلي عجله دارد و نیازی به عکسبرداری نیست .
پرستاران از او دلیل عجله اش را پرسیدند :
او گفت : همسرم در خانه سالمندان است. هر روز صبح من به آنجا می روم و صبحانه را با او می خورم. امروز به حد كافي دير شده نمی خواهم تاخير من بيشتر شود !
[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]يكي از پرستاران به او گفت : خودمان به او خبر می دهیم تا منتظرت نماند .
پیرمرد با اندوه ! گفت : خیلی متأسفم. او آلزایمر دارد . چیزی را متوجه نخواهد شد ! او حتی مرا هم نمی شناسد !
پرستار با حیرت گفت: وقتی که نمی داند شما چه کسی هستید، چرا هر روز صبح برای صرف صبحانه پیش او می روید؟
پیرمرد با صدایی گرفته ، به آرامی گفت: اما من که می دانم او چه کسی است !
[/FONT][/FONT]
[/FONT]

مرسی خیلی قشنگ بود
یاد فیلم نوت بوک افتادم

amhain

عضو جدید
یه چیزی بگم!!!!
یکی از همکلاسیای من عادت داره بگه ای وای من
اسمش شهلاس
روز اولی که اومدین تالار فکر کردم شهلایین
بعد دیدم خیلی اطلاعاتتون بالاس
فهمیدم اشتبا کردم