زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

به رئیس چیزی گفتی؟!
باید از رضا و زهرا پرسید!
ولی از من نپرسینا...

نه بابا !

ما در حدی نیستیم که به رئیس چیزی بگیم ! :surprised:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
با دقت ببین
با دقت ورق بزن
نام همه ی ما در دفتر درخشان ماخولیا
رقم خورده ست.

نه جای دوری برو
نه پی دلیلی بگرد!

« بوکوفسکی »

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
Test
.
.
.
.
.
.
.
Loading
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.57%
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.89%
.
.
.
.
.
.
.
.
Loading Complate

.
.
.
.
.
.
.
::D

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من برم بخوابم...
راستی یه قرار بذاریم همه دور هم جمع بشیم بساط اسپم و از این حرفا...:دی
فردا شب ساعت10...خوبه؟هر کی تونست بیاد...به دوستاتون هم بگید شلوغ بشه....
شب بارونی همگی بخیییییییر....هر وقت بارون میاد من تو فضا سیر میکنم...انگار قرص ایکس خوردم:دی..الان هم خواب خوابم:دی
وای چه رعد و برق باحالی زد....

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همفری بوگارت: چشمات اذیتت میکنه؟
لورن باکال: نه
بوگارت: ولی پدر منو دراورده !

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برم بخوابم...
راستی یه قرار بذاریم همه دور هم جمع بشیم بساط اسپم و از این حرفا...:دی
فردا شب ساعت10...خوبه؟هر کی تونست بیاد...به دوستاتون هم بگید شلوغ بشه....
شب بارونی همگی بخیییییییر....هر وقت بارون میاد من تو فضا سیر میکنم...انگار قرص ایکس خوردم:دی..الان هم خواب خوابم:دی
وای چه رعد و برق باحالی زد....

گاهی اوقات ملت میشینن و فقط سلام و گاهی یه متن بلند بالا و ... . انگار قبلا دینشونو ادا کردن!

باشه!

شبت بخیر مریم جان

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوکیلی چه دل خوشی دارین بچه ها. دارم میترکم بابت عمری که هدر دادم بابت این رشته.

چه زود فهمیدی دل خوشمون رو!
می خواستی برای چه رشته دیگه ای عمرتو هدر بدی؟ مگه فرقیم داره؟!

راستی یادم رفت بگم؛ به زودی امتحان استخدامی 10000 مهندس کشاورزی ای که ظاهرا قراره استخدام بشن برگزار میشه، میگن تابستونه و از دروس اختصاصی هر رشته س. جالبه که میگن این فقط یک سوم کل استخدامی ها تو سه سال اخیره. حالا می خوان این همه رو کجا جا بدن و بهش حقوق... کسی می دونه؟!!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
چه زود فهمیدی دل خوشمون رو!
می خواستی برای چه رشته دیگه ای عمرتو هدر بدی؟ مگه فرقیم داره؟!

راستی یادم رفت بگم؛ به زودی امتحان استخدامی 10000 مهندس کشاورزی ای که ظاهرا قراره استخدام بشن برگزار میشه، میگن تابستونه و از دروس اختصاصی هر رشته س. جالبه که میگن این فقط یک سوم کل استخدامی ها تو سه سال اخیره. حالا می خوان این همه رو کجا جا بدن و بهش حقوق... کسی می دونه؟!!

این که میگن انجام نمیدن اگه بدن خوب خوش بحال خانواده های شهدا مفقودین مجروهین ازادگان بسیجیان و ..... حالا اخرش ماها البته با مبلغی که بعنوان حق ثبت نام میزارن نمیدونم چیکار میکنن اما طبق قانون تصویبی در مجلس شورای اسلامی تمام افراد بالا بجر اون بند اخر (ما) بدون توجه به نوع رشته و نمره علمی کسب شده باید در وزارتخانه ها استخدام بشن و وزارتخانه مربوطه موظف به استخدام رسمی این عزیزان هستند

نمونه مطلب فوق در همین استخدام اخ
یر رخ داده و در اموزش و پرورش افرادی با داشتن مدارک در پیت و نامرتبط در اموزش و پرورش استخدام شدند مهندسی مکانیک بعنوان مشاور در مدرسه بکار گرفته شده یا مهندس نساجی بعنوان معلم ادبیات به دبیرستانی معرفی شد و قص الا هذا.... مملکت گل و بلبل

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

این که میگن انجام نمیدن اگه بدن خوب خوش بحال خانواده های شهدا مفقودین مجروهین ازادگان بسیجیان و ..... حالا اخرش ماها البته با مبلغی که بعنوان حق ثبت نام میزارن نمیدونم چیکار میکنن اما طبق قانون تصویبی در مجلس شورای اسلامی تمام افراد بالا بجر اون بند اخر (ما) بدون توجه به نوع رشته و نمره علمی کسب شده باید در وزارتخانه ها استخدام بشن و وزارتخانه مربوطه موظف به استخدام رسمی این عزیزان هستند

نمونه مطلب فوق در همین استخدام اخ
یر رخ داده و در اموزش و پرورش افرادی با داشتن مدارک در پیت و نامرتبط در اموزش و پرورش استخدام شدند مهندسی مکانیک بعنوان مشاور در مدرسه بکار گرفته شده یا مهندس نساجی بعنوان معلم ادبیات به دبیرستانی معرفی شد و قص الا هذا.... مملکت گل و بلبل
این را خوب اومدی البته یه مورد یادتون رفت که از همه مهم تره پارتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا