زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
هیچی اعلام برائت کن باور کن راحت میشی ;)

موندم تو از کشاورزی رفتی کاربر ادبیات شدی گلاب اومده اینجا با ادبیات مدیر باغبانی شده :confused:

تو باز اومدی بر علیه من شورش بپا کردی؟ تشویش اذهان عمومی اونم تو روز روشن؟!!

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حکایت ادمی که نوک دماغشو ببینه حکایت ... که ... شده
خون خودتو کثیف نکن محمد رضا

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ابزار مدیریت چیه بابا جون. خودتم میتونی...
موقعی که پاسخ با نقل قول میدی میتونی نقل قولی که اومده ویرایش کنی. امتحان کن! البته شیطونی نکنیدا ممکنه به کسی بر بخوره بعدش گزارش بده و اخطار و ...
اینم میشه ولی اونجوری هم میشه . نه ؟ :huh:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ابزار مدیریت همینه بابا جون. خودتم میتونی...
موقعی که مدیر باشی میتونی نقل قولی که اومده ویرایش کنی. امتحان کن! البته شیطونیمیکنم ا ممکنه به کسی بر بخوره بعدش گزارش بده بهش اخطار میدم و از این حرفا دیگه...

میگم جنبه نداری همینه بیا ابزار دستته ملتو میزاری سر کار
:biggrin:

20112

عضو جدید
من لر نیستم اما خرم اباد بودم دو سالی نشنیدم نکنه خودت لری تازه علی دایی که چپو راست میگه ببخشید هم لر نیست ؟ ..والا.....:w01:

دایی عزیز من لر نیستم ولی شنیدم که میگن ببشخید باور کن میگن حتما تو گوش ندادی بشنوی

20112

عضو جدید
یعنی دو سال نشنیدم ... جدی که نمیگی .. :confused:

چرا اتفاقا میگن یعنی تو عمرت با لرجماعت حرف نزدی که مثلا بهت بگن ببشخید آقا تو دانشگاه همکلاسی لر نداشتی یا تو خوابگاه چه میدونم تو خیابون تو سفر ندیدی
حالا خوبه یه لرم بیاد اینجا واااااااااااااااااااای اولی منو میکشه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
چرا اتفاقا میگن یعنی تو عمرت با لرجماعت حرف نزدی که مثلا بهت بگن ببشخید آقا تو دانشگاه همکلاسی لر نداشتی یا تو خوابگاه چه میدونم تو خیابون تو سفر ندیدی
حالا خوبه یه لرم بیاد اینجا واااااااااااااااااااای اولی منو میکشه
نه بابا این تکی کلامه شاید یکی زیاد ازش استفاده کنه مثل علی دایی بعدشم پیله کردیا متوجهی ؟ ... والا....

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدی پس چرا نصف اهواز لر هستن ؟ مطمئنی لر نیستی ؟

یه سوال خصوصی بیا اینور در گوشی ازت بپرسم از سمانه خبر نداری یا از سارا بچه اهواز بودنا:w12:

نه . لر نیستم . بختیاریم :w18:

نچ . خبر ندارم . کیا هستن ؟ :w01:

• Like
واکنش ها: fgni
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا