سلامت باشید اخویخسته نباشید!!

سلامت باشید اخویخسته نباشید!!
جااااااااان چی شد؟با من که نبودی عسل خانوم
لقب چیه ؟ کی بده حالا ؟
![]()
هیچی اعلام برائت کن باور کن راحت میشی
موندم تو از کشاورزی رفتی کاربر ادبیات شدی گلاب اومده اینجا با ادبیات مدیر باغبانی شده
خون خودتو کثیف نکن محمد رضاحکایت ادمی که نوک دماغشو ببینه حکایت ... که ... شده
جااااااااان چی شد؟با من که نبودی عسل خانوم
لقب چیه ؟ کی بده حالا ؟
![]()
اینم میشه ولی اونجوری هم میشه . نه ؟ابزار مدیریت چیه بابا جون. خودتم میتونی...
موقعی که پاسخ با نقل قول میدی میتونی نقل قولی که اومده ویرایش کنی. امتحان کن! البته شیطونی نکنیدا ممکنه به کسی بر بخوره بعدش گزارش بده و اخطار و ...
ابزار مدیریت همینه بابا جون. خودتم میتونی...
موقعی که مدیر باشی میتونی نقل قولی که اومده ویرایش کنی. امتحان کن! البته شیطونیمیکنم ا ممکنه به کسی بر بخوره بعدش گزارش بده بهش اخطار میدم و از این حرفا دیگه...
من لر نیستم اما خرم اباد بودم دو سالی نشنیدم نکنه خودت لری تازه علی دایی که چپو راست میگه ببخشید هم لر نیست ؟ ..والا.....![]()
تو باز اومدی بر علیه من شورش بپا کردی؟ تشویش اذهان عمومی اونم تو روز روشن؟!!
از کجا معلوم فکر کنم یکی به لرهای عزیز چیزی گفته ایشونم بهشون بر خورده ناراحت شدن چون از رزا هم پرسید لره یا نه ...باور کن ...چرا اتفاقا دقیقا با تو بود![]()
میگم جنبه نداری همینه بیا ابزار دستته ملتو میزاری سر کار![]()
نه بابا من مگس بخوام بکشم فقط چپ چپ نگاهش میکنمخون خودتو کثیف نکن محمد رضا![]()
من لر نیستم اما خرم اباد بودم دو سالی نشنیدم نکنه خودت لری تازه علی دایی که چپو راست میگه ببخشید هم لر نیست ؟ ..والا.....![]()
اره .. کجا میری .. منم بیام ؟ والا...باشه میام گلم
جانم ؟ چی میگه ؟باشه میام گلم
یعنی دو سال نشنیدم ... جدی که نمیگی ..دایی عزیز من لر نیستم ولی شنیدم که میگن ببشخید باور کن میگن حتما تو گوش ندادی بشنوی
اره .. کجا میری .. منم بیام ؟ والا...
یعنی دو سال نشنیدم ... جدی که نمیگی ..![]()
جدی پس چرا نصف اهواز لر هستن ؟ مطمئنی لر نیستی ؟هااااااااااا . مو لر نیسوم![]()
نه بابا این تکی کلامه شاید یکی زیاد ازش استفاده کنه مثل علی دایی بعدشم پیله کردیا متوجهی ؟ ... والا....چرا اتفاقا میگن یعنی تو عمرت با لرجماعت حرف نزدی که مثلا بهت بگن ببشخید آقا تو دانشگاه همکلاسی لر نداشتی یا تو خوابگاه چه میدونم تو خیابون تو سفر ندیدی
حالا خوبه یه لرم بیاد اینجا واااااااااااااااااااای اولی منو میکشه
میگم جنبه نداری همینه بیا ابزار دستته ملتو میزاری سر کار![]()
جدی پس چرا نصف اهواز لر هستن ؟ مطمئنی لر نیستی ؟
یه سوال خصوصی بیا اینور در گوشی ازت بپرسم از سمانه خبر نداری یا از سارا بچه اهواز بودنا![]()
پناه بر خدا دخترای امروزی رو ببین اخر و زمان شده یه سوال ساده نمیشه ازشون بکنیمگه تو فیضولی ؟ ؟ ؟ ؟ ؟![]()
بزنمش رضا ؟![]()
کدوم بختیاری منظورم کدوم لنگنه . لر نیستم . بختیاریم
نچ . خبر ندارم . کیا هستن ؟![]()
آره . نیست که منم ساده م . حالا رفتم سرکار![]()
الهی . یادم رفتخوب بیاین رزا گفت بیا صندلی داغ گفتم میام