سلام
تقصیر تو کـــه نیسـت
مدل این عینکـ های جدید طـــوری اســت!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
يعني چه؟؟؟

سلام
تقصیر تو کـــه نیسـت
مدل این عینکـ های جدید طـــوری اســت!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
يعني چه؟؟؟
سلام خوبم مرسی کی مایل نبود ؟مایل نبود، فکر کنم صاف وایساده!
سلام، چطوری؟
سلام رزا خانوم خوبی ؟ ادم قحطی بود رفتی دختر خاله این شدیسلام اخوی محمد رضا![]()
رزا هستم . دختر خاله ی رضا![]()
سلام خوبم مرسی کی مایل نبود ؟
سلام رزا خانوم خوبی ؟ ادم قحطی بود رفتی دختر خاله این شدی![]()
مریم جان من همینجام تو کجایی ؟ اونور قطع شد بیا اینور![]()
سلام خوبین؟
بازم که لولو اینجاست وای من میترسم!
من لولوئم ؟ ؟ ؟ ؟![]()
آخه اون روزی خودت گفتی !
الهی قربونت تو نازی
چاخریم آبجی . خوفی ؟ چه خبرا ؟؟؟ گرایشت چیه ؟![]()
شما نسبتی با هم ندارین؟!
من این شکلکو زده بودم رضا ؟شما نسبتی با هم ندارین؟!
عیبی نداره عسیسم . رضا میتونه پست ها رو ویرایش کنه . ابزارهای مدیریتیه دیگه . آدمو وسوسه میکنهخوشبختم رزاجون
تو میدونی رضا چیکار کرد؟
این نی قلیون سیاه برزنگی مگه حسودی کردن هم داره نه والا..... من میگم تو حیفی با این نسبت داشته باشی ... والا....![]()
میگی چکار کنم ؟؟؟![]()
هیچی اعلام برائت کن باور کن راحت میشی
موندم تو از کشاورزی رفتی کاربر ادبیات شدی گلاب اومده اینجا با ادبیات مدیر باغبانی شده
جانم ؟ ببشخید من متوجه نشدممن ازهمه خواهش میکنم به هم لقب ندین فرقی هم نمیکنه که کی بده و به کی بگه من ناراحت میشم
جانم ؟ ببشخید من متوجه نشدم![]()
من ازهمه خواهش میکنم به هم لقب ندین فرقی هم نمیکنه که کی بده و به کی بگه من ناراحت میشم
بسی بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااار مزخرفهههههههههههههههههههه این رشته
نه والا . لر نیستم . همینجوری میگم ببشخیدرزاجان ببخشید شمالر هستی آخه لرها میگن ببشخید اگه اشتباه نکنم یکم فوضولیم گل کرده ببخشید
حکایت ادمی که نوک دماغشو ببینه حکایت ... که ... شدهبسی بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااار مزخرفهههههههههههههههههههه این رشته
نظر لطف شماست دوست عسیس . شما هنوز درک نکردی که مهندسی کشاورزی یعنی چیبسی بسیاااااااااااااااااااااااااااااااااااار مزخرفهههههههههههههههههههه این رشته
خوشبختم رزاجون
تو میدونی رضا چیکار کرد؟
عیبی نداره عسیسم . رضا میتونه پست ها رو ویرایش کنه . ابزارهای مدیریتیه دیگه . آدمو وسوسه میکنه![]()
رزاجان ببخشید شمالر هستی آخه لرها میگن ببشخید اگه اشتباه نکنم یکم فوضولیم گل کرده ببخشید
من لر نیستم اما خرم اباد بودم دو سالی نشنیدم نکنه خودت لری تازه علی دایی که چپو راست میگه ببخشید هم لر نیست ؟ ..والا.....جانم ؟ ببشخید من متوجه نشدم![]()
با تو بود
جااااااااان چی شد؟با من که نبودی عسل خانوم
لقب چیه ؟ کی بده حالا ؟
![]()