20112
عضو جدید
نه بابا این تکی کلامه شاید یکی زیاد ازش استفاده کنه مثل علی دایی بعدشم پیله کردیا متوجهی ؟ ... والا....
من نه بابا اصلا بحثو عوض کنیم
نه بابا این تکی کلامه شاید یکی زیاد ازش استفاده کنه مثل علی دایی بعدشم پیله کردیا متوجهی ؟ ... والا....
دیدی از ابزار مدیریت سایه استفاده کردم حالشو ببر![]()
![]()
![]()
![]()
خدا بگم چکارت کنه!!
جدی پس چرا نصف اهواز لر هستن ؟ مطمئنی لر نیستی ؟
یه سوال خصوصی بیا اینور در گوشی ازت بپرسم از سمانه خبر نداری یا از سارا بچه اهواز بودنا![]()
کدوم بختیاری منظورم کدوم لنگ![]()
دیدی از ابزار مدیریت سایه استفاده کردم حالشو ببر
نه !
...
![]()
![]()
![]()
![]()
خدا بگم چکارت کنه!!
پناه بر خدا دخترای امروزی رو ببین اخر و زمان شده یه سوال ساده نمیشه ازشون بکنی![]()
نه بابا گناه داره! جوونه آرزو داره...
کدوم بختیاری منظورم کدوم لنگ![]()
خوش به حالت... میگم اگه پارتی داری یه سفارشی بکن منم بیام سر کار !!
الهی . یادم رفت![]()
اره راست میگیبچه آبادان بودن نه اهواز...
برو بابا دیر میگیری اون سایه نه این سایهسایه الان میاد حالتو میگیره!!![]()
این مدلی نداریم فقط مدل چهارتایی با هفتاییش هست تازه تو خودتم احتمال میدم بختیاری باشی نود درصد شرازیا بختیاری هستن دیگهلُنگ؟ لَنگ؟ لِنگ؟ ...!!
رزا دوست دارم خیلی نازی
اره راست میگی
برو بابا دیر میگیری اون سایه نه این سایه
این مدلی نداریم فقط مدل چهارتایی با هفتاییش هست تازه تو خودتم احتمال میدم بختیاری باشی نود درصد شرازیا بختیاری هستن دیگه
نه یادم نبود باریکلا احسنت به اون شیری که تورو خورد اونا ترک قشقایی زیاد دارنشیرازیا ترک هم دارن
اه اه اه دختر زشتو این حرکتا چیه از خودت در میاری ابرومونو بردیبا تو بودبا تو بود![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/#60252 #60252نه یادم نبود باریکلا احسنت به اون شیری که تورو خورد اونا ترک قشقایی زیاد دارن
تو چرا نگفتی کدوم لنگی میخوام تیره طایفه اتو در بیارم تازه اونجا صندلی داغه میام میپرسم بد میشه همینجا بگو تموم شه بره پی کارش ها ولا....![]()
چرا دعوا ؟بابا بحثو عوض کنید می ترسم آخرش دعوا شه ها !!!!!!!!!!!
رزا دوست دارم خیلی نازی
محمدرضا به تکه کلام خودت دقت کردی همش میگی ولا عربا میگن ولا
والا.... ها والا.. بلا... میگم بخندیم وگرنه من تکیه کلام ندارم ...محمدرضا به تکه کلام خودت دقت کردی همش میگی ولا عربا میگن ولا
اره راست میگی
برو بابا دیر میگیری اون سایه نه این سایه
...
محمدرضا به تکه کلام خودت دقت کردی همش میگی ولا عربا میگن ولا
اه اه اه دختر زشتو این حرکتا چیه از خودت در میاری ابرومونو بردی![]()
چرا ادرس اینجور میدی نمیخوام بیام اونجا راستی مریم خانوم (کاغذرنگی ) اومده اونجا قدیم ندیما ملت از دستش در اسایش نبودن تو همون صندلی داغ سرخشون میکرد .. والا...http://www.www.www.iran-eng.ir/#60252 #60252
والا.... ها والا.. بلا... میگم بخندیم وگرنه من تکیه کلام ندارم ...
... عرب خدا به دور من عرب باشم نه بابا میگن... قدیم ندیما جدمون از شیراز رفته شمال موندگار شده اما نگفتن عرب بوده والا...
والا.... ها والا.. بلا... میگم بخندیم وگرنه من تکیه کلام ندارم ...
... عرب خدا به دور من عرب باشم نه بابا میگن... قدیم ندیما جدمون از شیراز رفته شمال موندگار شده اما نگفتن عرب بوده والا...
اصل و نسب محمدرضا هم در اومد!!![]()
چرا دعوا ؟![]()
همشهریته دیگه! دو کلوم دیگه اختلاط کنید شاید فامیل از آب در اومدین!
من با تو فامیل باشم خودمو دار میزنم تازه فکر کنم اون خدا بیامرز از دست جد تو از شیراز در رفت .. والا .. باور نداری ..اِ.. پس فامیلیم!! البته دور از جون