نترساینطوری که همه پیش میرن من میترسم آخه همه رو دوست دارم نمیخام کسی با کسی دعواش شه
میدونمتوکه میدونی من اصلم کجاییه
والا...من با تو فامیل باشم خودمو دار میزنم تازه فکر کنم اون خدا بیامرز از دست جد تو از شیراز در رفت .. والا .. باور نداری ..
نترساینطوری که همه پیش میرن من میترسم آخه همه رو دوست دارم نمیخام کسی با کسی دعواش شه
میدونمتوکه میدونی من اصلم کجاییه
والا...من با تو فامیل باشم خودمو دار میزنم تازه فکر کنم اون خدا بیامرز از دست جد تو از شیراز در رفت .. والا .. باور نداری ..
جدی میگی ؟ نه بابا خبر نداشتم مگه میشه .. نگو.... .. ول کن ...تو رو خدا ....نه دیگه عرب بوده که این بهت به ارث رسیده تو هم همش میگی والا
نگران نباش ما گوشت همو بخوریم استخونامون رو میدیم سگ بخوره دعوا کجا بوووود ...اینطوری که همه پیش میرن من میترسم آخه همه رو دوست دارم نمیخام کسی با کسی دعواش شه

ایرانی که هستی حالا یکم اینور اونر فرقی نداره مهم اینه همشهری هستیم دیگه ....توکه میدونی من اصلم کجاییه
آقا . کسی با من کاری نداره ؟
رزا چرا منو فراموش کردی من الان گریه میکنم بابا منم هستم
چطور مگه این تریپ رفتنه دیگه مثلا..... خوب بیا بگو چای خونت اومده پایین یا مثلا چشمات چپ اندر قیچی میبینه یا نمیخوای جواب سوال ملتو بدی خدافظی کن بروآقا . کسی با من کاری نداره ؟
آقا . کسی با من کاری نداره ؟
رکب زدی دمت گرم بد جور زدی تو برجکمون بخند که حال کردم از ترفندتکلی گفتم عسیسم . میخواستم تاپیکو بیارم بالا وگرنه نمیخواستم برم![]()
چطور مگه این تریپ رفتنه دیگه مثلا..... خوب بیا بگو چای خونت اومده پایین یا مثلا چشمات چپ اندر قیچی میبینه یا نمیخوای جواب سوال ملتو بدی خدافظی کن برو
در هر صورت من خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون عصر خوب و دل انگیزی برات ارزو میکنم خوش باشی امیدوارم از شوخی کردنای منو رضا چیزی به دل نگرفته باشی در پناه حق

از اولشم با تو کاری نداشتیم!! تو خودتو با ما چکار داری؟!
رکب زدی دمت گرم بد جور زدی تو برجکمون بخند که حال کردم از ترفندت
جانم؟!![]()
رکب زدی دمت گرم بد جور زدی تو برجکمون بخند که حال کردم از ترفندت
خواستم شیطونی کنم بلد نبودم ببین چه بچه ی خوبیم
سلام بر همه
مخصوصا جناب متخصص باغبانی!!
بابا ایول خیلی خوشم اومد از آواتارت (خیلی با حاله )
سلام خوش اومدی ممنونم خودت باحالی اواتارم قابلتو نداره پیشکش ...والا..سلام بر همه
مخصوصا جناب متخصص باغبانی!!
بابا ایول خیلی خوشم اومد از آواتارت (خیلی با حاله )
جدی بابا ای ول من فکر کردم ... والا...خواستم شیطونی کنم بلد بودم اما نکردم ببین چه بچه ی خوبیم
علیک سلام
تازه خودشم باحاله...!
ممنون گل پسر !!سلام خوش اومدی ممنونم خودت باحالی اواتارم قابلتو نداره پیشکش ...والا..
جدی بابا ای ول من فکر کردم ... والا...
ممنون جناب آقای مدیر
از آواتارش معلومه که بچه باحالیه
ممنون گل پسر !!
نه دیگه اومد بالا برو به کارات برسکسی منو صدا زد ؟![]()
من نه کی کجا منم بچه خوبی هستم مثل خودتمحمدرضا شیطونی کردی والا
چی فکر کردی ؟والا
کسی منو صدا زد ؟![]()

منم بچه خوفیم![]()