سلااااااااااااااااااااااام![]()
آواتار نو مبارک![]()
سلام آواتار نوت مبارك شكلكايي كه ميزاري خيلي بانمكه.

سلااااااااااااااااااااااام![]()
آواتار نو مبارک![]()
سلام آواتار نوت مبارك شكلكايي كه ميزاري خيلي بانمكه.![]()
مخسی . سلاااااااااااااااااااااااااام . خوفی ؟؟؟![]()
من بیشتر اوقات هستم ...ممنون با آرزوي شبي خوش براي تو دوست خوبم بايد برم دوباره كي مياي بگپيم؟؟
بای بایباشه پس تا فردا باي.![]()
سلام چقدر اینجا سوت و کور شده ؟چرا هیشکی نیست؟ آدم میترسه
درسته سلام سلامتی میاره ولی یه کلامی یه چیزی
میاین سک سک میکنید و میرید ؟؟؟![]()
جشن پتووووووووووووووووووووووووو
ويژه دانشجويان خوابگاهي يا خانهدار. ترم اولي و غيره ....
وسايل مورد نياز :
چند تفر دانشجو که اگر يكي از آنها چاق باشد ، بهتر است، –يك پتو – و در صورت امكان كمر بند و ماهي تابه
نحوي بازي :
شما در صورتي كه مهمان سمجي داريد و مدام به بهانه های مختلف پاشنه اتاق شما را در آورده است. مي توانيد اين بازي را انجام دهيد . براي انجام بهتر اين بازي با هماهنگي بچه هاي اتاق در فرصت مناسبي كه احتمال مراجعه مي رود يكي از بچه ها به صورت چهار دست وپا (دور از جون مثل گربه ) به موازات در آماده ي اشاره نفر بالا مي ماند وقتي سمج خان درب را به صدا درآورد نفر بالايي با روي بشاش درب اتاق را باز نموده و در يك فرصت او را به ميانه اتاق كه در پشت او فرد چهار دست و پا موضع گرفته است انداخته و پتو را روي سر طرف مي اندازيداز اين جا قسمت هيجاني بازي شروع مي شود و شما مي توانيد تلافي چاي كيلويي چهار هزار تومان و قند كيلو پانصد تومان و اجاره خانه و بد اخلاقي استاد و مشروطي ترم قبل و خلاصه هر چه دق دلي داريد را خالی نموده و او را با ضربات مشت و لگد نوازش دهيد .
و در نهايت نوبت به مهرهي كليدي يعني فرد چاق مي رسد و او با يك ضربه شكم (كه به صورت شيرجه به دشمن وارد شود ) طرف را حسابي ادب مي نمايد بعد با برداشتن پتو به طرف مي گوييد » آه فلاني تويي پسر عجب اشتباهي و....« كه بدين وسيله از واكنش خشمگينانه ي طرف در امان مي مانيد . و ديگر مطمئن باشيد از شر مزاحمت هاي بي مورد سمج خان كه حالا له لورده خان است در امان مي مانيد البته در مورد تاثیر این روش بر روی افراد خیلی سمج، به كاربردن روش در چند نوبت توصیه می شود .
پيشاپيش نيز اعلام كرده از به تصوير كشيدن مراسم چشن پتوي خوهران بدليل جلو گيري از ايجاد تشويش عمومي معذوريم .
جشن پتووووووووووووووووووووووووو
ويژه دانشجويان خوابگاهي يا خانهدار. ترم اولي و غيره ....
وسايل مورد نياز :
چند تفر دانشجو که اگر يكي از آنها چاق باشد ، بهتر است، –يك پتو – و در صورت امكان كمر بند و ماهي تابه
نحوي بازي :
شما در صورتي كه مهمان سمجي داريد و مدام به بهانه های مختلف پاشنه اتاق شما را در آورده است. مي توانيد اين بازي را انجام دهيد . براي انجام بهتر اين بازي با هماهنگي بچه هاي اتاق در فرصت مناسبي كه احتمال مراجعه مي رود يكي از بچه ها به صورت چهار دست وپا (دور از جون مثل گربه ) به موازات در آماده ي اشاره نفر بالا مي ماند وقتي سمج خان درب را به صدا درآورد نفر بالايي با روي بشاش درب اتاق را باز نموده و در يك فرصت او را به ميانه اتاق كه در پشت او فرد چهار دست و پا موضع گرفته است انداخته و پتو را روي سر طرف مي اندازيداز اين جا قسمت هيجاني بازي شروع مي شود و شما مي توانيد تلافي چاي كيلويي چهار هزار تومان و قند كيلو پانصد تومان و اجاره خانه و بد اخلاقي استاد و مشروطي ترم قبل و خلاصه هر چه دق دلي داريد را خالی نموده و او را با ضربات مشت و لگد نوازش دهيد .
و در نهايت نوبت به مهرهي كليدي يعني فرد چاق مي رسد و او با يك ضربه شكم (كه به صورت شيرجه به دشمن وارد شود ) طرف را حسابي ادب مي نمايد بعد با برداشتن پتو به طرف مي گوييد » آه فلاني تويي پسر عجب اشتباهي و....« كه بدين وسيله از واكنش خشمگينانه ي طرف در امان مي مانيد . و ديگر مطمئن باشيد از شر مزاحمت هاي بي مورد سمج خان كه حالا له لورده خان است در امان مي مانيد البته در مورد تاثیر این روش بر روی افراد خیلی سمج، به كاربردن روش در چند نوبت توصیه می شود .
پيشاپيش نيز اعلام كرده از به تصوير كشيدن مراسم چشن پتوي خوهران بدليل جلو گيري از ايجاد تشويش عمومي معذوريم .
سلااااااااااااااااااااااااااااامسلام صبح بخیر کسی نیومده هنوز ؟
سلام به اونایی که قراره بیان کجایین پس ؟
![]()
سلام خانوم حالت خوبه اسم من محمدرضا هست میشه اسمتون رو بدونم البته اگه مایل باشیسلااااااااااااااااااااااااااااام![]()
سلام خانوم حالت خوبه اسم من محمدرضا هست میشه اسمتون رو بدونم البته اگه مایل باشی![]()
لولو نخوردت
سلام خانوم حالت خوبه اسم من محمدرضا هست میشه اسمتون رو بدونم البته اگه مایل باشی![]()
وای این لولوهه من میترسم
عجبلولو لای دندوناش بود انداختش بیرون!
عجبچرا بچه رو میترسونی پسر خاله ؟
رضا ؟ ببین چند تا کله میزنم![]()
راستی صندلی داغ من بیا دیگه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/261698-صندلی-داغ-رزا
سلام سلام به مهندسای گل
دوستای دوست داشتنی
وای که چقدر دلم برای اینجا و شما تنگ شده بود
امیدوارم ساله خوبی رو شروع کرده باشید
محمد رضا کو؟
آخی . مگه خبر نداری که شهرداری گرفتش ؟ زود برو ماشینو آتیش کن که باید سند ببریم و آزادش کنیمبه به، مشتاق دیدار... چه خبرا؟ کجا بودی؟ خوش گذشت؟
محمدرضا رفته گل بچینه... احتمالا تا تو رو دیده از ذوقش غش کرده افتاده زیر میز!!