از اون سوسکا که نه... از اون سوسکا!
بنظر من ماهی پلو با ماهی خوبه نشد قورمه سبزی با پلو نشد خورشت قیمه بازم نشد اصلا تهچین مرغ با زرشک فراووندوستان یه پیشنهاد غذا واسه فردا بهم بدین...نمیدونم چی درست کنم!!!
بنظر من ماهی پلو با ماهی خوبه نشد قورمه سبزی با پلو نشد خورشت قیمه بازم نشد اصلا تهچین مرغ با زرشک فراووندوستان یه پیشنهاد غذا واسه فردا بهم بدین...نمیدونم چی درست کنم!!!
نگوووووووووووووووووومن میدونم، لبه میاد![/CENTER]
سلاااااااااااااااااااااااااااااام به مه مهندسای عزیز
روز بارونیتون به خیر
سلام عسل نتم امروز هم مشکل داره![]()
ببین یا سیستم قاطی میکنه یا نت قطع میشه یا کامپیوتر هنگ می کنه مواظبه خودت باش
من تو پستای قبلی یه سوال کردم اونو جواب بده لطفا؟
محمد رضا جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دایی منو غیرمستقیم معرفی کردی یعنی چی؟مستقیمو غیرمستقیم یعنی چی؟
خوب منظورم فائزه بود همون عطر بارون که بهش میگیم شبنمدایی منو غیرمستقیم معرفی کردی یعنی چی؟مستقیمو غیرمستقیم یعنی چی؟
ببخش مریمجون نبودم یعنی بودم نتم نبودمحمد رضا جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم چرا نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اهوم بله قربون جواب دادیدمببین یا سیستم قاطی میکنه یا نت قطع میشه یا کامپیوتر هنگ می کنه مواظبه خودت باش
من تو پستای قبلی یه سوال کردم اونو جواب بده لطفا؟
فکر کنم کم کم خودشم منفجر بشه!![]()
سلام[/[QUOTE
برو بابا خواب دیدی
میشه یه دقیقه دندون لای جیگر بگیری خودم جواب میدادم دیگهمنظورش اینه که عطر بارون که بهش میگیم شبنم اسمش فائزه هست!! اینجوری غیر مستقیم اونو به تو معرفی کرده!![]()
[میشه یه دقیقه دندون لای جیگر بگیری خودم جواب میدادم دیگه
نه که تو چپه کار میکنی گفتم لابد این کارت هم احتمال داره چپکی باشهچمیدونستم برمیگردی! فکر کردم خطت به فنا رفت!
درضمن معمولا جیگرو لای دندون میگیرن!
هر دوتون هم اشتباه گفتین میگن یه کم دندون رو جیگر بذار![]()
سلام دوستان....عسل خانم!!!! دایی محمدرضا و بابای فاطمه کوچولو!!!!
جا نموند کسی؟؟؟
از اون سوسکا که نه... از اون سوسکا!