زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ارشد دادم ولی خب خیلی جدی نیست برام!!!! حالا تا بعد ببینیم سیبی که انداختیم بالا چطور برمیگرده!!!! مثلاً الان دارم روی پروژه پایانیم کار می کنم!!! البته فقط مثلاً...

خوب شما هم بگین من شمارو بشناسم؟
من که گفتم محمدرضا هستم عنوانم هم معلومه چی خوندم

20112

عضو جدید
خوشبختم و خوشحالم که یه دایی هم تو سایت پیدا کردیم من از این به بعد بهت میگم دایی دوست داری؟

20112

عضو جدید
خوشبختم و خوشحالم که یه دایی هم تو سایت پیدا کردیم من از این به بعد بهت میگم دایی دوست داری؟دایی محمدرضا

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه رفتنی شدم!!!!:cry: دارم غزل خداحافظی رو می خونم!!!:cry: اگر بار گران بودیم رفتیم/ اگر نامهربان بودبم رفتیم!!!!! حلالم کنید!!!! تو رو خدا یه وقت اگه از دستم ناراحت شدید ببخشید !!!!!:(

خدا.....اِاِاِاِاِ........ دلم نمییییییییییییییاد برررررررررممممممممممممم............:cry:
به امیددیدارررررررررررررررر........:cry:اَاَاَاَاَاَ..........اَاَ......

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دایی خوب چی کار میکنی؟؟؟ ضایع شدم!!!:razz:
نه بخدا خوب هماهنگ میکردی
اصلا تقصیر مشتریم بود زودی رفت

خوشبختم و خوشحالم که یه دایی هم تو سایت پیدا کردیم من از این به بعد بهت میگم دایی دوست داری؟
منم خوشبختم دیگه من دایی اینجا بودم و هستم و خواهم بود خوشحال میشم دایی شما هم باشم
من دیگه رفتنی شدم!!!!:cry: دارم غزل خداحافظی رو می خونم!!!:cry: اگر بار گران بودیم رفتیم/ اگر نامهربان بودبم رفتیم!!!!! حلالم کنید!!!! تو رو خدا یه وقت اگه از دستم ناراحت شدید ببخشید !!!!!:(

خدا.....اِاِاِاِاِ........ دلم نمییییییییییییییاد برررررررررممممممممممممم............:cry:
خیلی خوش گذشت یازم بیا خیر پیش هر جا هستی بهت خوش بگذره بجا من گز اصفهون بخور خدا نگهدارت باشه

20112

عضو جدید

خیلی خوشحال شدم دوباره بیا دوستت دارم مواظبه خودت باش به قول دایی محمدرضا بجای ماهم گز بخور من خیلی دوست دارم خداحافظ

20112

عضو جدید
منم خیلی خوشحال شدم به قول دایی بجای ما هم گز بخور من خیلی دوست دارم خداحافظ

20112

عضو جدید
دایی من 2 بار برای فایزه پیام نوشتم ولی سیستم نمی گیره داره این سیستم اعصابمو خراب میکنه

20112

عضو جدید
دایی این سیستم داره میره رو اعصابم آخه من چندتا پیام می فرستم نمی گیره ؟برای شما برای فایزه برای بقیه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه صبح به خیر مهندسان عزیز:gol::heart::gol:
خوب شد دیدمت یه چیزی یادم افتاد!
رضا خوب شد باز یادت میاد وقتی منو میبینی:razz:
سلام فائزه جون خوبی خانم؟

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه صبح به خیر مهندسان عزیز:gol::heart::gol:

رضا خوب شد باز یادت میاد وقتی منو میبینی:razz:
سلام فائزه جون خوبی خانم؟

سلام عزیزم.... مرسی .خوب...توپ... عالی.... این بچه ها کجان؟؟؟ همیشه این ساعتا یه صبح بخیری می گفتن!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا