20112
عضو جدید
ما که همه همدیگه رو میشناسیم شما بگو بشناسیمت
خوب شما هم بگین من شمارو بشناسم؟
ما که همه همدیگه رو میشناسیم شما بگو بشناسیمت
ارشد دادم ولی خب خیلی جدی نیست برام!!!! حالا تا بعد ببینیم سیبی که انداختیم بالا چطور برمیگرده!!!! مثلاً الان دارم روی پروژه پایانیم کار می کنم!!! البته فقط مثلاً...
من که گفتم محمدرضا هستم عنوانم هم معلومه چی خوندمخوب شما هم بگین من شمارو بشناسم؟
خوب شما هم بگین من شمارو بشناسم؟
نه بخدا خوب هماهنگ میکردیدایی خوب چی کار میکنی؟؟؟ ضایع شدم!!!![]()
منم خوشبختم دیگه من دایی اینجا بودم و هستم و خواهم بود خوشحال میشم دایی شما هم باشمخوشبختم و خوشحالم که یه دایی هم تو سایت پیدا کردیم من از این به بعد بهت میگم دایی دوست داری؟
خیلی خوش گذشت یازم بیا خیر پیش هر جا هستی بهت خوش بگذره بجا من گز اصفهون بخور خدا نگهدارت باشهمن دیگه رفتنی شدم!!!!دارم غزل خداحافظی رو می خونم!!!
اگر بار گران بودیم رفتیم/ اگر نامهربان بودبم رفتیم!!!!! حلالم کنید!!!! تو رو خدا یه وقت اگه از دستم ناراحت شدید ببخشید !!!!!
خدا.....اِاِاِاِاِ........ دلم نمییییییییییییییاد برررررررررممممممممممممم............
به امیددیدارررررررررررررررر........اَاَاَاَاَاَ..........اَاَ......
خیلی خوشحال شدم دوباره بیا دوستت دارم مواظبه خودت باش به قول دایی محمدرضا بجای ماهم گز بخور من خیلی دوست دارم خداحافظمن دیگه رفتنی شدم!!!!دارم غزل خداحافظی رو می خونم!!!
اگر بار گران بودیم رفتیم/ اگر نامهربان بودبم رفتیم!!!!! حلالم کنید!!!! تو رو خدا یه وقت اگه از دستم ناراحت شدید ببخشید !!!!!
خدا.....اِاِاِاِاِ........ دلم نمییییییییییییییاد برررررررررممممممممممممم............
به امیددیدارررررررررررررررر........اَاَاَاَاَاَ..........اَاَ......
اشکال نداره اون فائزه رفت یکی دیگه اومددایی من 2 بار برای فایزه پیام نوشتم ولی سیستم نمی گیره داره این سیستم اعصابمو خراب میکنه
خوبی شبنمی عسل اومده بهت معرفیش کردم غیر مستقیمسلااااااااااااااااام
کجا بری حالا بقول رضا شام تشریف داشته باشبچه ها خداحافظ
برفرش منم برم خونه شبتون خوشمیرفرشییییییییییییییییییییم
سلااااااااااااااااام
رضا خوب شد باز یادت میاد وقتی منو میبینیخوب شد دیدمت یه چیزی یادم افتاد!![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه صبح به خیر مهندسان عزیز
رضا خوب شد باز یادت میاد وقتی منو میبینی
سلام فائزه جون خوبی خانم؟
نمیدونمسلام عزیزم.... مرسی .خوب...توپ... عالی.... این بچه ها کجان؟؟؟ همیشه این ساعتا یه صبح بخیری می گفتن!!!
نمیدونم
یعنی خوابن؟
محمد رضا این ساعتا بود همیشه دارم نگرانش میشم
سلام به همگي. صبحتون بيخير.
شايد نت محمدرضا قطه يا برق قط شده يا خواب مونده