زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ننه، چطوری؟
بفرما، اگه به اون بگیم فائزه، به اینم بگیم فائزه، به هلیوسم بگیم فائزه... دیگه به کی بگیم فائزه؟!!!
اگه اشتباه نکنم به ایندیکیت هم باید بگیم فائزه!!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ننه، چطوری؟
بفرما، اگه به اون بگیم فائزه، به اینم بگیم فائزه، به هلیوسم بگیم فائزه... دیگه به کی بگیم فائزه؟!!!
انقدر فائزه چیدی جلوم یادم رفت بگم مرسی.... شما چطوری؟ هگوری پگور چطوره؟؟؟ مریم جون خوبه؟؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام دوستان....عسل خانم!!!! دایی محمدرضا و بابای فاطمه کوچولو!!!!
جا نموند کسی؟؟؟
سلام فائزه من جا نموندم سوار شدم :biggrin:
هر دوتون هم اشتباه گفتین میگن یه کم دندون رو جیگر بذار :biggrin:
عه جدی من تا حالا فرک میکردم خودم اشتب زدم بیا رضا دیدی تو هم درست نگفتی :mad:
گذاشتن دندون روی جیگر به تنهایی و بدون اینکه گاز بزنه فایده نداره، آدم فقط دهنش آب میفته... !
من دهنم اب افتاد چیکار کنم :confused:
خوب دیگه کلا باشگاهو بزنیم به اسم فائزه دیگه چه خبره ماشالله .......ما تو گفتن دو سه تاش موندیم :surprised:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم سلامتی تو چه خبراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

همیشه سلامت باشی!!!خبری نیست....صبح تا حالا کلاس بودم...الانم باید ترجمه هامو تایپ کنم!!!

20112

عضو جدید
بچه های گل و بلبل کجا رفتین ؟ ها......................................................

20112

عضو جدید
انگاری اینجا فقط من الافم تقصیر داداش رضاست میگم یکی بیاد دست مارو بگیره میگه تو بشین درس بخون ؟

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فائزه من جا نموندم سوار شدم :biggrin:

خب خدا رو شکر یه بلیطم یه بلیطه!!!! منم که اصفهانی!!!!
عه جدی من تا حالا فرک میکردم خودم اشتب زدم بیا رضا دیدی تو هم درست نگفتی :mad:

من دهنم اب افتاد چیکار کنم :confused:

خوب دیگه کلا باشگاهو بزنیم به اسم فائزه دیگه چه خبره ماشالله .......ما تو گفتن دو سه تاش موندیم :surprised:

باشگاه فائزه های جوان و گروهی از دوستان!!!! بد فکری نیست .... موافقت می نُماییم!!!

• Like
واکنش ها: fgni

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اشتباه کردی!

انقدر فائزه چیدی جلوم یادم رفت بگم مرسی.... شما چطوری؟ هگوری پگور چطوره؟؟؟ مریم جون خوبه؟؟

خوبیم همگی، البته از مریم جون خبر ندارم، آخرین باری که دیدمش میخواست جارو ببره خونه مامانش اینا (کاغذ رنگی رو میگم)

20112

عضو جدید
فایزه جون چرا بچه ها زود میرن خوب اگه میرین یه جاهایی دیگه که بهتره بگین ماهم بیام من هنوز همه جا رو نمیشناسم آدرس بدین بیایم؟

Phyto

مدیر تالار
انگاری اینجا فقط من الافم تقصیر داداش رضاست میگم یکی بیاد دست مارو بگیره میگه تو بشین درس بخون ؟

ای بابا، داری اشتباه میکنیا، مار دست نداره! فکر کنم منظورت مارمولک باشه!!

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه کردی!

پس چیه؟؟؟ ببینم...سرکار که نذاشتیم؟؟؟؟ بگما من پایه حقوقم باید بیشتر از 800000 تومان باشه وگرنه نمیام!

خوبیم همگی، البته از مریم جون خبر ندارم، آخرین باری که دیدمش میخواست جارو ببره خونه مامانش اینا (کاغذ رنگی رو میگم)

دوباره من اسما رو فراموش کردم!!!! اسم خانومت چی بود؟
جاتون خالی امروز انقدر اسم اشتباه گفتم که .....ترجیحاً ازاین به بعد همه رو با خانم و آقا صدا میکنم!!!!

Phyto

مدیر تالار
خب خدا رو شکر یه بلیطم یه بلیطه!!!! منم که اصفهانی!!!

20112

عضو جدید
ای بابا، داری اشتباه میکنیا، مار دست نداره! فکر کنم منظورت مارمولک باشه!!

ببین من جگر و مار و مارمولک و هر چی خزندس دوست ندارم اصلا کلا جونورارو دوست ندارم
داداش گل ما یعنی عسل جون

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایزه جون چرا بچه ها زود میرن خوب اگه میرین یه جاهایی دیگه که بهتره بگین ماهم بیام من هنوز همه جا رو نمیشناسم آدرس بدین بیایم؟

اول اینکه احتمالاً تاپیکای دیگه سرک می کشن.... دوم اینکه تا جواب پستایی که میزنن بیاد طول میکشه....سوم اینکه اگه کاراشون رو هم باید انجام بدن!!!

20112

عضو جدید
دوباره من اسما رو فراموش کردم!!!! اسم خانومت چی بود؟
جاتون خالی امروز انقدر اسم اشتباه گفتم که .....ترجیحاً ازاین به بعد همه رو با خانم و آقا صدا میکنم!!!!
فایزه بزار دست عسل جون (از دست داداش رضا) رو بگیرن تو که هنوز دانشجویی عزیزم

Phyto

مدیر تالار
خوب شد یاد گرفتی آفرین پسرخوب
سوسکارو چیکار میکنی؟اون سوسکارو ؟
ببین جواب ندی دوباره میگم؟

نر و ماده ها رو از هم جدا میکنیم که مورد نداشته باشه بعد ماده ها رو میبریم رو باسکول که اضافه وزن نداشته باشن... آخر سر هم اونایی که مریض شده باشن منهدم میکنیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا