اگه اشتباه نکنم به ایندیکیت هم باید بگیم فائزه!!!سلام ننه، چطوری؟
بفرما، اگه به اون بگیم فائزه، به اینم بگیم فائزه، به هلیوسم بگیم فائزه... دیگه به کی بگیم فائزه؟!!!
اگه اشتباه نکنم به ایندیکیت هم باید بگیم فائزه!!!سلام ننه، چطوری؟
بفرما، اگه به اون بگیم فائزه، به اینم بگیم فائزه، به هلیوسم بگیم فائزه... دیگه به کی بگیم فائزه؟!!!
سلام ننه، چطوری؟
خوب به همه میگیم فایزه ولی هیشکی که مثل سورین جونم نمیشه؟
سلام فایزه جونم خوبی؟
انقدر فائزه چیدی جلوم یادم رفت بگم مرسی.... شما چطوری؟ هگوری پگور چطوره؟؟؟ مریم جون خوبه؟؟سلام ننه، چطوری؟
گلم سلامتی تو چه خبراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟لطف داری عسل خانم!!!!
مرسی عزیزم....چه خبر؟
سلام فائزه من جا نموندم سوار شدمسلام دوستان....عسل خانم!!!! دایی محمدرضا و بابای فاطمه کوچولو!!!!
جا نموند کسی؟؟؟
عه جدی من تا حالا فرک میکردم خودم اشتب زدم بیا رضا دیدی تو هم درست نگفتیهر دوتون هم اشتباه گفتین میگن یه کم دندون رو جیگر بذار![]()
من دهنم اب افتاد چیکار کنمگذاشتن دندون روی جیگر به تنهایی و بدون اینکه گاز بزنه فایده نداره، آدم فقط دهنش آب میفته... !
خوب دیگه کلا باشگاهو بزنیم به اسم فائزه دیگه چه خبره ماشالله .......ما تو گفتن دو سه تاش موندیماگه اشتباه نکنم به ایندیکیت هم باید بگیم فائزه!!!
گلم سلامتی تو چه خبراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
سلام فائزه من جا نموندم سوار شدم
خب خدا رو شکر یه بلیطم یه بلیطه!!!! منم که اصفهانی!!!!
عه جدی من تا حالا فرک میکردم خودم اشتب زدم بیا رضا دیدی تو هم درست نگفتی
من دهنم اب افتاد چیکار کنم
خوب دیگه کلا باشگاهو بزنیم به اسم فائزه دیگه چه خبره ماشالله .......ما تو گفتن دو سه تاش موندیم![]()
اشتباه کردی!اگه اشتباه نکنم به ایندیکیت هم باید بگیم فائزه!!!
انقدر فائزه چیدی جلوم یادم رفت بگم مرسی.... شما چطوری؟ هگوری پگور چطوره؟؟؟ مریم جون خوبه؟؟
انگاری اینجا فقط من الافم تقصیر داداش رضاست میگم یکی بیاد دست مارو بگیره میگه تو بشین درس بخون ؟
اشتباه کردی!
پس چیه؟؟؟ ببینم...سرکار که نذاشتیم؟؟؟؟ بگما من پایه حقوقم باید بیشتر از 800000 تومان باشه وگرنه نمیام!
خوبیم همگی، البته از مریم جون خبر ندارم، آخرین باری که دیدمش میخواست جارو ببره خونه مامانش اینا (کاغذ رنگی رو میگم)
ای بابا، داری اشتباه میکنیا، مار دست نداره! فکر کنم منظورت مارمولک باشه!!
پس چیه؟؟؟ ببینم...سرکار که نذاشتیم؟؟؟؟ بگما من پایه حقوقم باید بیشتر از 800000 تومان باشه وگرنه نمیام!
فایزه جون چرا بچه ها زود میرن خوب اگه میرین یه جاهایی دیگه که بهتره بگین ماهم بیام من هنوز همه جا رو نمیشناسم آدرس بدین بیایم؟
متوجه نشدم!!![]()
فایزه بزار دست عسل جون (از دست داداش رضا) رو بگیرن تو که هنوز دانشجویی عزیزمدوباره من اسما رو فراموش کردم!!!! اسم خانومت چی بود؟
جاتون خالی امروز انقدر اسم اشتباه گفتم که .....ترجیحاً ازاین به بعد همه رو با خانم و آقا صدا میکنم!!!!
ببین من جگر و مار و مارمولک و هر چی خزندس دوست ندارم اصلا کلا جونورارو دوست ندارم
داداش گل ما یعنی عسل جون
خوب شد یاد گرفتی آفرین پسرخوبنمیدونستم جیگر جزو خزندگانه!!
فایزه بزار دست عسل جون (از دست داداش رضا) رو بگیرن تو که هنوز دانشجویی عزیزم
فایزه بزار دست عسل جون (از دست داداش رضا) رو بگیرن تو که هنوز دانشجویی عزیزم
خوب شد یاد گرفتی آفرین پسرخوب
سوسکارو چیکار میکنی؟اون سوسکارو ؟
ببین جواب ندی دوباره میگم؟