زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام. خوبین همه ؟ مبصر کلاس کوشش ؟
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
این یارو چه بیکار بوده رفته کجا رو هک کرده!
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: fgni

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تو که عرضه اشو نداری چرا میگی یارو بیکار بوده هنرشو داشته رفته انجام داده

تو فقط بلدی بزنی تو ذوق من؟!
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سر آشپز پژمان

سر آشپز پژمان

با سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......

از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!

1-چند ساعت باید بادمجان و کدو پس از پوست کنده در محلول آب نمک بخوابه !؟ :smile:

2- آیا باید بعد از شستشو بزاریمش جلوی آفتاب !؟ :smile:

3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟

4- چقدر آب میخواد توی قابلمه و چند قاشق نمک و رب !؟

5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....

پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ... :surprised:

در آخر هم : مرسی :gol: :gol: :gol:
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......

از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!

1-چند ساعت باید بادمجان و کدو پس از پوست کنده در محلول آب نمک بخوابه !؟ :smile:

2- آیا باید بعد از شستشو بزاریمش جلوی آفتاب !؟ :smile:

3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟

4- چقدر آب میخواد توی قابلمه و چند قاشق نمک و رب !؟

5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....

پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ... :surprised:

در آخر هم : مرسی :gol: :gol: :gol:
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته


 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
با سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......

از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!

1-چند ساعت باید بادمجان و کدو پس از پوست کنده در محلول آب نمک بخوابه !؟ :smile:

2- آیا باید بعد از شستشو بزاریمش جلوی آفتاب !؟ :smile:

3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟

4- چقدر آب میخواد توی قابلمه و چند قاشق نمک و رب !؟

5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....

پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ... :surprised:

در آخر هم : مرسی :gol: :gol: :gol:
سلام به روی ماهت:gol:

1- کدو اصلا نیازی نداره به آب نمک پوستشو بکن و سرخش کن یکم.واسه بادمجون هم پوستشو بکن حدود ربع ساعت تو آب نمک بذارش تا تندیش بره بعدش یه آب کوچک بریز روش تا نمکی بهش نباشه بعدشم سرخش کن.نسوزه ها:D
بعضی بادمجونا قسمت پایینشون خیلی تخم داره اگه دیدی این جوریه کلا بکن بریزش دور فقط قسمت بالاشو بذار چون خورشتو خراب میکنه

2-وا آفتاب واسه چی؟:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

3- بسته به ذائقه خودت داره اگه بادنجون دوس داری دوتا سه تا .این جوری واسه یه روز دیگت هم اضاف میاد

4- آب واسه دو سه تا بادنجون حدود دو تا سه لیوان کافیه.نمک کم بریز آخر کار بعد اینکه بادنجونارو ریختی و خورشت کم کم داشت آماده میشد تستش کن اگه کم بود دوباره اضافش کن
کلا کدو و بادنجون نمک رو به خودشون میگیرن و ممکنه مزه خورش کم بشه.اینم که میگم اولش کم بریز چون ممکنه نمک آب نمکت زیاد شده باشه و خورشتو شور نکنه
رب هم به خودت بستگی داره که دوس داشته باشی خورشت چقدر قرمزش داشته باشه
مثلا اشکان که باشه خورشمون باید رنگ خود رب بشه تا قبول بکنه :biggrin::biggrin::biggrin:

5- دیگه چیشو آموزش بدم؟اگه گوجه فرنگی دوس داری میتونی یکی دوتا گوجه هم قاش کنی بذاری رو خورشت

یه نکته دیگه اینکه اول آب و رب و نمک رو مخلوط کن و بذار به جوش بیاد و یکم بجوشه بعدش بادنجون رو همون طور که داره آب میجوشه بریز اگه آب جوش نباشه رنگ بادنجونت سیاه میشه بعدشم کدو بعدشم گوجه فرنگی

اگه غوره دم دست هست آخر کار به جای مزه ترشی غوره بریز اگه نه یکم آب لیمو اضافش کن تا مزشو درست کنه

حله؟دیگه نبود؟
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته




منم به بادمجون و کدو حساسیت دارمااا !!! اما نمیدونم چرا کلا اینجا هوس کردم !!! فکر کنم آب نمک تلخیشو میگیره ها !!!
 
  • Like
واکنش ها: fgni

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دست گلت درد نکنه افسونی ....... مرسی :gol: :gol: :gol:

درستش میکنم ایشالا فردا میارم برای همه تا بخوریم :D ناهار فردا با من :gol:

مرسی افسووووون ....

از همه بچه ها ممنونم
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دست گلت درد نکنه افسونی ....... مرسی :gol: :gol: :gol:

درستش میکنم ایشالا فردا میارم برای همه تا بخوریم :D ناهار فردا با من :gol:

مرسی افسووووون ....

از همه بچه ها ممنونم

خواهش میشه برو ببینم چه میکنی:D
 

talangor.660320

عضو جدید
سلام
من از اینکه یه صنایع غذایی می بینم خیلی خوشحالم!!
امیدوارم بتونیم هطلاعات مفیدی در اختیار هم بذاریم.
ولی بعد از این وارد بخش کشاورزی میشم!
تشکر
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......

از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!

1-چند ساعت باید بادمجان و کدو پس از پوست کنده در محلول آب نمک بخوابه !؟ :smile:

2- آیا باید بعد از شستشو بزاریمش جلوی آفتاب !؟ :smile:

3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟

4- چقدر آب میخواد توی قابلمه و چند قاشق نمک و رب !؟

5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....

پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ... :surprised:

در آخر هم : مرسی :gol: :gol: :gol:

من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته

سلام به روی ماهت:gol:

1- کدو اصلا نیازی نداره به آب نمک پوستشو بکن و سرخش کن یکم.واسه بادمجون هم پوستشو بکن حدود ربع ساعت تو آب نمک بذارش تا تندیش بره بعدش یه آب کوچک بریز روش تا نمکی بهش نباشه بعدشم سرخش کن.نسوزه ها:D
بعضی بادمجونا قسمت پایینشون خیلی تخم داره اگه دیدی این جوریه کلا بکن بریزش دور فقط قسمت بالاشو بذار چون خورشتو خراب میکنه

2-وا آفتاب واسه چی؟:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:

3- بسته به ذائقه خودت داره اگه بادنجون دوس داری دوتا سه تا .این جوری واسه یه روز دیگت هم اضاف میاد

4- آب واسه دو سه تا بادنجون حدود دو تا سه لیوان کافیه.نمک کم بریز آخر کار بعد اینکه بادنجونارو ریختی و خورشت کم کم داشت آماده میشد تستش کن اگه کم بود دوباره اضافش کن
کلا کدو و بادنجون نمک رو به خودشون میگیرن و ممکنه مزه خورش کم بشه.اینم که میگم اولش کم بریز چون ممکنه نمک آب نمکت زیاد شده باشه و خورشتو شور نکنه
رب هم به خودت بستگی داره که دوس داشته باشی خورشت چقدر قرمزش داشته باشه
مثلا اشکان که باشه خورشمون باید رنگ خود رب بشه تا قبول بکنه :biggrin::biggrin::biggrin:

5- دیگه چیشو آموزش بدم؟اگه گوجه فرنگی دوس داری میتونی یکی دوتا گوجه هم قاش کنی بذاری رو خورشت

یه نکته دیگه اینکه اول آب و رب و نمک رو مخلوط کن و بذار به جوش بیاد و یکم بجوشه بعدش بادنجون رو همون طور که داره آب میجوشه بریز اگه آب جوش نباشه رنگ بادنجونت سیاه میشه بعدشم کدو بعدشم گوجه فرنگی

اگه غوره دم دست هست آخر کار به جای مزه ترشی غوره بریز اگه نه یکم آب لیمو اضافش کن تا مزشو درست کنه

حله؟دیگه نبود؟


فوق العاده بود...
 

alireza arak

عضو جدید
سلام دوستان باديدن اين تاپيك فكر كردم درخصوص كشاورزي وگرايش ها ومشكلات اين رشته وراهكارها صحبت شده ولي اينطور نبود
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا