سلام بهار جان خوبی با افتاب ساری چه میکنیسلام به همه دوستای گلم
سلام بهار جان خوبی با افتاب ساری چه میکنیسلام به همه دوستای گلم
سلام پژمان خوبی اون هک بشه یا نشه توفیری به حال هیچکسی نداره
حالا بیایم پوست خودتو بکنیم ؟داره یه چیزایی دستگیرم میشه... خب اینو از اول میگفتی!
درضمن تبریکات صمیمانه منم پیشاپیش پذیرا باشید...
یه پوستی بکنیم از این مدیر جدید!!![]()
حالا بیایم پوست خودتو بکنیم ؟
تو که عرضه اشو نداری چرا میگی یارو بیکار بوده هنرشو داشته رفته انجام دادهاین یارو چه بیکار بوده رفته کجا رو هک کرده!
تو که عرضه اشو نداری چرا میگی یارو بیکار بوده هنرشو داشته رفته انجام داده
هر کاری میکنم به پر و پات میپیچم یدونه اخطار بگیرم نمیشهتو فقط بلدی بزنی تو ذوق من؟!![]()
هر کاری میکنم به پر و پات میپیچم یدونه اخطار بگیرم نمیشه![]()
جراتشو داری بدهعشق اخطار داری؟ خب زودتر میگفتی عزیز دلم... همین الان به خدمتت میرسم!
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میادبا سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......
از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!
1-چند ساعت باید بادمجان و کدو پس از پوست کنده در محلول آب نمک بخوابه !؟
2- آیا باید بعد از شستشو بزاریمش جلوی آفتاب !؟
3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟
4- چقدر آب میخواد توی قابلمه و چند قاشق نمک و رب !؟
5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....
پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ...
در آخر هم : مرسی![]()
![]()
![]()
سلام به روی ماهتبا سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......
از اونجایی که آدم یه کاری رو چند قرن پیش انجام بده و دوباره بخواد انجام بده و فراموشش کرده مجبور به زدن این پست شدم !!!
3- برای اینکه مثلا فقط خوروشت بادمجان درست کنیم برای 1 نفر چند تا بادمجان نیازه !؟
5- اصلا یکی که خیلی وارده بیاد و آموزش بده خیالمو راحت کنه ... دانشجویی و هزار تا آرزو....
پ.ن : من یه روش بلدم که اونجوری درست میکنم.... میخواستم بدونم شماها بلدین یا نه ...
![]()
![]()
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته
دست گلت درد نکنه افسونی ....... مرسی![]()
![]()
درستش میکنم ایشالا فردا میارم برای همه تا بخوریمناهار فردا با من
مرسی افسووووون ....
از همه بچه ها ممنونم
با سلام خدمت همه دوستان بزرگان و آشنایان و اهل فن هنر آشپزی .......
![]()
![]()
من به طرز فجیعی از بادمجان وکدو بدم میاد
اما بادمجان رو پوست بکن بعد از وسط افقی نصفش کن تو تابه سرخش کن و میل کن فقط یکم نمک با فلفل بهش بمال و بعد سرخ کن رب و اینچیزا هم نمیخواد دو سه تا گوجه کنار بادمجونا سرخ کنی بسته
سلام به روی ماهت
1- کدو اصلا نیازی نداره به آب نمک پوستشو بکن و سرخش کن یکم.واسه بادمجون هم پوستشو بکن حدود ربع ساعت تو آب نمک بذارش تا تندیش بره بعدش یه آب کوچک بریز روش تا نمکی بهش نباشه بعدشم سرخش کن.نسوزه ها
بعضی بادمجونا قسمت پایینشون خیلی تخم داره اگه دیدی این جوریه کلا بکن بریزش دور فقط قسمت بالاشو بذار چون خورشتو خراب میکنه
2-وا آفتاب واسه چی؟
3- بسته به ذائقه خودت داره اگه بادنجون دوس داری دوتا سه تا .این جوری واسه یه روز دیگت هم اضاف میاد
4- آب واسه دو سه تا بادنجون حدود دو تا سه لیوان کافیه.نمک کم بریز آخر کار بعد اینکه بادنجونارو ریختی و خورشت کم کم داشت آماده میشد تستش کن اگه کم بود دوباره اضافش کن
کلا کدو و بادنجون نمک رو به خودشون میگیرن و ممکنه مزه خورش کم بشه.اینم که میگم اولش کم بریز چون ممکنه نمک آب نمکت زیاد شده باشه و خورشتو شور نکنه
رب هم به خودت بستگی داره که دوس داشته باشی خورشت چقدر قرمزش داشته باشه
مثلا اشکان که باشه خورشمون باید رنگ خود رب بشه تا قبول بکنه
5- دیگه چیشو آموزش بدم؟اگه گوجه فرنگی دوس داری میتونی یکی دوتا گوجه هم قاش کنی بذاری رو خورشت
یه نکته دیگه اینکه اول آب و رب و نمک رو مخلوط کن و بذار به جوش بیاد و یکم بجوشه بعدش بادنجون رو همون طور که داره آب میجوشه بریز اگه آب جوش نباشه رنگ بادنجونت سیاه میشه بعدشم کدو بعدشم گوجه فرنگی
اگه غوره دم دست هست آخر کار به جای مزه ترشی غوره بریز اگه نه یکم آب لیمو اضافش کن تا مزشو درست کنه
حله؟دیگه نبود؟
سلام و شب همگی بخیر... کیا حاضرن ؟
واقعا نمی دونم هستم یا نه!
سلام و شبت بخیر...
سلاممممممم ایشالا هرجا باشی سلامت باشی
فکر کنم کم کم دارم پی می برم به راز این شکلکا!
خسته نباشی رئیس،برو استراحت کن...
شب همگی خوش
فعلا...