____بهترین کشور از لحاظ کیفیت زندگی؟؟+نظر سنجی____

____بهترین کشور از لحاظ کیفیت زندگی؟؟+نظر سنجی____

  • استرالیا

    رای: 7 7.1%
  • آمریکا

    رای: 16 16.2%
  • انگلیس

    رای: 1 1.0%
  • ایران

    رای: 17 17.2%
  • سوئد

    رای: 6 6.1%
  • سوئیس

    رای: 29 29.3%
  • فلاند

    رای: 2 2.0%
  • کانادا

    رای: 17 17.2%
  • نروژ

    رای: 3 3.0%
  • هلند

    رای: 1 1.0%

  • مجموع رای دهندگان
    99

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه..
ازون جایی که میدونیم هیجا ایران نمیشه:surprised: این تاپیک وزدم واینم بگم از نظر طبیعت و زیبایی هیچ کشوری و به ایران :gol:عزیزم ترجیه نمیدم ;):gol:
اما طبق آمار رسیده بهترین کشور دنیا ازبه نقل از رویترز، بنابر مطالعه ای که در مجله "ریدرز دایجست" به چاپ رسیده،‌
فنلاند عنوان بهترین کشور جهان از نظر کیفیت آب و هوا را به خود اختصاص داده است.



این کشور همچنین به لحاظ برخورداری از آمار پایین مرگ و میر نوزادان و شیوه های مطلوب حفاظت از شهروندان در
مقابل آلودگی آب و بلایای طبیعی،‌ به عنوان بهترین کشور جهان برای زندگی در نظر گرفته شده است.



در این فهرست آمریکا در بین 141 کشور در جایگاه بیست و سوم، انگلیس در رده بیست و پنجم و چین در موقعیت
هشتاد و چهارم قرار گرفته است. کلیه کشورهای رده پایین جدول را کشورهای آفریقایی تشکیل می دهند.



در همین حال از بین 72 کلان شهر اصلی دنیا،‌ استکهلم سوئد به عنوان بهترین شهر برای زندگی معرفی شده و
شهرهای اسلو ، مونیخ و پاریس در رده های بعدی قرار دارند.



چهار شهر از آلمان نیز جزو 10 شهر برتر جهان قرار گرفته اند و نیویورک جایگاه پانزدهم و لندن جایگاه بیست و
هفتم را به خود اختصاص داده اند.


براساس این مطالعه،‌ کشورهای آسیایی به عنوان کثیف ترین کشورها شناخته شده اند و پکن که میزبان المپیک
تابستانی آینده خواهد بود به دلیل برخورداری از آلودگی هوا در پایین ترین نقطه جدول قرار دارد.



گفتنی است این تحقیق توسط "متیو کان" اقتصاددان محیطی آمریکا انجام شده و مواردی چون کیفیت آب
آشامیدنی ، میزان انتشار گازهای گلخانه ای،‌ آموزش و سطح درآمد در آن مورد توجه قرار گرفته است.


و اما..
به گزارش فارس هفته نامه آمريكايي نيوزويك طي گزارشي به ارائه فهرستي از "بهترين كشورهاي جهان " پرداخته است.
اين فهرست كه 100 كشور را شامل مي شود بر پايه فاكتورهاي اقتصادي، بهداشتي، كيفيت زندگي، سياست و آموزش تهيه شده است.
فنلاند در صدر اين فهرست و سوئيس،سوئد،استراليا و لوكزامبورگ به ترتيب در رتبه هاي دوم تا پنجم قرار گرفته اند.
ايران نيز در اين فهرست رتبه 79 را به خود اختصاص داده است و بالاتر از كشورهايي مثل آفريقاي جنوبي،كرواسي، هندوراس، نيكاراگوئه و سوريه قرار گرفته است. آفريقاي جنوبي رتبه 82 و سوريه رتبه 83 را در اين رده بندي بدست آورده اند.
آمريكا به عنوان يازدهمين بهترين كشور جهان شناخته شده است و رتبه كانادا 5، بلغارستان 38، كاستاريكا 36، شيلي 31، انگليس 14، نروژ6، ژاپن 9، آلمان 12، فرانسه 16، اتريش 18، اسپانيا 21 و ايتاليا 23 اعلام شده است.
در منطقه خاورميانه كويت رتبه نخست منطقه اي و رتبه 40 جهاني را بدست آورده است. رتبه جهاني اردن نيز 53 اعلام شده است. زيمبابوه نيز در رتبه 100 شناخته شده است.
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوب می شد اگه دلیلاتونم میگفتین من کانادا رو بخاطر موقعیت شغلی خودم وامنیتش انتخاب کردم
 

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی کردن شرایط مختلف داره.
مثلا در نگاه اول کشور های سوئن و دانمارک بهترین جا برای زندگی هستند.البته تو سوئد به خاطر دزدی و تجاوز هایی که از عرب ها و افغانی های مسلمان انجام میشه.دید بسیار بدی جدیدا پیدا شده بین مسلمون ها
از نظر مالی از نظر حقوق از نظر ازادی ولی سر هستند
ولی یک چیز را در نظر باید بگیریم که مثلا تو دانمارک واقعا 2 ماه میتونی زندگی کنی .
یعنی از همین الانسرما و یخبندان شروع میشه تا تابستون سال بعد.
واقعا برای ما ایرانیها سخت هست اینجوری زندگی کردند.
ولی اگر من برم.مطمئنن اونجا خواهد بود.چون فقط کافی هست بتونی طبعه اون کشور بشی.
خونه و حقوق بهتون میدهند بدون اینکه کاری بکنی
 

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران رو با تمام کاستی هاش قبول دارم و حاضر نیستم جایی دیگه رو انتخاب کنم
تا زمانی که ......
 
  • Like
واکنش ها: aspo

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت اول دانمارک

قسمت اول دانمارک

زندگی کردن شرایط مختلف داره.
مثلا در نگاه اول کشور های سوئن و دانمارک بهترین جا برای زندگی هستند.البته تو سوئد به خاطر دزدی و تجاوز هایی که از عرب ها و افغانی های مسلمان انجام میشه.دید بسیار بدی جدیدا پیدا شده بین مسلمون ها
از نظر مالی از نظر حقوق از نظر ازادی ولی سر هستند
ولی یک چیز را در نظر باید بگیریم که مثلا تو دانمارک واقعا 2 ماه میتونی زندگی کنی .
یعنی از همین الانسرما و یخبندان شروع میشه تا تابستون سال بعد.
واقعا برای ما ایرانیها سخت هست اینجوری زندگی کردند.
ولی اگر من برم.مطمئنن اونجا خواهد بود.چون فقط کافی هست بتونی طبعه اون کشور بشی.
خونه و حقوق بهتون میدهند بدون اینکه کاری بکنی

ممنون از اطلاعاتت حالا منم یکم راجبع دانمارک برات مطلب میزارم ،قصد دارم تو این تاپیک هر وقت تونستم اطلاعاتی درباره کشور هایی که دوستانمونم نظر میدن بزارم تا یه تاپیک خوب و مفیدی باشه:gol:

قسمت اول:دانمارک


پادشاهی دانمارک کوچکترین کشور منطقه اسکاندیناوی در اروپا است و به عنوان پل ارتباطی کشورهای این منطقه و آلمان محسوب می‌شود.

پایتخت دانمارک کپنهاک است. این کشور از شبه جزیره «ژوتلند» و بیش از 400 جزیره که تنها 25 درصد آنها قابل سکونت هستند، تشکیل می‌شود. جزیره گرینلند در اقیانوس منجمد شمالی و جزایر فارو نیز جزو قلمرو برون‌مرزی و خودگردان این کشور به حساب می‌آیند.
آب و هوای آن معتدل است و در نواحی دریای شمال در تمام فصل های سال، به خصوص تابستان و پائیز، باران می‌بارد. در سواحل غربی، ماهیگیری از مشاغل رایج است.
دانمارک از طریق خشکی تنها با کشور آلمان هم‌مرز است و با کشورهای سوئد و نروژ مرز دریایی دارد.
روابط دانمارک از ابتدای عضویت در اتحادیه اروپا در سال 1973 میلادی روابط محکمی بود که آینده این کشور را رقم زد. این کشور عضو پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو نیز هست.
دانمارک تا کنون دوبار در سال‌های 2006 و 2007 به عنوان شادترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است.

پرچم این کشور که شامل یک صلیب سفید در میان آن است قدیمی‌ترین پرچمی در جهان است که از سال 1821 تا به حال استفاده می‌شود. صلیب سفید این پرچم را در پرچم کشورهای سوئد، نروژ، فنلاند و ایسلند هم می‌توان دید.
سیاست در دانمارک
در دانمارک حکومت از نوع پادشاهی است که پادشاه در آن لازم نیست در برابر رفتار یا کردارش پاسخگوی کسی باشد. پس از پادشاه نخست وزیر و هیات‌وزیران قرار دارند.
پادشاه این کشور هم می‌تواند زن باشد و هم مرد. در حال حاضر ملکه این کشور مارگارت دوم است.
قبل از هر انتخابی در دانمارک باید صلاحیت کاندیداهای نخست وزیری و وزارت در شورایی ویژه زیر نظر پادشاه بررسی شود. معیارهای انتخاب این شورا مخفی است و کسی از آن خبر ندارد.
در حال حاضر نخست وزیر این کشور آندریاس فوگ راسموسن است که در سال 2001 برای نخستین بار به این سمت انتخاب شد و در اکتبر 2007 با برگزاری انتخابات زودهنگام برای بار سوم نخست‌وزیر شد.


اقتصاد در دانمارک
اقتصاد دانمارک در سال‌های اخیر به دلیل رشد خصوصی‌سازی توسعه زیادی یافته است. البته افزایش صادرات و سرمایه‌گذاری نقش مهمی در این توسعه اقتصادی ایفا کرده است.
تولید ناخالصی داخلی این کشور در سال 2006 میلادی 1/202 میلیارد دلار بود.911/2 میلیون نفر نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند و نرخ بیکاری در آن 8/3 درصد است. نرخ تورم دانمارک 9/1 درصد در سال 2006 میلادی بود.
مردم دانمارک در یک همه‌پرسی به پذیرفتن یورو به عنوان واحد پولی خود رای منفی دادند و واحد پول این کشور همان کرون باقی ماند.
این کشور منابع زیادی ندارد. با این حال روزانه 342 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و 320 هزار بشکه آن را صادر می‌کند و برای مصارف داخلی خود 164 هزار بشکه در روز نفت وارد می‌کند.
دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌مرغ در جهان است. ماشین‌آلات صنعتی بخش دیگری از صادرات آن را تشکیل می‌دهد. ماهی، دارو و مبلمان بخش دیگر صادرات این کشور را تشکیل می‌دهد.
دانمارک محصولات خود را به کشورهای آلمان (4/17 درصد)،سوئد ( 2/14 درصد ) ،انگلیس (8/8درصد) ، آمریکا (2/6 درصد)، نروژ (5/5 درصد)، هلند (2/5 درصد) و فرانسه (9/4درصد) صادر می‌کند.
این کشور از آلمان (4/21درصد)، سوئد (1/14 درصد)، نروژ (5/6درصد)، هلند (3/6درصد)انگلیس (5/5 درصد)، چین (5 درصد) و فرانسه (4/4 درصد) ماشین‌آلات صنعتی، مواد اولیه برای صنایع، مواد شیمیایی، بذرهای گیاهی و مواد مصرفی وارد می‌کند.
مردم دانمارک
پنج میلیون و 468 هزار و 120 نفر در کشور دانمارک زندگی می‌کنند که میانگین سنی آنها 40/1سال است. امید به زندگی در این کشور برای زنان 41/80سال و برای مردان 65/75سال است.
بر اساس آمارها در سال 2003 میلادی پنج هزار نفر در این کشور به بیماری ایدز مبتلا بودند و کمتر از یکصد نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.
نزدیک به 98 درصد از مردم این کشور مسیحی و حدود دو درصد مسلمان هستند.
ارتباطات در دانمارک
سه میلیون و 98 هزار خط تلفن ثابت در این کشور فعال است و پنج میلیون و 841 هزار خط تلفن همراه. در حدود 250 ایستگاه رادیویی در این کشور فعال است.
سه میلیون و 114 هزار میزبان اینترنتی در این کشور فعال است و سه میلیون و 171 هزار کاربر اینترنتی در این کشور زندگی می‌کند.


 

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم چرا ایران و آمریکا و سوئیس 4 تا رای آوردن هر کدوم :surprised:
نظر همه مهمه ها ولی فکر کنم سوال برا خیلیا تفهیم نشده هنو

نپرسیدن که دوست دارین توو کدوم کشور زندگی کنین، پرسیدن فکر می کنین کیفیت زندگی توو کدوم کشور بهتره
حالا شاید یکی کشور خودشو خیلی دوست داشته باشه و بخواد توو اون زندگی کنه لازم نیست که حتما بزنه مثلا ایران از همه جا با کیفیت تره

حق مطلب:
(سعی کردم کشورها تنوع داشته باشن)






ظاهرا سوئیس سر تره کلا
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
در جواب بهنام جان

در جواب بهنام جان

سلام بهنام ;)
دقیقا منم همون اول گفتم که کیفیت زندگی، هم تو سوالم گفتم هم تو عنوان تاپیک عیبی نداره شاید یه نفر کیفیت زندگیشو تو ایران بیشتر از جاهای دیگه میبینه شاید تو ایران جوری زندگی میکنه که تو هیچ کشور دیگه ای نتونه اون مقام و کیفیت زندگی رو داشته باشه .
منم کاریشون ندارم هدفم اطلاع رسانی نه سیاسی کردن قضیه ولی ممنون از پستت جالب بود حالا باید با دقت بیشتری ببینمش;):gol:
 

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
جای کره ی جنوبی خالیه تو نظرسنجیتون
به نظرم کره ی جنوبی بهترین کشور واسه زندگیه(البته واسه من)
فقط کره ی جنوبی:gol::gol::gol:
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت دوم :کانادا

قسمت دوم :کانادا

قسمت دوم:کانادا


کشور پهناور کانادا با عرض جغرافیایی بیش از 7250 کیلومتر دومین کشور بزرگ جهان به لحاظ جغرافیایی می باشد. این کشور از 10 استان و 3 قلمرو تشکیل شده است . تفاوت استانها با قلمرو ها در اینست که استان ها در برخی زمینه های تعیین شده قوانین مجزا و اختصاصی خود را دارند ولی قلمرو ها دقیقا تابع قانون فدرال هستند مگر مواردی معدود




10 استان کانادا از غرب به شرق با نام های زیر شناخته می شوند :
1- بریتیش کلمبیا
2- آلبرتا
3- سسکچوان
4- منیتوبا
5- آنتاریو
6- کبک
7- نیوبرانزویک
8- نوااسکوشیا
9- پرینس ادوارد آیلند
10- نیوفاندلند و لابرادور

3 قلمرو ( سرزمین ) در کانادا نیز از غرب به شرق از این قرارند :
1- سرزمینهای یوکون
2- سرزمینهای شمالغرب
3- سرزمینهای نانووت
آب و هوای کانادا:
اغلب استانهای کانادا دارای 4 فصل مشخص و مجزا هستند . دما در اغلب نقاط کانادا در تابستان حداکثر به 30 درجه سانتیگراد و در زمستان به 25- نیز می رسد . فصل بهار و پاییز در مناطق پست توام با باران و فصل زمستان عمدتا با بارش برف همراه است . فصل پاییز در مناطق کوهستانی اغلب همراه با بارش برف است .
اقتصاد کانادا
کانادا با معادن و منابع معدنی فراوان و با بهره گیری از منابع نفت و گاز فراوان در بین چند اقتصاد اول دنیا می باشد . کشور کانادا با عضویت در پیمان های FTA و NAFTA یکی از قطب های اقتصادی قاره آمریکا محسوب می شود .
بیش از %85 صادرات کانادا به کشور آمریکا روانه می گردد .اقتصاد قوی کانادا موجب شده نیاز به نیروی کار به طور روز افزون در این کشور افزایش یابد در این بین دو استان آلبرتا و سسکچوان واقع در غرب کانادا بیشترین نیاز به نیروی کار را به خود اختصاص داده اند .

صنایع بزرگ کانادا :
مهمترین صنایع کانادا از این قرارند :
1- تولید و خدمات
2- معادن
3- منابع انرژی
4- جنگل ها
5- کشاورزی
دولت در کانادا :کشور کانادا از یک حکومت فدراتیو بهره میبرد که در آن قدرت و مسئولیت بین دولت مرکزی ( فدرال ) و 10 استان تقسیم شده است. البته دولت در کانادا دارای سه رده بندی حکومتی است .
1- دولت فدرال (اداره کل کشور)
2- دولت استانی ( اداره استان)
3- شهرداری ها ( مسائل و تصمیم گیریهای مربوط به شهر و حومه )

حیطه کار دولت فدرال:
دفاع از کشور , روابط خارجی , بانکها , خدمات پستی , قوانین جزایی , مهاجرت وشهروندی
حیطه کار دولت های استانی:
آموزش و رسیدگی به سازمانهای شهری
محدوه کاری مشترک دولت های استانی و دولت فدرال:
خدمات بهداشت و درمان , کشاورزی , تامین اجتماعی , حمل و نقل و محیط زیست

حیطه کاری اختصاصی شهرداریها :
پلیس و آتش نشانی , سرویس آب و فضلاب , رفاه و سرگرمی و حمل و نقل عمومی شهر

کانادا کشور دوزبانه:
بطور کلی کشور کانادا یک کشور چند زبانه و چند ملیتی است گر چه زبان رسمی کانادا انگلیسی و فرانسه است, اما باید بدانیم که کانادا کشوری است که هر ملیتی را می توان در آن یافت. تقریبا %18 جمعیت کانادا در خارج از کانادا متولد شده اند.
زبان رسمی در کانادا انگلیسی و فرانسه است اما در استان کبک زبان فرانسه بر زبان انگلیسی غالب است و در اولویت قرار دارد زیرا اصولا این استان یک استان فرانسه زبان است . استان نیوبرانزویک تنها استانی است که مکاتبات رسمی آن به هر دو زبان انجام می شود و در سایر استانها نیز زبان انگلیسی بطور قابل توجهی بر زبان فرانسه غالب می باشد.




 

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از اطلاعاتت حالا منم یکم راجبع دانمارک برات مطلب میزارم ،قصد دارم تو این تاپیک هر وقت تونستم اطلاعاتی درباره کشور هایی که دوستانمونم نظر میدن بزارم تا یه تاپیک خوب و مفیدی باشه:gol:

قسمت اول:دانمارک


پادشاهی دانمارک کوچکترین کشور منطقه اسکاندیناوی در اروپا است و به عنوان پل ارتباطی کشورهای این منطقه و آلمان محسوب می‌شود.

پایتخت دانمارک کپنهاک است. این کشور از شبه جزیره «ژوتلند» و بیش از 400 جزیره که تنها 25 درصد آنها قابل سکونت هستند، تشکیل می‌شود. جزیره گرینلند در اقیانوس منجمد شمالی و جزایر فارو نیز جزو قلمرو برون‌مرزی و خودگردان این کشور به حساب می‌آیند.
آب و هوای آن معتدل است و در نواحی دریای شمال در تمام فصل های سال، به خصوص تابستان و پائیز، باران می‌بارد. در سواحل غربی، ماهیگیری از مشاغل رایج است.
دانمارک از طریق خشکی تنها با کشور آلمان هم‌مرز است و با کشورهای سوئد و نروژ مرز دریایی دارد.
روابط دانمارک از ابتدای عضویت در اتحادیه اروپا در سال 1973 میلادی روابط محکمی بود که آینده این کشور را رقم زد. این کشور عضو پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو نیز هست.
دانمارک تا کنون دوبار در سال‌های 2006 و 2007 به عنوان شادترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است.

پرچم این کشور که شامل یک صلیب سفید در میان آن است قدیمی‌ترین پرچمی در جهان است که از سال 1821 تا به حال استفاده می‌شود. صلیب سفید این پرچم را در پرچم کشورهای سوئد، نروژ، فنلاند و ایسلند هم می‌توان دید.
سیاست در دانمارک
در دانمارک حکومت از نوع پادشاهی است که پادشاه در آن لازم نیست در برابر رفتار یا کردارش پاسخگوی کسی باشد. پس از پادشاه نخست وزیر و هیات‌وزیران قرار دارند.
پادشاه این کشور هم می‌تواند زن باشد و هم مرد. در حال حاضر ملکه این کشور مارگارت دوم است.
قبل از هر انتخابی در دانمارک باید صلاحیت کاندیداهای نخست وزیری و وزارت در شورایی ویژه زیر نظر پادشاه بررسی شود. معیارهای انتخاب این شورا مخفی است و کسی از آن خبر ندارد.
در حال حاضر نخست وزیر این کشور آندریاس فوگ راسموسن است که در سال 2001 برای نخستین بار به این سمت انتخاب شد و در اکتبر 2007 با برگزاری انتخابات زودهنگام برای بار سوم نخست‌وزیر شد.


اقتصاد در دانمارک
اقتصاد دانمارک در سال‌های اخیر به دلیل رشد خصوصی‌سازی توسعه زیادی یافته است. البته افزایش صادرات و سرمایه‌گذاری نقش مهمی در این توسعه اقتصادی ایفا کرده است.
تولید ناخالصی داخلی این کشور در سال 2006 میلادی 1/202 میلیارد دلار بود.911/2 میلیون نفر نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند و نرخ بیکاری در آن 8/3 درصد است. نرخ تورم دانمارک 9/1 درصد در سال 2006 میلادی بود.
مردم دانمارک در یک همه‌پرسی به پذیرفتن یورو به عنوان واحد پولی خود رای منفی دادند و واحد پول این کشور همان کرون باقی ماند.
این کشور منابع زیادی ندارد. با این حال روزانه 342 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و 320 هزار بشکه آن را صادر می‌کند و برای مصارف داخلی خود 164 هزار بشکه در روز نفت وارد می‌کند.
دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌مرغ در جهان است. ماشین‌آلات صنعتی بخش دیگری از صادرات آن را تشکیل می‌دهد. ماهی، دارو و مبلمان بخش دیگر صادرات این کشور را تشکیل می‌دهد.
دانمارک محصولات خود را به کشورهای آلمان (4/17 درصد)،سوئد ( 2/14 درصد ) ،انگلیس (8/8درصد) ، آمریکا (2/6 درصد)، نروژ (5/5 درصد)، هلند (2/5 درصد) و فرانسه (9/4درصد) صادر می‌کند.
این کشور از آلمان (4/21درصد)، سوئد (1/14 درصد)، نروژ (5/6درصد)، هلند (3/6درصد)انگلیس (5/5 درصد)، چین (5 درصد) و فرانسه (4/4 درصد) ماشین‌آلات صنعتی، مواد اولیه برای صنایع، مواد شیمیایی، بذرهای گیاهی و مواد مصرفی وارد می‌کند.
مردم دانمارک
پنج میلیون و 468 هزار و 120 نفر در کشور دانمارک زندگی می‌کنند که میانگین سنی آنها 40/1سال است. امید به زندگی در این کشور برای زنان 41/80سال و برای مردان 65/75سال است.
بر اساس آمارها در سال 2003 میلادی پنج هزار نفر در این کشور به بیماری ایدز مبتلا بودند و کمتر از یکصد نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.
نزدیک به 98 درصد از مردم این کشور مسیحی و حدود دو درصد مسلمان هستند.
ارتباطات در دانمارک
سه میلیون و 98 هزار خط تلفن ثابت در این کشور فعال است و پنج میلیون و 841 هزار خط تلفن همراه. در حدود 250 ایستگاه رادیویی در این کشور فعال است.
سه میلیون و 114 هزار میزبان اینترنتی در این کشور فعال است و سه میلیون و 171 هزار کاربر اینترنتی در این کشور زندگی می‌کند.



ممنون از این مطلبت.
ولی سیاست دانمارک اینطوری نیست.
در واقع الان دانمارک پادشاه داره و مرد هم هست.
در ضمن هیچ قدرتی پادشاه دانمارک نداره.
و در واقع حقوق بگیر دولت هست و از پارلمان حقوق میگیره و اکثر این پول خرج تشریفات و قصر میشه.
تنها قدرتش هم این هست که فقط یک حق رای داره در یک مجلسی که یادم نمیاد چه مجلسی هست
 

NEGARi2

عضو جدید
jaleb bud mersi nemidunesam faland keshvare khoobiye!!!fek mikardam sooeiso suedo norvezho ostoraliao kanada(midoonam hamaro ghalat emlayi daram kho balat nisam chikar konam)behtarinan nago faland abo havasham beytare!o
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت سوم:سوئیس

قسمت سوم:سوئیس

;)دوستان قبل از معرفی کشور عرض کنم خدمتتون اگه خواستین نقل قول کنین لطفا کل نقل قول را قرار ندهید الکی حجم تاپیک میره بالا بچه های دیگه حوصله شون سر میره بخوان همه صفحات راکامل بخونن مرسی;):gol:

قسمت سوم:کشور سویئس
کشور سوئیس


سوئیس اطلاعات تورستی
پایتخت : برن
مختصات جغرافیایی : 46°57′ N7°27′ E

بزرگ‌ترین شهر زوریخ
زبان رسمی : آلمانی ، ایتالیایی ، فرانسوی ، رومانش
نوع حکومت : جمهوری پارلمانی
دامنه اینترنتی :ch.
پیش‌شماره تلفن : 41+
سوئیس (به فرانسه: Suisse، آلمانی: Schweiz، ایتالیایی: Svizzera) با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس، کشوری است در اروپای غربی که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختنشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه‌ است.
این کشور ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع دارد.[۲] سوئیس کشوری است با سیاست جمهوری فدرال و از ۲۶ ایالت تشکیل شده‌است که «کانتون» خوانده می‌شوند.

فهرست شهرهای سوئیس
سوئیس با مساحت ۴۱٬۲۸۵ کیلومتر مربع کشور نسبتاً کوچکی است و با جمعیت ۷٫۵ میلیونی دارای تراکم جمعیت متوسطی به اندازه ۱۸۲ نفر در هر کیلومتر مربع می‌باشد. این تراکم در مناطق جنوبی سوئیس که کوهستانی است کمتر از میانگین می‌باشد درحالی که قسمت‌های شمالی پرتراکم‌تر می‌باشند.
سوئیس به‌طور کلی به سه منطقه جغرافیایی تقسیم می‌شود:
کوه‌های آلپ سوئیس، ناحیه «میتلاند» یا فلات سوئیس و کوه‌های ژورا در ناحیه شمال‌غربی و حوالی مرز فرانسه. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورها است . سویس عضو اتحادیه اروپا نیست ولی عضو انجمن تجارت آزاد اروپا(EFTA) است . در سال ۱۹۹۹ میلادی سوئیس با اتحادیه اروپا قرارداد بست و عضو EFTA گردید . به موجب این قراردار داد و ستد بین کشورهای عضو اتحادیه با سوئیس آسانتر گشت . بانکداری در سوئیس یکی از مهمترین بخشهای این کشور محسوب میشود . شرکتهای بیمه نیز سهم زیادی در اقتصاد سوئیس دارند . دیگر بخش مهم اقتصادی صنعت توریسم است . ژنو و زوریخ جزو شهرهای گردشگر پذیر هستند . همچنین کوهستانهای این کشور میزبان گردشگرانی هستند که برای ورزشهای برفی به این کشور سفر میکنند .

مردم
جمعیت کشور سوئیس بالغ بر هفت و نیم میلیون نفر میباشد . ۶۴٪ از این جمعیت زبان آلمانی زبان اولشان محسوب میگردد که این زبان در قسمتهای شمالی و مرکزی زبان اول است . ۱۹٪ زبان فرانسوی زبان اولشان است که اکثرا در غرب این کشور زندگی میکنند . ۸٪ به زبان ایتالیایی سخن میگویند
اکثریت مردم سوئیس مسیحی هستند و اسلام دومین دین در این کشور است. ادیان دیگر در حدود ۴.۳٪ در بین مردم این کشور طرفدار دارند و در حدود ۱۱.۱٪ مردم سوئیس دارای هیچ دینی نیستند.
بانک های سوئیس در ثبات، حفظ حریم خصوصی و حمایت از مشتریان شهرت جهانی دارند. در این کشور کلیه بانک ها طبق "قوانین تصویب شده بانک سوئیس در سال 1934" اداره می شوند.
تاکید اصلی این قوانین - که در سال 1999 مورد تجدید نظر قرار گرفت - محدودیت و پرهیز از دادن هر گونه اطلاعات به شخص ثالث و دولت های خارجی است. در حقیقت از آنجائیکه اطلاعات مشتریان تحت هیچ شرایطی فاش نمی شود، به جرات می توان گفت که هیچ راهی برای پی گیری حساب های سپرده در بانک سوئیس وجود ندارد.
کشور سوئیس اعتبار تاریخی برای سری بودن نظام بانکی در کشورش دارد، قوانین حاکم در این کشور به بانک ها این اجازه را می دهد که از دادن هر گونه اطلاعات در مورد مشتریان صاحب نام خود نیز امتناع ورزند، مگر در شرایط بسیار استثنائی، از قبیل مواردی که آن مشتری خاص درگیر قاچاق مواد مخدر شده باشد.
کشور سوئیس با دردست داشتن حدود 35 درصد از سرمایه های خصوصی و حقوقی در جهان که رقمی معادل سه تریلیون فرانک سوئیس است، گرداننده بخش اعظم سیستم مالی بین المللی است.
از آنجائیکه بیش از 200 سال است که جنگ وارد مرزهای این کشور نشده - حتی جنگ های جهانی اول و دوم - طبیعتا چه از نظر اقتصادی و چه سیاسی، این کشور مکانی امن به شمار می رود. فرانک سوئیس نیز با پشتوانه ای در حدود 40 درصد اندوخته های طلا، با نرخ تورم صفر، از مهمترین و معتبرترین واحدهای پول دنیاست.
کشور سوئیس حدود 400 بانک دارد، از دو بانک بسیار بزرگ گرفته تا بانک های کوچک که تنها در خدمت چند مشتری خاص یا یک انجمن است.
تعدادی از این بانک ها دفاتر یا نمایندگی هایی در کشورهای خارجی نیز دارند. دو بانک بزرگ این کشور UBS و Credit Suisse نام دارند که با استفاده از یک شبکه گسترده در سوئیس و اکثر مراکز بین المللی، بیش از 50 درصد سپرده های بانکی سوئیس را در اختیار دارند.

بانک های سوئیس در ارائه برنامه و طرح های خاص به منظور مدیریت مالی مشتریان خصوصی اش، حسن سابقه تاریخی و اعتبار جهانی دارد.
Banking Privacy
بانک های سوئیس موظفند که کلیه اطلاعات مربوط به حساب بانکی مشتریان را کاملا محرمانه حفظ کنند. این وظیفه یک قانون موکد در این کشور است. از سال 1934 - به منظور جلوگیری از مصادره سپرده های بانکی یهودیان آلمانی توسط نازی ها - یک بخش ویژه، مبنی بر اینکه فاش کردن هر گونه اطلاعات توسط بانک یا هر یک از کارمندانش جرم محسوب می شود و فرد مجرم به زندان محکوم می شود، نیز به آن افزوده شد.
البته زمانی که جرم مشتری بسیار جدی است در این قانون استثناء نیز وجود دارد، مانند قاچاق اسلحه یا مواد مخدر. قوانین قضایی و بانکی کشور سوئیس نقش عمده ای را در مبارزه با پول شویی ایفا می کنند.
به دنبال فشار های بین المللی در سال 2003 کشور سوئیس به ناچار در قوانینش تغییراتی اعمال کرد، در حال حاضر به پلیس بین الملل اجازه داده می شود درمورد افراد مظنون به ارتکاب جرم، اطلاعاتی کسب کند

 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
قسمت سوم-2:نظام آموزشی سویئس

قسمت سوم-2:نظام آموزشی سویئس


نظام آموزشی در کشور سوئیس :
در سوئیس به طور کلی 3 نظام آموزشی وجود دارد . در قسمت آلمانی زبان این نظام متاثر از سیستم آموزشی کشور آلمان ، در قسمت فرانسوی زبان متاثر از سیستم آموزشی کشور فرانسه و در قسمت ایتالیائی زبان متاثر از سیستم آموزشی کشور ایتالیا میباشد. علاوه بر این هر ایالت دارای مقررات آموزشی خاص به خود نیز میباشد.


تقریبا تحصیلات ابتدائی از سن 7 سالگی آغاز میشود و به مدت 6 سال ادامه میابد.

سپس تحصیلات راهنمائی به مدت 3 سال ادامه میابد و در مجموع 9 سال تحصیلات اجباری به پایان میرسد.

پس از پایان تحصیلات دوره راهنمائی بیش از 80% دانش آموزان وارد دوره های کار و دانش شده و به فراگیری یک تخصص و حرفه میپردازند. کیفیت نمرات حاصله در دوره راهنمائی تعیین کننده رشته برای دانش آموزان خواهد بود و معمولان آنان که سطح نمرات بالاتری دارند همواره از شانس بیشتری برای به دست آوردن شغل و حرفه بهتر برخوردارند.
طول دوره های کار و دانش 3 سال میباشد و در طول این مدت شخص 4 روز در هفته به کار مشغول شده و 1 روز در هفته نیز در مدرسه بصورت تئوریک حرفه خود را دنبال خواهد کرد.
البته در طول این مدت کارآموز از میزان کمی حقوق برخوردار خواهد بود ولیکن پس از اتمام دوره مطابق با قانون کار از حقوق ماهیانه ای حداقل باربر با 3000 فرانک سوئیس برخوردار خواهد شد.
دارندگان مدارک کار و دانش میتوانند تا حدودی تحت شرایطی باز تحصیلات خود را تا سطح دوره کاردانی ادامه دهند ولیکن هیچگاه شانس ورود به دانشگاه و یا کالجهای صنعتی را نخواهند داشت.
و اما، 10% از دانش آموزان پس از پایان تحصیلات اجباری وارد هنرستانها میگردند.
طول دوره تحصیل در هنرستانها 4 سال میباشد و این اشخاص نسبت به دانش آموزان کار و دانش از سطح علمی بالاتری برخوردارند و در طول مدت تحصیل تنها در محیط هنرستان و یا کارخانجات وابسته به هنرستان به کارآموزی میپردازند.این اشخاص پس از فارغ التحصیلی میتوانند در کالجهای صنعتی تحصیلات خود را حداکثر تا سطح لیسانس ادامه دهند . البته این عده از اشخاص برای ورود به دانشگاه ها نیز باز محدودیتهائی پیش رو دارند.
ودر نهایت 10% از دانش آموزان وارد دوره دبیرستان میشوند. طول این دوره 4 سال میباشد و از کیفیتی بسیار بالا یی برخوردار میباشد.به طوریکه نیمی این اشخاص پس از اتمام تحصیلات خود به راحتی توسط سازمانهای دولتی جذب کار میشوند و نیمی دیگر به داشکاه ها راه میابند.


به زبان ساده 5 رشته در دبیرستان ها وجود دارد. 1-علوم ریاضی 2 -علوم تجربی 3 -علوم انسانی 4-علوم ورزشی 5-علوم هنری

بر طبق یک رویه معمول دانش آموزان تنها در شرایطی مجاز به پایان بردن دوره دبیرستان میباشند که به زبان انگلیسی و دوزبان از سه زبان رسمی سوئیس تسلط کامل داشته باشند. آشنائی به زبان چهارم اختیاری میباشد ولیکن هرکجا شخصی دارای دیپلم دبیرستان سوئیس باشد بدانید که به چهار زبان انگلیسی،آلمانی،ایتالیایی و فرانسه آشنائی خوبی دارد.
- آموزش عالی دانشگاهی در کشور سوئیس:

زبان تدریس در دانشگاه های دولتی سوئیس آلمانی، فرانسه و ایتالیائی میباشد.

در دانشگاه فریبورگ تحصیل به دو زبان آلمانی و فرانسه میباشد. در بعضی از رشته ها مانند حقوق تسلط کامل به دو زبان آلمانی و فرانسه الزامی است.

دانشجویان خارجی که مقیم کشور سوئیس نمیباشند شانسی برای تحصیل در رشته های علوم پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی و روانشناسی ندارند.

تنها آن دسته از اشخاصی که دارای اقامت دائم سوئیس و یا اقامت سالیانه پناهندگی رسمی میباشند میتوانند در این رشته ها تحصیل نمایند. ولیکن در تمامی رشته ها ی دیگر محدودیت خاصی وجود ندارد.برای دسترسی به اطلاعات رشته ها به وب سایت دانشگا ه های مربوطه مراجعه کنید.

در سوئیس دوره لیسانس 3 سال ، فوق لیسانس 2 سال و دکترا 3 سال به طول خواهد انجامید.
در بعضی از داشکاه ها کارشناسی ارشد پیوسته نیز وجود دارد و 5 سال به طول خواهدانجامید.
سال تحصیلی مرکب از دو ترم میباشد. ترم زمستانی وترم تابستانی که تا حدودی مشابه به تقویم تحصیلی ایران میباشد و تنها بعضی از دانشگاه ها ترم تابستانی ارائه مینمایند.
برای دسترسی به دانشگاه های دولتی سوئیس به این وب سایت مراجعه نمائید:
www.swissuni.ch

 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه تحصیل در سویئس

ادامه تحصیل در سویئس

5-تحصیلات عالی در دانشگاه های هتلداری :
کشور سوئیس همانطور که دارای صنعت توریسم بسیار پیشرفته ایی میباشد ، یکی از مراکز صدور تکونولوژی هتلداری نیز در جهان محسوب میگردد. بر همین اساس دانشگاه های هتلداری در این کشور شهره عالم میباشد و همه ساله از سراسر جهان متقاضیان فراوانی خواهان فراگیری علوم هتلداری و توریسم در این کشور میباشند .
طول دوره لیسانس 6 ترم میباشد و سه سال به طول خواهد انجامید که دو ترم آن به کار آموزی اختصاص دارد و شخص باید دریک هتل و یا یک مرکز توریستی به کار اشتغال ورزد که البته از حقوق و مزایای کامل در این مدت برخوردار خواهد بود.
زبان تدریس در این نوع دانشگاه ها آلمانی،فرانسه،ایتالیایی و انگلیسی میباشد. ولیکن دوره های انگلیسی زبان شهریه بسیار بالاتری دارد و حدود 20000 فرانک سوئیس در سال میباشد.
البته صدور پذیرش تنها در دانشگاه های انکلیسی زبان به سهولت انجام میشود واگر قصد دارید به زبانهای دیگر درس بخوانید از آنجائی که شهریه پایینتری دارد صدور پذیرش دشواریهای بیشتری دارد. به هر حال امر پذیرش یک مقوله سلیقه ای و شاید شانسی میباشد.
البته از آنجائی که خود علاقه فراوانی به رشته هتلداری دارم ، خواندن آن را به دانشجویان ایرانی توصیه میکنم.چون از یک سو فراگیری آن بسیار متنوع و جالب میباشد و از سوئی دیگر شرایط کاری بسیار خوبی در سوئیس و حتی در جهان دارد.
ارزانترین داشگاه هتلداری در سوئیس در منطقه ایتالیائی زبان میباشد و سپس دانشگاه هتلداری شهر تون که به زبان آلمانی تدریس میکند.

Scuola superiore alberghiera e del turismo
www.ssat.ch

Hotelfachschule Thun
www.hfthun.ch


www.aseh.ch

6 تحصیل در دانشگاه های زبان :
برای آندسته از کسانیکه به تنهایی خواستار تکمیل کردن زبان فرانسه خود در یک محیط آکادمیک میباشند این امکان وجود دارد در دانشگاه لوزان و یا نوشاتل به مدت 2 الی 4 ترم زبان و گرامر فرانسه تحصیل نمایند . البته این دوره برای کسانی تعبیه شسده است که تسلط نسبی به زبان فرانسه دارند و خواهان افزایش مهارتهای زبانی خود میباشند. البته فارغ التحصیلان این دوره امکان تحصیل در رشته لیسانس زبان فرانسه را خواهند داشت که یک راه فراری از آزمون ورودی فریبورگ نیز محسوب میشود .فارغ التحصیلان این دوره به عنوان مدرس زبان فرانسه در اقصی نقط جهان میتوانند مشغول به کار گردند. شهریه این دوره ها همانند دوره های معمولی همان دانشگاه ها میباشد و تفاوت خاصی ندارد. به منظور پذیرش دیپلم 12 ساله ایران و تسلط نسبی به زبان فرانسه کفایت میکند. نوشاتل یکی از زیباترین شهر های سوئیس میباشد.
برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به وب سایت این داتشگاه ها :

Uiniversity of Neuchatel
www.unine.ch/sfm
University of Lausanne
www.unil.ch/efm
-تحصیل در دانشگاه های خصوصی :
در این کشور دانشگاه های خصوصی متعددی وجود دارد که شهریه آنها بین 15000 الی 30000 فرانک متغیر است .معمولا برای صدور پذیرش تحصیلی شرایط خاصی ندارند . در اینجا دو دانشگاه را به شما معرفی میکنم که به نظر من از کیفیت بالاتری برخوردار میباشند .

www.vueurope.ch

www.ifm.ch

برای دسترسی به دیگر دانشگاه های خصوصی به این وب سایت مراجعه نمائید :
www.swiss-schools.ch
8-تحصیل در موسسات خصوصی زبان و دوره های تابستانی :
در صورتیکه تمایل دارید تنها به صورت تفریحی از سوئیس بازدید نمائید و تا حدودی زبان هم بیاموزید میتوانید در موسسات خصوصی زبان و دوره های تابستانه داشکاه های ژنو و نوشاتل شرکت نمایید. در ذیل تعدادی از بهترین موسسات خصوصی زبان را به شما معرفی میکنم. شهریه کلاسهای زبان فشرده ماهیانه 1000 فرانک میباشد . توجه داشته بشید که شما حداکثر یکسال میتوانید به منظور تحصیل زبان در سوئیس اقامت داشته باشید و سپس باید سوئیس را ترک نمائید.
www.benedict.ch
www.scuolaili.ch
www.unine.ch/sfm
www.unige.ch/lettres/elcf/coursete/courangl.html

9-چگونگی اخذ پذیرش تحصیلی :
در این کشور به جرات میتوان گفت که هیچ نامه ای بدون پاسخ نخواهند ماند !!!!!!
در اولین حرکت یک نامه کوتاه و مختصر برای دانشکاه ارسال نمائید.
در این نامه دقیقا وضعیت تحصیلی و رشته مورد علاقه خود را برای ادامه تحصیل شرح دهید.
به همراه این نامه حتما یک کپی از ریز نمرات ترجمه شده دوره دبیرستان و کارنامه کنکور سراسری در صورت موجود بودن را ضمیمه کنید. ترجمه ها باید به یکی از زبانهای انگلیسی ،آلمانی،فرانسه ویا ایتالیلئی باشند.
سپس دانشگاه تمامی اطلاعات و فرم های لازم و نظر اولیه خود را برای شما ارسال خواهد نمود و هزینه بررسی مدارک شما بین 50 تا 100 فرانک سوئیس متغیر است که باید به همراه مدارک تکمیلیتان برای دانشگاه ارسال گردند .

برای دانش آموزان ایرانی 3 احتمال وجود خواهد داشت :
الف- به هیچ عنوان پذیرش نخواهید شد در صورتیکه معدل دبیرستان شما بسیار پایین باشد.
ب-پذیرش مشروط به شرط قبولی در آزمون ورودی در شهر فریبورک
ج-پذیرش مشروط به شرط قبولی در آزمون زبان و آزمون ورودی در شهر فریبورک
سعی کنید در ایران زبان خود را کامل کنید .چراکه کیفیت کلاسهای زبان در ایران به مراتب بسیار بالاتر از سوئیس میباشد و حال آنکه هزینه آن نیز بسیار بسیار نازلتر از سوئیس میباشد .

برای آموزش زبان به طرق استاندارد در ایران به مراکز ذیل مراجعه کنید :

کانون زبان ایرانwww.ili.ir
مدرسه زبان ایتالیائی در تهرانwww.scuolaitalianatehran.com
مدرسه زبان آلمانی در تهرانhttp://ic.daad.de/tehran/index_fa.html
موسسه علامه قطب راوندیwww.qotbravandi.com

اما گرفتن پذیرش از دانشگاه های سوئیس برای داش آموزان ایرانی کمی دشوار میباشد و بغیر از یک مورد در دانشگاه ایتالیائی زبان این کشور، تمامی دانشگاه های سوئیس برای دانش آموزان ایرانی متقاضی تحصیل در سطح کارشناسی پذیرش مشروط صادر مینمایند. پذیرش مشروط به این معنا مییاشد که شخص باید در امتحانات ورودی دانشگاه های سوئیس که همه ساله در حوالی ماه آگوست در شهر فریبورگ برگزار میگردد شرکت نماید. مواد آزمون که به زبان آلمانی و یا فرانسه برگذار میگردد به شرح ذیل میباشد :

1-زبان آلمانی یا فرانسه
2-زبان انگلیسی
3-ریاضیات
4-تاریخ
5-یک درس بطور انتخابی ازمیان زیست شناسی ، فیزیک ویا جغرافی.

در صورت قبولی در این آزمون شما میتوانید در دانشگاه ثبت نام نمائید و از آنجائی که احتمال قبول نشدن در این آزمون وجود دارد ، سفارتخانه های سوئیس حساسیت بیشتری بر روی صدور ویزا از خود نشان میدهند که باید شانس خود را در این مورد امتحان نمائید !!!!!!!
البته در دانشگاه فریبورگ دوره های آماده سازی برای این آزمون همه ساله برگزار میگردد و هزینه آن 4900 فرانک میباشد که شرکت در آن را به دانشجویان توصیه میکنم . چون از طرفی باعث تسهیل در صدور ویزای تحصیلی میگردد و از طرفی باعث بالا رفتن سطح زبان دانشجویان خواهد شد. این دوره به یکی از دو زبان آلمانی و یا فرانسوی برگذار خواهد شد و باید از سطح زبان قابل قبولی برخوردار باشید . البته دانشگاه فریبورگ دوره های زبان را نیز برگذار مینماید که هزینه آن هر ترم 2900 فرانک میباشد . اگر هیچ آشنایی به زبان آلمانی یا فرانسه ندارید در مدت 3 ترم زبان شما کامل خواهد شد که البته به سعی و تلاش شما نیز بستگی دارد.همچنین میتوانید در دوره تابستانی زبان شرکت کنید و سپس دوره پیش دانشگاهی خود را ادامه دهید که جمعا یکسال زمان خواهد برد . برای اطلاعات بیشتر رجوع کنید به مرکز آزمون و پیش دانشگاهی شهر فریبورگ .

مرکز آزمون و دوره های پیش دانشگاهی فریبورگ
www.vkhs.ch

تنها دانشگاه ایتالیائی زبان سوئیس برای برای دانشجویان ایرانی بدون آزمون ورودی پذیرش صادر مینماید ولیکن ار آنجائی که این دانشکاه نیمه دولتی میباشد ، شهریه بالاتری دارد.

برای دسترسی به دانشگاه های دولتی به این وب سایت مراجعه نمائیید :
www.swissuni.ch

برای دسترسی به اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل به این وب سایت مراجعه نمائیید :
www.educa.ch

وب سایت رسمی وزارت علوم و تکنولوژی سوئیس :
www.bbt.admin.ch

دو وب سایت قابل توجه دیگر
www.crus.ch
www.studentcorner.ch

10-زندگی و میزان هزینه ها در سوئیس :

هزینه زندکی در کشور سوئیس بسیار متغیر میباشد . بغیر از دو شهر ژنو و زوریخ به طور میانگین حداقل هزینه زندگی ماهینه یک دانشجو به قرار ذیل است :
کرایه یک اتاق ا نفره 450 فرانک
بیمه پزشکی 150 فرانک
خورد و خواراک 400 فرانک

جمع هزینه های اقامتی یک دانشجو حداقل 1000 فرانک سوئیس و یا 700000 تومان میباشد.

در دو شهر دیگر ژنو و زوریخ به ترتیب این هزینه 2000 و 1500 فرانک خواهد بود. پس به شما توصیه میکنم که اگر اندازه کافی ثروتمند نیستید از تحصیل در زوریخ و ژنو خودداری کنید. به نظر من بهترین گزینه برای تحصیل دانشگاه فریبورگ میباشد.
به عنوان یک دانشجو شما هفته ای 15 ساعت اجازه کار خواهید داشت که البته در ایالت ژنو این زمان 30 ساعت میباشد . حد اقل برای کارهائی مانند رستوران،نظافت،کشاورزی ساعتی 20 فرانک به شما پرداخت خواهد شد که در نتیجه هفته ای 300 فرانک درآمد خواهید داشت. معمولا در سال اول پیدا کردن کار پاره وقت کمی سخت به نظر میرسد ولیکن در دوره تعطیلات تابستانی شانس شما برای کار کردن چندین برابر خواهد بود . در صورتیکه خواهان اطلاعات بیستری از وضعیت کار در سوئیس هستید مقاله تکمیلی کار و زندگی در سوئیس از اینجانب را مطالعه نمائید.

11-بورسیه های تحصیلی :
دولت سوئیس به دانشجویان ایرانی متقاضی از ایران هیچکونه بورسیه ای اعطا نمینماید .

البته پس از دو ترم تحصیل ، دانشگاه ها شاید به شما در حدی محدود کمکهای مالی اعطا نمایند . ولیکن به هیچ عنوان جوابگوی کل هزینه تحصیل شما نمیباشد.
کسانیکه دارای اقامت دائم سوئیس (اقامت سی) ویا همسر سوئیسی و یا پناهنده رسمی میباشند میتوانند از بورسهای ایالتی ویا وامهای تحصیلی کم بهره استفاده نمایند که شرایط آن را از شهرداری محل سکونت

12-شرایط صدور ویزای تحصیلی کشور سوئیس :
اصولا سفارتخانه های سوئیس تنها مسئول دریافت درخواست و مدارک متقاضیان ویزای دانشجوئی میباشند.البته یک مصاحبه کوچک نیز به منظور تعیین سطح زبان شخص در سفارت انجام میشود. در صورتیکه سفارت شخص متقاضی را واجد شرایط تشخیص دهد مدارک او را به اداره مهاجرت شهر مربوطه ارسال خواهد نمود و این اداره مهاجرت خواهد بود که ویزای دانشجوئی را در نهایت صادر خواهد کرد. این پروسه 2 ماه بطول خواهد انجامید.برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سایت سفارت سوئیس در تهران :

www.eda.admin.ch/tehran

مهمترین مدارک لازم جهت درخواست ویزای تحصیلی :

1-اصل نامه پذیرش دانشگاه
2-برگه C.V و علل انتخاب سوئیس برای ادامه تحصیل
3-تعهد نامه کتبی مبنی بر ترک خاک سوئیس پس از پایان تحصیلات
4-موجود بودن حداقل مبلغ 24000 فرانک سوئیس در حسابی در یکی از بانکهای سوئیس به نام شخص متقاضی که برای این منظور به یکی از شعب ارزی بانک ملی مراجعه نمائید که ترتیب افتتاح حساب در سوئیس را برایتان بدهند .
5-مشخص کردن چکونگی تامین هزینه تحصیلات در کل طول زمان تحصیل. توجه داشته باشید این مورد برای ادارات مهاجرت از اهمیت بسزائی برخوردار است.همچنین دقت کنید که اگر بستگانی در سوئیس دارید که میخواهند شما را گارانتی نمایند باید آنها حتما ساکن استانی باشند که شما میخواهید در آنجا تحصیلات خود را ادامه دهید. برای این منظور شخص باید دارای درآمد کافی باشد و با مراجعه به شهرداری محل سکونت خود درخواست صدور برگه گارانتی را برای شما بنماید.
6-در مواردی پرداخت شهریه سال اول دانشگاه از سوی سفارت درخواست میگردد.

اگرموفق به دریافت ویزای سوئیس شدید، بدانید که آینده خوشی در انتظار شماست !


 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:سنگاپور نیس ؟؟؟؟
:surprised:سنگاپور:surprised:



جای کره ی جنوبی خالیه تو نظرسنجیتون
به نظرم کره ی جنوبی بهترین کشور واسه زندگیه(البته واسه من)
فقط کره ی جنوبی:gol::gol::gol:

فکر نکنم سنگاپور و کره به پای اون کشور هایی که تو نظر سنجی گذاشتم به غیر از ایران:smile:
برسن به هرحال 10 تا گزینه بیشتر نمی تونستم قرار بدم ;):gol:


ببخشید الان این سویئس و که گفتین یعنی تو نظر سنجی شرکت کردین:surprised::smile:
قرار شد دلیلتونو بگین:D;)

من ایرانو ترجیح میدم.
دادا اینو نگیم چی بگیم;):gol:

سوئیس ، نروژ ، هلند ، کانادا ، آمریکا ، بلژیک ....... هرجا بجز این خراب شده
کدوم خراب شده الان تو کدوم خراب شده ای؟؟؟؟:smile:شوخی کردم ولی نمیدونم چرا با بلژیکت حال نکردم

jaleb bud mersi nemidunesam faland keshvare khoobiye!!!fek mikardam sooeiso suedo norvezho ostoraliao kanada(midoonam hamaro ghalat emlayi daram kho balat nisam chikar konam)behtarinan nago faland abo havasham beytare!o
آره...................... عجیجم همشم درست گفتی :razz::smile:بستگی داره با چه آب و هوایی حال کنی ولی آره اکثرا بهاریه و ابری گرمای اون چنانی فکر نکنم داشته باشه
خوراکه آستین کوتاستو شلوارک:redface::D
 

arman23

عضو جدید
زندگی کردن شرایط مختلف داره.
مثلا در نگاه اول کشور های سوئن و دانمارک بهترین جا برای زندگی هستند.البته تو سوئد به خاطر دزدی و تجاوز هایی که از عرب ها و افغانی های مسلمان انجام میشه.دید بسیار بدی جدیدا پیدا شده بین مسلمون ها
از نظر مالی از نظر حقوق از نظر ازادی ولی سر هستند
ولی یک چیز را در نظر باید بگیریم که مثلا تو دانمارک واقعا 2 ماه میتونی زندگی کنی .
یعنی از همین الانسرما و یخبندان شروع میشه تا تابستون سال بعد.
واقعا برای ما ایرانیها سخت هست اینجوری زندگی کردند.
ولی اگر من برم.مطمئنن اونجا خواهد بود.چون فقط کافی هست بتونی طبعه اون کشور بشی.
خونه و حقوق بهتون میدهند بدون اینکه کاری بکنی

عجب؟

همه درستن و فقط......
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب جزایر مارماریس

جواب جزایر مارماریس

جزایر مارماریس

جزایر مارماریس کشوره؟:smile: بعدد شرمنده یه سوال این پایتخت مارماریس کجاست:surprised::smile:
ترکیه ام قشنگه عزیز اینم فعلا یه کوچلو به عقش تو;)
مارماريس گوشه اي از بهشت است كه در طول سال مي توان همنشيني همه طيف هاي رنگهاي سبز و آبي را در آن مشاهده نمود . فراواني گردشگاههاي موجود در كناره سواحل طولاني ، وجود بنادر طبيعي ، نزديكي به شهرهاي آنتيك ، زيبايي هاي طبيعي ، امكانات تور آبي ، بنادر مدرن كشتيهاي تفريحي ، امكانات مناسب خليج براي هر نوع ورزشهاي آبي ، از هتلهاي 5 ستاره تا پانسيونهاي بسيار خوب ، شهري بهشتي را بوجود آورده است كه هم گردشگران با هر نوع سليقه مي توانند تعطيلات دلخواه خود را در آنجا بگذرانند. ماماريس كه تا چندي پيش با ماهيگيري ، صنايع ابري و گياهان معطر خود مشهور بود امروز بصورت يك شهر و مركز توريستي بزرگي در آمده است . علاوه بر جاده هاي زميني با فرودگاه دالامان و كشتي رودوس نيز بسهولت با دنياي خارج ارتباط داشته و به جهت واقع شدن بروي جاده داتچا و نزديكي به جاده فتحيه ، اهميت فراواني يافته است .

علاوه بر اينكه بواسطه بنادر طبيعي براي كشتي هاي تفريحي درياي مديترانه ، در كتارخانجات كشتي سازي خليج يالانجي نيز تعمير و نگهداري كشتي هاي تفريحي انجام مي پذيرد . ماماريس بواسطه داشتن آب و هواي مديترانه اي در زمستان نيز داراي هواي معتدل بوده و امكان شنا كردن وجود دارد . همچنين كوههاي مرتفع و بهم فشرده و جنگلهاي كاج اطراف خود و درختان كمياب Liquidamber Orientalis و درختان چنار پهن برگ ، پوشش گياهي مارماريس را تشكيل مي دهد.
 

*Essi*

اخراجی موقت
من به سوئیس رای دادم.

چون قانونمند ترین کشور است و موجودات از ما بهترون ، زیاد در آن پیدا نمیشه.

با وجودیکه امکانات آمریکا را نداره،اما آمریکا به دلیل مهاجرت های غیر قانونی زیاد و......

از نظر امنیت،زیاد جالب نیست.
 

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به استرالیا رای دادم چون از همه ی نژاد ها و کشورا توش زندگی میکنن. یه عالمه دوست با فرهنگای مختلف :love:
البته سویس رو هم دوست میدارم:w16:
 

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

عجب؟

همه درستن و فقط......

ببین.
من فقط یادم هست که 14 سالم بود
رفته بودم خونه یک زن وشوهر سوئدی و من و بابام مهمونشون بودیم.
اون مرد همینجوری از تجاوزات و دزدی های که مسلمون ها میکنند میگفت و البته دختر هاش قربانی تجاوز یک عرب شده بود.
در حال گفتنش داشت گریه میکرد و یک جورایی داشت به ما غر میزد.
قبول کن که خیلی از این عرب ها بدجوری ابروی هر چی مسلمون را میبرند.
یک جور دید منفی ایجاد کردند که هر مسلمانی باید به خاطر اون ها سرزنش بشه.حتی کسانی که مذهبی نیستند و یا مثل من دین ندارند.هم شامل میشیم.
باور کن عرب ها کارهای زشتی انجام میدهند و دید بسیار منفی وجود داره و مردم اونجا همه را از مسلمان ها میبینند
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به سوئیس رای دادم.

چون قانونمند ترین کشور است و موجودات از ما بهترون ، زیاد در آن پیدا نمیشه.

با وجودیکه امکانات آمریکا را نداره،اما آمریکا به دلیل مهاجرت های غیر قانونی زیاد و......

از نظر امنیت،زیاد جالب نیست.
موووو وافقم;)mooooovafegham


من به استرالیا رای دادم چون از همه ی نژاد ها و کشورا توش زندگی میکنن. یه عالمه دوست با فرهنگای مختلف :love:
البته سویس رو هم دوست میدارم:w16:

خوب شد من گفتم سوئد یدونه رای هم تا حالا نیورده:biggrin:من فکر میکنم اونجا آدم احساس دپسرده بودن بهش دست میده احساس میکنم اونجا تنهام از بقیه کشور ها دورم بعد هی استرس بهم دست میده:razz::smile::biggrin:
بله همه اونجا خوفن میگ میگم اونجاس با اون کوالاهه
:w16::w16::w16:

دوستان کشور بعدی واسه توضیح کجا باشه؟
 

arman23

عضو جدید
مكان زندگي بيش از آنكه به در و ديوار و ... ربط داشته باشه به روحيات و فرهنگ مردم اونجا مربوطه
 

atros

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

ممنون

:gol::heart:THANKبه همه بچهایی که تو نظر سنجی شرکت کردن و نظر دادن:heart::gol:
 

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا من از این 11 نفری که به ایران رای دادن میخوام بیان بگن تعریفشون از کیفیت زندگی چیه؟!!
 
آخرین ویرایش:

Similar threads

بالا