زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهندس شکوفه

عضو جدید
اول فکر کردم نوشتی جوانمرگ! خوشحال شدم!!
ممنونم، همیشه همینجوریم!! ولی از شوخی بیام بیرون! همین که جوابشو بدونم کلی جایزه ست...
پس هیچوقت عوض نشو!
این چه حرفیه زوینا شما هنوز جوونی از این حرفا نزن خوبیت نداره!
اگه جوابشو پیدا کردم حتما به اولین کسی که می گم شمایی
ولی فکر نکنم جوابشو پیدا کنم!
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیش از 80 درصد ماده خشک سفیده پروتین هست و دارای ph بالای 4.5 اما یعد مدت کوتاهی 3 روز به حدود 9 میرسه و این یعنی اسیدیته بالا که باعث حل شدن مقدار از پوسته و مقداری از غشای زرده میشه. که این خودش غلظت سفیده رو افزایش میده. و باعث فساد میشه
البته شاید سفیده غلیظ تر خودش همون مرحله چند روز رو طی کرده باشه و این یعنی یکی تحم مرغ تازه و دیگری چند روز گذشته
اما دلیل اول محکم تره

ببین سفیده تخم مرغ دو نوعه یکی غلیظ و یکی رقیق،
شاید بی ربط نباشه به اسیدیته ولی... دلیلت یه جورایی نقص داره
البته تشکر:gol::gol:
تشکرم تموم شده...
 

مهندس شکوفه

عضو جدید
بیش از 80 درصد ماده خشک سفیده پروتین هست و دارای ph بالای 4.5 اما یعد مدت کوتاهی 3 روز به حدود 9 میرسه و این یعنی اسیدیته بالا که باعث حل شدن مقدار از پوسته و مقداری از غشای زرده میشه. که این خودش غلظت سفیده رو افزایش میده. و باعث فساد میشه
البته شاید سفیده غلیظ تر خودش همون مرحله چند روز رو طی کرده باشه و این یعنی یکی تحم مرغ تازه و دیگری چند روز گذشته
اما دلیل اول محکم تره
خیلی ممنون
ولی این که شما گفتی فقط در مورد سفیده ی غلیظه
ولی سوال زوینا مقایسه ی بین فساد سفیده ی رقیق و غلیظه
قاعدتا سفیده ی رقیق باید زودتر فاسد بشه چون فعالیت آبیش بیشتره
شاید سفیده ی غلیظ چون phاش میره بالا یکی از دلایل فساد سریعترش باشه
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس هیچوقت عوض نشو!
این چه حرفیه زوینا شما هنوز جوونی از این حرفا نزن خوبیت نداره!
اگه جوابشو پیدا کردم حتما به اولین کسی که می گم شمایی
ولی فکر نکنم جوابشو پیدا کنم!

باشه...
می دونم!
لطف داری، می دونم بالاخره کشفش می کنیم...
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام...
خوش آمدی

هیچی
زوینا فکر کنم سوالت یه مشکلی داشته باشه ها
اگه نداره پس چرا هیشکی جوابشو نمیدونه عجیب نیست؟؟!!

نمی دونم، شایدم اینجور باشه!
ولی من از چند تا استاد پرسیدم، تقریبا همه مطالب رو قبول داشتن ، فقط تو جوابش مونده بودن!
ظاهرا مشکل از اوناست...!!
فکر کنم جدی جدی بالاخحره یه چیزی رو کشف کنیم!!
 

مهندس شکوفه

عضو جدید
سلام...
خوش آمدی



نمی دونم، شایدم اینجور باشه!
ولی من از چند تا استاد پرسیدم، تقریبا همه مطالب رو قبول داشتن ، فقط تو جوابش مونده بودن!
ظاهرا مشکل از اوناست...!!
فکر کنم جدی جدی بالاخحره یه چیزی رو کشف کنیم!!
مشکل که از اونا هست...
امیدوارم واقعا یه چیزی رو کشف کنی
یه استاد دارم ظاهرا سوادش بالاست!
فردا بش ایمیل میزنم ازش می پرسم جوابشو حتما بهت می گم
 

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال نو میلادی به همه ی دوستان ، هموطنان و عزیزان مبارک.

کریسمس میارک دوستان
 

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال نو میلادی به همه ی دوستان ، هموطنان و عزیزان مبارک.

کریسمس میارک دوستان

نیز هم...
و همین طور به همه...

از وقتی که... اینجا چقدر خلوت شده ، آدم دلش می گیره
همیشه گذشته بهتر بوده!!....
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستانی که اول هفته ا تو این روز سرد میان باشگاه
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام... کسی نیست؟ همه خوابن؟
سلام لینا خانوم خوبی شما نمیدونم باشگاه چرا اینهمه خلوط شده فکر کنم فرجه امتحانات باعثش باشه

بازم سلام به بقیه که قراره بیان
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا