سلام لینا خانوم خوبی شما نمیدونم باشگاه چرا اینهمه خلوط شده فکر کنم فرجه امتحانات باعثش باشه
بازم سلام به بقیه که قراره بیان
اسم بعضی از بچه های اقتصاد نیست...لطفا چند تایی که نیستن خودتون وارد کنید:دیدوستانی که اسمشون توی این لیستها نیست اعلام کنن تا اصلاح کنیم.
اومدی محمدرضا؟
ها تو کی اومدی من ندیدمت ؟علیک سلام. آره فصل امتحانا نزدیکه
اسم بعضی از بچه های اقتصاد نیست...لطفا چند تایی که نیستن خودتون وارد کنید:دی
راهنمایی: تو تاپیک معرفی بچه های اقتصاد برید و چندتای اخر رو که اخیرا خودشونو معرفی کردن اضافه کنید...کسی از قلم نیوفته ها:دییییییییییی
ها تو کی اومدی من ندیدمت ؟
من که امتحانامم شروع شده.. دو تاشو هم دادم
دمت گرم رضا جان...بی زحمت اسم ها رو تو همون پستای اول ویرایش و اصلاح کن....
ممنون.
اسم افرادی هم که دیگه تو باشگاه فعالیت نمیکنن میتونی حذف کنی....لزومی نداره باشه.
من که همیشه یه ساعت بعد اومدنت دیدمت اما واژه منو چرا بنام بقیه ثبت کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو تا حالا کی منو دیدی؟! به قول بچه ها اصلا نوموخام
خودم خندم گرفت!
من که همیشه یه ساعت بعد اومدنت دیدمت اما واژه منو چرا بنام بقیه ثبت کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام با علیکش خوبی ؟سلام...
سلام با علیکش خوبی ؟
بچه های تالار کشاورزی توجه کنید:!
دوست داشتن نه در ازدحام روز گم میشه نه در خلوت شب نه در تشویش امتحانات!!!
خفته و بیدار و در حال مطالعه
دوستتون دارم.
سلام به همه برو بچخوبم ، ممنون، خوب...
ما بیشتر... ، البته ما مطالعه مون را تا حدی قبلا کردیم که حالا به این روز نیفتیم!!...
سلام به همه برو بچ![]()
تاپیک خوبیه... تا حالا ندیده بودم. اما ای کاش همه اسامی طوری بود که با کلیک روش می شد وارد مشخصات طرف شد. اینجوری راحت با دوستان هم رشته آشنا می شدیم.
در هر صورت من از این ایده خوشم اومد. ممنون
اسم بعضی از بچه های اقتصاد نیست...لطفا چند تایی که نیستن خودتون وارد کنید:دی
راهنمایی: تو تاپیک معرفی بچه های اقتصاد برید و چندتای اخر رو که اخیرا خودشونو معرفی کردن اضافه کنید...کسی از قلم نیوفته ها:دییییییییییی
سلام صبح همتون بخیرساعت 3.15 صبح روز دوشنبه 13 /10 /1389 مصادف با 3 / 01 / 2011 .
فرا رسیدن فصل امتحانا رو به همه دانشجوبان تبریک و تسلیت میگم
(تا الان داشتم درس میخوندم)
چند وقته تالار خیلی خلوت شده.. انشالله تا بعد امتحانا به روال سابق برگرده.
به قول حمید چیتا : خفته و بیدار در حال مطالعه ... دوستون دارم
محمد رضا صبح کرکره رو میدی بالا یه آب جارو هم بزن
روز خوبی داشته باشین :دی
تو بخند چرا گریه ؟