سلام ....خوبی رضا جان؟
هگوری پگوری بابا خوبه؟اسمش چیه اون کوچولوی خوشمزه؟

شما ؟

سلام ....خوبی رضا جان؟
آخ جون همستر! از زنبور و پروانه خسته شدم، میخوام بزنم تو کار همستر. نظر شما چیه؟
بهت فرصت میدم حدس بزنی!!خوبی رضا جان؟
اگر اشتباه نکنم اسمت باید نفیسه باشهسلام ....
شما ؟![]()
آخ جون همستر! از زنبور و پروانه خسته شدم، میخوام بزنم تو کار همستر. نظر شما چیه؟
یه مریم به مریمای تالار اضاف شد!سلام ....
شما ؟![]()
فاطمه خااااااااااااااااانم هستن؟آخ جون همستر! از زنبور و پروانه خسته شدم، میخوام بزنم تو کار همستر. نظر شما چیه؟
بهت فرصت میدم حدس بزنی!!
سلام مریم جونی ....اگر اشتباه نکنم اسمت باید نفیسه باشه
مریم هستمتقدیم به شما من باب آشنایی
فاطمه موهاش مشکیه. اسم این دختره سالیه! نگا کن زیرش نوشته!!![]()
رضا .....
خجالتنمی کشی فاطمه رو می ذاری با این سگه بازی کنه ؟!!!!!!
آدم ضایع کنتوفقط خوب ؟!!!!فاطمه موهاش مشکیه. اسم این دختره سالیه! نگا کن زیرش نوشته!!
از آشنایی با شما خوشحالم گلمسلام مریم جونی ....
خوبی آجی ...
فدات شم مسی براگل خوشملت...
من نفیسه هستم! ولی بهم می گن تو همه فروما به جز اینجا نفس....
شما هم همون نفس بگو...
خوشبختم آجی جونم...
گرایشت چیه ؟
آفرین اولین حدست درست بود! نفیسه پاشو یه مشت اسفند بریز تو منقل!فاطمه خااااااااااااااااانم هستن؟![]()
سلام عرض شد آقااااااااااااااااا خوبی اگه منظورت منه باید از خودم دفاع کنم و بگم اونی که جواب نداد شما بودی عزیزمببخشن نقل قول هم ندارم
نفیس جون نمیتونم بیام مسنجر کار نمیکنه شرمنده
رضا دیدم دارم جواب میدم
مریم هم که جواب سلام مارو هم نداد![]()
چششششششششششششششم!آدم ضایع کنتوفقط خوب ؟!!!!![]()
اتفاقا مریم گلی هم اقتصاده... در اسم و رسم متفاهمن!!از آشنایی با شما خوشحالم گلم
اقتصاد کشاورزیه گرایشم
تو چی خانومی؟
![]()
مریم بدو به دایی سلام کن... ناسلامتی بزرگ خاندانهببخشن نقل قول هم ندارم
باشه میبخشمت این بار، ولی برو از سر خیابون چنتا نقل قول بخر کارت راه بیفته!
نفیس جون نمیتونم بیام مسنجر کار نمیکنه شرمنده
مسنجر زغالسنگی از این مشکلاتم داره دیگه...
رضا دیدم دارم جواب میدم
آفرین، خوب کاری میکنی
مریم هم که جواب سلام مارو هم نداد![]()
خیلی سخت نبود آقای گل گلابآفرین اولین حدست درست بود! نفیسه پاشو یه مشت اسفند بریز تو منقل!
خودتو دست کم نگیر...خیلی سخت نبود آقای گل گلاب![]()
اشکال نداره دایی دل خیلی بزرگی داره!!بنده قصده بی ادبی و جسارت نداشتم آقا رضای گله گلاب شما هم میانجیگری کنید بنده رو عفو کنند اون بزرگوار.من شرمندم
سرش خیلی شلوغه بنده خدا... شپشا پارتی گرفتن!بابا خودش جواب نمیده همگی شاهد باشید ازش هی میپرسم باره چی میخوای لوازم یدکیه چی میخوای جواب نمیده![]()
محمدرضا چرا؟ یه سرچ کوچولو بکن، سه سوته میابی!من گرایشم دامه مریم جونی ....
محمد رضا..... برام اساچ مسنجر یافتی؟!!!![]()
http://www.shmessenger.ro/en_US/downloadsمحمدرضا چرا؟ یه سرچ کوچولو بکن، سه سوته میابی!
انگار راس راستی میخواد لوازم یدکی بزنه!من همینجا از محمد رضا طلبه بخشش میکنم.بچه ها جواب داد شرمندم کرد![]()
نترس چرا کلتو بکنه؟بره کله خودشو بشوره پارتیو جمع و جور کنه شامپوی خوبم سراغ دارم بخواد معرفی میکنمسرش خیلی شلوغه بنده خدا... شپشا پارتی گرفتن!
الان میاد کلّمو میکنه قاب میکنه میذاره رو تاقچه!!
میگم تو که همه جا آشنا داری و همه چی سراغ داری یه انتشاراتی آشنا نداری مجانی کتاب چاپ کنه پولشو بعد که کتابو فروختیم بهش بدیم؟!!!نترس چرا کلتو بکنه؟بره کله خودشو بشوره پارتیو جمع و جور کنه شامپوی خوبم سراغ دارم بخواد معرفی میکنم![]()
اتفاقا میشناسم صحبت کنم خبرشو میدم دوسته بابامهمیگم تو که همه جا آشنا داری و همه چی سراغ داری یه انتشاراتی آشنا نداری مجانی کتاب چاپ کنه پولشو بعد که کتابو فروختیم بهش بدیم؟!!!![]()