زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

indicat

عضو جدید
الام میخوام یه نظر سنجی کوچولو انجام بدیم... ببینم معمولاً تخمینی چه وقت روز بیشتریاتون می تونید بیاید که منم سعی کنم فقط اون موقع بیام..
حالا بیایید یه وقتی رو پیشنهاد بدید...
پیشاپیش ار عزیزان شرکت کننده در این جلسه متشکرم
جلسه ادامه دارد ...
ساعت مشخصي نداره هروقت سايتمون خلوت باشه منم هستم آخه از اينترنت دانشگامون استفاده مي كنم ولي معمولا طرفاي ساعت 2 تا 4 خلوتتره:w27:

• Like
واکنش ها: losi

losi

عضو جدید
ساعت مشخصي نداره هروقت سايتمون خلوت باشه منم هستم آخه از اينترنت دانشگامون استفاده مي كنم ولي معمولا طرفاي ساعت 2 تا 4 خلوتتره:w27:
مرسی نیلوفر جون:gol:
پس شب نمی تونی بیای؟ :(
خب اشکال نداره... حالا یه روز درمیون شیفت عوض می کنم :D
جلسه ادامه دارد...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
پس چرا همه رفتن؟
محمد رضا هنوز هستی دایی؟
کاکو سعید هم هست ولی نمی دونم چزا نمی یادش؟ :(

سارا جان ببين من هر روز از ساعت 8 تا 8 هستم چون كارم اينطوريه اما در مورد اعتياد حق با شماست ببين راه حل اينه هر موقع بيكاري اينجا نياي هر روز يه ساعتي كه وقت ازاد داري بيا اگه وقتت ازاد نشد اونروز نيا اينطوري معتاد هميشگي نميشي من نظرم اينه :gol::gol:

سعيد جان سلام و عرض ادب

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلابتون جون میشه برا منم معنی کنی
پیشاپیش تشکر
:gol::gol::gol:

چشم سارا جونم:
:heart::gol::heart::gol::heart::gol::heart::gol:
درد دلت را به هركس مگو، با كسي درد دل كن كه عاقل و دانا باشد. اگر در انتظار رسيدن به مرادي هستي كه خيلي به آن فكر ميكني بدان تا آخر اين سال به مرادت ميرسي
چون تمام فرشته هاي آسمان برايت دعا ميكنند

losi

عضو جدید
سارا جان ببين من هر روز از ساعت 8 تا 8 هستم چون كارم اينطوريه اما در مورد اعتياد حق با شماست ببين راه حل اينه هر موقع بيكاري اينجا نياي هر روز يه ساعتي كه وقت ازاد داري بيا اگه وقتت ازاد نشد اونروز نيا اينطوري معتاد هميشگي نميشي من نظرم اينه :gol::gol:

سعيد جان سلام و عرض ادب

8 تا 8... خیلی خوبه پس من تو این زمان هر وقت بخوام بیام شما هستی...

منم قبول دارم دایی .. ولی اونجوری پس باید برا همیشه نیام.. چون کارام داره سنگین میشه، دلم نمیاد که اصلاً هم نیام... از طرفی با کامپیوتر و اینترتن هم زیاد سرو کار دارم، برا همین هی وسوسه میشم که بیام...حالا اگه یه بتونم یه وقتی برا خودم تعیین کنم، چون خودم رو به یه زمان محدود کردم هم می تونم به کارام برسم هم اگه فرصت شد به اینجا سر بزنم... دیگه معتاد هم نمیشم...:D
بازم ممنون از نظرت :gol::gol:
جلسه ادامه دارد...

losi

عضو جدید
چشم سارا جونم:
درد دلت را به هركس مگو، با كسي درد دل كن كه عاقل و دانا باشد. اگر در انتظار رسيدن به مرادي هستي كه خيلي به آن فكر ميكني بدان تا آخر اين سال به مرادت ميرسي

وااااای مرسی چه قشنگ برام معنی کردی.... :w40::w40::w40:
دستت درد نکنه عزیزم :gol::gol:

• Like
واکنش ها: fgni

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
چشم سارا جونم:

الهي سارا اميدوارم به هرچي ارزو داري برسي اما توكلت به خدا باشه :gol::gol::gol:
سايه جان دستت درد نكنه :gol:

• Like

losi

عضو جدید
خب مثل اینکه بقیه دوستان هنوز تشریف نیاوردن...
مریم جون هستش ولی نمی دونم چرا نمیاد... :(

جلسه من همچنان ادامه داره تا بقیه دوستان هم بیان زمان پیشنهادی خودشون رو بگن و بعد من بررسی می کنم و نتیجه جلسه رو به اطلاع دوستان می رسونم.:D

تا به اینجا از کاکو سعید، نیلوفر جون و دایی محمدرضا که تو این جلسه شرکت کردن ممنونم...:gol:

پس همچنان
جلسه ادامه دارد...

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
اگه یه ساعت خوبی پیدا کردید به منم بگید... معمولا هر وقت وقت داشته باشم میام... در واقع منم به نوعی مع..... اما در شرف ترکم.... این روزا هم که میانترم و پایانترم ... اما بعدش 24 ساعته هستم... ای وای یادم رفته بود در حال ترکم... اگه نرفتم خودمو مشغول کنم جاییی ... هستم... ترک به ما نیومده...
:d

• Like

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سارا جان ... خوبي...مامان بزرگ جونم ...
چه خبرا برنامه ديشبتون چي شد ..؟
مي گم برام يك دوست خوب يافتي ....؟

• Like

losi

عضو جدید
سلام
اگه یه ساعت خوبی پیدا کردید به منم بگید... معمولا هر وقت وقت داشته باشم میام... در واقع منم به نوعی مع..... اما در شرف ترکم.... این روزا هم که میانترم و پایانترم ... اما بعدش 24 ساعته هستم... ای وای یادم رفته بود در حال ترکم... اگه نرفتم خودمو مشغول کنم جاییی ... هستم... ترک به ما نیومده...:d

سلام مریم جون
مرسی که اومدی...:gol:

ما که آخرش نفهمیدیم ... می خوای ترک کنی یا نه...:D
حالا اگه یه وقتی رو هم خودت می گفتی خوب بود..
نتیجه جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد :D
جاسه ادامه دارد...

losi

عضو جدید
سلام سارا جان ... خوبي...مامان بزرگ جونم ...
چه خبرا برنامه ديشبتون چي شد ..؟
مي گم برام يك دوست خوب يافتي ....؟

سلام نوه گلم خوبی:gol:
دیشب جات خالی بود...
نه متأسفانه اینقدر سرعتم پایین بود که تا می اومدم یکی رو برات انتخاب کنم می پرید...
حالا باشه بازم وقت هست عزیزم البته نگران نباش اینجا همه خوبن... :d

خانومی سرعتم پایینه... فرصت بهم بده گلم:d:gol:
نگو مریم جون... منم این سرعت پایین کلافه ام کرده :mad:

losi

عضو جدید
نفیسه جون میشه شما هم تو جاسه مت شرکت کنی و یه وقتی رو که بیشتر می تونی بیای باشگاه تعیین کنی؟
جلسه ادامه دارد...

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه عزيز جونم .. من به مامان بزرگم مي گم عزيز جون عيب كه نداره بهت بگم عزيز جون ساراجونم نه ...؟
شوخي كردم بابا .... ولي ممنونم ....
من ساعت 12 تا 16 روز 4 شنبه حتما هستم و 12 تا 14 روز شنبه و بقيش پراكنده است دقيق نيست بستگي داره به درسام ... آخه دانشجو جماعت ....

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به میبینم جونای تالارمون دور هم نشستنو دارن بحث میکنن....
میخان معتاد نشن.....
عالیه
باریک سارای گلم
نبلوفرم
نفیسه عزیز
محمدرضای گلم
سعید گلی
مریمی خودم

خوبه
حالا چی شد؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم خوب معتاد بشید .... چه اشکالی داره؟
مثلا سارا که به قول خودش شکست عشقی هم خورده ...........کار خونه هم که نمیکنه ..... پس داره چیکار میکنه .............
سارا نکنه میری شکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هر وقت میرم شکار دست از پا درازتر برمیگردم ......... زیادم وقتمو نمیگیره ...........
تو چبکار میکنی عمه بگو منم بدونم.......

• Like

losi

عضو جدید
باشه عزيز جونم .. من به مامان بزرگم مي گم عزيز جون عيب كه نداره بهت بگم عزيز جون ساراجونم نه ...؟
شوخي كردم بابا .... ولي ممنونم ....
من ساعت 12 تا 16 روز 4 شنبه حتما هستم و 12 تا 14 روز شنبه و بقيش پراكنده است دقيق نيست بستگي داره به درسام ... آخه دانشجو جماعت ....

نه عزیزم عیبی نداره... عزیز جون :D

مرسی از اینکه تو جلسه ما شرکت کردی:gol:... با بقیه مطابقت می شود و نتیجه جلسه متعاقباً اعلام خواهد شد.
جلسه ادامه دارد...

losi

عضو جدید
من میگم خوب معتاد بشید .... چه اشکالی داره؟
مثلا سارا که به قول خودش شکست عشقی هم خورده ...........کار خونه هم که نمیکنه ..... پس داره چیکار میکنه .............
سارا نکنه میری شکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هر وقت میرم شکار دست از پا درازتر برمیگردم ......... زیادم وقتمو نمیگیره ...........
تو چبکار میکنی عمه بگو منم بدونم.......

نه خاله جون... باور کن اونقدرا هم بیکار نیستم... یه طرح تحقیقاتی گرفتم وقتم خیلی میگیره...:(
اینم برا اینه که وقتی کار دارم هی وسوسه نشم بیام اینجا... :D
حالا شما هم یه وقتی می کفتی خاله جون...
جلسه ادامه دارد...

losi

عضو جدید
نتایج جلسه تا به الان :

کاکو سعید جون... 9 شب به بعد
نیلوفر جون... 16-14
دایی جون محمدرضا... 20 -8
نوه گلم نفیسه جون...چهارشنبه 16-12، شنبه 14-12، بقیه روزا پراکنده
خاله جون زهرا...24-1

جلسه ادامه دارد...

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا هیچکس نیست چت کنیم
دیشب همزمان هم چندتا تایپیک و 5-6نفر تو مسنجر رو داشتم ساپورت میکردم
اما الان هیچی ............
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکوک نیست؟؟؟؟؟؟؟

vahidiran

عضو جدید
درباره خودم

درباره خودم

سلام.ممنونم افسون عزيز محيط جالبي را ايجاد كرديد براي تبادل اطلاعات.من در شهرستان تفرش و روستاي امان آباد اراك گلخانه دارم.دانشگاه پيام نور شازند و خمين هم تدريس دارم.در اراك هم ايستگاه توليد قارچ دكمه اي دارم.خيلي خوشحالم كه در جمع شما هستم.;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا