زندگی حیوانی دختر 19 ساله

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
هرگز بدون قلاده و نامزدش از منزل خارج نمی شود، همواره به سبک بربرها لباس می پوشد و هیچگاه آشپزی یا نظافت منزلشان را نیز انجام نمی دهد

چاپ تصویر «تاشا مالتبی» در روزنامه ها در ابتدا یادآور خاطره تلخ «لیندی اینگلند»، یکی از سربازان زن آمریکایی را در اشغال عراق توسط این کشور تداعی کرد. انتشار تصویر این زن 21 ساله آمریکایی در حال کشیدن یکی از زندانیان عراقی زندان ابوغریب با طناب بازتاب خبری گسترده داشت و جهان را لرزاند. اما تصویر تاشا، دختر 19 ساله بریتانیایی که با رضایت کامل زندگی حیوانی را بر زندگی انسانی ترجیح داده است با تصویر آن زندانی عراقی، تفاوت بسیار دارد

تاشا، دانشجوی رشته فناوری موسیقی معتقد است حیوان خانگی نامزدش، «دنی گریوز» است، هرگز بدون قلاده و نامزدش از منزل خارج نمی شود، همواره به سبک بربرها لباس می پوشد و هیچگاه آشپزی یا نظافت منزلشان را نیز انجام نمی دهد. بر اساس معاینات روان شناسان، تاشا از هیچگونه بیماری روانی رنج نمی برد و در کمال صحت روحی و روانی به این انتخاب رسیده است. اما این موضوع باعث نمی شود که هم وطنانش به تنفر وی از خوی انسانی احترام بگذارند و او را در جمع خود بپذیرند

این شیوه زندگی از یک سو موجبات رضایت این زوج جوان و از سوی دیگر مشکلاتی را برای آنها فراهم کرده است. به طوری که یک راننده اتوبوس حاضر نشده او را با قلاده ای بر گردن که نامزدش زنجیر آن را به دست گرفته بوده است، سوار کند.

تاشا در اعتراض به این رفتار تحقیرآمیز راننده مذکور به روزنامه دیلی میل گفت: «او من و نامزدم را از اتوبوس بیرون انداخت و گفت به افراد عجیب و غریب و سگ هایی مانند ما اجازه سوار شدن نمی دهد».

سخنگوی سازمان اتوبوسرانی لندن در واکنش به اعتراض تاشا که راننده مذکور را متهم به انجام رفتار تبعیض آمیز کرده است، اظهار داشت: «راننده اتوبوس به علت نگرانی در مورد سلامتی و امنیت آنها، مانع از سوار شدنشان شده است. اگر او در حالی که به قلاده و زنجیر متصل است سوار اتوبوس شود ممکن است در صورت بروز اتفاقی غیرمترقبه، با خطر جدی مواجه شود. ما با کمال میل از سوار شدن آنها به اتوبوس ها استقبال می کنیم، اما مشروط بر اینکه وی دیگر با قلاده از این وسیله نقلیه استفاده نکند.»

با این حال تاشا ادعا می کند که به رغم نامتعارف بودن شیوه زندگی اش اما این این شیوه به کسی آسیب نمی رساند

او در دفاع از خود عنوان کرد: «من حیوان خانگی دنی هستم، این تنها آرزویی است که همیشه داشته ام. من همواره حیوان خو بوده ام. نمی دانم از چه زمانی به این خوی تمایل پیدا کرده ام اما چند سال پیش با خواندن مجله ای دریافتم که افرادی وجود دارند که به این شیوه زندگی می کنند و از آن زمان به طور کامل به این مساله ایمان آوردم. اساسا مانند یک حیوانی انسان نما رفتار می کنم، واقعا زندگی راحت و بدون دردسری دارم و «حیوان بودن» بیشتر از هر مساله دیگر باعث نشاطم می شود. اگر به حرف دنی گوش کنم او با من بازی می کند و مرا مورد تشویق قرار می دهد. من هیچ کاری جز غذا خوردن و نظافت شخصی انجام نمی دهم و بیشتر از قبل می خورم و می خوابم و مورد توجه و علاقه قرار می گیرم. درست مانند یک حیوان خانگی. من هرگز آشپزی یا نظافت نمی کنم و بدون دنی نیز جایی نمی روم. شاید این شیوه زندگی عجیب به نظر برسد، اما هر دوی ما از این طرز زندگی راضی هستیم. این فرهنگ و انتخاب من است و معتقدم این شیوه به کسی صدمه وارد نمی کند

دنی 25 ساله نیز گفت: «تاشا خیلی شبیه یک حیوان رفتار می کند و مانند یک حیوان خانگی مهربان است. همه کارها، از غذا دادن به وی تا تمیز کردن منزلمان را من انجام می دهم. زیرا نمی توان از گربه یا سگ خانگی انتظار شست و شو یا تمیز کردن محیط خانه را داشت. ما به یکدیگر بسیار علاقه مندیم و قلاده نیز «علامت اعتماد به یکدیگر و تفاهم» است

به رغم اینکه مادر تاشا انتخاب دخترش را بدترین کابوس یک مادر توصیف کرده، اما معتقد است تاشا به اندازه کافی بزرگ شده است که راهش را انتخاب کند و در آن مسیر پیش برود

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندتا نکته بگم
اولا این دختره تنبل تشریف داره نمی خواد کارای خونه رو انجام بده میگه من حیوانم، پسره رو هم درازگوش فرض کرده که البته هست ایشون.
دوما به رشد عقلی نرسیده و هنوز بچه اس.
سوما برم تو تیپ پسره :surprised:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
ببین قداست انسان رو به کجا کشوندن، مثلا انسان اشرف مخلوقاته !!!
دقیقا"....
بعضی ها قدر خودشون رو نمی دونن و مقام و منزلتی که دارن و میتونن داشته باشن رو نمی شناسن....
به جای صعود،نزول رو انتخاب میکنن...
اینم دقیقا" نقطه ی مقابل آدمیت رو انتخاب کرده .....

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
چندتا نکته بگم
اولا این دختره تنبل تشریف داره نمی خواد کارای خونه رو انجام بده میگه من حیوانم، پسره رو هم درازگوش فرض کرده که البته هست ایشون.
دوما به رشد عقلی نرسیده و هنوز بچه اس.
سوما برم تو تیپ پسره :surprised:
کلا" از مخ تعطیله.....

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به جای دختره احساس حقارت کردم.....من حیوان خانگی دنی هستم؟؟؟.........بهش میگن نبود عزت نفس فکرکنم!!!!
بعدم یه سوال الان زندگی با همچین دختری چه لذتی واسه نامزدش داره؟؟؟؟؟مگر اینکه خود پسره هم تمایلات حیوانیش قوی تر باشه!!!!!!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا زده به سرشون حالا ما بیاییم در مورد اینا چی بگیم بحث کنیم!!!!!!!!!!!!

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
حال این است فرهنگ غرب...
زکجا امده ام /امدنم بهر چه بود
شاید من بخواهم حیوان خانگیم رو کتک بزنم و شاید هم یه روزی بکشمش و اون رو بخورم....مثل یه مرغ

elyana

عضو جدید
بجه ها از این چیزا تو ایران هم هست.جریان master و slave هست دیگه. این یه بیماریه که افراد مبتلا به اون دوست دارن یه صاحب داشته باشن.

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
تكراريه ولي عشقه دختره به پسره خيلي زياد بوده كه همچين كاري كرده

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
لباسش سانسور شده ها ..
کاملاً مشخصه ..[FONT=&quot][/FONT]

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
خاک بر سرش ،چقدر یه آدم میتونه حقیر باشه!!!
حالا شما زیاد حرص نخور ..:redface:
کار بدی نکرده .. خیلیا با سگ تفاوتی ندارن ولی خودشونو خیلی بالاتر از انسان میدونن این بنده خدام خواسته روراست باشه
تازه سگ به این نازی باوفایی ..:redface:

aminvo

عضو جدید
شاید نیت از انجام این کار چیز دیگه ای بوده. مثلا تلنگری برای کسانی که به حیوان خانگیشان بیش از همسرشان توجه می کنند و .... . باید دید اگه دست از رفتارشون برداشتن پس میشه گفت هدفی پشت پرده پنهان بوده. ولی کلن این دانشجوهای هنر عجیب و قریب هستن. قصد توهین ندارم.

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
من به جای دختره احساس حقارت کردم.....من حیوان خانگی دنی هستم؟؟؟.........بهش میگن نبود عزت نفس فکرکنم!!!!
بعدم یه سوال الان زندگی با همچین دختری چه لذتی واسه نامزدش داره؟؟؟؟؟مگر اینکه خود پسره هم تمایلات حیوانیش قوی تر باشه!!!!!!
نامزدش قاعدتا" به دید یه حیوون به دختره نیگا میکنه.....
و لذتی که نسبت به داشتن یه حیوون خانگی مثل یه سگ خانگی میتونه داشته باشه به دختره داره.....

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
حال این است فرهنگ غرب...
زکجا امده ام /امدنم بهر چه بود
شاید من بخواهم حیوان خانگیم رو کتک بزنم و شاید هم یه روزی بکشمش و اون رو بخورم....مثل یه مرغ
فکر نکنم سازمان حمایت از حیوانات این اجازه رو بهش بده.... :دی

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
تكراريه ولي عشقه دختره به پسره خيلي زياد بوده كه همچين كاري كرده
عشق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اصلا هیچ ردپایی از عشق توی این ماجرا نمی بینم،جز طغیان خوی حیوانیت و دوری از انسانیت......

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek::eek:

جل الخالق...........:wallbash::wallbash::wallbash:

البته این بنده خدا حالا ظاهرشو حیوانی میکنه...یه سرسا منش و خوی حوانی دارن که به مراتب وحشتناک ترن! :)

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
لباسش سانسور شده ها ..
کاملاً مشخصه ..[FONT=&quot][/FONT]

آخه سانسور تا چه حد؟؟؟؟ بسه دیگه!!!!!
اینهمه مطلب رو ول کردین چسبیدین به یه تیکه یقه که سانسور شده؟؟؟؟
عجب بابااااااااااا.......
حالا اگه یقه سانسور نشده بود چه تاثیری داشت توی مطلب؟

EHSAN.E

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید نیت از انجام این کار چیز دیگه ای بوده. مثلا تلنگری برای کسانی که به حیوان خانگیشان بیش از همسرشان توجه می کنند و .... . باید دید اگه دست از رفتارشون برداشتن پس میشه گفت هدفی پشت پرده پنهان بوده.

به نظر منم شاید اینطوری باشه

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
شاید نیت از انجام این کار چیز دیگه ای بوده. مثلا تلنگری برای کسانی که به حیوان خانگیشان بیش از همسرشان توجه می کنند و .... . باید دید اگه دست از رفتارشون برداشتن پس میشه گفت هدفی پشت پرده پنهان بوده. ولی کلن این دانشجوهای هنر عجیب و قریب هستن. قصد توهین ندارم.

به نظر منم شاید اینطوری باشه
فکر نکنم اینجوری باشه.....
چون توی جوامع غربی حیوون خانگی مثل یکی از افراد خونواده هست و برا خودش قرب و منزلتی داره و کلی حقوق و مزایا واسه خودش داره......
کلا" فرهنگ اونها نسبت به حیوون خانگی متفاوته.....
پس این نظریه ی شما چندان درست نیست......