خوب اینکه این دختر دوست داره اینجوری زندگی کنه به خودش ربط داره من چیکار دارم بگم کار بدیه ..اینهمه مطلب رو ول کردین چسبیدین به یه تیکه یقه که سانسور شده؟؟؟؟
عجب بابااااااااااا.......
حالا اگه یقه سانسور نشده بود چه تاثیری داشت توی مطلب؟
خوب اینکه این دختر دوست داره اینجوری زندگی کنه به خودش ربط داره من چیکار دارم بگم کار بدیه ..
حتماً اینجوری صلاح میدونه دیگه ..![]()
چرا فکر میکنید اونا کار و زندگیشون رو ول میکنن میچسپن به اخبار دره پیته ما ..ولی اگر یه نفر تو ایران اینجوری زندگی کنه اکثره شهروند های لندنی مثله شما فکر نمی کنن
چرا فکر میکنید اونا کار و زندگیشون رو ول میکنن میچسپن به اخبار دره پیته ما ..
اینا همش حرفه باور نکنید اگه اونا اینجوری بودن الان اینقد پیشرفت نمیکردن ..
برعکس این کشور ماست که خبرای اونور رو غلو میکنه و 2 ساعت تفسیرشون میکنه ..
فکر کن تو ایران اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن تو اخبار به عنوان یه خبر کوتاه پخش میشه و برای هیچکس اهمیتی نداره درحالیکه اگه یه نفر تو آمریکا پاش پیچ بخوره خبر اول رسانه ما میشه ..
اگر یه کم دقت کنین این سیابازیا کار ایرانیاس نه اونا ..
اونها نشون بدن که نژاد برترن باعث میشه پیشرفت کنن ؟؟؟؟؟دوست عزیز اولا ً اونها کارو زندگیشون رو ول نمی کنن بچسبن به اخباره دره پیته ما - کارهای ما رو نقل میکنن و به مردممون میخندن اینو مطمئنم چون خیلی دیدم
این هم قبول دارم که اخباره ما که اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن باید همه بدونند سریع محو میشه
این سیا بازی نیست شما اگر یه سرچی کنید میبنید انگلیس همه کشور ها حتی آمریکا رو زیر ذره بین داره تا یه جور به همه نشون بده بهترین نژاده
من کاری به سیاست ندارم ولی تاریخ اینو ثابت کرده که اونا به همه جهان کار دارند همین هم عامله پیشرفتشونه
اونها نشون بدن که نژاد برترن باعث میشه پیشرفت کنن ؟؟؟؟؟
نه اینطور نیست ..
اونجا اگه پلیس یه جنایتکار رو کتک بزنه خبرش تو همه خبر گزاریای بزرگ میپیچه و حتی مردم تو خیابون علیه پلیس تظاهرات میکنن .. یه قاتل اینقد حق و حقوق داره چه برسه به مردم ..
اینجا هواپیما افتاد پایین هیچکس ککش هم نگزید فقط وزیر رو انداختن بیرون اونم یه پست بهتر بهش میدن ..
اینکه بد نیست یه کشور کشورای دیگه رو زیر ذره بین داشته باشه ولی مطمئنم اونا ایران رو زیر ذره بین نمیگیرن چون اهمیتی نداره و یه کشور جهان سومیه ..
من یه مصاحبه از مردم کانادا دیدم اونا اصلاً نمیدونستن ایران چی هست ...
ایران هیچ اهمیتی برای اونا نداره و خیلیاشون نمیدونن اصلاً چیه .. کجاست ..
آمریکا و کانادا رو مثال زدم منظورم کشورهای توسعه یافته بود نه فقط آمریکا و کانادا ..نه عزیزم شما برو یه نگاهی تو تاریخ بنداز ببین پیشرفت انگلیسی ها از کجا ها بوده
این حرفهایی که میزنی خیلی برام عجیبه
دوم اینکه گفتم که قبول دارم اینور هر کی هر کیه دیگه لازم نیست برای من هی مثال بزنی من از اینها طرفداری نکردم و نمی کنم چون دیگه گندشون در اومده
تا تونستن دوشیدن همه رو
بعد شما میگی به هیچ کس کار نداره
منکره علمشون نمیشم ولی بدبختانه ایرانی ها تا بوده احساسشون و حماقت هاشون جلوی علمشونو گرفته
من میگم انگلیس یه بار میگی آمریکا یه بار میگی کانادا
حتی همین آمریکایی که میگی از انگلیس دله خوشی نداره
آمریکا و کانادا رو مثال زدم منظورم کشورهای توسعه یافته بود نه فقط آمریکا و کانادا ..
میخاستم بگم تو این کشورا مثل انگلیس مردم اصلاً نمیدونن ایران چیه ..
درسته یه زمانی انگلیس استعمارگر بوده ولی بی انصافیه بگیم بخاطر اون پیشرفت کرده ..
همین هند که زمانی خودش مستعمره انگلیس بوده الان خیلی پیشرفت کرده و خیلی از کشورای جهان که الان توسعه یافته شدن قبلاً یه جورایی بدبختتر از ایران بودن مثل همین ژاپن ..
دلیل پیشرفت اونا این چیزا نیست دلیلش اینه که همشون چه مردم چه دولت تصمیم گرفتن کار کنن و فقط کار باعث شده اینقد پیشرفت کنن .. ولی دولت ما اینقد تو فکر شهدا و انقلاب و 8 سال دفاع مقدس و ...... فتنه گر و آمریکا و اسرایییله که به هیچ جا نخاهیم رسید ..
با بقیه حرفاتون هم موافقم ..
چرا فکر میکنید اونا کار و زندگیشون رو ول میکنن میچسپن به اخبار دره پیته ما ..
اینا همش حرفه باور نکنید اگه اونا اینجوری بودن الان اینقد پیشرفت نمیکردن ..
برعکس این کشور ماست که خبرای اونور رو غلو میکنه و 2 ساعت تفسیرشون میکنه ..
فکر کن تو ایران اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن تو اخبار به عنوان یه خبر کوتاه پخش میشه و برای هیچکس اهمیتی نداره درحالیکه اگه یه نفر تو آمریکا پاش پیچ بخوره خبر اول رسانه ما میشه ..
اگر یه کم دقت کنین این سیابازیا کار ایرانیاس نه اونا ..
اونها نشون بدن که نژاد برترن باعث میشه پیشرفت کنن ؟؟؟؟؟
نه اینطور نیست ..
اونجا اگه پلیس یه جنایتکار رو کتک بزنه خبرش تو همه خبر گزاریای بزرگ میپیچه و حتی مردم تو خیابون علیه پلیس تظاهرات میکنن .. یه قاتل اینقد حق و حقوق داره چه برسه به مردم ..
اینجا هواپیما افتاد پایین هیچکس ککش هم نگزید فقط وزیر رو انداختن بیرون اونم یه پست بهتر بهش میدن ..
اینکه بد نیست یه کشور کشورای دیگه رو زیر ذره بین داشته باشه ولی مطمئنم اونا ایران رو زیر ذره بین نمیگیرن چون اهمیتی نداره و یه کشور جهان سومیه ..
من یه مصاحبه از مردم کانادا دیدم اونا اصلاً نمیدونستن ایران چی هست ...
ایران هیچ اهمیتی برای اونا نداره و خیلیاشون نمیدونن اصلاً چیه .. کجاست ..
مگه بیکارن کار و زندگیشونو ول کنن بچسپن به اخبار ما ..شما یا چشماتون بستین چیزی نمیبینین یا نمی خواین ببینین.....
اونا به جزیی ترین اخبار ما هم کار دارن...
یه قتل خونوادگی(ناموسی) توی ایران صورت میگیره،شبکه هاشون اون رو با چه آب و تابی پوشش میدن....
برچسب سیاسی بهش میزنن....
من حمایت نکردم دارم میگم ایران برای اونا ارزشی نداره که بخان وقتشونو صرف ایران کنن ..اما شما که از رسانه های اروپایی و آمریکایی حمایت میکنی،مطمئنی که اونها توی این امر قوی هستن و خوب اطلاع رسانی میکنن؟
مطمئنی که اخبار کشورشون رو دقیق و بدون سانسور می تونن ابلاغ کنن؟؟؟
این قانون چه ربطی به وحشی گری داره آخه ..؟؟«کنگره در خصوص تشکیل مذهب، یا منع پیروی آزادانه از آن یا محدود ساختن آزادی بیان یا مطبوعات یا حق مردم برای برپایی اجتماعات آرام و دادخواهی از حکومت برای جبران خسارت هیچ قانونی وضع نمیکند.»
به نظرتون منظور از این متمم چیه؟؟؟؟
به نظرتون هدف آزادی بین همه ی مردم با هر نوع دین و مذهب و گرایش هست؟؟؟؟
ببینید اینا همش توهم توطئه هستش .. شاید تو برخی جاهای آمریکا یه سخت گیری های امنیتی برای با حجابا در نظر گرفته شده باشه ولی اونا هیچوقت نخاستن جلوی کارهای مذهبی ایرانیا رو بگیرن ..مثلا اگر طبق این قانون مردم آمریکا آزادند هر مذهب و آیینی را اختیار کنند، علت سختگیریها و محدودیتهای اعمال شده برای مسلمانان، محجبهها و مساجد این کشور در سالهای اخیر بویژه بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر چی بوده؟!
علت عدم مجوز برای ساخت مرکز فرهنگی اسلامی توی این کشور در ماههای اخیر چطوری قابل توجیه هست؟! و یا اگر طبق این متمم نوشتن هر مطلبی در روزنامهها و کتابهای این کشور محدودیتی ندارده برخورد مأموران امنیتی، پلیسی و قضایی آمریکا با منتقدین موضوع هولوکاست و در نتیجه زندان، توقیف کتابها و ممنوعیت تدریس اساتید منتقد چطوری قابل قبول هست؟؟؟
چرا از خودتون حرف میزنید کجای قانون این اجازه رو به شهر وندان آمریکایی داده ؟؟؟به عنوان مثال این قانون اجازهی توهین به نمادهای ادیان مختلف رو به هر شهروند آمریکایی میده و از این بالاتر مورد حفاظت قانون اساسی این کشور هم قرار داره....!!!!
الان من یه سوال دارم ..شیطانی و تروریست خطاب کردن اسلام، تبلیغ اسلام هراسی و انتخاب روزی به عنوان روز جهانی آتش زدن قرآن و ماجرای تصمیم یک کشیش برای سوزاندن قرآن در روز ۱۱ سپتامبر اونهم بر اساس قانون آمریکا نشون دهنده ی این واقعیت تلخه که توهین به ادیان بویژه اسلام در کشور آمریکا امری کاملاً قانونی است و از اون باافتخار به عنوان آزادی شهروندی نام برده میشه....
هیچ قانونی تو آمریکا نگفته که شهروند آمریکایی حق داره به دین دیگه توهین کنه ..آیا شهروندی که آزادیِ توهین به ادیان دیگر رو طبق قانون داره ،در واقع محدود کردن آزادیِ طرفداران اون دین رو درپی نداره؟؟؟؟
به نظرتون این نتیجه غیرقانونی نبودن توهین به ادیان نشوندهندهی تناقض محتوایی در منشور حقوق قانون اساسی آمریکا نیست؟؟؟؟!
همون حرفای قبلیم ..قانونی که به بهانه آزادی اجازه اهانت به آزادی دیگران رو میده چه نتیجه ای داره جز وحشیگری؟؟؟؟
درست صحبت کن ..در مورد شهدا جدا" براتون متاسفم که علت روند کند پیشرفت ایران رو توجه ناچیز دولت به این امر میدونین...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کشور ما از هر لحاظ مقام اول پیشرفته ترین کشور توی خاورمیانه داره و جزء چند کشور اول پیشرفته توی آسیا هست...
اگه اینطور بود که الان نصف بیشتر کشورای دنیا تحریم بودن ..به نظرتون چرا ما توی تحریم هستیم؟؟؟؟
یه کشور ضعیف رو تحریم نمی کنن....
پس قطعا اینقدر قوی هستیم و براشون اهمیت داریم که همچین اقدامی کردن...
20 و چند سال بعدشم درگیر پیروزی انقلاب بودیم و سر خوش بودیم ..8 سالش که همش درگیر جنگ خارجی بودیم،جنگی که همین آمریکا و انگلیس و دههاکشور دیگه که شما حامیشون هستی باعثش بودن و از حامیان و تغذیه کننده هایاون....
تا وقتی دولت حمایت نکنه کار من و شما به هیچ جا نمیرسه ..ما چی؟؟؟؟
ما چقدر همکاری می کنیم؟؟؟؟؟
چقدر انتقادهای مخرب و تضعیف کننده نمیکنیم؟؟؟
چقدر کشورمون رو سرکوب نمیکنیم؟؟؟
و چقدر از این چقدرها زیاد داریم..... !!!!!
مگه بیکارن کار و زندگیشونو ول کنن بچسپن به اخبار ما ..
البته منظور من شبکه های فارسیی نیست که اونور دارن فعالیت میکنن مثل بی بی سی فارسی و .... آره اونا اخبار رو غلو میکنن .. منظور من شبکه های داخل کشورای اروپاییه که برای مردم خودش پخش میشه ..اونا اصلاً ایران رو عددی نمیدونن که بخان درموردش خبر بدن ..
مگر بعضی موارد خاص..
منظور منم دقیقا شبکه های داخلی اروپا و آمریکا بود نه این شبکه های دره پیت فارسی....
چرا فکر میکنین اونا به اخبار ما کاری ندارن؟؟
اتفاقا اونا جزء جزء اخبار ما رو بررسی میکنن و اگر خبری چالشی باشه که بتونن از اون برای اهدافشون و دو قطبی کردن فضای ایران استفاده کنن،بهره میبرن....
در واقع از اصل خبر یه سناریو جدید مینویسن و خبری جدید تهیه میکنن که هیچ ربطی به اصلش نداره....
حداقل رسانه های ما توی امر صحت و سقم اخبارشون صادق هستن.....
این قانون چه ربطی به وحشی گری داره آخه ..؟؟
اتفاقاً همین قانون یکی از اصول دموکراسیه ..
فکر میکنم به روشنی با چندتا مثال براتون توضیح دادم.....
نمیدونم چرا متوجه نشدین.....
همون اولم گفتم این متمم به ظاهر آزادی رو به مردمش داده اما در واقع داره وحشیگری رو رواج میده....
آزادی که باعث صلب آزادی از دیگر شهروندان بشه چه نتیجه ای داره؟؟؟؟؟جز هرج و مرج؟؟؟
جز بی قانونی؟؟؟
این تناقض رو شما بهش چی میگین؟؟؟
این معنی دموکراسیه؟؟؟؟
کنگره آمریکا هیچ دینی رو تبیغ نمیکنه هیچ دینی رو هم منع نمیکنه .. این کجاش بده .. اتفاقاً این باعث میشه بین شهروندای آمریکایی تبعیض قائل نشه ..الان تو همین کشور ما که دولت دین اسلام رو طرفداری میکنه باعث میشه حق بقیه اقلیتهای دینی خورده بشه و مسلمون تو این کشور حقی داره که طرفداران ادیان دیگه ندارن ..
من جدا" دیگه نمیدونم باید به شما چی بگم؟؟؟
خیلی شفاف براتون مثال زدم جهتگیری اونها به اسلام و مسلمانان چیه و جهتگیری اونها به سایر ادیان چیه....
دین اسلام چه ربطی به دولت داره؟؟؟؟
کشور ایران یه کشور اسلامی هست مثل سایر کشورهای اسلامی دیگه.....
و دین اکثر مردم اسلام....
چه حقی از بقیه ی اقلیت ها توی کشور ما گرفته شده؟؟؟
مثال بزنین....
بعدشم اونا اجازه دادن وزشکارای زن با حجاب تو مسابقات بین المللی شرکت کنن ..
این در حاله که کشور خودمون همین که یه اروپایی یا آمریکایی پاشو میزاره تو خاک ایران مجبورش میکنن حجاب داشته باشه ....
الان کدوم کشوره که آزادی داده به مردم ؟؟؟؟؟؟
شما چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی؟؟؟؟
باحجاب بودن ورزشکارای زن چه ربطی به آمریکا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم باحجاب بودن ورزشکارای ما باعث خدشه دار شدن و لطمه به حقوق سایر کشورها شده؟؟؟؟
بابا چرا متوجه نیستین؟؟؟
هر کشوری برای خودش قانونی داره که احترام به قانون اون کشور و رعایت کردن اون الزامیه....
کشور ما هم ،یه کشور اسلامی هست و کسانی که وارد ایران میشن موظف هستن که از قوانین ما پیروی کنن.....
حجاب هم جزء قوانین اسلامی ماست.....
الان متوجه شدین؟؟؟؟؟؟؟؟
ایران یا آمریکا ؟؟؟چرا از خودتون حرف میزنید کجای قانون این اجازه رو به شهر وندان آمریکایی داده ؟؟؟
شهر وندان آمریکایی درصد خیلی زیادیش مهاجرن و اصالتاً آمریکایی نیستن اگه اینطوری بود که تا حالا یه نفرم اونجا نمی موند .. اینا توهمه ..
شما چه اصراری داری که همه ی حرفای منو بگی توهمه؟؟؟
واقعا جوابی منطقی تر ندارین؟؟؟
آتش زدن قرآن توهمه؟؟؟؟
به سخره گرفتن امامان و پیامبر توهمه؟؟؟؟؟
الان من یه سوال دارم ..
چرا تا 2 سال پیش همچین چیزایی نبود ؟؟
چرا 2 سال پیش و قبل از اون کسی قران آتیش نمیزد ؟؟
چرا الان ؟؟
دلیل اینا سیاستای غلط دولت جمهوری سلامی و رهبریه که باعث شدن همه دنیا از ایران متنفر بشن و چون این دولت خودش رو نماینده خدا در زمین میدونه اونا هم قرآن رو آتیش میزنن .. اینکارا همش سیاسیه و ربطی به مخالفت اونها با اسلام نداره ..
هرچی سعی کردم توی این مدت نخندم نشد....
دیگه این قسمت از حرفاتون آخر جوک بود.....
چرا نسنجیده و بدون اطلاع حرف میزنین؟؟؟؟
مگه ایرانیا فقط مسلمون هستن؟؟؟؟
چه ربطی به رییس جمهمری و رهبری ایران داره؟؟؟؟
اهانت های اینا سابقه ی طولانی داره.....
همون حرفای قبلیم ..
این قانون اجازه اهانت به کسی رو نداده .. برداشت شما اینه ..
اتفاقاً این قاون اصل دموکراسیه ..
من دیگه بحثی ندارم....درست صحبت کن ..
توجه نا چیز ؟؟ مطمئنی ناچیزه ؟؟؟
چرا بدون منطق حرف میزنی ..
ما که دیدیم تو همه چیز .. دانشگاه و تحصیل .. کار .. حقوق .. خانواده شهدا جلوتر از بقیه ان ..
اونوقت این توجه ناچیزه ؟؟؟؟؟
بابااااا طرف شهید شده که امثال من و شما بتونیم راحت زندگی کنیم.....
که امثال من و شما بتونیم درس بخونیم،پیشرفت کنیم.....
که ناموس ملت در امنیت باشه....
که ایرانی سرافراز داشته باشیم....
طرف پدر شهیدش رو اصلا ندیده......
با یاد پدرش بزرگ شده و از محبت پدرانه ش محروم بوده......
ولی من و شما سایه ی پدر و مادر خدا رو شکر روی سرمون بوده و از محبتشونم بهره بردیم.....
خیلی بی انصافیه که اینجوری بگیم.....
مگه واسه کی رفتن شهید شدن؟؟؟؟؟
واسه من....
واسه شماا...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه هر کسی میدونه که ما جزء کشورهای جهان سومی هستیم شما چرا پاتو کردی تو یه کفش که بگی ما پیشرفته هستیم ..
شما اصلاً منطق نداری و نمیخای واقعیت رو ببینی .. وگرنه کاملاً واضحه و از هر کسی بپرسی میگه ما جهان سومی هستیم ..اگه اینطور بود که الان نصف بیشتر کشورای دنیا تحریم بودن ..
مگه من گفتم جهان اولی هستیم؟؟؟؟
من گفتم پیشرفته ترین کشور توی خاورمیانه و جزء چند کشور اول پیشرفته آسیا هستیم.....
این یعنی ما جهان اولی هستیم؟؟؟
تحریم هیچ ربطی به قوی بودن و ضعیف بودن نداره .. چرا چشمت رو باز نمیکنی ..
یه جوری حرف میزنی که آدم فکر میکنه تو ایران زندگی نمیکنی . یا اصلاً از اطرافت خبر نداری ..
تحریم یه دلیل داره .. دشمنی دولتمردان ما با اروپا و آمریکا ..
اینا میگن مرگ بر آمریکا . اسراییل اونام زورشون بیشتره و میان تحریم میکنن که دولت رو فلج کنن ..
این کاملاً سیاسیه و ربطی به ضعف و قدرت نداره ..
عججججججججب.....
مگه روز اوله که ما میگیم مرگ بر امریکا و اسرائیل؟؟؟
30 ساله داریم انزجار خودمون رو ازشون اعلام میکنیم.....
برید ببینین توی چه مقاطعی ما رو تحریم کردن.....
شما چرا نمی خواین بپذیرین که اونا از اقتدار ایران میترسن؟؟؟؟و بخاطر همین تحریم رو اعمال کردن....
من حوصله توضیح دادن بیش از حد ندارم.....
با اینکه خیلی شفاف توضیح دادم براتون اما باز شما بر عقیده ی غلطتون پابرجا هستین.....
این نوع بحثا منو خسته میکنه.....
فقط بدونین تحریمی که ایران الان هست بخاطر پیشرفتش توی برنامه ی اتمی هست نه بخاطر مرگ بر آمریکا و اسرائیل.....
اینم بگم بحث این تاپیک به انحراف کشیده شد اگه جوابی داشتین بهتره خصوصی بگین ممکنه تاپیک حذف بشه ..اگه نخاستینم هر جور راحتین ..
حرفای شما هم برای من خنده داره ..هرچی سعی کردم توی این مدت نخندم نشد....
دیگه این قسمت از حرفاتون آخر جوک بود.....
چرا نسنجیده و بدون اطلاع حرف میزنین؟؟؟؟
من اینهمه واسه شما صغری کبری چیدم که یه کم دیدتون بازتر بشه به مسائل.....
اما متاسفانه شما چشماتون رو بستی و دوست داری چیزی باور کنی که خودت می خوای
با اینکه خیلی شفاف توضیح دادم براتون اما باز شما بر عقیده ی غلطتون پابرجا هستین.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گل نماد زندگی چیست | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
ده جنبه مهم زندگی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
علت غیبت و دخالت در زندگی دیگران | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | تو دوران قرنطینه چه جوری زندگی رو برا خودتون زیبا میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
شاید زندگی زیباست ... | گفتگوی آزاد | 7 |