زندگی حیوانی دختر 19 ساله

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
اینهمه مطلب رو ول کردین چسبیدین به یه تیکه یقه که سانسور شده؟؟؟؟
عجب بابااااااااااا.......
حالا اگه یقه سانسور نشده بود چه تاثیری داشت توی مطلب؟
خوب اینکه این دختر دوست داره اینجوری زندگی کنه به خودش ربط داره من چیکار دارم بگم کار بدیه ..
حتماً اینجوری صلاح میدونه دیگه ..:smile:

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب فرهنگی دارند این انگلیسی ها
هر روز یه چیزه جدید
اینها با هیچ چیز ارضا نمیشن
خیلی جالبه !!
خوشحال شدم از این خبر
جدی میگم
چون کوچکترین حرکاته ما تو بوقشونه

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اینکه این دختر دوست داره اینجوری زندگی کنه به خودش ربط داره من چیکار دارم بگم کار بدیه ..
حتماً اینجوری صلاح میدونه دیگه ..:smile:

ولی اگر یه نفر تو ایران اینجوری زندگی کنه اکثره شهروند های لندنی مثله شما فکر نمی کنن

Sky Guard

عضو جدید
به نظر من بعضی از این دخترایه پررو رو باید همین کارو باشون کرد:w11:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
ولی اگر یه نفر تو ایران اینجوری زندگی کنه اکثره شهروند های لندنی مثله شما فکر نمی کنن
چرا فکر میکنید اونا کار و زندگیشون رو ول میکنن میچسپن به اخبار دره پیته ما ..
اینا همش حرفه باور نکنید اگه اونا اینجوری بودن الان اینقد پیشرفت نمیکردن ..
برعکس این کشور ماست که خبرای اونور رو غلو میکنه و 2 ساعت تفسیرشون میکنه ..
فکر کن تو ایران اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن تو اخبار به عنوان یه خبر کوتاه پخش میشه و برای هیچکس اهمیتی نداره درحالیکه اگه یه نفر تو آمریکا پاش پیچ بخوره خبر اول رسانه ما میشه ..
اگر یه کم دقت کنین این سیابازیا کار ایرانیاس نه اونا ..

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کن تو ایران اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن تو اخبار به عنوان یه خبر کوتاه پخش میشه و برای هیچکس اهمیتی نداره درحالیکه اگه یه نفر تو آمریکا پاش پیچ بخوره خبر اول رسانه ما میشه ..

دوست عزیز اولا ً اونها کارو زندگیشون رو ول نمی کنن بچسبن به اخباره دره پیته ما - کارهای ما رو نقل میکنن و به مردممون میخندن اینو مطمئنم چون خیلی دیدم
این هم قبول دارم که اخباره ما که اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن باید همه بدونند سریع محو میشه
این سیا بازی نیست شما اگر یه سرچی کنید میبنید انگلیس همه کشور ها حتی آمریکا رو زیر ذره بین داره تا یه جور به همه نشون بده بهترین نژاده
من کاری به سیاست ندارم ولی تاریخ اینو ثابت کرده که اونا به همه جهان کار دارند همین هم عامله پیشرفتشونه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
دوست عزیز اولا ً اونها کارو زندگیشون رو ول نمی کنن بچسبن به اخباره دره پیته ما - کارهای ما رو نقل میکنن و به مردممون میخندن اینو مطمئنم چون خیلی دیدم
این هم قبول دارم که اخباره ما که اتوبوس چپ میکنه 40 نفر میمیرن باید همه بدونند سریع محو میشه
این سیا بازی نیست شما اگر یه سرچی کنید میبنید انگلیس همه کشور ها حتی آمریکا رو زیر ذره بین داره تا یه جور به همه نشون بده بهترین نژاده
من کاری به سیاست ندارم ولی تاریخ اینو ثابت کرده که اونا به همه جهان کار دارند همین هم عامله پیشرفتشونه
اونها نشون بدن که نژاد برترن باعث میشه پیشرفت کنن ؟؟؟؟؟
نه اینطور نیست ..
اونجا اگه پلیس یه جنایتکار رو کتک بزنه خبرش تو همه خبر گزاریای بزرگ میپیچه و حتی مردم تو خیابون علیه پلیس تظاهرات میکنن .. یه قاتل اینقد حق و حقوق داره چه برسه به مردم ..
اینجا هواپیما افتاد پایین هیچکس ککش هم نگزید فقط وزیر رو انداختن بیرون اونم یه پست بهتر بهش میدن ..
اینکه بد نیست یه کشور کشورای دیگه رو زیر ذره بین داشته باشه ولی مطمئنم اونا ایران رو زیر ذره بین نمیگیرن چون اهمیتی نداره و یه کشور جهان سومیه ..
من یه مصاحبه از مردم کانادا دیدم اونا اصلاً نمیدونستن ایران چی هست ...
ایران هیچ اهمیتی برای اونا نداره و خیلیاشون نمیدونن اصلاً چیه .. کجاست ..

ng_nilooo

عضو جدید
سلام مرسی از این خبر باحالت
باور کن تا حالا خبر به این توپی نشنیده بودم از این کارا بازم بکن!

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینطور نیست ..
اونجا اگه پلیس یه جنایتکار رو کتک بزنه خبرش تو همه خبر گزاریای بزرگ میپیچه و حتی مردم تو خیابون علیه پلیس تظاهرات میکنن .. یه قاتل اینقد حق و حقوق داره چه برسه به مردم ..
اینجا هواپیما افتاد پایین هیچکس ککش هم نگزید فقط وزیر رو انداختن بیرون اونم یه پست بهتر بهش میدن ..
اینکه بد نیست یه کشور کشورای دیگه رو زیر ذره بین داشته باشه ولی مطمئنم اونا ایران رو زیر ذره بین نمیگیرن چون اهمیتی نداره و یه کشور جهان سومیه ..

نه عزیزم شما برو یه نگاهی تو تاریخ بنداز ببین پیشرفت انگلیسی ها از کجا ها بوده
این حرفهایی که میزنی خیلی برام عجیبه
دوم اینکه گفتم که قبول دارم اینور هر کی هر کیه دیگه لازم نیست برای من هی مثال بزنی من از اینها طرفداری نکردم و نمی کنم چون دیگه گندشون در اومده
تا تونستن دوشیدن همه رو
بعد شما میگی به هیچ کس کار نداره
منکره علمشون نمیشم ولی بدبختانه ایرانی ها تا بوده احساسشون و حماقت هاشون جلوی علمشونو گرفته
من میگم انگلیس یه بار میگی آمریکا یه بار میگی کانادا
حتی همین آمریکایی که میگی از انگلیس دله خوشی نداره

arezo.d

عضو جدید
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

اينها حيوانات انسان نما هستند اگه سر سوزني ايمان داشتند و عاقل بودند چنين رفتار زشت و زننده اي را با اشرف مخلوقات نداشتند. :eek:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
نه عزیزم شما برو یه نگاهی تو تاریخ بنداز ببین پیشرفت انگلیسی ها از کجا ها بوده
این حرفهایی که میزنی خیلی برام عجیبه
دوم اینکه گفتم که قبول دارم اینور هر کی هر کیه دیگه لازم نیست برای من هی مثال بزنی من از اینها طرفداری نکردم و نمی کنم چون دیگه گندشون در اومده
تا تونستن دوشیدن همه رو
بعد شما میگی به هیچ کس کار نداره
منکره علمشون نمیشم ولی بدبختانه ایرانی ها تا بوده احساسشون و حماقت هاشون جلوی علمشونو گرفته
من میگم انگلیس یه بار میگی آمریکا یه بار میگی کانادا
حتی همین آمریکایی که میگی از انگلیس دله خوشی نداره
آمریکا و کانادا رو مثال زدم منظورم کشورهای توسعه یافته بود نه فقط آمریکا و کانادا ..
میخاستم بگم تو این کشورا مثل انگلیس مردم اصلاً نمیدونن ایران چیه ..
درسته یه زمانی انگلیس استعمارگر بوده ولی بی انصافیه بگیم بخاطر اون پیشرفت کرده ..
همین هند که زمانی خودش مستعمره انگلیس بوده الان خیلی پیشرفت کرده و خیلی از کشورای جهان که الان توسعه یافته شدن قبلاً یه جورایی بدبختتر از ایران بودن مثل همین ژاپن ..
دلیل پیشرفت اونا این چیزا نیست دلیلش اینه که همشون چه مردم چه دولت تصمیم گرفتن کار کنن و فقط کار باعث شده اینقد پیشرفت کنن .. ولی دولت ما اینقد تو فکر شهدا و انقلاب و 8 سال دفاع مقدس و ...... فتنه گر و آمریکا و اسرایییله که به هیچ جا نخاهیم رسید ..

با بقیه حرفاتون هم موافقم ..

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
آمریکا و کانادا رو مثال زدم منظورم کشورهای توسعه یافته بود نه فقط آمریکا و کانادا ..
میخاستم بگم تو این کشورا مثل انگلیس مردم اصلاً نمیدونن ایران چیه ..
درسته یه زمانی انگلیس استعمارگر بوده ولی بی انصافیه بگیم بخاطر اون پیشرفت کرده ..
همین هند که زمانی خودش مستعمره انگلیس بوده الان خیلی پیشرفت کرده و خیلی از کشورای جهان که الان توسعه یافته شدن قبلاً یه جورایی بدبختتر از ایران بودن مثل همین ژاپن ..
دلیل پیشرفت اونا این چیزا نیست دلیلش اینه که همشون چه مردم چه دولت تصمیم گرفتن کار کنن و فقط کار باعث شده اینقد پیشرفت کنن .. ولی دولت ما اینقد تو فکر شهدا و انقلاب و 8 سال دفاع مقدس و ...... فتنه گر و آمریکا و اسرایییله که به هیچ جا نخاهیم رسید ..

با بقیه حرفاتون هم موافقم ..

نه اینطور نیست ..

شما یا چشماتون بستین چیزی نمیبینین یا نمی خواین ببینین.....
اونا به جزیی ترین اخبار ما هم کار دارن...
یه قتل خونوادگی(ناموسی) توی ایران صورت میگیره،شبکه هاشون اون رو با چه آب و تابی پوشش میدن....
برچسب سیاسی بهش میزنن....
در حالیکه خودشون مهد وحشیگری و قتل و بی بند و باری هستن.....
و جالب مردمش که چه تحلیل هایی دارن.....!!!!!!
به نظرتون این نشون میده که ایران براشون مهم نیست؟؟؟یا ایران رو نمی شناسن؟؟؟
من نمی خوام از رسانه های خودمون حمایت کنم....
قطعا ضعف هایی داریم....
اما شما که از رسانه های اروپایی و آمریکایی حمایت میکنی،مطمئنی که اونها توی این امر قوی هستن و خوب اطلاع رسانی میکنن؟
مطمئنی که اخبار کشورشون رو دقیق و بدون سانسور می تونن ابلاغ کنن؟؟؟
از قانون اساسی آمریکا چیزی می دونین؟؟؟؟
خوبه بدونین قانون اساسی آمریکا از وقتی که تصویب شده یعنی سال ۱۷۸۹ تا حالا اصلا تغییر نکرده و صرفاْ اصلاحیه‌هایی به اون اضافه شده.....
یکی از این اصلاحیه‌ها سند حقوق یا منشور حقوق ایالات متحده هست که شامله ده متمم هس که به قانون اساسی آمریکا الحاق شده.... البته در ظاهر روح حاکم بر این منشور حقوق افزایش و تضمین حقوق و آزادی‌های فردی و اجتماعی شهروندان ایالات متحده با محدود کردن قدرت دولت فدرال هست....

اما با نگاهی به برخی از متمم‌های این منشور نشون می‌ده که این اصلاحات درظاهر آزادی بیشتری رو به مردم آمریکا می‌ده اما درواقع وحشی‌گری رو قانونی می‌کنه....!
توی متمم اول این منشور اومده:
«کنگره در خصوص تشکیل مذهب، یا منع پیروی آزادانه از آن یا محدود ساختن آزادی بیان یا مطبوعات یا حق مردم برای برپایی اجتماعات آرام و دادخواهی از حکومت برای جبران خسارت هیچ قانونی وضع نمی‌کند.»
به نظرتون منظور از این متمم چیه؟؟؟؟
به نظرتون هدف آزادی بین همه ی مردم با هر نوع دین و مذهب و گرایش هست؟؟؟؟
نه اینطور نیست.....

توی این متمم به طور صریح داره بیان می‌کنه که آزادی در آمریکا هیچ حد و مرزی رو نداره و یک آزادی بدون قید و شرط رو برای هر شهروند آمریکایی درحوزه‌های مختلف از جمله مذهب، آزادی بیان، مطبوعات اجتماعات و … تضمین می‌کنه....
البته واضحه که برخورداری از آزادیِ بدونِ وجود قانون برای هر شهروند لاجرم محدود کردن آزادی قسمتی دیگر از جامعه خواهد شد و هیچ وقت این متمم نمی‌تونه حق مردم رو تضمین کنه.....
حوادث زیادی توی آمریکا هست و میشه نام برد که عدم اجرای یکسان این قانون از یه طرف و تناقض محتوایی اون رو از طرف دیگه نشون میده:
مثلا اگر طبق این قانون مردم آمریکا آزادند هر مذهب و آیینی را اختیار کنند، علت سخت‌گیری‌ها و محدودیت‌های اعمال شده برای مسلمانان، محجبه‌ها و مساجد این کشور در سال‌های اخیر بویژه بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر چی بوده؟!
علت عدم مجوز برای ساخت مرکز فرهنگی اسلامی توی این کشور در ماه‎های اخیر چطوری قابل توجیه هست؟! و یا اگر طبق این متمم نوشتن هر مطلبی در روزنامه‌ها و کتاب‌های این کشور محدودیتی ندارده برخورد مأموران امنیتی، پلیسی و قضایی آمریکا با منتقدین موضوع هولوکاست و در نتیجه زندان، توقیف کتاب‌ها و ممنوعیت تدریس اساتید منتقد چطوری قابل قبول هست؟؟؟
اینا نشون دهنده ی عدم اجرای یکسان قوانین هست.....
درسته؟؟؟

اما در مورد محتوایِ متناقض متن منشور حقوق قانون اساسی آمریکا، که درظاهر تضمین و افزایش حق آزادی شهروندی در اون مطرح شده اما درواقع و در سطح جامعه باعث محدود شدن آزادی بسیاری از شهروندان آمریکایی شده ، تا جایی که به عنوان مثال این قانون اجازه‌ی توهین به نمادهای ادیان مختلف رو به هر شهروند آمریکایی میده و از این بالاتر مورد حفاظت قانون اساسی این کشور هم قرار داره....!!!!
شیطانی و تروریست خطاب کردن اسلام، تبلیغ اسلام هراسی و انتخاب روزی به عنوان روز جهانی آتش زدن قرآن و ماجرای تصمیم یک کشیش برای سوزاندن قرآن در روز ۱۱ سپتامبر اونهم بر اساس قانون آمریکا نشون دهنده ی این واقعیت تلخه که توهین به ادیان بویژه اسلام در کشور آمریکا امری کاملاً قانونی است و از اون باافتخار به عنوان آزادی شهروندی نام برده میشه....
در این موارد و آزادی های دروغین غرب حرف بسیاره....
حال با وضعیت من یه سؤال دارم.....
آیا شهروندی که آزادیِ توهین به ادیان دیگر رو طبق قانون داره ،در واقع محدود کردن آزادیِ طرفداران اون دین رو درپی نداره؟؟؟؟
به نظرتون این نتیجه غیرقانونی نبودن توهین به ادیان نشوندهنده‌ی تناقض محتوایی در منشور حقوق قانون اساسی آمریکا نیست؟؟؟؟!

قانونی که به بهانه آزادی اجازه اهانت به آزادی دیگران رو میده چه نتیجه ای داره جز وحشی‌گری؟؟؟؟
بذارین یه سری از قوانین احمقانه ی جهان غرب که به قول شما پیشرفته و متمدن هستن رو بررسی کنیم ببینیم به چه نتیجه ای میرسیم....

آخرین ویرایش:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
احمقانه ترین قوانین انگلیس و آمریکا !

احمقانه ترین قوانین انگلیس
ورود هر حیوانی به پارلمان انگلیس ممنوع است، به غیر از بز گاندی؛ این قانونی بود که پارلمان انگلیس قبل از سخنرانی گاندی تصویب کرد.
دومین قانون ابلهانه بریتانیا، قانونی است که می‌گوید چسباندن تمبر منقوش به چهره اعضای خانواده سلطنتی به صورت وارونه روی پاکت‌نامه، یک عمل خیانت‌‌آمیز تلقی می‌شود و با مجرم به عنوان یک خائن برخورد خواهد شد.
قانون سوم، مربوط به شهر لیورپول و از قوانین مجلس محلی این شهر است. طبق این قانون، هیچ کس حق ندارد در مکان‌های عمومی عریان باشد مگر اینکه فروشنده یک ماهی‌فروشی محلی باشد! البته مسئولان شهر لیورپول در واکنش به این نظرسنجی، بلافاصله وجود این قانون را تکذیب کردند و آن‌را یک افسانه خواندند اما این قانون از مدت‌ها قبل به صورت یک کنایه بین مردم شهر نقل می‌شود. خبرنگاران انگلیسی بعد از این ماجرا، نوشتند که مسئولان یک شهر می‌توانند وجود یک قانون را هم تکذیب کنند!
قانون چهارم فهرست هم از دیگر ابداعات لرد کرامول است که او را به عنوان واضع بیشترین قوانین ابلهانه در تاریخ بریتانیا معروف کرده است؛ هیچ‌کس حق ندارد در روز کریسمس رولت گوشت چرخ‌کرده بخورد. این قانون هم در راستای قانونگذاری‌های عجیب لرد کرامول برای مبارزه با پرخوری در بریتانیا وضع شد.
قانون پنجم این است: در اسکاتلند، اگر کسی به منزل فرد دیگری مراجعه کرده و درخواست رفتن به توالت کند، قانونا حق انجام این کار را دارد.
حتی در کلاه پلیس
قانون ابلهانه ششم هم جالب است؛ در بریتانیا، هر زن حامله‌ای حق دارد در هر زمان و هر مکانی که خواست قضای حاجت کند؛ حتی در کلاه یک افسر پلیس لندن!. وجود این قانون که یکی از قوانین قدیمی لندن است، ‌از چند وقت قبل سروصدای زیادی به پا کرده بود. در سال ۲۰۰۴ معترضان در نامه‌ای از تونی‌بلر درخواست کردند برای حفظ شأن پلیس، این قانون را لغو کند که هنوز این کار انجام نشده است.
قانون هفتم در سال ۲۰۰۴، رسانه‌ها متوجه وجود قانونی شدند که کاملا مسخره به نظر می‌رسید؛ یک ماهیگیر در ساحل بریتانیا، یک ماهی اوزون‌برون پیدا کرد و توسط پلیس دستگیر شد. طبق قوانین هر وال یا ماهی اوزون‌برونی که در سواحل بریتانیا پیدا شود، سرش متعلق به پادشاه و دمش متعلق به ملکه است. پلیس برای کسب دستور به کاخ سلطنتی، فاکسی ارسال کرد و پاسخ آمد که ماهیگیر می‌تواند ماهی را برای خودش نگه دارد اما نمی‌تواند آن‌را بفروشد! این قانون هم در میان قوانین ابلهانه برای خودش جایگاهی دارد و رتبه هفتم این فهرست را کسب کرده است.
قانون هشتم فهرست، یک قانون مالیاتی گیج‌کننده و مسخره است که مثل عبارت عامیانه نه چاق می‌کند و نه لاغر است؛ در این قانون وضع مجری و وضع‌کننده قانون به هیچ‌وجه معلوم نیست. طبق این قانون نگفتن مسائلی که نمی‌خواهید یک مامور مالیاتی آن‌را بداند، ‌غیرقانونی است اما نگفتن چیزهایی که اهمیت نمی‌دهید مامور مالیاتی آن‌را بداند، قانونی است.
نهمین قانون ابلهانه مربوط به سال ۱۳۱۳ است اما همچنان در کتاب قوانین بریتانیا وجود دارد. در زمان شوالیه‌ها و جنگ‌های صلیبی، قانونی وضع شد که هنوز پابرجاست؛ هیچ‌کس حق ندارد با زره و کلاهخود آهنی، وارد پارلمان شود.رای‌دهندگان و مسئولان شبکه تلویزیونی UKTV اظهار تمایل کرده بودند که بدانند آیا هنوز هیچ نماینده‌ای هست که دلش بخواهد با یک زره آهنی وارد مجلس شود یا خیر
قابل توجه آقای نخست‌وزیر
و
قانون دهم در کتاب قوانین بریتانیا، قانونی وجود دارد که می‌گوید در شهر یورک، ‌هرکس حق دارد درصورت دیدن یک اسکاتلندی، با تیر و کمان در دروازه قدیمی شهر او را به قتل برساند. چون قطعا او از زمان گذشته آمده است تا تغییری در آینده ایجاد کند.
در فهرست قوانین فوق، قانون‌های مختلف دیگری هم وجود داشتند که با اینکه رای نیاوردند، به اندازه کافی ابلهانه بودند؛ قوانینی مثل ممنوعیت شلیک توپ در نزدیکی محل دوئل (مصوب سال ۱۸۳۹)، ممنوعیت استفاده از هر نوع وسیله برای سرخوردن روی برف و یخ (مربوط به سال ۱۸۴۷) و ممنوعیت عبور گله گوسفند از وسط خیابان‌های لندن (مربوط به سال ۱۸۶۷).

آلیور کرامول، رکورددار تصویب قوانین احمقانه

یکی از مأیوس‌کننده‌ترین نکاتی که در رای‌گیری قوانین ابلهانه برای انگلیسی‌ها پیش آمد، یادآوری این نکته بود که بیشترین تعداد قوانین ابلهانه را آلیور کرامول دوست‌داشتنی‌شان تصویب کرده و درواقع او رکورددار وضع قوانین احمقانه است.
در تاریخ انگلیس به کرامول لرد حامی انگلیس، اسکاتلند و ایرلند گفته می‌شود. کرامول در گفتن جملات جدی – که بعدا سوژه خنده شود – شهرت داشت.
کرامول، استاد تصویب قوانین عجیب و غریب هم بود؛ البته او خودش قانون تصویب نمی‌کرد بلکه ایده می‌داد و پارلمان هم بلافاصله حرف‌هایش را تصویب می‌کرد. در بین ۱۰ قانون ابلهانه بریتانیا، قانون‌های یک (منع مردن در پارلمان) و ۴ (منع خوردن رولت گوشت در کریسمس) شاهکار اوست؛ به علاوه کرامول، از این قانون‌ها کم ندارد؛ مثلا او تصویب کرد که نقاش‌ها باید تصویر هرکس را درست مانند خودش رسم کنند؛ با تمام ناهمواری‌ها، جوش‌ها و خال‌ها؛ وگرنه نباید به نقاش دستمزد داد
احمقهای باقی دنیا شبکه تلویزیونی UKTV، قوانین ابلهانه کشورهای دیگر را هم به رای‌گیری گذاشته بود که در فهرست ده‌گانه دوم، آمریکا با داشتن ۴ قانون احمقانه رتبه اول را کسب کرد. اولین قانون فهرست مربوط به ایالت اوهایو بود که عنوان می‌کرد هیچ‌کس حق ندارد یک ماهی را با شراب مست کند.
ایتالیا، میلان: خندیدن در تمام حالات الزامی است؛ مگر در تشییع جنازه یا عیادت بیماران. (رتبه‌۸ قوانین احمقانه جهان)
فرانسه: گذاشتن نام ناپلئون روی خوک غیرقانونی است. (رتبه ۱۰قوانین احمقانه جهان)
استرالیا، ایالت ویکتوریا: فقط یک برق‌کار دارای پروانه می‌تواند لامپ‌های سوخته را عوض کند.
سان سالوادور: راننده‌های مست می‌توانند بمیرند، قبل از این که تیرباران شوند.
دانمارک: قبل از روشن‌کردن ماشین، ابتدا باید زیر آن را نگاه کنید و مطمئن شوید کودکی در زیر ماشین نیست
قوانین احمقانه آمریکا
به علت ایالتی بودن و سیستم فدرالی کشور آمریکا، ایالت‌ها قوانینی مخصوص به خود دارند که مانند انگلستان به مناسبت‌های مختلف وضع می‌شوند و بعد فراموش می‌شوند. بعضی از این قوانین آن‌قدر احمقانه‌اند که مشکل می‌شود وجودداشتن آنها را باور کرد. فهرست این قوانین توسط شبکه UKTV تهیه شده است.
ایالت آرکانزاس
مرد قانونا می‌تواند همسرش را کتک بزند اما فقط ماهی یک‌بار.
ایالت آلاباما
رانندگی درحالی که یک چشم‌بند روی چشم‌ها باشد، غیرقانونی است. (رتبه ۵ قوانین احمقانه دنیا)
ایالت اوکلاهاما
پلیس می‌تواند کسانی را که برای سگ‌ها شکلک درمی‌آورند، ‌دستگیر کند.
ایالت اوهایو
فروختن کورن فلکس (پف‌فیل خودمان) در روز یکشنبه در مغازه‌ها ممنوع است.
تمام‌کردن بنزین در وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.

ایالت ایلینویز
صحبت‌کردن به زبان انگلیسی غیرقانونی است. زبان رسمی شناخته‌شده، آمریکایی است.
دادن سیگار روشن به حیوانات ممنوع است.

ایالت ایندیانا
سیگارکشیدن میمون‌ها، غیرقانونی است.
ایالت تنسی
انداختن کمند برای گرفتن ماهی، غیرقانونی است.
ایالت جورجیا
ردشدن جوجه از عرض خیابان غیرقانونی است.
ایالت شیکاگو
بردن یک سگ پودل فرانسوی به اپرا غیرقانونی است.
ایالت فلوریدا
چتربازی زنان متاهل در روز یکشنبه غیرقانونی است. (رتبه۶ قوانین احمقانه جهان)
ایالت کالیفرنیا
مرد قانونا می‌تواند همسرش را با کمربند چرمی کتک بزند؛ به شرطی که قطر کمربند بیشتر از ۵ سانتی‌متر نباشد.
درصورت استفاده از کمربند قطورتر مرد باید از همسرش اجازه بگیرد.
شلیک به سمت هر نوع شکاری از روی یک وسیله نقلیه غیرقانونی است؛ مگر اینکه شکار یک نهنگ باشد.

ایالت کولومبوس
نمی‌توان به صورت تصادفی روی نرده خانه کسی نشست.
ایالت لوییزیانا
قرقره‌کردن در مکان‌های عمومی غیرقانونی است.
بستن روکش از چرم تمساح به کپسول آتش‌نشانی ممنوع است.
زدن بانک و بعد شلیک‌کردن به کارکنان بانک با تفنگ آبپاش غیرقانونی است.
یک زن تا وقتی که همسرش پرچم جلوی ماشین گرفته، نباید رانندگی کند.
گازگرفتن کسی با دندان‌های طبـیـعـی حـمله ســاده است ولـی گـازگرفتن با دندان مصنوعی حمله مسلحانه است.

ایالت ماساچوست
گذاشتن ریش پروفسوری بدون مجوز ممنوع است.
همراه‌داشتن اسلحه فضایی غیرقانونی محسوب می‌شود.

ایالت مونتانا
زن طبق قانون حق ندارد نامه‌های همسرش را باز کند.
ایالت میشیگان
طبق قوانین، دندانپزشکان در اسناد رسمی مکانیک محسوب می‌شوند.
ایالت نبراسکا
اگر کودکی هنگام مراسم مذهبی در کلیسا آروغ بزند، پلیس می‌تواند پدر و مادر کودک را دستگیر کند.
ایالت ورمونت
سوت‌زدن زیر آب غیرقانونی است!!

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
و اما در آخر.....
در مورد شهدا جدا" براتون متاسفم که علت روند کند پیشرفت ایران رو توجه ناچیز دولت به این امر میدونین...
همه ی کشورهای جنگ زده و کشورهایی که در جنگ شرکت دارن احترام خاصی برای مدافعان کشورشون قائل هستن.....
همین آمریکا و انگلیس که اینقد ازش طرفداری میکنین،ببینین مردمش چه آدابی واسه مردان جنگیشون دارن...
تازه جنگ اونها که بر حق نیست با اینهمه برای کشته هاشون احترام قائلن.....
اما ما برای کسانی که از کشورشون و ناموس این ملت رفتن و دفاع کردن اینطوری حرف میزنیم.....

من نمیدونم چرا بعضی از ما ایرانی ها همش دوست داریم کشورمون رو خوار و ذلیل کنیم؟؟؟
کشور ما از هر لحاظ مقام اول پیشرفته ترین کشور توی خاورمیانه داره و جزء چند کشور اول پیشرفته توی آسیا هست.....
به نظرتون چرا ما توی تحریم هستیم؟؟؟؟
یه کشور ضعیف رو تحریم نمی کنن....
پس قطعا اینقدر قوی هستیم و براشون اهمیت داریم که همچین اقدامی کردن...
در ضمن مگه ایران چند سال هست که داره روند رو به رشد رو طی میکنه؟؟؟؟
چند سال از انقلاب میگذره؟؟؟؟؟
8
سالش که همش درگیر جنگ خارجی بودیم،جنگی که همین آمریکا و انگلیس و دههاکشور دیگه که شما حامیشون هستی باعثش بودن و از حامیان و تغذیه کننده های اون.....
و ایران تنها.....
کاش درک میکردین و به این افتخار می کردین که ایران تنها و با دستان خالی با چه کشورهایی و چه تکنولوژی هایی روبرو بود......
اگه نگاهی به آمار بکنین سرتون سوت میکشه.....
و این اواخرم که درگیر نزاعهای داخلی....
و چه جالب کسانی از روند کند رو به رشد صحبت میکنن که خودشون از عوامل مستقیم اون هستن.....!!!!
به نظرتون جای تامل نداره؟؟؟؟
نکته ی آخرم اینکه خودتون توی صحبتاتون جواب خودتون رو دادین.....
همینطور که خودتون اشاره کردین دلیل پیشرفت اونها اینه که مردم و دولت تصمیم به کار گرفتن و می خوان کشورشون پیشرفت کنه.....
ما چی؟؟؟؟
ما چقدر همکاری می کنیم؟؟؟؟؟
چقدر انتقادهای مخرب و تضعیف کننده نمیکنیم؟؟؟
چقدر کشورمون رو سرکوب نمیکنیم؟؟؟
و چقدر از این چقدرها زیاد داریم..... !!!!!

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
شما یا چشماتون بستین چیزی نمیبینین یا نمی خواین ببینین.....
اونا به جزیی ترین اخبار ما هم کار دارن...
یه قتل خونوادگی(ناموسی) توی ایران صورت میگیره،شبکه هاشون اون رو با چه آب و تابی پوشش میدن....
برچسب سیاسی بهش میزنن....
مگه بیکارن کار و زندگیشونو ول کنن بچسپن به اخبار ما ..
البته منظور من شبکه های فارسیی نیست که اونور دارن فعالیت میکنن مثل بی بی سی فارسی و .... آره اونا اخبار رو غلو میکنن .. منظور من شبکه های داخل کشورای اروپاییه که برای مردم خودش پخش میشه ..اونا اصلاً ایران رو عددی نمیدونن که بخان درموردش خبر بدن ..
مگر بعضی موارد خاص..
اما رسانه خودمون دیگه شورش رو درآورده .. شما همین سقوط هواپیما رو در نظر بگیر اگه تو یه کشر اروپایی بود اونقد رسانه ها از دولت انتقاد میکردن که مردم میریختن به خیابون و حتی شاید رییس جمهور رو هم عوض میکردن اما رسانه ملی ما چیکار کرد ؟؟
بعد از اینکه کلی درباره اسراییل و عراق و غزه گفت تازه این خبر رو بعنوان یه خبر کوتاه پخش کرد ..
اونوقت یه آمریکایی تو معدن آوار ریخته بود رو سرش حتی یه کارشناس آوردن و این خبر رو تحلیل کردن .. واقعاً جای تاسف داره ..
اما شما که از رسانه های اروپایی و آمریکایی حمایت میکنی،مطمئنی که اونها توی این امر قوی هستن و خوب اطلاع رسانی میکنن؟
مطمئنی که اخبار کشورشون رو دقیق و بدون سانسور می تونن ابلاغ کنن؟؟؟
من حمایت نکردم دارم میگم ایران برای اونا ارزشی نداره که بخان وقتشونو صرف ایران کنن ..
من هم کشورم رو دوست دارم اما نمیتونیم واقعیت رو کتمان کنیم ..

در حالیکه نصف بیشتر اخبار رسانه های ما حوادث کوچیک اونا رو غلو میکنه و تو خبرهای مهم پخش میکنه و حتی تحلیلشون میکنه ..
اونا اگه اخبار ایران رو پخش کنن بهرحال اخبار خودشون خیلی مهم تره .. به نظرتون اگه همین سقوط هواپیما تو یکی از کشورای اروپایی بود انا هم مثل رسانه ما باهاش برخورد میکردن ؟؟؟
«کنگره در خصوص تشکیل مذهب، یا منع پیروی آزادانه از آن یا محدود ساختن آزادی بیان یا مطبوعات یا حق مردم برای برپایی اجتماعات آرام و دادخواهی از حکومت برای جبران خسارت هیچ قانونی وضع نمی‌کند.»
به نظرتون منظور از این متمم چیه؟؟؟؟
به نظرتون هدف آزادی بین همه ی مردم با هر نوع دین و مذهب و گرایش هست؟؟؟؟
این قانون چه ربطی به وحشی گری داره آخه ..؟؟
اتفاقاً همین قانون یکی از اصول دموکراسیه ..
کنگره آمریکا هیچ دینی رو تبیغ نمیکنه هیچ دینی رو هم منع نمیکنه .. این کجاش بده .. اتفاقاً این باعث میشه بین شهروندای آمریکایی تبعیض قائل نشه ..الان تو همین کشور ما که دولت دین اسلام رو طرفداری میکنه باعث میشه حق بقیه اقلیتهای دینی خورده بشه و مسلمون تو این کشور حقی داره که طرفداران ادیان دیگه ندارن ..
توی این متمم به طور صریح داره بیان می‌کنه که آزادی در آمریکا هیچ حد و مرزی رو نداره و یک آزادی بدون قید و شرط رو برای هر شهروند آمریکایی درحوزه‌های مختلف از جمله مذهب، آزادی بیان، مطبوعات اجتماعات و … تضمین می‌کنه....
طبق اصول دموکراسی هر انسانی آزاده که هر دینی داشته باشه .. آزادی مطبوعات و جتماعات و ... الان چیزیه که خیلی از کشورا مردم دنبال همینن و بخاطر به دست آوردن این دارن قیام میکنن .. مثل کشور خودمون ..
من نمی فهمم این کجاش بده ..
مثلا اگر طبق این قانون مردم آمریکا آزادند هر مذهب و آیینی را اختیار کنند، علت سخت‌گیری‌ها و محدودیت‌های اعمال شده برای مسلمانان، محجبه‌ها و مساجد این کشور در سال‌های اخیر بویژه بعد از حوادث ۱۱ سپتامبر چی بوده؟!
علت عدم مجوز برای ساخت مرکز فرهنگی اسلامی توی این کشور در ماه‎های اخیر چطوری قابل توجیه هست؟! و یا اگر طبق این متمم نوشتن هر مطلبی در روزنامه‌ها و کتاب‌های این کشور محدودیتی ندارده برخورد مأموران امنیتی، پلیسی و قضایی آمریکا با منتقدین موضوع هولوکاست و در نتیجه زندان، توقیف کتاب‌ها و ممنوعیت تدریس اساتید منتقد چطوری قابل قبول هست؟؟؟
ببینید اینا همش توهم توطئه هستش .. شاید تو برخی جاهای آمریکا یه سخت گیری های امنیتی برای با حجابا در نظر گرفته شده باشه ولی اونا هیچوقت نخاستن جلوی کارهای مذهبی ایرانیا رو بگیرن ..
الان ایرانیا خیلی راحت اونجا ایام عاشوراا دسته های عزاداری دارن .. خیلی هاشو تلویزیون خودمون نشون میده .. هیچکس هم کاریشون نداره ..
این بزرگنماییه که شما داری میگی جلوی مراسم مذهبی رو میگرن یا ........
بعدشم اونا اجازه دادن وزشکارای زن با حجاب تو مسابقات بین المللی شرکت کنن ..
این در حاله که کشور خودمون همین که یه اروپایی یا آمریکایی پاشو میزاره تو خاک ایران مجبورش میکنن حجاب داشته باشه ....
الان کدوم کشوره که آزادی داده به مردم ؟؟؟؟؟؟
ایران یا آمریکا ؟؟؟
به عنوان مثال این قانون اجازه‌ی توهین به نمادهای ادیان مختلف رو به هر شهروند آمریکایی میده و از این بالاتر مورد حفاظت قانون اساسی این کشور هم قرار داره....!!!!
چرا از خودتون حرف میزنید کجای قانون این اجازه رو به شهر وندان آمریکایی داده ؟؟؟
شهر وندان آمریکایی درصد خیلی زیادیش مهاجرن و اصالتاً آمریکایی نیستن اگه اینطوری بود که تا حالا یه نفرم اونجا نمی موند .. اینا توهمه ..
شیطانی و تروریست خطاب کردن اسلام، تبلیغ اسلام هراسی و انتخاب روزی به عنوان روز جهانی آتش زدن قرآن و ماجرای تصمیم یک کشیش برای سوزاندن قرآن در روز ۱۱ سپتامبر اونهم بر اساس قانون آمریکا نشون دهنده ی این واقعیت تلخه که توهین به ادیان بویژه اسلام در کشور آمریکا امری کاملاً قانونی است و از اون باافتخار به عنوان آزادی شهروندی نام برده میشه....
الان من یه سوال دارم ..
چرا تا 2 سال پیش همچین چیزایی نبود ؟؟
چرا 2 سال پیش و قبل از اون کسی قران آتیش نمیزد ؟؟
چرا الان ؟؟
دلیل اینا سیاستای غلط دولت جمهوری سلامی و رهبریه که باعث شدن همه دنیا از ایران متنفر بشن و چون این دولت خودش رو نماینده خدا در زمین میدونه اونا هم قرآن رو آتیش میزنن .. اینکارا همش سیاسیه و ربطی به مخالفت اونها با اسلام نداره ..
اگه اینطوری بود تا حالا هیچ مسلمونی تو آمریکا زندگی نمیکرد ..
آیا شهروندی که آزادیِ توهین به ادیان دیگر رو طبق قانون داره ،در واقع محدود کردن آزادیِ طرفداران اون دین رو درپی نداره؟؟؟؟
به نظرتون این نتیجه غیرقانونی نبودن توهین به ادیان نشوندهنده‌ی تناقض محتوایی در منشور حقوق قانون اساسی آمریکا نیست؟؟؟؟!
هیچ قانونی تو آمریکا نگفته که شهروند آمریکایی حق داره به دین دیگه توهین کنه ..
در واقع شهروندای آمریکایی که یک دین ندارن .. هر کس دین خودش و نژاد خودش رو داره و قانون دخالتی تو دین مردم نمیکنه ..
قانون دینی رو تبلیغ نمیکنه و دینی رو منع نمیکنه .. حالا چرا برداشت شما از این قانون اینه که آمرکاییها به هر دینی که دلشون خواست میتونن توهین کنن ؟؟؟
قانونی که به بهانه آزادی اجازه اهانت به آزادی دیگران رو میده چه نتیجه ای داره جز وحشی‌گری؟؟؟؟
همون حرفای قبلیم ..
این قانون اجازه اهانت به کسی رو نداده .. برداشت شما اینه ..
اتفاقاً این قاون اصل دموکراسیه ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
در مورد شهدا جدا" براتون متاسفم که علت روند کند پیشرفت ایران رو توجه ناچیز دولت به این امر میدونین...
درست صحبت کن ..
توجه نا چیز ؟؟ مطمئنی ناچیزه ؟؟؟
چرا بدون منطق حرف میزنی ..
ما که دیدیم تو همه چیز .. دانشگاه و تحصیل .. کار .. حقوق .. خانواده شهدا جلوتر از بقیه ان ..
اونوقت این توجه ناچیزه ؟؟؟؟؟
من با شهیدای واقعی کار ندارم مثلاً کسایی که شیمیایی شدن واقعاً حقشونه چون هنوزم آثارش هست

ولی خیلی از اینا اصلاً شهید نبودن .............که جای بحثش اینجا نیست ..

کشور ما از هر لحاظ مقام اول پیشرفته ترین کشور توی خاورمیانه داره و جزء چند کشور اول پیشرفته توی آسیا هست...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه هر کسی میدونه که ما جزء کشورهای جهان سومی هستیم شما چرا پاتو کردی تو یه کفش که بگی ما پیشرفته هستیم ..
شما اصلاً منطق نداری و نمیخای واقعیت رو ببینی .. وگرنه کاملاً واضحه و از هر کسی بپرسی میگه ما جهان سومی هستیم ..
به نظرتون چرا ما توی تحریم هستیم؟؟؟؟
یه کشور ضعیف رو تحریم نمی کنن....
پس قطعا اینقدر قوی هستیم و براشون اهمیت داریم که همچین اقدامی کردن...
اگه اینطور بود که الان نصف بیشتر کشورای دنیا تحریم بودن ..
تحریم هیچ ربطی به قوی بودن و ضعیف بودن نداره .. چرا چشمت رو باز نمیکنی ..
یه جوری حرف میزنی که آدم فکر میکنه تو ایران زندگی نمیکنی . یا اصلاً از اطرافت خبر نداری ..
تحریم یه دلیل داره .. دشمنی دولتمردان ما با اروپا و آمریکا ..
اینا میگن مرگ بر آمریکا . اسراییل اونام زورشون بیشتره و میان تحریم میکنن که دولت رو فلج کنن ..
این کاملاً سیاسیه و ربطی به ضعف و قدرت نداره ..
8 سالش که همش درگیر جنگ خارجی بودیم،جنگی که همین آمریکا و انگلیس و دههاکشور دیگه که شما حامیشون هستی باعثش بودن و از حامیان و تغذیه کننده هایاون....
20 و چند سال بعدشم درگیر پیروزی انقلاب بودیم و سر خوش بودیم ..
الان هم که درگیر جنگ داخلی هستیم پس هیچوقت پیشرفت نخاهیم کرد ..
ما چی؟؟؟؟
ما چقدر همکاری می کنیم؟؟؟؟؟
چقدر انتقادهای مخرب و تضعیف کننده نمیکنیم؟؟؟
چقدر کشورمون رو سرکوب نمیکنیم؟؟؟
و چقدر از این چقدرها زیاد داریم..... !!!!!
تا وقتی دولت حمایت نکنه کار من و شما به هیچ جا نمیرسه ..
دولت از نابغه ها حمایت نمیکنه و تمام فکر و ذکرش شده آمریکا و غزه و لبنان .. نابغه هامونم میرن از این کشور
بعدش م تو همه کشرای پیشرفته میبینیم که رسانه ها .. مردم .. مطبوعات .. سینما بدترین انتقاد رو به دولت میکنن .. اگه اینطوری بود که اونام مثل ما باید عقب مونده بودن ....اصلاً این چه ربطی به پیشرفت تکنولوژی داره ؟؟
شما اینقد تعصبی و افراطی به مسائل نگاه میکنی که حتی واقعیت رو هم نمیبینی .. مثل همین که ما جهان سومی هستیم و شما منکرش میشی ..

اینم بگم بحث این تاپیک به انحراف کشیده شد اگه جوابی داشتین بهتره خصوصی بگین ممکنه تاپیک حذف بشه ..اگه نخاستینم هر جور راحتین ..

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
گمونم این یه شاخه از شیطان پرستی هست
توی چندتا از این کلیپ هاشون همچین رفتاری رو دیدم
بهرحال اینکار واقعا نشون می ده که یه ادم تا چه حد می تونه پست بشه

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
مگه بیکارن کار و زندگیشونو ول کنن بچسپن به اخبار ما ..
البته منظور من شبکه های فارسیی نیست که اونور دارن فعالیت میکنن مثل بی بی سی فارسی و .... آره اونا اخبار رو غلو میکنن .. منظور من شبکه های داخل کشورای اروپاییه که برای مردم خودش پخش میشه ..اونا اصلاً ایران رو عددی نمیدونن که بخان درموردش خبر بدن ..
مگر بعضی موارد خاص..
منظور منم دقیقا شبکه های داخلی اروپا و آمریکا بود نه این شبکه های دره پیت فارسی....
چرا فکر میکنین اونا به اخبار ما کاری ندارن؟؟
اتفاقا اونا جزء جزء اخبار ما رو بررسی میکنن و اگر خبری چالشی باشه که بتونن از اون برای اهدافشون و دو قطبی کردن فضای ایران استفاده کنن،بهره میبرن....
در واقع از اصل خبر یه سناریو جدید مینویسن و خبری جدید تهیه میکنن که هیچ ربطی به اصلش نداره....
حداقل رسانه های ما توی امر صحت و سقم اخبارشون صادق هستن.....

این قانون چه ربطی به وحشی گری داره آخه ..؟؟
اتفاقاً همین قانون یکی از اصول دموکراسیه ..
فکر میکنم به روشنی با چندتا مثال براتون توضیح دادم.....
نمیدونم چرا متوجه نشدین.....
همون اولم گفتم این متمم به ظاهر آزادی رو به مردمش داده اما در واقع داره وحشیگری رو رواج میده....
آزادی که باعث صلب آزادی از دیگر شهروندان بشه چه نتیجه ای داره؟؟؟؟؟جز هرج و مرج؟؟؟
جز بی قانونی؟؟؟
این تناقض رو شما بهش چی میگین؟؟؟
این معنی دموکراسیه؟؟؟؟

کنگره آمریکا هیچ دینی رو تبیغ نمیکنه هیچ دینی رو هم منع نمیکنه .. این کجاش بده .. اتفاقاً این باعث میشه بین شهروندای آمریکایی تبعیض قائل نشه ..الان تو همین کشور ما که دولت دین اسلام رو طرفداری میکنه باعث میشه حق بقیه اقلیتهای دینی خورده بشه و مسلمون تو این کشور حقی داره که طرفداران ادیان دیگه ندارن ..
من جدا" دیگه نمیدونم باید به شما چی بگم؟؟؟
خیلی شفاف براتون مثال زدم جهتگیری اونها به اسلام و مسلمانان چیه و جهتگیری اونها به سایر ادیان چیه....

دین اسلام چه ربطی به دولت داره؟؟؟؟
کشور ایران یه کشور اسلامی هست مثل سایر کشورهای اسلامی دیگه.....
و دین اکثر مردم اسلام....
چه حقی از بقیه ی اقلیت ها توی کشور ما گرفته شده؟؟؟
مثال بزنین....

بعدشم اونا اجازه دادن وزشکارای زن با حجاب تو مسابقات بین المللی شرکت کنن ..
این در حاله که کشور خودمون همین که یه اروپایی یا آمریکایی پاشو میزاره تو خاک ایران مجبورش میکنن حجاب داشته باشه ....
الان کدوم کشوره که آزادی داده به مردم ؟؟؟؟؟؟
شما چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی؟؟؟؟
باحجاب بودن ورزشکارای زن چه ربطی به آمریکا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم باحجاب بودن ورزشکارای ما باعث خدشه دار شدن و لطمه به حقوق سایر کشورها شده؟؟؟؟
بابا چرا متوجه نیستین؟؟؟
هر کشوری برای خودش قانونی داره که احترام به قانون اون کشور و رعایت کردن اون الزامیه....
کشور ما هم ،یه کشور اسلامی هست و کسانی که وارد ایران میشن موظف هستن که از قوانین ما پیروی کنن.....
حجاب هم جزء قوانین اسلامی ماست.....
الان متوجه شدین؟؟؟؟؟؟؟؟

ایران یا آمریکا ؟؟؟چرا از خودتون حرف میزنید کجای قانون این اجازه رو به شهر وندان آمریکایی داده ؟؟؟
شهر وندان آمریکایی درصد خیلی زیادیش مهاجرن و اصالتاً آمریکایی نیستن اگه اینطوری بود که تا حالا یه نفرم اونجا نمی موند .. اینا توهمه ..
شما چه اصراری داری که همه ی حرفای منو بگی توهمه؟؟؟
واقعا جوابی منطقی تر ندارین؟؟؟
آتش زدن قرآن توهمه؟؟؟؟
به سخره گرفتن امامان و پیامبر توهمه؟؟؟؟؟

الان من یه سوال دارم ..
چرا تا 2 سال پیش همچین چیزایی نبود ؟؟
چرا 2 سال پیش و قبل از اون کسی قران آتیش نمیزد ؟؟
چرا الان ؟؟
دلیل اینا سیاستای غلط دولت جمهوری سلامی و رهبریه که باعث شدن همه دنیا از ایران متنفر بشن و چون این دولت خودش رو نماینده خدا در زمین میدونه اونا هم قرآن رو آتیش میزنن .. اینکارا همش سیاسیه و ربطی به مخالفت اونها با اسلام نداره ..
:biggrin::biggrin::biggrin: هرچی سعی کردم توی این مدت نخندم نشد....
دیگه این قسمت از حرفاتون آخر جوک بود..... :biggrin:
چرا نسنجیده و بدون اطلاع حرف میزنین؟؟؟؟
مگه ایرانیا فقط مسلمون هستن؟؟؟؟

چه ربطی به رییس جمهمری و رهبری ایران داره؟؟؟؟
اهانت های اینا سابقه ی طولانی داره.....

همون حرفای قبلیم ..
این قانون اجازه اهانت به کسی رو نداده .. برداشت شما اینه ..
اتفاقاً این قاون اصل دموکراسیه ..

عججججججججب....
من اینهمه واسه شما صغری کبری چیدم که یه کم دیدتون بازتر بشه به مسائل.....
اما متاسفانه شما چشماتون رو بستی و دوست داری چیزی باور کنی که خودت می خوای....
بابااااا این دموکراسی نیست.....
این آزادی نیست....
اینقدر ظاهر بین نباشین....
یه کم تامل کنین....

درست صحبت کن ..
توجه نا چیز ؟؟ مطمئنی ناچیزه ؟؟؟
چرا بدون منطق حرف میزنی ..
ما که دیدیم تو همه چیز .. دانشگاه و تحصیل .. کار .. حقوق .. خانواده شهدا جلوتر از بقیه ان ..
اونوقت این توجه ناچیزه ؟؟؟؟؟
بابااااا طرف شهید شده که امثال من و شما بتونیم راحت زندگی کنیم.....
که امثال من و شما بتونیم درس بخونیم،پیشرفت کنیم.....
که ناموس ملت در امنیت باشه....
که ایرانی سرافراز داشته باشیم....
طرف پدر شهیدش رو اصلا ندیده......
با یاد پدرش بزرگ شده و از محبت پدرانه ش محروم بوده......
ولی من و شما سایه ی پدر و مادر خدا رو شکر روی سرمون بوده و از محبتشونم بهره بردیم.....
خیلی بی انصافیه که اینجوری بگیم.....
مگه واسه کی رفتن شهید شدن؟؟؟؟؟
واسه من....
واسه شماا...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه هر کسی میدونه که ما جزء کشورهای جهان سومی هستیم شما چرا پاتو کردی تو یه کفش که بگی ما پیشرفته هستیم ..
شما اصلاً منطق نداری و نمیخای واقعیت رو ببینی .. وگرنه کاملاً واضحه و از هر کسی بپرسی میگه ما جهان سومی هستیم ..اگه اینطور بود که الان نصف بیشتر کشورای دنیا تحریم بودن ..
مگه من گفتم جهان اولی هستیم؟؟؟؟
من گفتم پیشرفته ترین کشور توی خاورمیانه و جزء چند کشور اول پیشرفته آسیا هستیم.....
این یعنی ما جهان اولی هستیم؟؟؟
تحریم هیچ ربطی به قوی بودن و ضعیف بودن نداره .. چرا چشمت رو باز نمیکنی ..
یه جوری حرف میزنی که آدم فکر میکنه تو ایران زندگی نمیکنی . یا اصلاً از اطرافت خبر نداری ..
تحریم یه دلیل داره .. دشمنی دولتمردان ما با اروپا و آمریکا ..
اینا میگن مرگ بر آمریکا . اسراییل اونام زورشون بیشتره و میان تحریم میکنن که دولت رو فلج کنن ..
این کاملاً سیاسیه و ربطی به ضعف و قدرت نداره ..
عججججججججب.....
مگه روز اوله که ما میگیم مرگ بر امریکا و اسرائیل؟؟؟
30 ساله داریم انزجار خودمون رو ازشون اعلام میکنیم.....
برید ببینین توی چه مقاطعی ما رو تحریم کردن.....
شما چرا نمی خواین بپذیرین که اونا از اقتدار ایران میترسن؟؟؟؟و بخاطر همین تحریم رو اعمال کردن....
من حوصله توضیح دادن بیش از حد ندارم.....
با اینکه خیلی شفاف توضیح دادم براتون اما باز شما بر عقیده ی غلطتون پابرجا هستین.....
این نوع بحثا منو خسته میکنه.....
فقط بدونین تحریمی که ایران الان هست بخاطر پیشرفتش توی برنامه ی اتمی هست نه بخاطر مرگ بر آمریکا و اسرائیل.....

اینم بگم بحث این تاپیک به انحراف کشیده شد اگه جوابی داشتین بهتره خصوصی بگین ممکنه تاپیک حذف بشه ..اگه نخاستینم هر جور راحتین ..
من دیگه بحثی ندارم....

GAME_OVER

کاربر ممتاز
هرچی سعی کردم توی این مدت نخندم نشد....
دیگه این قسمت از حرفاتون آخر جوک بود.....
چرا نسنجیده و بدون اطلاع حرف میزنین؟؟؟؟
من اینهمه واسه شما صغری کبری چیدم که یه کم دیدتون بازتر بشه به مسائل.....
اما متاسفانه شما چشماتون رو بستی و دوست داری چیزی باور کنی که خودت می خوای
با اینکه خیلی شفاف توضیح دادم براتون اما باز شما بر عقیده ی غلطتون پابرجا هستین.......
حرفای شما هم برای من خنده داره ..
منم دقیقاً فکر میکنم شمایید که چشماتون رو بستین و بی منطق و بی مطالعه صحبت میکنید ..
و همچنین فکر میکنم عقایدتون غلطه ..
بهتره قضاوت درباره این بحث به بچه هایی که میان اینجا و این بحثا رو میخونن واگذار بشه ..
بحث بی فایده س.
خوش باشید