زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی کسی منو راهنمایی نکرد:w05:
باشه من رفتم:w04:

من خودمم همین طوری شدم دو هفته پیش درکارو بهتر میزدم تو زبان
فک کنم باید لغتارو مرور کنیم
من بی دقتی هم زیاد میکنم تو اکثر مواقع تو سوالا همش بین دوتا گزینه میمونم از قضا گزینه ی غلط رو میزنم :)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصن نگران نباش منم قبلنا میزدم 40-50 یعنی تمام اون سوالای درک مطلب رو پاسخگو بودم الان چندروزه میزنم 20-30 ..گمونم پیش برم منفی میشم..نگران نباش تو ادامه بده میخوای یه کم درک مطلب کار کن..من اصن رو عمومی هیچ نظری ندارم بلدم باشم نمیزنم بس که میترسم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیاین به داد من برسید وضعیت وخیممممممممممممم:cry::(:wallbash::crying2::crying::w04::w06::w09::w22::w29:...........
بچه ها من چند روز دارم زبان منفی میزنم کلی تلاش کردم خودمو به بیست درصد( بچه هایی که درصداشون بالا این درصدمو نادیده بگیرن):cool::sweatdrop: رسوندم ولی الان همون تستایی که درست میزدم دارم اشتباه میزنم:crying2:

شهید جان من فک میکنم تو داری حریص میشی برای درصد بیشتر و بهت نمیسازه....من خودم چند بار با شک گفتم بذار بین دو گزینه یکی رو بزنم درصدم بره بالا...ولی کنکور بحثش جداس....رقابت سر یکی دو درصده...یعنی تو سعی کن اونایی رو که مطمئنی بزن و نگه دار....شک کردی نزن....درک مطلبو بادقت بخون...نه مثل من:D....برای درصد بیشتر حریص نشو....من یه بار فن دقیق یادم نیست چنتا درست زدم چنتا غلط....ولی با غلط 18 درصد زدم....حساب کردم بدون غلط میشد 40 درصد!!!ببین چققققدددر تفاوت هست بین این دوتا درصد!!!!
اصن نگران نباش منم قبلنا میزدم 40-50 یعنی تمام اون سوالای درک مطلب رو پاسخگو بودم الان چندروزه میزنم 20-30 ..گمونم پیش برم منفی میشم..نگران نباش تو ادامه بده میخوای یه کم درک مطلب کار کن..من اصن رو عمومی هیچ نظری ندارم بلدم باشم نمیزنم بس که میترسم
منظورت از عمومی چی بید؟؟؟:surprised:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهید جان من فک میکنم تو داری حریص میشی برای درصد بیشتر و بهت نمیسازه....من خودم چند بار با شک گفتم بذار بین دو گزینه یکی رو بزنم درصدم بره بالا...ولی کنکور بحثش جداس....رقابت سر یکی دو درصده...یعنی تو سعی کن اونایی رو که مطمئنی بزن و نگه دار....شک کردی نزن....درک مطلبو بادقت بخون...نه مثل من:D....برای درصد بیشتر حریص نشو....من یه بار فن دقیق یادم نیست چنتا درست زدم چنتا غلط....ولی با غلط 18 درصد زدم....حساب کردم بدون غلط میشد 40 درصد!!!ببین چققققدددر تفاوت هست بین این دوتا درصد!!!!

منظورت از عمومی چی بید؟؟؟:surprised:

زبان عمومی دیگه........................

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان عمومی دیگه........................

آهان یعنی وکب؟؟؟من از کجا بدونم
...من فک کردم منظورش مکانهای عمومیه:D
بچه ها من خخخیییللللی دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده....ساختمان های بلندو نمیتونم مرور کنم.....چون میدونم مثل دفعه قبل هی فکرم میره به پارتیشن بندی و اینا....آقا سه ساعت طول میکشید یه صفحه بوخونم هی با مداد تو یه چرک نویس واسه خودم پارتیشن بندی میکردم:)....خواستم بگم بدونین در چه حد دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها وسط صحبتهای شما لطفا اینو به من توضیح بدین

آخرین ویرایش:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها در وسط صحبتهای شما اینو به من توضیح بدین

وقتی 2 تا تیر متقاطع هستن اگه عین هم باشن با طول یکسان سهمشون از بار وارده یکیه اما وقتی طول یکسان ندارن اونیکه کوتاهتره صلبتره و سهمش از بار بیشتر خب ما واسه جبرانش میاییم کار میکنیم تیر بلنده هم صلب شه که همه گزینه ها درسته الا 3 که دلیلی نداره تیر کوتاه صلب شه چون ذاتا صلبتره از اون یکی............:) فک کنم این مربوط میشه به سازه در معماری فصل شبکه اینا

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان یعنی وکب؟؟؟من از کجا بدونم
...من فک کردم منظورش مکانهای عمومیه:D
بچه ها من خخخیییللللی دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده....ساختمان های بلندو نمیتونم مرور کنم.....چون میدونم مثل دفعه قبل هی فکرم میره به پارتیشن بندی و اینا....آقا سه ساعت طول میکشید یه صفحه بوخونم هی با مداد تو یه چرک نویس واسه خودم پارتیشن بندی میکردم:)....خواستم بگم بدونین در چه حد دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده:D

خب امسال قراره قبول شیم و دوباره درس پروژه ....طراحیییییییییییییییی...................:)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی 2 تا تیر متقاطع هستن اگه عین هم باشن با طول یکسان سهمشون از بار وارده یکیه اما وقتی طول یکسان ندارن اونیکه کوتاهتره صلبتره و سهمش از بار بیشتر خب ما واسه جبرانش میاییم کار میکنیم تیر بلنده هم صلب شه که همه گزینه ها درسته الا 3 که دلیلی نداره تیر کوتاه صلب شه چون ذاتا صلبتره از اون یکی............:) فک کنم این مربوط میشه به سازه در معماری فصل شبکه اینا
مرسی گلم چقد خوب توضیح دادی :gol:

این زبان میخواد منو بخوره

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها الان امتحان دکتری 94 برگزار شده؟ یا بعد ارشد؟اخه چند تا از سوالای کنکور 93 دکتری عینا تو هنرهای ساخت 93 هم بود ............................

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کدومتون صفحه اول شیوه رازی نسیم عسگری رو دارین....؟من ندارمش
بعدشم این پتکانه....پتکفته...ترکین ...تویزه....و الی آخرو چجوری حفظ میکنین؟؟؟اولا من هر کاری میکنم تو شکلا فرقی بین مثلا کاربندی و تویزه نمیبینم:confused:....بعدشم اصصصلا نمیتونم حفظ کنم که تو کدوم بنا چی استفاده شده...یه روش سریع السسسیییر بگین دیگه چی میشه:(از اینژور سوالام میاد؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدشم این پتکانه....پتکفته...ترکین ...تویزه....و الی آخرو چجوری حفظ میکنین؟؟؟اولا من هر کاری میکنم تو شکلا فرقی بین مثلا کاربندی و تویزه نمیبینم:confused:....بعدشم اصصصلا نمیتونم حفظ کنم که تو کدوم بنا چی استفاده شده...یه روش سریع السسسیییر بگین دیگه چی میشه:(از اینژور سوالام میاد؟؟؟

سه ساعت دیگه از کتاب عسگری عکس میگیرم میزارم

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها شبتون بخیر..صبح میزنگم بهتون..دوستانی که میزنگم بیدار نمیشین :Dدلم میخواد بیام بالا سرتون آب یخ بریزم رو صورتتون بیدارتون کنم...یا چک و لگد...خخخخ :D
شبت بخخخیل......حتتتما به محض بیدار شدن چشماتو وا نکرده منو بیدار کن....چون نیم ساعت تو جام گوشی رو میذارم رو قلبم و میخوابم:cool:
منظورش منم.خخخخخخخخ

نیلووو....یه لگدم از عوض من بهش بزن این بیدار نمیشه:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاق و قوس
http://s5.picofile.com/file/8167183768/قوس.rar.html
صفحه اول سبک رازی جزوه نسیم عسگری
http://s5.picofile.com/file/8167183942/32.jpg

آنستان

عضو جدید
بچه ها الان امتحان دکتری 94 برگزار شده؟ یا بعد ارشد؟اخه چند تا از سوالای کنکور 93 دکتری عینا تو هنرهای ساخت 93 هم بود ............................

امتحان دکتری 10 بهمن برگزار میشه دوستم داره واسه دکترا میخونه آره درسته بعضی وقت ها اشتراکاتی هست

آنستان

عضو جدید
خدا کنه زودتر تموم شه پارسال برای تئوری اینقدر دلهره نداشتم دوستان مهربونم یه چیز بگین حالم خوب شه دیگه !!!من پارسال تئوری رو خیلی خوب آوردم لعنتی اسکیس ، لعنتی اسکیس که بدون حساب و کتابه ، تاریخ دقیق آزمون معماری مشخص شده ؟؟؟من به سایت سنجش سر نزدم اصلا جرات ندارم شهریور پارسال وقتی فهمیدم هیچ جا قبول نشدم شوکه شدم 2 ماه بعد از شوک در اومدم و شروع کردم به خوندن آخه خدایا من رتبم نزدیکای 100 بود :cry: اما نه امسال باید قوی باشم روحیه بدین دیگه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا کنه زودتر تموم شه پارسال برای تئوری اینقدر دلهره نداشتم دوستان مهربونم یه چیز بگین حالم خوب شه دیگه !!!من پارسال تئوری رو خیلی خوب آوردم لعنتی اسکیس ، لعنتی اسکیس که بدون حساب و کتابه ، تاریخ دقیق آزمون معماری مشخص شده ؟؟؟من به سایت سنجش سر نزدم اصلا جرات ندارم شهریور پارسال وقتی فهمیدم هیچ جا قبول نشدم شوکه شدم 2 ماه بعد از شوک در اومدم و شروع کردم به خوندن آخه خدایا من رتبم نزدیکای 100 بود :cry: اما نه امسال باید قوی باشم روحیه بدین دیگه
آفرین 100؟ خیلی خوبه شما که قبولی دیگه
منم 900 بودم

آنستان

عضو جدید
من درک عمومی رو پارسال 67 درصد زدم وای چقدر بعد تئوری خوشحال بودم من زیبایی شناشی گروتر رو حداقل 3 بار خونده بودم ولی زیاد به اینا ربطی نداشت کلا اگه شما همه درس ها رو عمیق بخونی درک عمومی رو بالا میزنی جلوی بیشتر سوالای خبری یه چرا بزارین برای خودتون تحلیل کنین اسکیس هم یادمون نره که این اسکیس منو بیچاره کرد کاش مرکز معماری نمیرفتم گول یه اسم رو خوردم آخه کی میگه ضریب اسکیس 5 ، این ضریبش از 100 هم بیشتره ، وقتی رتبه 30 قبول نمیشه ، وقتی کلی رتبه زیر 200 قبول نمیشن اونوقت 1400 میاد میره دانشگاه تهران نه اینکه طراحی بلد باشه فقط تکنیک های اسکیس زدن رو بلده ...

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها شبتون بخیر..صبح میزنگم بهتون..دوستانی که میزنگم بیدار نمیشین :Dدلم میخواد بیام بالا سرتون آب یخ بریزم رو صورتتون بیدارتون کنم...یا چک و لگد...خخخخ :D

من که ینی اصن داغونمممم...
نیلو مشکلی نداره بیا پارچو خالی کن

منظورش منم.خخخخخخخخ

شزه همدردیم منو تووو...خخخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا