زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مممررررسی نفیسه جوووونم.....:w27::w27:

بچه ها یک یا چهار؟
1 میشه....چون پیچ خورده ولی مواد نسبت به هم نلغزیدن....
دالم میمیلم از خواب من استرس ندارم درس دارم ... واقعا چه روزای سختیه
من هنوز توی مرور دور اول موندم

اون سوال چرا ترکیب برش و پیچش نمیشه؟

من از استرس زیاد عضو باشگاه شدم تو این یه هفته آخر بیاین به هم روحیه بدیم ما فقط همدیگر رو میفهمیم تو خونه مسخرم میکنن داداشم هی اذیت میکنه اصلا به هیچ کس نمیتونم بگم استرس کنکور دارم شب ها خوب نمیخوابم فردا میخوام با استاد علیمحمدزاده صحبت کنم رتبه1 سال 87-88 بودن و برنده جایزه های معماری و... استاد اسکیس هم هستن کلی سعی کردم تا از مشاوراش وقت گرفتم میگن بیشتر از اینکه استاد باشن روانشناسن ،بچه ها رو خوب میفهمن و خیلی پر انرژی هستن فردا همه انرژیش رو میگیرم مثل سریال قهرمانان کاش میشد مغز یکی رو تو مغز یکی دیگه خالی کرد حتی شده واسه یه روز

بابا تو که نصف راهو پارسال رفتی!!!!!ایول داری.....استرس داشته باشی امسالم خدایی نکرده خراب میکنیاااا.....با خودت بگو قبول نشم چی میشه؟؟؟آیا چیزی از دست دادم؟؟؟هممممه بچه های باشگاه دلشون میخواد قبول شن....ولی استرس در حدی خوبه که آدمو جلو ببره نه اینکه از حرکت نگه داره.....شبا زود بخواب...به هیچچچی هم فک نکن.....
چون این یه هفته خیییلی مهمه.....برابر با یه ماهه....منم شب کنکور استرس میگیرم نمیتونم بخوابم صب میرم کنکورارو خراب میکنم:D......دختر جان تو وضعیتت عالیه....نکن اینکارو

آخرین ویرایش:

pzeinali

عضو جدید
من استرس ندارم . فقط ناراحتم که چرا اونجوری که می خواستم نشد . ولی ناراحت شدن و استرس گرفتن فقط وقتمونو می گیره . ما هنوز 5-6 روز وقت داریم و نباید با غصه خوردن و استرس داشتن حرومش کنیم . ایشالا نتیجه ی خوبی می گیریم :)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از استرس زیاد عضو باشگاه شدم تو این یه هفته آخر بیاین به هم روحیه بدیم ما فقط همدیگر رو میفهمیم تو خونه مسخرم میکنن داداشم هی اذیت میکنه اصلا به هیچ کس نمیتونم بگم استرس کنکور دارم شب ها خوب نمیخوابم فردا میخوام با استاد علیمحمدزاده صحبت کنم رتبه1 سال 87-88 بودن و برنده جایزه های معماری و... استاد اسکیس هم هستن کلی سعی کردم تا از مشاوراش وقت گرفتم میگن بیشتر از اینکه استاد باشن روانشناسن ،بچه ها رو خوب میفهمن و خیلی پر انرژی هستن فردا همه انرژیش رو میگیرم مثل سریال قهرمانان کاش میشد مغز یکی رو تو مغز یکی دیگه خالی کرد حتی شده واسه یه روز

سلام دوست عزیز..خسته نباشی هم پارسال هم امسال..استاد علیمحمدزاده کلا عالی هستن و حرف ندارن..پارسال رتبه 1 اسکیس هم شاگرد ایشون بوده..
من فقط یه جیزیو میخوام بگم اول به خودم بعد به بقیه درسته که استاد اسکیس خیلی مهمه اما یه چیزی هست که از اونم مهمتره و اون تلاش و پشتکار خودمونه.اگه یه سر به تاپیک دلایل قبول نشدن بچه ها بزنید کاملا متوجه میشید ..پس زیاد به فکر این استاد و اون استاد نباشید اگه اینطور باشه ما ها که واسه تئوری هیچ جا کلاس نرفتیم نباید امیدی داشته باشیم چون خیلیا تو تهران با بهترین استادا این درسا رو یاد گرفتن!!
پس به خودمون ایمان داشته باشیم.مغرور و مطمئن نشیم و تلاش کنیم..
به امید موفقیت همگی..باشد که رستگار شویم-کنکور اخر زندگی و اخر دنیا که نیست پس استرس تعطیل-

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها میدونین چجوری میشه جزوهای کمرنگ باشگاه رو پر رنگ پرینت کرد؟

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
من درک عمومی رو پارسال 67 درصد زدم وای چقدر بعد تئوری خوشحال بودم من زیبایی شناشی گروتر رو حداقل 3 بار خونده بودم ولی زیاد به اینا ربطی نداشت کلا اگه شما همه درس ها رو عمیق بخونی درک عمومی رو بالا میزنی جلوی بیشتر سوالای خبری یه چرا بزارین برای خودتون تحلیل کنین اسکیس هم یادمون نره که این اسکیس منو بیچاره کرد کاش مرکز معماری نمیرفتم گول یه اسم رو خوردم آخه کی میگه ضریب اسکیس 5 ، این ضریبش از 100 هم بیشتره ، وقتی رتبه 30 قبول نمیشه ، وقتی کلی رتبه زیر 200 قبول نمیشن اونوقت 1400 میاد میره دانشگاه تهران نه اینکه طراحی بلد باشه فقط تکنیک های اسکیس زدن رو بلده ...

خب استرس چی اخه؟ شما میگی تو تئوری خوبی...اسکیسم که تهرانین پس مشکلی ندارین با تلاش خودتون میتونین نتیجه بگیرین..............الان ما که تو شهرستانیم دسترسی به کلاسای خوب اسکیس نداریم چیکار کنیم ...........................با این حساب ما باید کلا خود کشی کنیم...........:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها انقده بازدهیم اومده پایین ..................از صبح تا شب کتابا دورمه ولی فک کنم مفید 5....6 ساعت میخونم....................................................

دقیقا منم مشکلم همینه..زود مغزم خسته میشه پس میزنه :| همشم خوابم میاد

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها انقده بازدهیم اومده پایین ..................از صبح تا شب کتابا دورمه ولی فک کنم مفید 5....6 ساعت میخونم....................................................

آی تک من میخونم بعد 1 ساعت میگم کمانش چی بود؟ اصلا چطوری بود ؟ این که حفظی نیست یعنی تا این فراموش کار شدم واقعا امسال شاید مجاز نیام
چیکار کنم اینطوری نشه ؟؟؟؟ باید یه راهی باشه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نیلو جون بیدارم کرد :heart:
مهم بیدار شدن هست....فقط اذیت نمیشی؟؟؟خوابت نمیاد؟؟؟من دیشب 11.5 خوابیدم....به زمین و زمان بد و بیرا گفتم پاشدم...(البته نیلو هم تو این زمین و زمان بود:D)
شوخی میکنم....دید بیدار نشدم دوباره زنگ زد...خعلی با ملامه:)

منم دیروز اینجوری شده بودم...خیلی اوضام خراب بود...3 تا سوره توحید بخون و 3 تا صلوات بفرست....ذهنت خیلی متمرکز میشه....من دیروز یه چیزایی یادم میومد که اصلا جاش نبود یادم بیاد:(:D
اینکارو که کردم...امروز هی میگم باز بهش فکر میکنم ولی یادم میره فکر کنم....یعنی در این حد موثره...:);)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون یه بعدازظهر بریم بیرون خوب میشیم؟؟؟من از اخر ابان از خونه بیرون نرفتم رسما..فقط تا سر کوچه رفتم پفک خریدم و نون :redface:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی تک من میخونم بعد 1 ساعت میگم کمانش چی بود؟ اصلا چطوری بود ؟ این که حفظی نیست یعنی تا این فراموش کار شدم واقعا امسال شاید مجاز نیام
چیکار کنم اینطوری نشه ؟؟؟؟ باید یه راهی باشه

اره منم این شکلی شدم میدونی به خاطر استرس.............بعدشم من ادم صبور و ارومی نیستم یعنی مرد دقیقه 90 نیستم بیشتر کارام بمونه استرس نمیذاره کارمو بکنم.................نصف روزم پای این تلف میشه که امروز چی مرور کنم....................................:eek: پارسال همه تستای موسساتم حل میکردم امسال خود کنکورم زورم میاد ...............:( در ضمن یعنی مجاز نشم تو زیر 100 یا نهایتا 200 نشی اونموقع به شیرین میگم با چماق معروفش بیاد سراغت.........:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم بیدار شدن هست....فقط اذیت نمیشی؟؟؟خوابت نمیاد؟؟؟من دیشب 11.5 خوابیدم....به زمین و زمان بد و بیرا گفتم پاشدم...(البته نیلو هم تو این زمین و زمان بود:D)
QUOTE]
اصلا خوابم نمیاد فقط حافظه ام کار نمیکنه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من سبک اصفهانی رو میخونم از یه طرف خیلی دلنشینه واسم که نسبت به بقیه ملموسه....از یه طرفم دلم میگیره به خاطر کارای قاجار لعنتی:w06::(

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون یه بعدازظهر بریم بیرون خوب میشیم؟؟؟من از اخر ابان از خونه بیرون نرفتم رسما..فقط تا سر کوچه رفتم پفک خریدم و نون :redface:

وا 2 ما بیشتر خونه ای.......................چکاریه برو هوات عوض شه.....................................:surprised:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم این شکلی شدم میدونی به خاطر استرس.............بعدشم من ادم صبور و ارومی نیستم یعنی مرد دقیقه 90 نیستم بیشتر کارام بمونه استرس نمیذاره کارمو بکنم.................نصف روزم پای این تلف میشه که امروز چی مرور کنم....................................:eek: پارسال همه تستای موسساتم حل میکردم امسال خود کنکورم زورم میاد ...............:( در ضمن یعنی مجاز نشم تو زیر 100 یا نهایتا 200 نشی اونموقع به شیرین میگم با چماق معروفش بیاد سراغت.........:D
نه من واقعا وضعیتم وخیمه

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
QUOTE]

چیا مونده که مرور نکردی .....؟

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من واقعا وضعیتم وخیمه

نگو اینجوری انقد انرژی منفی نده...........................فنت که خوب بوده وهس..................درک عمومیم قربونش برم تکلیفش نه برا کسایی خوندن ونه خودش معلوم نیس..............تاریخم میزنی این روزای اخر بیشتر مرور کن......................میمونه زبان که اکثرا خیلیا توش میلنگن........................

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی چماقمو صدا کرد؟؟؟کی رو بزنم؟؟:D؟بچه ها همممتون قبول نشین چماقمو در میارم....حتی واسه تو آیتکین:mad:
QUOTE]
از بی خوابیه گلم...شبا زووود بخواب....ظهرا سعی کن بیشتر از یه رب نخوابی که شب قشششنگ بیهوش بشی....
صبم پاشو سه تا صلوات بفرست حافظت کار کنه..;)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه چی مونده . همونای هم که مرور کردم باید مرور کنم چیزی یادم نمیاد:cry:

خب بیا حلش کنیم دیگه ......همین حسی که میگی منم دارم مثلا هی چند روزه میخوام صوت مرور کنم هی میگم بذا اخرا مرور شه یادم بمونه .......................خب اشتباه دیگه ...:( الان هر چی که خونده شده بودن وسواس باید ردش کنیم بریم سراغ بقیش.................

منم منظر.....تاریخام ......صوت و نور چند تا جزوه فن...............و نتظیم قیابکلو مونده که اصن مرور نکردم...............:( تازه یه سری چیزام مجبور شدم حذف کنم................

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خوفین؟؟؟ شماها خیلی وضعتون خوبه !! غصه نخورید من باید غصه بخورم
بچه ها من همچنان دنبال پاسخ تسا هستم کسی جواب تستای پیچش مال جزوه سروش نیا داره؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بیا حلش کنیم دیگه ......همین حسی که میگی منم دارم مثلا هی چند روزه میخوام صوت مرور کنم هی میگم بذا اخرا مرور شه یادم بمونه .......................خب اشتباه دیگه ...:( الان هر چی که خونده شده بودن وسواس باید ردش کنیم بریم سراغ بقیش.................

منم منظر.....تاریخام ......صوت و نور چند تا جزوه فن...............و نتظیم قیابکلو مونده که اصن مرور نکردم...............:( تازه یه سری چیزام مجبور شدم حذف کنم................
حلش میکنیم :w11:چطوری میگین حل میشه همون کار کنیم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
خوفین؟؟؟ شماها خیلی وضعتون خوبه !! غصه نخورید من باید غصه بخورم
بچه ها من همچنان دنبال پاسخ تسا هستم کسی جواب تستای پیچش مال جزوه سروش نیا داره؟؟؟
سوال 1 )3
سوال2)3
3)4
4)2
5)3
6)1
7)2
8)3
9)شک دارم
سوال پایین سوال 9 )4
10)3
11) 1
12)4
131
14)1
15)4

آخرین ویرایش:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
حلش میکنیم :w11:چطوری میگین حل میشه همون کار کنیم

بگو چیا مونده که میخوای مرور کنی بعد میگم اگه اشتراکتمون زیاده با هم از همین الان تعیین کنم بخونیم................مثلا واسه معاصر میخواییم یکی از همین خلاصه ها مرور شه خب بگیم تو 2 ساعت بریم مورشر کنیم بعد پرتش کنیم اونور و با این حس پرتش میکنیم که دیگه تومه و یادش گرفتیم بقیش میسپاریم دست خدا......................بعد اینجوری بیشترم در ارتباطیم میتونیم اشکالامون حل کنیم................تا شب کنکورم ادامه داشته باشه بی استرس........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا