یعنی کسی منو راهنمایی نکرد![]()
باشه من رفتم![]()
من خودمم همین طوری شدم دو هفته پیش درکارو بهتر میزدم تو زبان
فک کنم باید لغتارو مرور کنیم
من بی دقتی هم زیاد میکنم تو اکثر مواقع تو سوالا همش بین دوتا گزینه میمونم از قضا گزینه ی غلط رو میزنم

یعنی کسی منو راهنمایی نکرد![]()
باشه من رفتم![]()
اصن نگران نباش منم قبلنا میزدم 40-50 یعنی تمام اون سوالای درک مطلب رو پاسخگو بودم الان چندروزه میزنم 20-30 ..گمونم پیش برم منفی میشم..نگران نباش تو ادامه بده میخوای یه کم درک مطلب کار کن..من اصن رو عمومی هیچ نظری ندارم بلدم باشم نمیزنم بس که میترسمیعنی کسی منو راهنمایی نکرد![]()
باشه من رفتم![]()
بچه ها بیاین به داد من برسید وضعیت وخیممممممممممممم...........
بچه ها من چند روز دارم زبان منفی میزنم کلی تلاش کردم خودمو به بیست درصد( بچه هایی که درصداشون بالا این درصدمو نادیده بگیرن)رسوندم ولی الان همون تستایی که درست میزدم دارم اشتباه میزنم
![]()
شهید جان من فک میکنم تو داری حریص میشی برای درصد بیشتر و بهت نمیسازه....من خودم چند بار با شک گفتم بذار بین دو گزینه یکی رو بزنم درصدم بره بالا...ولی کنکور بحثش جداس....رقابت سر یکی دو درصده...یعنی تو سعی کن اونایی رو که مطمئنی بزن و نگه دار....شک کردی نزن....درک مطلبو بادقت بخون...نه مثل منیعنی کسی منو راهنمایی نکرد![]()
باشه من رفتم![]()
منظورت از عمومی چی بید؟؟؟اصن نگران نباش منم قبلنا میزدم 40-50 یعنی تمام اون سوالای درک مطلب رو پاسخگو بودم الان چندروزه میزنم 20-30 ..گمونم پیش برم منفی میشم..نگران نباش تو ادامه بده میخوای یه کم درک مطلب کار کن..من اصن رو عمومی هیچ نظری ندارم بلدم باشم نمیزنم بس که میترسم
شهید جان من فک میکنم تو داری حریص میشی برای درصد بیشتر و بهت نمیسازه....من خودم چند بار با شک گفتم بذار بین دو گزینه یکی رو بزنم درصدم بره بالا...ولی کنکور بحثش جداس....رقابت سر یکی دو درصده...یعنی تو سعی کن اونایی رو که مطمئنی بزن و نگه دار....شک کردی نزن....درک مطلبو بادقت بخون...نه مثل من....برای درصد بیشتر حریص نشو....من یه بار فن دقیق یادم نیست چنتا درست زدم چنتا غلط....ولی با غلط 18 درصد زدم....حساب کردم بدون غلط میشد 40 درصد!!!ببین چققققدددر تفاوت هست بین این دوتا درصد!!!!
منظورت از عمومی چی بید؟؟؟![]()
زبان عمومی دیگه........................![]()
وقتی 2 تا تیر متقاطع هستن اگه عین هم باشن با طول یکسان سهمشون از بار وارده یکیه اما وقتی طول یکسان ندارن اونیکه کوتاهتره صلبتره و سهمش از بار بیشتر خب ما واسه جبرانش میاییم کار میکنیم تیر بلنده هم صلب شه که همه گزینه ها درسته الا 3 که دلیلی نداره تیر کوتاه صلب شه چون ذاتا صلبتره از اون یکی............ببخشید بچه ها در وسط صحبتهای شما اینو به من توضیح بدین
![]()
![]()
آهان یعنی وکب؟؟؟من از کجا بدونم...من فک کردم منظورش مکانهای عمومیه![]()
بچه ها من خخخیییللللی دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده....ساختمان های بلندو نمیتونم مرور کنم.....چون میدونم مثل دفعه قبل هی فکرم میره به پارتیشن بندی و اینا....آقا سه ساعت طول میکشید یه صفحه بوخونم هی با مداد تو یه چرک نویس واسه خودم پارتیشن بندی میکردم....خواستم بگم بدونین در چه حد دلم واسه پلان کشیدن تنگ شده
![]()
مرسی گلم چقد خوب توضیح دادیوقتی 2 تا تیر متقاطع هستن اگه عین هم باشن با طول یکسان سهمشون از بار وارده یکیه اما وقتی طول یکسان ندارن اونیکه کوتاهتره صلبتره و سهمش از بار بیشتر خب ما واسه جبرانش میاییم کار میکنیم تیر بلنده هم صلب شه که همه گزینه ها درسته الا 3 که دلیلی نداره تیر کوتاه صلب شه چون ذاتا صلبتره از اون یکی............فک کنم این مربوط میشه به سازه در معماری فصل شبکه اینا
مرسی گلم چقد خوب توضیح دادی
این زبان میخواد منو بخوره
![]()
15ام اسفند بعد از مابچه ها الان امتحان دکتری 94 برگزار شده؟ یا بعد ارشد؟اخه چند تا از سوالای کنکور 93 دکتری عینا تو هنرهای ساخت 93 هم بود ............................
بچه ها کدومتون صفحه اول شیوه رازی نسیم عسگری رو دارین....؟من ندارمش
بعدشم این پتکانه....پتکفته...ترکین ...تویزه....و الی آخرو چجوری حفظ میکنین؟؟؟اولا من هر کاری میکنم تو شکلا فرقی بین مثلا کاربندی و تویزه نمیبینم....بعدشم اصصصلا نمیتونم حفظ کنم که تو کدوم بنا چی استفاده شده...یه روش سریع السسسیییر بگین دیگه چی میشه
از اینژور سوالام میاد؟؟؟
اوووکی میسیمیشه تا شب صبر کنی؟ از کتاب عسگری عکس میگیرم برات
15ام اسفند بعد از ما
بچه ها شبتون بخیر..صبح میزنگم بهتون..دوستانی که میزنگم بیدار نمیشیندلم میخواد بیام بالا سرتون آب یخ بریزم رو صورتتون بیدارتون کنم...یا چک و لگد...خخخخ
![]()
شبت بخخخیل......حتتتما به محض بیدار شدن چشماتو وا نکرده منو بیدار کن....چون نیم ساعت تو جام گوشی رو میذارم رو قلبم و میخوابمبچه ها شبتون بخیر..صبح میزنگم بهتون..دوستانی که میزنگم بیدار نمیشیندلم میخواد بیام بالا سرتون آب یخ بریزم رو صورتتون بیدارتون کنم...یا چک و لگد...خخخخ
![]()
منظورش منم.خخخخخخخخ
تاق و قوسبچه ها کدومتون صفحه اول شیوه رازی نسیم عسگری رو دارین....؟من ندارمش
بعدشم این پتکانه....پتکفته...ترکین ...تویزه....و الی آخرو چجوری حفظ میکنین؟؟؟اولا من هر کاری میکنم تو شکلا فرقی بین مثلا کاربندی و تویزه نمیبینم....بعدشم اصصصلا نمیتونم حفظ کنم که تو کدوم بنا چی استفاده شده...یه روش سریع السسسیییر بگین دیگه چی میشه
از اینژور سوالام میاد؟؟؟
بچه ها الان امتحان دکتری 94 برگزار شده؟ یا بعد ارشد؟اخه چند تا از سوالای کنکور 93 دکتری عینا تو هنرهای ساخت 93 هم بود ............................
![]()
بچه ها یک یا چهار؟
دالم میمیلم از خواب من استرس ندارم درس دارم ... واقعا چه روزای سختیهخوابم نمیبره استرس دارم.... چه روزهای سختیه ....
آفرین 100؟ خیلی خوبه شما که قبولی دیگهخدا کنه زودتر تموم شه پارسال برای تئوری اینقدر دلهره نداشتم دوستان مهربونم یه چیز بگین حالم خوب شه دیگه !!!من پارسال تئوری رو خیلی خوب آوردم لعنتی اسکیس ، لعنتی اسکیس که بدون حساب و کتابه ، تاریخ دقیق آزمون معماری مشخص شده ؟؟؟من به سایت سنجش سر نزدم اصلا جرات ندارم شهریور پارسال وقتی فهمیدم هیچ جا قبول نشدم شوکه شدم 2 ماه بعد از شوک در اومدم و شروع کردم به خوندن آخه خدایا من رتبم نزدیکای 100 بوداما نه امسال باید قوی باشم روحیه بدین دیگه
بچه ها شبتون بخیر..صبح میزنگم بهتون..دوستانی که میزنگم بیدار نمیشیندلم میخواد بیام بالا سرتون آب یخ بریزم رو صورتتون بیدارتون کنم...یا چک و لگد...خخخخ
![]()
منظورش منم.خخخخخخخخ