زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saminightstar

عضو جدید
مشاوره قبل ثبت نام کلاس اسکیس

مشاوره قبل ثبت نام کلاس اسکیس

سلام بچه ها به نظرتون چه تمرینهایی مناسبه که من قبل کلاس رفتن تو این 1 ماه کار کنم؟:w10:

لطفا راهنماییم کنید.

بچه ها حداقل باید چند درصد اسکیس رو بزنم تا بتونم معماری یکی از دانشگاههای تهران قبول شم؟:confused:

آخرین ویرایش:

saminightstar

عضو جدید
مشاوره هفته آخر قبل کنکور

مشاوره هفته آخر قبل کنکور

سلام دوستان گرامی کسایی که تجربه دارید و قبلا این مسیر رو رفتید و دانشگاه تهران یا جاهای دیگه قبول شدید لطف می کنید بگید مهمترین ترین کاری که توی هفته آخر میتونه بهم کمک کنه چیه؟ ممنون میشم جواب بدید.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقده بدم میاد شما میاین حرف میزنین میرین من میام :razz:
من دیگه
هستم الان...میرم بخوابم..صبح همتونو بیدار میکنم...بریم که فردا
بیفتیم رو درسااا...
بعد امتحان فقط

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقده بدم میاد شما میاین حرف میزنین میرین من میام :razz:
من دیگه
هستم الان...میرم بخوابم..صبح همتونو بیدار میکنم...بریم که فردا
بیفتیم رو درسااا...
بعد امتحان فقط

من الن فقط این شکلکه فنجون رو میخام
این منم ...
میخامش
میخام میخام
شیرین :D تو با چن نفر قول و قرار درس خوندن میذاری؟؟؟:D من و تو هم قرار بود مسعود بوخونیم :D

با منم قرار گذاشته ی چیزایی بخونه ...ک اسن نمیگم چیا...:):D

الان دلم میخاد برم این تلویزیونو تو 2 حرکت نابودش کنم...:cool:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من الن فقط این شکلکه فنجون رو میخام
این منم ...
میخامش
میخام میخام

با منم قرار گذاشته ی چیزایی بخونه ...ک اسن نمیگم چیا...:):D

الان دلم میخاد برم این تلویزیونو تو 2 حرکت نابودش کنم...:cool:
ای نگو من الان اینقدر دلم فیلم میخواددددددددد.........وای خدا این چند وقت عجب فیلمایی میزاره!
ولی من از اکثرشون خبر دارم صدای تلویزیون تو خونه بلنددددددد من قشنگ میفهمم فیلما چی به چین! زیر پوستی پیگیرشون هستم....خخخخخ:D

دانشه

عضو جدید
سلام دوستان
اون دسته از عزیزانی که عشق منظر دارن میشه راهنماییم کنن که برا منظر جهان و اون آقا و خانم های که در مورد منظر یه چیزایی گفتن از کجا یه جزوه جوم و جور پیدا کنم .

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اون دسته از عزیزانی که عشق منظر دارن میشه راهنماییم کنن که برا منظر جهان و اون آقا و خانم های که در مورد منظر یه چیزایی گفتن از کجا یه جزوه جوم و جور پیدا کنم .
سلام

والا آیتکین تو این موردها ک کدوم جزوه کجاش خوبه و اینا وارده.
ک گفته بود:برا منظر غرب:جزوه جاودانی
برا ایران:از جزوه سیمین عسگری

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه معاصر بجای زینتی جزوه مهگل رو بخونین.................هم کاملتره هم اینکه زینتی یه جوریه غلط تایپی هم داره................................

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منظرم هیچ کدوم از جزوه ها ....جزه بهبهانی و اعتضادی رو کامل کامل پوشش نمیده........................نه کنکاش نه جاودانی......................البته دیگه وقتی نیس برا خوندنشون............من پارسال خونده بودم ولی امسال نشد................:cry: خیلی هنر کنم میخوام کنکاش رو مرور کنم برا منظر

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها جرز یعنی شی؟؟؟
کربل دوران یافته یعنی شی؟؟
تو قسمت گنبد نوشته...گنبد کربل دوران یافتس

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جرز یعنی شی؟؟؟
کربل دوران یافته یعنی شی؟؟
تو قسمت گنبد نوشته...گنبد کربل دوران یافتس

به یه نوع قوس پیش آمده میگن قوس کربل
یعنی هر آجر نسبت به آجر زیریش جلوتر نشسته
از دوران قوس کربل،گنبد کربل به وجود میاد

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوستان خوبم
معماری هخامنشیان التقاطی بوده؟؟

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منظرم هیچ کدوم از جزوه ها ....جزه بهبهانی و اعتضادی رو کامل کامل پوشش نمیده........................نه کنکاش نه جاودانی......................البته دیگه وقتی نیس برا خوندنشون............من پارسال خونده بودم ولی امسال نشد................:cry: خیلی هنر کنم میخوام کنکاش رو مرور کنم برا منظر
:biggrin:زودتر میگفتی آی تچین من پدر پدر پدر پدرم دراومد تا جاودانی تموم کنم ... حسی که به این جزوات دارم:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام دوستان خوبم
معماری هخامنشیان التقاطی بوده؟؟
خداروشکر که خوبی....همونطوری پاورچین پاورچین برو که موشه گازت نزنه:D
یییسسسس از همه جا تقلید کرده....بابل...ارارتو...مصر....آشورم فک کنم بود...ترکیبش شده هخامنشی خودمون
فک کنم چینم بود....همون سرستونای آشوکا ماشوکا....نیلوفرآبی و اینا....البته معلوم نی کی از کی تقلید کرده

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداروشکر که خوبی....همونطوری پاورچین پاورچین برو که موشه گازت نزنه:D
یییسسسس از همه جا تقلید کرده....بابل...ارارتو...مصر....آشورم فک کنم بود...ترکیبش شده هخامنشی خودمون
فک کنم چینم بود....همون سرستونای آشوکا ماشوکا....نیلوفرآبی و اینا....البته معلوم نی کی از کی تقلید کرده
من ؟؟من آبی؟ :D :D
مصر نبود اونا؟؟؟ :D
شیرین دخمل کوچیکه خوب اسمی روت گذاشتن مامان اینا ..اصن تو نمیای اینجا ساکته..دیشب که هیشکی نبود نزدیک بود داعش منو بخوره:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاااااااااا باید این چیزاا ه ک تو جزوه عناصر ک میگه این پی این ساختمونای ویژ طول و عرض و ایناشم باس بدونیم؟
من تازه میخام جلسه 3 رو شرو کنم.:confused::D:smile::)
شماها اینو خوندین؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ؟؟من آبی؟ :D :D
مصر نبود اونا؟؟؟ :D
شیرین دخمل کوچیکه خوب اسمی روت گذاشتن مامان اینا ..اصن تو نمیای اینجا ساکته..دیشب که هیشکی نبود نزدیک بود داعش منو بخوره:D
نیلوووو:biggrin: امان از دست تو....هی کامنتتو میخونم....میگم خدا این دختره چرا منو من میکنه:D نومودونم رو سرستونای کاخ آشوکام بودی آخه تووو...
البته نمیدونم تورو :Dاینا از اونا تقلید کردن یا اونا از اینا تقلید کردن....اگه میدونی بوگو مام بدونیم
تتتنککک یووووو
...اسم توام با مرباس:w12:....نیلوفر باشگاهی تتتووو...:)....

الان دیجیتال میاد حالتو میگیره شیرین :D
:w45:....
والا آدم نومودونه تو این تاپیک چی بنویسه...اسپم میکنی اخطار میگیری....تولد میگیری پاک سازی میکنن میندازن یه جای دیگه...سوالاتو (اعم چرت و مسخره و یا مهم) باید تو تاپیک خودش بپرسی...
اینجا چه کنیم ....نومودم
...ولی نه چیزی نمیگه چون سوالام خعلی بیخود بود:biggrin:
آقاااااااااا باید این چیزاا ه ک تو جزوه عناصر ک میگه این پی این ساختمونای ویژ طول و عرض و ایناشم باس بدونیم؟
شماها اینو خوندین؟

نیلو بگگگگگیرش بیام شل و پلش کننننمممم......
دختر سرویس پرشی بزن....غلط غلوط میزنییااااا.....خود دانی

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها اینو خوندین؟
فافا گازت بگیرم؟؟؟؟:D :D آخه یه چی میگیا...با من فقط از سیستم سخن بگویید :):)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها اینو خوندین؟

از اونجایی که فاز طراحای سوال برا همه مبهمه........:D پس از هر چیزی ممکنه سوال بیاد......................ولی ولی یه چی تو کله مبارکمون هس بش میگن عقل سلیم که میگه فافا رد شو اینارو دختر چه کاریه روزای اخر داری مغزتو اذیت میکنی........................:w00::w00: این مغزته عصبیه..............:D

در ضمن اینجا بارون میادددددددددددددددددددد انقده خوبهههههههههههههههههههههههههههههه......................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا