زودتر میگفتی آی تچین من پدر پدر پدر پدرم دراومد تا جاودانی تموم کنم ... حسی که به این جزوات دارم:
![]()
منم امسال اصن سراغ درک و منظر نرفتم...........................فک کن درک عمومی یه خط براش نخوندم........................میترسم...........

زودتر میگفتی آی تچین من پدر پدر پدر پدرم دراومد تا جاودانی تموم کنم ... حسی که به این جزوات دارم:
![]()
اره من مبصرمالان دیجیتال میاد حالتو میگیره شیرین![]()
آقاااااااااا باید این چیزاا ه ک تو جزوه عناصر ک میگه این پی این ساختمونای ویژ طول و عرض و ایناشم باس بدونیم؟
من تازه میخام جلسه 3 رو شرو کنم.
شماها اینو خوندین؟
نه بیخیال تاپیک مخصوص شین من حوصله ندارم همه تاپیک و پستارو بخونم همین جا بپرسین اهل تاپیک بلد نبودن میریم تاپیک مخصوص سوالاتمون زیاد تخصصی ومهم نیست که یه سوالی بعضی وقتا توی ذهن پیش میاد میپرسیماره من مبصرمجدا هم دارم پنچر میشم این روزای اخر
دوستای گلم سوالاتو تو رفع اشکال بپرسین بی زحمت![]()
مبصر خان شما فنت خوبه حالا که اینجایی سوال منم جواب بده لطفااره من مبصرمجدا هم دارم پنچر میشم این روزای اخر
دوستای گلم سوالاتو تو رفع اشکال بپرسین بی زحمت![]()
بچه ها من 1 سوال دارم. اگه بین 2 گزینه شک داشتم یکیشو انتخاب کنم؟ یا بیخیالش شم؟
سلیییییییممم...کریم ...اردوعان_خاک بر سر آدم کشش کنن_
سلوووممم بچه هاااا...صبحتون بخیر..من داشتم درس میخونم نت رو روشن نکردم![]()
الان شیطون گولم زد...خوبین؟؟من مردم از دست مرحوم پیرنیا..
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما تحسین کردنی هستیم همه سایت های که میرم نشون این باشگاه میدن همه میگن معماریا اینجا خیلی زرنگن و کم که میارن عالی بهم روحیه میدن .میگن اونا تاپیک مطالعه گروهی دارن بهم میگن بیام به اینجا سر بزنن حتما روحیه میگیرمدوستتون دالم
چقد مشهوریم خبر ندالیم!
من دلم سیل میخواد
برف که نمیباره حداقل سیل بیاد کنکور عقب بیفته
خدا جون لطفا دعای منو قبول کن الهی آمین
برف و سیل با هم بیاد دو هفته عقب بیوفته
ااا!!!!تا اونجاییکه یادم میاد اون مرحوم گفتن من از دست این نیلو به دیار باقی شتافتم...خعلی حرص میده به آدم
نیلو...از عصر کنکاش بخون و نسیم عسگری
پ.ن: بچه ها جووونم نیگا نکنین محض خنده و شوخی راجع به پیرنیا جووونم اینجوری حرف میزنیم....من خودم به شخصه (با اینکه وقتی من 4 سالم بود از دست نیلو به دیار حق شتافتن و نمیشناسمشون...ولی خخخیییلی بهش احترام قائلم)...خیییلی دوسش دارم...اولین بار که صفحه اول کتاب رو که وا کردم چشمام پر شد....میخواستم زنده بود و من لپشو میکشیدم...جدی میگمااا...ما یه استاد زبان پیر داشتیم...خخخیییلی هم جدی بودااااا...رنگ از رخسار هممون میپرید...ولی انننقدر دوسش داشتم ...میخواستم برم ععییین بابابزرگم که لپپشو میکشم لپ اونم بکشم....
افتخار مملکته پیرنیا..
مشکل از ماست که زبان ملی کشورمون انقدر برامون سنگینه...یعنی در کل خانه از پای بست ویران است....آفرین به این مرد که زبان ملی کشورشو پاس داشته...روحش شاد و یادش گرامی
خیله خب دیگه پ.ن نباید زیاد طولانی باشه...بستونه![]()
پارسال انقدر سطح سوالات متفاوت بوده ولی درصدا بالاس.... خوب خیلی مسخرست که ...
پارسال انقدر سطح سوالات متفاوت بوده ولی درصدا بالاس.... خوب خیلی مسخرست که ...
آرههههه!!!!!
همه میگن همه چیش آسون بوده؟! کجاش آسونه؟ سخت نیست ولی آسونم نیست
من زبانشو زدم امروز 20 درصد![]()
آرههههه!!!!!
همه میگن همه چیش آسون بوده؟! کجاش آسونه؟ سخت نیست ولی آسونم نیست
من زبانشو زدم امروز 20 درصد![]()
خدا وکیلی پارسال خیلی اسون بود دیگه نبود؟ درک ...فن ...تاریخ همش اسون بود....تو تاریخ فقط قسمت ایرانش یجوری بود معاصر و جهانش باقلوا بود حسابی......................فقط منظر به شدت بد بوددددددددددد...........که میانگینش اتفاقا پایین بود و اکثرا کم زدن....اگه سوالا لو رفته پس چرا میانگین منظر پایینه؟.........................اینا همش داستان بوده باور کن........................پس نگران لو رفت نباشین ردیف شین دور همی دعا کنیم............![]()
فنش بله اسون بود ولی تاریخش اون قسمت طیف رنگی و تفاوت ایوان و حیاط اندرونی و ... لوکوربوزیه خیلی تحلیلی بودن یعنی باید چهارتا گزینه کاملا شناخت داشته باشیم درضورتی که سالهای قبل حداقل میشد رد گزینه کرد
بچه ها بیاین به داد من برسید وضعیت وخیممممممممممممم...........
بچه ها من چند روز دارم زبان منفی میزنم کلی تلاش کردم خودمو به بیست درصد( بچه هایی که درصداشون بالا این درصدمو نادیده بگیرن)رسوندم ولی الان همون تستایی که درست میزدم دارم اشتباه میزنم
![]()
یعنی کسی منو راهنمایی نکردمن همین ازمون چند روز پیش فقط با دوتا متن زدم 22 ولی الان منفی میزنمچکار کنم
خب منم گفتم اسلامیش سخت بود دیگه...................خب معاصر کنار این سوال تحلیلی یه سوال داشت شعار سالیوان بود فک کنم ......سوالای ابکیم داشت..................اصن نسبت به تاریخ 92 خوب بود.....