زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:زودتر میگفتی آی تچین من پدر پدر پدر پدرم دراومد تا جاودانی تموم کنم ... حسی که به این جزوات دارم:

منم امسال اصن سراغ درک و منظر نرفتم...........................فک کن درک عمومی یه خط براش نخوندم........................میترسم...........:(

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

الان دیجیتال میاد حالتو میگیره شیرین :D
اره من مبصرم:)جدا هم دارم پنچر میشم این روزای اخر:(
دوستای گلم سوالاتو تو رفع اشکال بپرسین بی زحمت;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاااااااااا باید این چیزاا ه ک تو جزوه عناصر ک میگه این پی این ساختمونای ویژ طول و عرض و ایناشم باس بدونیم؟
من تازه میخام جلسه 3 رو شرو کنم.:confused::D:smile::)
شماها اینو خوندین؟
:surprised: گلم بیخیال شو
نخونیاااا
هر چی تا الان خوندی مرور کن
همونای که خوندی توی کنکور بزنی قبول میشی
اصلا از اونا نمیاد برای چی میخونی
عناصر فقط جزوه سروش نیا بخون عناصر جزئیات ارتقا دهنده که شاید ازش یه سوال بیاد

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بیخیال تاپیک مخصوص شین من حوصله ندارم همه تاپیک و پستارو بخونم همین جا بپرسین اهل تاپیک بلد نبودن میریم تاپیک مخصوص سوالاتمون زیاد تخصصی ومهم نیست که یه سوالی بعضی وقتا توی ذهن پیش میاد میپرسیم :(

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبصر خان شما فنت خوبه حالا که اینجایی سوال منم جواب بده لطفا
تنش گسیختگی با تنش شکست فرق داره ؟ میشه روی نمودار نشون بدی؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین....بالاخره یکی با من هم عقیده شد....:)
اینجوری هم جو اینجارو کنکوری میکنیم و ذهن بچه هارو به چالش میکشیم....هم اسپم زیاد نمیشه....هم از دوستای خودمون سوال میپرسیم...
اونجوری مثل این میمونه که یکی از دوستش بخواد سوال بپرسه بگن برو از استاد بپرس از دوستت نپرس:(....بچه های اینجام خیییلی به اون تاپیکا سر نمیزنن...یعنی آدم نمیتونه چنتا تاپیکو با هم پیش ببره....

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بروبچ ارشد
بچه ها به این فکر کنید که هممون تو ی دانشگاه قبول بشیم وااااااای:w31:
بچه ها من همین دو سه روز پیش معاصر خوندم ولی الان یادم رفته تا ظهر به خودم وقت دادم ی دور دیگه بخونم دیگه هر چی شد من که همش نمیتونم هی بخونمش:confused:

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من 1 سوال دارم. اگه بین 2 گزینه شک داشتم یکیشو انتخاب کنم؟ یا بیخیالش شم؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من 1 سوال دارم. اگه بین 2 گزینه شک داشتم یکیشو انتخاب کنم؟ یا بیخیالش شم؟

اگر توی اون درس قوی هستی درصدای بالای 50 میزنی اگر شک کردی بزن اگر نه که نزن . قرار نیست همه سوالات کنکور پاسخ بدیم قدر اون گزینه های درستی که زدی باید بدونی

دوستان راه حل اینو بهم میگن #1437 :w17:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ما تحسین کردنی هستیم همه سایت های که میرم نشون این باشگاه میدن همه میگن معماریا اینجا خیلی زرنگن و کم که میارن عالی بهم روحیه میدن .میگن اونا تاپیک مطالعه گروهی دارن بهم میگن بیام به اینجا سر بزنن حتما روحیه میگیرم :w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17:دوستتون دالم :gol: چقد مشهوریم خبر ندالیم!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلیییییییممم...کریم ...اردوعان_خاک بر سر آدم کشش کنن_
سلوووممم بچه هاااا...صبحتون بخیر..من داشتم درس میخونم نت رو روشن نکردم :D :D الان شیطون گولم زد...خوبین؟؟من مردم از دست مرحوم پیرنیا..

اردوعان مگه کی رو کشته؟؟من دو سال پیش دیدم یادم نومویاد:redface:
درس؟؟:hate:....بگذریم...حالتو بهم نزنم:D....یه هفته دیگه خلاصیمم....
خوش به حالت....من تازه میخواستم برم تو بهر ارسن شیخ احد جام که بهم زنگ زدن گفتن امتحان زبان پایان ترم داری بیا :Dاز اونجام ناهار دعوت بودیم رفتیم تالار...الانم در خدمتم
ااا!!!!تا اونجاییکه یادم میاد اون مرحوم گفتن من از دست این نیلو به دیار باقی شتافتم:w47:...خعلی حرص میده به آدم:D
نیلو دیگه کتابو بیخیال شو....آدم هر چقدر که میخونه بیشتر مسئله براش گنگ میشه...یه سری مطالب جا میوفته...یه سری دیگه رو میزنه نابود میکنه....مخصوصا الان که استرس داریم و بیشتر انرژیمون هدر میره اون کتاب به ظاهر 300 گرمی و به باطن 300 کیلویی رو درست نیست بوخونیم.....از عصر کنکاش بخون و نسیم عسگری:w12:

پ.ن: بچه ها جووونم نیگا نکنین محض خنده و شوخی راجع به پیرنیا جووونم اینجوری حرف میزنیم....من خودم به شخصه (با اینکه وقتی من 4 سالم بود از دست نیلو به دیار حق شتافتن و نمیشناسمشون...ولی خخخیییلی بهش احترام قائلم)...خیییلی دوسش دارم...اولین بار که صفحه اول کتاب رو که وا کردم چشمام پر شد....میخواستم زنده بود و من لپشو میکشیدم:D...جدی میگمااا...ما یه استاد زبان پیر داشتیم...خخخیییلی هم جدی بودااااا...رنگ از رخسار هممون میپرید...ولی انننقدر دوسش داشتم ...میخواستم برم ععییین بابابزرگم که لپپشو میکشم لپ اونم بکشم:D....
افتخار مملکته پیرنیا:)...
مشکل از ماست که زبان ملی کشورمون انقدر برامون سنگینه...یعنی در کل خانه از پای بست ویران است....:(آفرین به این مرد که زبان ملی کشورشو پاس داشته...روحش شاد و یادش گرامی
خیله خب دیگه پ.ن نباید زیاد طولانی باشه...بستونه :D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها ما تحسین کردنی هستیم همه سایت های که میرم نشون این باشگاه میدن همه میگن معماریا اینجا خیلی زرنگن و کم که میارن عالی بهم روحیه میدن .میگن اونا تاپیک مطالعه گروهی دارن بهم میگن بیام به اینجا سر بزنن حتما روحیه میگیرم :w17:دوستتون دالم :gol: چقد مشهوریم خبر ندالیم!
:w17::w17::w17::w17:این ما هستیم بعد کنکور علت رتبه برتریمون رو تو کنکور ازمون میپرسن:w26:...مام میگیم باشگاه مهندسان....:redface:
من دلم سیل میخواد
برف که نمیباره حداقل سیل بیاد کنکور عقب بیفته
خدا جون لطفا دعای منو قبول کن الهی آمین

برف و سیل با هم بیاد دو هفته عقب بیوفته

:surprised:...ماشالا به اینهمه انننرجججی..... :eek:من سررریع موخوام خلاص شم...:w12::w42:بعد برم خاله بازی کنم:)
البته میگممما اینطوری ته دلم دوش دالم عقب بیوفته ولی یههه خخخخوووورده دیگه....قد توک ناخن عقب بیوفته....نه دیگه کل ناخن:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااا!!!!تا اونجاییکه یادم میاد اون مرحوم گفتن من از دست این نیلو به دیار باقی شتافتم:w47:...خعلی حرص میده به آدم:D
نیلو...از عصر کنکاش بخون و نسیم عسگری:w12:

پ.ن: بچه ها جووونم نیگا نکنین محض خنده و شوخی راجع به پیرنیا جووونم اینجوری حرف میزنیم....من خودم به شخصه (با اینکه وقتی من 4 سالم بود از دست نیلو به دیار حق شتافتن و نمیشناسمشون...ولی خخخیییلی بهش احترام قائلم)...خیییلی دوسش دارم...اولین بار که صفحه اول کتاب رو که وا کردم چشمام پر شد....میخواستم زنده بود و من لپشو میکشیدم:D...جدی میگمااا...ما یه استاد زبان پیر داشتیم...خخخیییلی هم جدی بودااااا...رنگ از رخسار هممون میپرید...ولی انننقدر دوسش داشتم ...میخواستم برم ععییین بابابزرگم که لپپشو میکشم لپ اونم بکشم:D....
افتخار مملکته پیرنیا:)...
مشکل از ماست که زبان ملی کشورمون انقدر برامون سنگینه...یعنی در کل خانه از پای بست ویران است....:(آفرین به این مرد که زبان ملی کشورشو پاس داشته...روحش شاد و یادش گرامی
خیله خب دیگه پ.ن نباید زیاد طولانی باشه...بستونه :D[/QUOTE]

:w15::w15::w15::w15:شیرین از دست تو...ترکیدم از خنده...میدونیم عزیزم..منم خیلی دوسش دارم فقط این پرش افکارش منو اذیت میکنه یهو یاد هزارجا میفته من:surprised:همچین میشم...منم خیلی دلم میخواد لپ تورو بکشم:D..والا من واسه این معماری ایران جان عزیزدل،کنکاش ندارم..جزوه نسیمم پرینت نکردم و تو لپتاب که میخونم چشام درد میگیره واسه همون این کتاب عزیز سبک شناسی رو موخونم..روزی که خریدمش فک نمیکردم 1برگشو بوخونم الان همچین دور وبر صفحه هاش نکته نوشتم خلاصه نوشتم...ولی حیف که یادم نیس اونارو:D
راستی بچه ها اسمس میدین جواب نمیدم شارج ندارم..
واااااااای نه من دیگه تحملشو ندارم امسالم سوالا لو بره :mad:بعد من میدونم و آقای توکلی-هنوز رییس سنجش ایشونن؟؟؟من خیلی برام جای سواله خونوادش استرس نمیگیرن؟؟؟خخخخخ توروخدا دارین مشغله ذهنی منو!:D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیلو...از عصر کنکاش بخون و نسیم عسگری

پ.ن: بچه ها جووونم نیگا نکنین محض خنده و شوخی راجع به پیرنیا جووونم اینجوری حرف میزنیم....من خودم به شخصه (با اینکه وقتی من 4 سالم بود از دست نیلو به دیار حق شتافتن و نمیشناسمشون...ولی خخخیییلی بهش احترام قائلم)...خیییلی دوسش دارم...اولین بار که صفحه اول کتاب رو که وا کردم چشمام پر شد....میخواستم زنده بود و من لپشو میکشیدم...جدی میگمااا...ما یه استاد زبان پیر داشتیم...خخخیییلی هم جدی بودااااا...رنگ از رخسار هممون میپرید...ولی انننقدر دوسش داشتم ...میخواستم برم ععییین بابابزرگم که لپپشو میکشم لپ اونم بکشم....
افتخار مملکته پیرنیا..
مشکل از ماست که زبان ملی کشورمون انقدر برامون سنگینه...یعنی در کل خانه از پای بست ویران است....آفرین به این مرد که زبان ملی کشورشو پاس داشته...روحش شاد و یادش گرامی
خیله خب دیگه پ.ن نباید زیاد طولانی باشه...بستونه :D

:w15::w15::w15::w15:شیرین از دست تو...ترکیدم از خنده...میدونیم عزیزم..منم خیلی دوسش دارم فقط این پرش افکارش منو اذیت میکنه یهو یاد هزارجا میفته من:surprised:همچین میشم...منم خیلی دلم میخواد لپ تورو بکشم:D..والا من واسه این معماری ایران جان عزیزدل،کنکاش ندارم..جزوه نسیمم پرینت نکردم و تو لپتاب که میخونم چشام درد میگیره واسه همون این کتاب عزیز سبک شناسی رو موخونم..روزی که خریدمش فک نمیکردم 1برگشو بوخونم الان همچین دور وبر صفحه هاش نکته نوشتم خلاصه نوشتم...ولی حیف که یادم نیس اونارو:D
راستی بچه ها اسمس میدین جواب نمیدم شارج ندارم..
واااااااای نه من دیگه تحملشو ندارم امسالم سوالا لو بره :mad:بعد من میدونم و آقای توکلی-هنوز رییس سنجش ایشونن؟؟؟من خیلی برام جای سواله خونوادش استرس نمیگیرن؟؟؟خخخخخ توروخدا دارین مشغله ذهنی منو!:D[/QUOTE]

هدف همین بود که بحمدالله حاصل شد.....:D
آره راس میگی انگار حرف زده حرفاشو ضبط کردن....همونجوری دادن چاپ...خوب سامان دهی نشده....الان دیره ولی کاش میخریدی....من اول مهر خریدم...تازه به وجود نازنینش پی بردم:D....
عصر کنکاش جهانو که داری...لااقل از رو اوون ماد و پارس و پارتو بخون ....اگه خواستی از کنکاش خودم عسک میگیرم با وایبر برات میفرستم....;)
(میددونم الان میگی این دختره زده به سرش؟؟:eek:من میگم از لپ تاپ نمیتونم بخونم میگه بفرستم رو گوشیت:surprised:)منظورم اینه که حداقل اون بناهایی که میبینی زیاد این پا و اون پا کرده و کانفیوز کنندس رو بفرستم راحت بوخونی....;)
راستی منم دوش ندالم سوالامون لو برن...پارسال سر همین قضیه میانگین درصدای 40 ،500...600 آوردن بیچاره ها:(
خونواده توکل استرس چی رو بگیرن؟؟؟اینکه سوالای ما لو بره؟؟؟دلت خوشه هااا:D

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال انقدر سطح سوالات متفاوت بوده ولی درصدا بالاس.... خوب خیلی مسخرست که ...

خدا وکیلی پارسال خیلی اسون بود دیگه نبود؟ درک ...فن ...تاریخ همش اسون بود....تو تاریخ فقط قسمت ایرانش یجوری بود معاصر و جهانش باقلوا بود حسابی......................فقط منظر به شدت بد بوددددددددددد...........که میانگینش اتفاقا پایین بود و اکثرا کم زدن....اگه سوالا لو رفته پس چرا میانگین منظر پایینه؟.........................اینا همش داستان بوده باور کن........................پس نگران لو رفت نباشین ردیف شین دور همی دعا کنیم............:D

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها بیاین به داد من برسید وضعیت وخیممممممممممممم:cry::(:wallbash::crying2::crying::w04::w06::w09::w22::w29:...........
بچه ها من چند روز دارم زبان منفی میزنم کلی تلاش کردم خودمو به بیست درصد( بچه هایی که درصداشون بالا این درصدمو نادیده بگیرن):cool::sweatdrop: رسوندم ولی الان همون تستایی که درست میزدم دارم اشتباه میزنم:crying2:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آرههههه!!!!!
همه میگن همه چیش آسون بوده؟! کجاش آسونه؟ سخت نیست ولی آسونم نیست
من زبانشو زدم امروز 20 درصد:(

خیلی تاریخش تحلیلی بود . حتی عصر کنکاش و مرکز معماری هم جواباشون یکسان نیس. زمانشم درک مطلباش همه مفهومی بود ... من 16 درصد زدمش:(

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
آرههههه!!!!!
همه میگن همه چیش آسون بوده؟! کجاش آسونه؟ سخت نیست ولی آسونم نیست
من زبانشو زدم امروز 20 درصد:(

من همین ازمون چند روز پیش فقط با دوتا متن زدم 22 ولی الان منفی میزنم:cry: چکار کنم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال بر عکس معماری هنرهای ساخت یجوری بوده..............یعنی نسبت به 91 و 92 جزییتر شده بود.....من امروز زدم بد بود...................

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا وکیلی پارسال خیلی اسون بود دیگه نبود؟ درک ...فن ...تاریخ همش اسون بود....تو تاریخ فقط قسمت ایرانش یجوری بود معاصر و جهانش باقلوا بود حسابی......................فقط منظر به شدت بد بوددددددددددد...........که میانگینش اتفاقا پایین بود و اکثرا کم زدن....اگه سوالا لو رفته پس چرا میانگین منظر پایینه؟.........................اینا همش داستان بوده باور کن........................پس نگران لو رفت نباشین ردیف شین دور همی دعا کنیم............:D

فنش بله اسون بود ولی تاریخش اون قسمت طیف رنگی و تفاوت ایوان و حیاط اندرونی و ... لوکوربوزیه خیلی تحلیلی بودن یعنی باید چهارتا گزینه کاملا شناخت داشته باشیم درضورتی که سالهای قبل حداقل میشد رد گزینه کرد

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
فنش بله اسون بود ولی تاریخش اون قسمت طیف رنگی و تفاوت ایوان و حیاط اندرونی و ... لوکوربوزیه خیلی تحلیلی بودن یعنی باید چهارتا گزینه کاملا شناخت داشته باشیم درضورتی که سالهای قبل حداقل میشد رد گزینه کرد

خب منم گفتم اسلامیش سخت بود دیگه...................خب معاصر کنار این سوال تحلیلی یه سوال داشت شعار سالیوان بود فک کنم ......سوالای ابکیم داشت..................اصن نسبت به تاریخ 92 خوب بود.....

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها بیاین به داد من برسید وضعیت وخیممممممممممممم:cry::(:wallbash::crying2::crying::w04::w06::w09::w22::w29:...........
بچه ها من چند روز دارم زبان منفی میزنم کلی تلاش کردم خودمو به بیست درصد( بچه هایی که درصداشون بالا این درصدمو نادیده بگیرن):cool::sweatdrop: رسوندم ولی الان همون تستایی که درست میزدم دارم اشتباه میزنم:crying2:

من همین ازمون چند روز پیش فقط با دوتا متن زدم 22 ولی الان منفی میزنم:cry: چکار کنم
یعنی کسی منو راهنمایی نکرد:w05:
باشه من رفتم:w04:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب منم گفتم اسلامیش سخت بود دیگه...................خب معاصر کنار این سوال تحلیلی یه سوال داشت شعار سالیوان بود فک کنم ......سوالای ابکیم داشت..................اصن نسبت به تاریخ 92 خوب بود.....

بله جهانشم سخت بود...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا