زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
11روز مونده به آزادی

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
11روز مونده به آزادی
چه کلمه ی با مررربببببااااایییی...
(همون مصمما منظورمه....ولی یه لحظه خیلی شیرین اومد به نظرم...زبونم نچرخید مربا گفتم)

بچه هاااااا.........من نمیتونم تست بزنم...:(مرورم دیگه حوصلم نمیکشه.....دلم مهمون میخواد....گردش میخواااد.....بزن و بکوووووب...وایبررررر باززززی......عشششق و حال....
از یه طرفم دغدغه مرورا منو میییکککشه:w05::w47::w22:

samira-arch

عضو جدید
من دیگه کلا هنگ کردم
هرچی انرژی داشتم تموم شده
اصلا از این مرور و تست زدن خوشم نمیاد

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام به بچه های خوب توی خونه!:D
صبحونه خوردید؟ موهاتون شونه کردید! درساتون خوندید؟ افرررررررررین :w14: حالا به افتخار خودتون ی دست ی هوراییییییی بلند........:w32::w33:
.
.
.
حالا دیگه بسه بشینید سرجاتون چقدر جم میخورید! ی سوال دارم
به من ی تعریف درست از سازه معلق بگید ببینم چقدر درس خوندید؟؟؟؟:w16::w12::w01:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون ........ولی خو چه شلی به چه شکلایی میگن معلق یعنی هرچی ستون بندی نداشته باشه میشه معلق؟

والا دقیق نمیدونم شهید جان...من و سازه معلق رابطه فامیلی داریم....به محض اینکه میبینمش خون میکشه...جذب میکنه...میشناسمش....:D
ولی در کل....معلق یعنی اینکه بار مستقیم از طریق ستون به شالوده وارد نشه...یعینی آویزون باشه...معلق باشه...مثلا پل متکی بر کابل کابلاش صافه و انحنا نداره....ولی پل معلق منحنی طنابی داره....
البته نومودونمااا درسته یا نه....به زبان شیرینی اینطوری ترجمه کردم...:redface:

به اینجام یه سر بزنین
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=8088563&viewfull=1#post8088563

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دوستای عزیز ازتون مجددا خواهش میکنم سوالاتتونو تو تاپیک رفع اشکال بپرسید !
ببخشید ......چون فکر میکردم سوالم خیلی پیش پا افتاده اینجا پرسیدم! گفتم بچه های اینجا خودمونی هستن بروم نمیارن:cool:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://0up.ir/do.php?filename=kh-b.pdf

بچه ها من عکس گرفتم از قسمتای برش و خمش کتاب ایستاییم
همه ی مثالاشو با روش اولی که گفته تیر رو برش میزنه حل کنید ناخودآاه یه چیزایی دستتون میاد.. نمیدونم بدردتون بخوره یا نه .. هرجاش سوال داشتین بپرسین
و اینکه به اون قسمت که درمورد انتگرال گفته کار نداشته باشید..

یه چندتا نکته هم بگم:
وقتی رو تیر بار تنها داریم ، نمودار اون قسمت در برش (موازی با محور افقی هستش) در خمش ( خط درجه یک داریم)

وقتی بار گسترده یکنواخت داشته باشیم ، نمودار در برش ( خط از نوع درجه یک ) در خمش ( خط از نوع درجه دو داریم)

وقتی بار گسترده داشته باشیم ، در برش ( خط ز نوع درجه دو ) و در خمش ( خط از نوع در جه سه)

تو کنکور 88 سه نوع سوال متفاوت از این مبحث داده اینارو که خوندید برید سراغ اونا میبینید که چقدر راحت میشه حلشون کرد
;)
هرجاش ناخوانا یا نامفهموم بود بپرسید حتما دوست جونیا ( البته بجز اون قسمت انتگرالش :razz:)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://0up.ir/do.php?filename=kh-b.pdf

بچه ها من عکس گرفتم از قسمتای برش و خمش کتاب ایستاییم
همه ی مثالاشو با روش اولی که گفته تیر رو برش میزنه حل کنید ناخودآاه یه چیزایی دستتون میاد.. نمیدونم بدردتون بخوره یا نه .. هرجاش سوال داشتین بپرسین
و اینکه به اون قسمت که درمورد انتگرال گفته کار نداشته باشید..

یه چندتا نکته هم بگم:
وقتی رو تیر بار تنها داریم ، نمودار اون قسمت در برش (موازی با محور افقی هستش) در خمش ( خط درجه یک داریم)

وقتی بار گسترده یکنواخت داشته باشیم ، نمودار در برش ( خط از نوع درجه یک ) در خمش ( خط از نوع درجه دو داریم)

وقتی بار گسترده داشته باشیم ، در برش ( خط ز نوع درجه دو ) و در خمش ( خط از نوع در جه سه)

تو کنکور 88 سه نوع سوال متفاوت از این مبحث داده اینارو که خوندید برید سراغ اونا میبینید که چقدر راحت میشه حلشون کرد
;)
هرجاش ناخوانا یا نامفهموم بود بپرسید حتما دوست جونیا ( البته بجز اون قسمت انتگرالش :razz:)

پست مفید هم داریم...
ممنون ازت ایدا

اومدم نقل قول بگیرم ازتون بچه ها دیدم اینبار دیگه= اخراجم
برا همین سکوت کردم
برا همتون:

تولد الهام هم مبارک

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها این 50 % آکادمی منظرش ویدیو نداره؟؟؟؟

شماها هم اخطار میگیرید یا من فقط میگیرم
بابا من ک از صب تا حالا داشتم درس میخوندم

آیداااااااااااا تو ی چیز بوگو ...
ینی چی؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

ینی چی؟

نه نداره
چجوری اخطار میگیری؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه ابیاری با قنات از کجا شروع شده؟ارارتو،بین النهرین،مصر،هخامنشی؟

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

ینی چی؟
[/QUOTE

ای وای.. باز اخطار گرفتی فاطممه؟ کم آتیش بسوزون :)
نه ولی جدی چرا ؟؟؟؟؟؟ ب دوست من اخطار ندید خب گوناه داره:) دپرس میشه میره معتاد میشه ها .. اونوقت شما ممقصرید مسءولین گرامی :(
پستامون پاک شده؟!!!!o_O

بچه ها من نمیتونم سایه بکشم.. تروخدا کمکم کنید.. کلافم کرده.. پرسپکتیو بلدما ولی ازین سایه های... سر در نمیارم
فیلمای جناب ایرانشاهی رو هم دیدم.. از چندتا منبع دیگه هم استفاده کردم ولی تو هرکدومش ی مدل سایه کشیدن و توضیح درست ندادن
]

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هانی25 گفت:
ای وای.. باز اخطار گرفتی فاطممه؟ کم آتیش بسوزون :)
نه ولی جدی چرا ؟؟؟؟؟؟ ب دوست من اخطار ندید خب گوناه داره:) دپرس میشه میره معتاد میشه ها .. اونوقت شما ممقصرید مسءولین گرامی :(
پستامون پاک شده؟!!!!o_O

بچه ها من نمیتونم سایه بکشم.. تروخدا کمکم کنید.. کلافم کرده.. پرسپکتیو بلدما ولی ازین سایه های... سر در نمیارم
فیلمای جناب ایرانشاهی رو هم دیدم.. از چندتا منبع دیگه هم استفاده کردم ولی تو هرکدومش ی مدل سایه کشیدن و توضیح درست ندادن

جنس سایه ت چیه؟؟ عربی؟؟ ازین اکلیلیااا؟؟؟ چ رنگی هست؟؟ با خط چشم یا بدون اون؟؟؟:))

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه ابیاری با قنات از کجا شروع شده؟ارارتو،بین النهرین،مصر،هخامنشی؟
ارارتوها مخترع این تکنولوژی عظیم هستن
و در هخامنشی هم مرسوم بوده و رواج داشته
و آشوری ها هم خوششون اومده و اون رو ب سرزمینشون بردن

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنس سایه ت چیه؟؟ عربی؟؟ ازین اکلیلیااا؟؟؟ چ رنگی هست؟؟ با خط چشم یا بدون اون؟؟؟:))

نههه ازون سایه ها دوس ندالم :(.. اییی سایه اکلیلی
البته ازین مدل سایه ها هم دوس ندارم.. ایششش
با گوشی اومدم نمیتونم شکلک بذارم.. الان اون شکلک ک سرشو میکوبه تو دیوار میطلبه
بچه ها موسم خراب شد امروز :(

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون..سلام به همگی ..اول از همه برا هممون آرزو میکنم که کنکورمون عالی بشه..چون زحمت کشیدیم..یه گله هم دارم ازتون نمیدونم مخاطب این حرفم کیه ولی هرکسی که هست قطعا میخونه پست منو...خواهر من،برادر من،نکن اینکار رو..من که میدونم شما هم با خوندن این پست ها کلی خندیدی..پس چرا میری گزارش میدی؟؟؟واقعا خیلی ناراحت کنندست این برخورد..من اخطار نگرفتم ولی فرقی نداره من یا فاطمه یا شیرین ..این حرکت ها از سن و سال ماها گذشته..والا ما زمانی که با بچه ها برا کاردانی به کارشناسی میخوندیم هم همین بساط ها بود ولی هیچکس همچین کاری نمیکرد...مدیران محترم که بیکار نیستن بیان بشینن شعر تولد منو بخونن که بخوان اخطار بدن...
از اول و ابتدا هم این تاپیک رسالتش رد و بدل کردن مطالب علمی نبود...قدیما دنیای مجازیشم بهتر بود مردم با مرام تر بودن با معرفت تر بودن..وقتی میدیدن یه عده خوشحالن نمیرفتن خوشی ملت رو خراب نمیکردن...واقعا متاسفم...منظور من فقط و فقط شخصیه که اینکارو کرده که خودشم میدونه قطعا ...دوست داری این پستم گزارش بده دوست عزیز ..ماشالله به تو که اینقدر وقت داری و حال و حوصله و اعصاب داری که بری گزارش بدی و دلیل بنویسی..و خیلی جالبه که اینقدر حرفامون برات مهم بوده..خوش باشی.

مارال 110

عضو جدید
سلام بچه ها شما چقدر حوصله دارین مهم نیست کی این کارا رو میکنه ما خوشیمونو ادامه میدیم وبه هم روحیه میدیم اقا اصلا اگه ما ها نیایم کی میخواد بیاد روحیه بده .حالا اینا رو بی خیال ایدا واسم یه مطلب درسی گذاشته بود حالا گم شده واویلااااااااااااا:wallbash: :wallbash::wallbash:خدا مسببشو بگم عاقبت به خیر کنه:w37:

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. خسته نباشید
کلی واسم اخطار اومده. الاناس ک اخراج شم. من اومدم اینجا شما ها هم افتادین تو دردسر. واسه شما هم اخطار رد کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم واسه اون شخصی ک .... در برابر کارش سکوت میکنم
من واقعا اینجا روحیم عوض شد از همتون ممنونم و معذرت میخوام
ب اون شخص میگم: کاش چشم دیدن شادی های همدیگه رو داشتیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا