چه کلمه ی با مررربببببااااایییی...11روز مونده به آزادی![]()
کجاین ؟؟؟؟
بچه ها پاسخ تستای نمونه موردی سازه های کابلی کسی داره؟؟؟؟؟؟
ممنون ........ولی خو چه شلی به چه شکلایی میگن معلق یعنی هرچی ستون بندی نداشته باشه میشه معلق؟سلوووم....![]()
سازه معلق، معلقه دیگه....زیاد نرو تو بحرش![]()
ممنون ........ولی خو چه شلی به چه شکلایی میگن معلق یعنی هرچی ستون بندی نداشته باشه میشه معلق؟
ممنون ........ولی خو چه شلی به چه شکلایی میگن معلق یعنی هرچی ستون بندی نداشته باشه میشه معلق؟
ببخشید ......چون فکر میکردم سوالم خیلی پیش پا افتاده اینجا پرسیدم! گفتم بچه های اینجا خودمونی هستن بروم نمیارندوستای عزیز ازتون مجددا خواهش میکنم سوالاتتونو تو تاپیک رفع اشکال بپرسید !
http://0up.ir/do.php?filename=kh-b.pdf
بچه ها من عکس گرفتم از قسمتای برش و خمش کتاب ایستاییم
همه ی مثالاشو با روش اولی که گفته تیر رو برش میزنه حل کنید ناخودآاه یه چیزایی دستتون میاد.. نمیدونم بدردتون بخوره یا نه .. هرجاش سوال داشتین بپرسین
و اینکه به اون قسمت که درمورد انتگرال گفته کار نداشته باشید..
یه چندتا نکته هم بگم:
وقتی رو تیر بار تنها داریم ، نمودار اون قسمت در برش (موازی با محور افقی هستش) در خمش ( خط درجه یک داریم)
وقتی بار گسترده یکنواخت داشته باشیم ، نمودار در برش ( خط از نوع درجه یک ) در خمش ( خط از نوع درجه دو داریم)
وقتی بار گسترده داشته باشیم ، در برش ( خط ز نوع درجه دو ) و در خمش ( خط از نوع در جه سه)
تو کنکور 88 سه نوع سوال متفاوت از این مبحث داده اینارو که خوندید برید سراغ اونا میبینید که چقدر راحت میشه حلشون کرد
هرجاش ناخوانا یا نامفهموم بود بپرسید حتما دوست جونیا ( البته بجز اون قسمت انتگرالش)
سلام
بچه ها این 50 % آکادمی منظرش ویدیو نداره؟؟؟؟
شماها هم اخطار میگیرید یا من فقط میگیرم
بابا من ک از صب تا حالا داشتم درس میخوندم![]()
آیداااااااااااا تو ی چیز بوگو ...
ینی چی؟
![]()
مثلا تو الان باید اخطار بگیرینه نداره
چجوری اخطار میگیری؟
مثلا تو الان باید اخطار بگیری![]()
چون بی ربط درس ی چیزی گفتی
ولی هیشکی نمیگیره الا من![]()
سلام
بچه ها این 50 % آکادمی منظرش ویدیو نداره؟؟؟؟
شماها هم اخطار میگیرید یا من فقط میگیرم
بابا من ک از صب تا حالا داشتم درس میخوندم![]()
آیداااااااااااا تو ی چیز بوگو ...
ینی چی؟
[/QUOTE![]()
ای وای.. باز اخطار گرفتی فاطممه؟ کم آتیش بسوزون
نه ولی جدی چرا ؟؟؟؟؟؟ ب دوست من اخطار ندید خب گوناه دارهدپرس میشه میره معتاد میشه ها .. اونوقت شما ممقصرید مسءولین گرامی
پستامون پاک شده؟!!!!
بچه ها من نمیتونم سایه بکشم.. تروخدا کمکم کنید.. کلافم کرده.. پرسپکتیو بلدما ولی ازین سایه های... سر در نمیارم
فیلمای جناب ایرانشاهی رو هم دیدم.. از چندتا منبع دیگه هم استفاده کردم ولی تو هرکدومش ی مدل سایه کشیدن و توضیح درست ندادن
]
هانی25 گفت:ای وای.. باز اخطار گرفتی فاطممه؟ کم آتیش بسوزون
نه ولی جدی چرا ؟؟؟؟؟؟ ب دوست من اخطار ندید خب گوناه دارهدپرس میشه میره معتاد میشه ها .. اونوقت شما ممقصرید مسءولین گرامی
پستامون پاک شده؟!!!!
بچه ها من نمیتونم سایه بکشم.. تروخدا کمکم کنید.. کلافم کرده.. پرسپکتیو بلدما ولی ازین سایه های... سر در نمیارم
فیلمای جناب ایرانشاهی رو هم دیدم.. از چندتا منبع دیگه هم استفاده کردم ولی تو هرکدومش ی مدل سایه کشیدن و توضیح درست ندادن
بچه ها کسی میدونه ابیاری با قنات از کجا شروع شده؟ارارتو،بین النهرین،مصر،هخامنشی؟
ارارتوها مخترع این تکنولوژی عظیم هستنبچه ها کسی میدونه ابیاری با قنات از کجا شروع شده؟ارارتو،بین النهرین،مصر،هخامنشی؟
جنس سایه ت چیه؟؟ عربی؟؟ ازین اکلیلیااا؟؟؟ چ رنگی هست؟؟ با خط چشم یا بدون اون؟؟؟)