صبح زمستونی همه بخیرررررررررر
میگم بچه ها دیگه زمستون شده کاش ما هم به خواب زمستونی میرفتیم

منم ساعت پنج بیدار شدم تا ساعت 5.30 هم بیدار بودم و خواب هم نمیرفتم ولی حوصله نداشتم درس بخونم!

در نتیجه اینقدر تو رختخواب موندم تا خواب رفتم.

سلام![]()
صبح زمستونی همه بخیرررررررررر
میگم بچه ها دیگه زمستون شده کاش ما هم به خواب زمستونی میرفتیم
منم ساعت پنج بیدار شدم تا ساعت 5.30 هم بیدار بودم و خواب هم نمیرفتم ولی حوصله نداشتم درس بخونم!
در نتیجه اینقدر تو رختخواب موندم تا خواب رفتم.![]()
اگه مینشستم میخوندم دیگه ساعت 7 باید دوباره میخوابیدم چون شبش سلعت حدود 2 خوابیدم!یه یا علی میگفتی و لعنت به دل سیاه شیطون بیدار میشدی![]()
اگه مینشستم میخوندم دیگه ساعت 7 باید دوباره میخوابیدم چون شبش سلعت حدود 2 خوابیدم!
....................................من پارسال انقد استرس نداشتم امسال نمیدونم چه مرگمه............
حدود هشتچند بیدار شدی؟؟؟تا الان چند ساعت خوندی؟؟
 یادم رفت ساعتمو تنظیم کنم بیدار بشمسلام
بچه ها کسی کتاب اقای سعیدی پور رو گرفته بگه چطوره؟؟؟من از کتابفروشی شهرمون خواستم بیاره گفت تا اخر هفته برام میاره ولی عصر کنکاش خیلی بهتره و خیلی ها میبرن....
من دودل شدم چیکار کنم؟هیچکی سعیدی پور نگرفته بگه چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم ...من هممم...سلام سلامممممممممممممممم..........کسی که میخواست 5 بیدار شه ساعت 10.5 بیدار شد.....................چراااااااا؟ چون شب از استرس نخوابیدددددددددد تازه 5 صبح خوابش برد....................................من پارسال انقد استرس نداشتم امسال نمیدونم چه مرگمه............
![]()
ن بابا...ب آکادمی میگم دارید کتابو بیام امروز ببرم و اینا...سلام
بچه ها کسی کتاب اقای سعیدی پور رو گرفته بگه چطوره؟؟؟من از کتابفروشی شهرمون خواستم بیاره گفت تا اخر هفته برام میاره ولی عصر کنکاش خیلی بهتره و خیلی ها میبرن....
من دودل شدم چیکار کنم؟هیچکی سعیدی پور نگرفته بگه چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان کنکوری گلم 

اخی عزیزم ایشالااا موفق باشی.. سروصدا که نگوووو..پشت خونمون دارن خونه درست میکنن یه آقایی هست گویا اصن با بقیه اوستاکارا کنار نمیاد..سر و صدای ساختمون سازی یه طرف!دعوای اینا رو کجای دلم بذارم..امروز یکیشون داشت میگفت اینو از بالا پرت کنیم پایینسلام بچه ها
من اواره شدم!
از اتاقم زدم بیرون! کتابامو جمع کردم اومدم ی جاییی بیرون از خونه تو حیاط عین انبار ولی خوبیش اینکه اسمش انبار نیست!
با اینکه ما چهار نفر بیشتر تو خونه نیستیم اینگار ده نفر دارن زندگی میکنن! تو خونه ما زیادی هیجان وجود داره!
منم برای کسب موفقیت و پیدا کردن ی فضا اروم زدم بیرون ولی الان که دارن خوب دقت میکنم میبینم که صدای ماشین داره میاد!ولی هرچی باشه بهتر از صدای فیلم!
به امید موفقیت!![]()
 سلام دوستان کنکوری گلم
فقط آزمون 25% دوم آکادمی پیدا نکردم دوستان لینک بدین

سلام دوستان کنکوری گلم
فقط آزمون 25% دوم آکادمی پیدا نکردم دوستان لینک بدین

1 ساعت زبان
ممنووووووووووناخی عزیزم ایشالااا موفق باشی.. سروصدا که نگوووو..پشت خونمون دارن خونه درست میکنن یه آقایی هست گویا اصن با بقیه اوستاکارا کنار نمیاد..سر و صدای ساختمون سازی یه طرف!دعوای اینا رو کجای دلم بذارم..امروز یکیشون داشت میگفت اینو از بالا پرت کنیم پایین![]()
فقط سرما نخوری شهید جون گرم بپوش..
مرکز اصن خوب نبود به نظر منبچه ها به نظرتون کدوم آزمون بهتر ؟
مرکز - آکادمی - ایوان
بچه ها به نظرتون کدوم آزمون بهتر ؟
مرکز - آکادمی - ایوان
به نظرم ایوان بهتره،شاید نسبتا سطح سوالات فن و ایستایی همه موسسات یه جور باشه اما بهترین سوالات زبان که خیلی هم تایین کننده هستش رو ایوان داره مال مرکز اسونه مال اکادمی دیگه خنده دارهبچه ها به نظرتون کدوم آزمون بهتر ؟
مرکز - آکادمی - ایوان
به نظرم ایوان بهتره،شاید نسبتا سطح سوالات فن و ایستایی همه موسسات یه جور باشه اما بهترین سوالات زبان که خیلی هم تایین کننده هستش رو ایوان داره مال مرکز اسونه مال اکادمی دیگه خنده داره
ازمون 4اخه ساختمان بلند جدا خیلی مهمه سال پیش تو هنرهای ساخت 11تا سوال داشت تو معماریم داشت یه چند تایی،سازه مشبک هم خوب سوال میاد ازش،ولی کلا میگم که سوالات فن و ایستایی موسسات نسبتا تو یه سطحه اما زبان ایوان واقعا یه سر و گردن بهتره به نظرمایوان امتحان میدی دیجیتال جان؟ چرا همش سازه مشبک فضایی ساختمان بللند و سازه به مثابه سوالاش؟ازمون 4