هانی جان،مادر،مگه میشه تورو فراموش کنییییییممممم...زودی بیااااا...جات خالی چندروزه همه 5:30 بیدار میشییییییمممممماصن یه وضی..دیشبم فاطمه حلیم بارگذاشته بوود من همشو خوردم به دنی نرسید
![]()

هانی جان،مادر،مگه میشه تورو فراموش کنییییییممممم...زودی بیااااا...جات خالی چندروزه همه 5:30 بیدار میشییییییمممممماصن یه وضی..دیشبم فاطمه حلیم بارگذاشته بوود من همشو خوردم به دنی نرسید
![]()
این یعنی چی ?چجوری?پولیه که کجاش رایگانه!!
سلامممممم
وای چقدر دلم تنگ شده بود براتون
نت لعنتی ام مشکل پیدا کرده اگه خدا بخواد امروز قراره درست بشه
دیگه طاقت نیاوردم گفتم بیام ببینم چ خبراست اینجا
منو ک یادتون نرفته
خودم ک احساس میکنم ی ماهی هست دورم ازینجا
صبا ک بیدار میشدم دلم میخواست صبح بخیر بگم
ببینم کی بیداره کی خواب.. مستر دنی عکسای ویژه ی صبحش رو گذاشته یانه
رزیتای خوابالو از خواب دست کشیده یا نه
فاطمه سرتون غر میزنه ک میرسیم کتابارو تموم کنیم
شهید جان ساعات مطالعش هنوز بالاست
شیرین جونم حتما تو این تعطیلات مهمون دارن
مامان نیلو تشکراش زیر همه پستا هست
ب زودی میام![]()
سلام رزیتا شزه هستم یه پشت کنکوری
اواتارم عوض شه نمیشناسینم دیگه
![]()
این یعنی چی ?چجوری?پولیه که کجاش رایگانه!!
دقیقا معلوم نیست با این دیگ حلیم چکار کردهبچه هااااا من دارم نگران فافا میشما![]()
زبان-فن و درک شدیدا رتبه رو جابه جا میکنن..................قانع شدی؟ حالا برو بشین بخون.....یکی به من کمک کنه ....من فن نمیخونم..وقتی هم میخونم نمیره توو کله م...![]()
زبان-فن و درک شدیدا رتبه رو جابه جا میکنن..................قانع شدی؟ حالا برو بشین بخون.....![]()
وای شزه میگی..من الان سوالارو میبینم میگم کاش من پارسال درس میخوندم..کاش اصن زودتر بیخیال کار میشدمکاش پارسال درس خونده بودم . اگه کسی فکر میکنه سال دیگه راحت تر میخونه اشتباه میکنه زندگی ادما یهو عوض میشه تو همین یه ماه تلاش کنین .من که ازم گذشت
سلامممممم هانیییییییییی
برات پیام گذاشتم کجا بودی دخملی؟
وایسا ببینم منه بیچاره کجام خوابالوئههههههههههه....
بیام با دمپایی پلاستیکیه خیسسسس سراغت؟؟؟؟؟؟
دلم واست تنگولیده بود حسابییی
میام ...دقیقا معلوم نیست با این دیگ حلیم چکار کرده
یکی بهش بگه بابا از حلیمات نمیخوریم بیا خودتو ببینیم!
عزیـــــــــــزم..ایشالاااا یه جای خوب قبول میشی..حست عالیه...اصن کنکورا تا قبل 91 عالیه بعدش افتضاح میشهسلام دوستای عزیزم
انشالله حال همتون خوب باشه
منم درس میخونم نه با زمان زیاد ولی تلاشمو میکنم که بهره ای ببرم از درسی که میخونم و حس میکنم قبول میشم ...حسه دیگه
کتاب عصر کنکاش رو گرفتم از کنکور 81 تا 93 رو داره و فعلا 81 رو زدم بد نبود نکته هاشو میخوام دربیام و بخونم.... چقدر زبانش راحت بود ....
کاش سوالای تکرای بدن ... نه..؟!!!
هنوز دستمو باز نکردم... التماس دعا از همتون دارم که به ارزوم برسم (ارشد سراسری)
انشالله همه شما هم قبول بشین![]()
نمیدونم چطور و با چه زبونی ازت تشکر کنم .... انشالله هر چی از خدا میخوایی بهت بدهعزیـــــــــــزم..ایشالاااا یه جای خوب قبول میشی..حست عالیه...اصن کنکورا تا قبل 91 عالیه بعدش افتضاح میشهباورت میشه هربار دارم خلاصه میکنم یادت میفتم به خودم میگم یه کم خوش خط بنویسم بنده خدا بتونه بخونه
![]()
![]()
قربونت برم عزیــــــــــــزمم..مرسییییییییییی..ایشالاااا باهمممنمیدونم چطور و با چه زبونی ازت تشکر کنم .... انشالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده
اینو بدون دعای من همیشه پشت سر تو و تمام بچه های با محبت باشگاه هست
خیلی ازت ممنونم .... تو که باید حتما بری شهید بهشتی
به امیدموفقیت![]()
بچه ها تا الان فقط 3.30 درس خوندم
امشب افسرده شدم!!! البته الان دارم واسه طرحم کار میکنم دیدم نمیتونم بخونم گفتم حداقل طرح کار کنم!![]()
افرین پیشرفت کردید همینجوری پیش برید تا ی هفته دیگه میتونید به ده ساعت برسونیدامروز :
ا ساعت و 35 مین تاسیسات : مرور مکانیکی و فصل 3 آکوستیک (36 صفحه) + درس جدید ، فصل 4 آکوستیک (15 صفحه)
50 مین لغات زبان : مرور 45 جمله و یادگیری 5 جمله
1 ساعت و 55 مین تنظیم : مرور قیابکلو و کسمایی (28 صفحه) + درس جدید ، فصل 3 کسمایی (8 صفحه)
2 ساعت و 10 مین تاریخ : مرور چین و ژاپن (38 صفحه) + درس جدید ، شیوه خراسانی و پست مدرن (20 صفحه)
جمعا : 6 ساعت و نیم