منم خیلی دلم میخواد بدونم چیه...ای خداااا این دیگه چیه؟؟؟![]()

منم خیلی دلم میخواد بدونم چیه...ای خداااا این دیگه چیه؟؟؟![]()
![]()
میشه یکی این لطفا توضیح بدین این روش چی میگه ؟ شماره 44
آقا امید کجاییییی
1.10 زبان
1.10 تاریخ
45 سبک
منم دلم میخاد 5 پاشمروزنامه..روزنامه..آخرین خبرررر....
بچه هاااا من و sheze قراره از فردا 5 پاشیم ...بچه هایی که دوس دارن بیدارشون کنیم و میخوان بپیوندن پیام بدن![]()
خواب نمونیم صلواااااات
زنگ میزنم بهتمنم دلم میخاد 5 پاشم
حالا بوگو چ.جوری میاین بیدارم موکونین؟؟![]()
منم بیدار میشم..............................روزنامه..روزنامه..آخرین خبرررر.... بچه هاااا من و sheze قراره از فردا 5 پاشیم ...بچه هایی که دوس دارن بیدارشون کنیم و میخوان بپیوندن پیام بدن![]()
خواب نمونیم صلواااااات
منو تو بد موقعیتی قرار ندینهرچقدرم بخوام زود بخوابم ، از 1 شب اینورتر نمیتونم بخوابم....انصاف داشته باشینننن........4 ساعت بخوابم فقط؟؟؟![]()
البته نمیدرسمااا از ساعت 11 نیت میکنم بخوابم 1 به زور میخوابم
فکرم میمونه پیشتون ...نکنین با من اینکارو![]()
خب عزیزم
دوغ بخور خوابت میگیره شدییید
خب عزیزم
دوغ بخور خوابت میگیره شدییید
منو تو بد موقعیتی قرار ندینهرچقدرم بخوام زود بخوابم ، از 1 شب اینورتر نمیتونم بخوابم....انصاف داشته باشینننن........4 ساعت بخوابم فقط؟؟؟![]()
البته نمیدرسمااا از ساعت 11 نیت میکنم بخوابم 1 به زور میخوابم
فکرم میمونه پیشتون ...نکنین با من اینکارو![]()
بابا خوابم میادددد...حتی اینجوریهم میشم....ولی جمع و جور نمیشم زود بخوابم ....همش تقصیر خواهرمه....انقد با هم بازی میکنیم میکشه به 1 خوابمون![]()
![]()
من خواهر ندارم...حالا هی بگوخدا حفظش کنه عزیزم..شما رو هم برا خواهرت![]()
![]()
بابا ساعت 5 رو ول کن بگو ببینم از مهمونا چه خبر خوبن خوشن؟ خودت چطوری؟![]()
بابا خوابم میادددد...حتی اینجوریهم میشم....ولی جمع و جور نمیشم زود بخوابم ....همش تقصیر خواهرمه....انقد با هم بازی میکنیم میکشه به 1 خوابمون![]()
![]()
من خواهر ندارم...حالا هی بگوخدا حفظش کنه عزیزم..شما رو هم برا خواهرت![]()
![]()
ایششششالا ممنون...خدا شما و خانوادتونو برا هم نگه داره همچنین...شبیه انگلیشی شد که همچنین آخر سر میاد![]()
راستی بچه ها حوصله گفتم یادم افتاد تو کتاب معماری جهان زارعی عزیز خوبه تو قسمت معماری ایران بعد از 10 صفحه توضیح راجع به چغازنبیل نوشته از حوصله کتاب خارجه ووگرنه کارمون ساخته بود باید یه کتاب به همون قطر در مورد 4 تا دونه طبقه خشتی و آجری میخوندیم![]()
ایششششالا ممنون...خدا شما و خانوادتونو برا هم نگه داره همچنین...شبیه انگلیشی شد که همچنین آخر سر میاد![]()
راستی بچه ها حوصله گفتم یادم افتاد تو کتاب معماری جهان زارعی عزیز خوبه تو قسمت معماری ایران بعد از 10 صفحه توضیح راجع به چغازنبیل نوشته از حوصله کتاب خارجه ووگرنه کارمون ساخته بود باید یه کتاب به همون قطر در مورد 4 تا دونه طبقه خشتی و آجری میخوندیم![]()
وای مردم از خنده شیرین![]()
![]()
سلام به همه
فک کنم الان خیلیا خوابن
تا ساعت 5 صب بیدار شن
امروز من :
1 ساعت و نیم تاسیسات مکانیکی ، مرور (10 صفحه) + یادگیری (14 صفحه)
1 ساعت و نیم لغات زبان ، مرور + یادگیری
1 ساعت و 15 مین تنظیم قیابکلو ، مرور (18 صفحه) + یادگیری (10 صفحه)
1 ساعت تاریخ جهان ، مرور هند و چین
جمعا : 5 ساعت و رب
من امروز از ساعت 3 زدم بیرون تا نیم ساعت پیش
جایی دعوت شدیم
ینی از ساعت 3 تا الان فقط تونستم تاریخ مرور کنم
راستی شیرین خانم
این " از حوصله کتاب خارجه " رو خیلی خوب گفتین
![]()
1.10 زبان
1.10 تاریخ
45 سبک
+ 3 ساعت فن (مفید نبود... همش داشتم گیج میزدم)+ 1 ساعت منظر
صبحت بخیر عزیزم..سلامم..اگه شب خوب و کافی نخوابی صب زود بیدار شدنت بی فایدست ..منو چه به زود بیدار شدن...صب خواستم مثلا 6 بیدار شدم 7.30 بیدار شدم![]()
![]()
راستی سللللام صبح همگی بخیر![]()